Nie mam żadnej kablówki więc nie posiadam tego kanału, poza tym chciałbym to obejrzeć z napisami a nie lektorem

Moderator: Mods
Nie mam żadnej kablówki więc nie posiadam tego kanału, poza tym chciałbym to obejrzeć z napisami a nie lektorem
Nie znalazłem nic bez lektora niestety więc postanowiłem się przemęczyć obejrzałem całe 2 sezony - serial kozak! mocny w stylu włoskiej Gomorry, mocno realistycznie oddany klimat arabskich klanów które prowadzą swoje szemrane interesy w Berlinie no i sama postać Tony'ego Hamady również bardzo wciąga. Dobrą wiadomością jest to że nie poprzestali na tych dwóch sezonach tylko jest już potwierdzone że będzie kolejny, pracę nad nim mają ruszyć pod koniec tego roku
Kumpel mi o tym opowiadał, muszę sobie pooglądać zwiastuny. Ale to podobno jest zrobione na zasadzie dokumentu niż serialu a średnio lubię takie rzeczy oglądaćRoflmilion pisze: ↑13 mar 2019, 20:53Pojawił się też serial ostatnio o F1. Podobno świetny. Nawet osoby, które kompletnie się nie interesują tym sportem, to wciągnęły się bardzo.
To jakaś nowość? Nie słyszałem o tym. Jeśli chodzi o polskie seriale to obejrzałem nowy sezon Odwróconych ale w niczym nie dorównuje do pierwszego, powiedziałbym nawet że totalna cienizna! Teraz planuję sobie obejrzeć "Ślepnąć od świateł" ale coś czuję że te całe ochy i achy również są przesadzone - Więckiewicz to świetny aktor ale mam wrażenie że te jego role w ostatnich produkcjach szału nie robią
domu z papieru jeszcze nie obejrzałem, bo mi sie czytać napisów nie chciało :D ale zimą się na pewno zabiorę do niego. A jak ci się podobał? spoko, da się obejrzeć czy nie rozumiesz jego popularności?zizu pisze: ↑06 wrz 2019, 15:43Za wielu seriali tam nie obejrzałem. Na pewno dom z papieru, musiałem obejrzeć bo mega popularny. Ogólnie mogę polecić, jeśli nie jest się typem człowieka, który ogląda seriale i analizuje każda jedną sytuację, bo w tym serialu jest wiele luk logicznych, uproszczen itp. Ale ogólnie jakoś się to zbiera w całość, mało irytujących bohaterów, ujdzie. Na netflix jest jeszcze Skazany na śmierć, pierwsze dwa sezony bardzo fajne.
Ooo tak! pierwszy sezon z McConaugheyem był arcymistrzostwem! drugi z tego co pamiętam z Colinem Farellem a trzeciego chyba nie widziałem także wiem za co się zabrać :D
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość