5 czerwca 2020, 19:19 [cytuj]
Sobota, 6 czerwca 2020 r.
Godz. 18:30
Westfalenstadion (Dortmund)
Zagramy bez Hummelsa, Reusa, Dahouda, Zagadou. Niepewny miejsca w kadrze jest również Schulz. Jest szansa, że na ławce znajdzie się Håland. W miejsce Matsa zapewne zobaczymy Emre Cana, a z przodu dziadek Favre coś wymyśli.

Chłopaki w nowych fryzurach, niektórzy szczuplejsi o parę ojro za sprawą DFL. Absencją za kartki w kolejnym meczu zagrożony jest Delaney.
Goście przetrzebieni kontuzjami bardziej niż my - nie zagrają: Cunha, Plattenhardt, Ascacibar, Wolf, Kalou a pod dużym znakiem zapytania występ Rekika i Starka.
Wygrywamy to i nie ma zmiłuj.
Edytowano dnia: 5 czerwca 2020, 19:20
Sobota, 6 czerwca 2020 r.
Godz. 18:30
Westfalenstadion (Dortmund)
Zagramy bez Hummelsa, Reusa, Dahouda, Zagadou. Niepewny miejsca w kadrze jest również Schulz. Jest szansa, że na ławce znajdzie się Håland. W miejsce Matsa zapewne zobaczymy Emre Cana, a z przodu dziadek Favre coś wymyśli. ;) Chłopaki w nowych fryzurach, niektórzy szczuplejsi o parę ojro za sprawą DFL. Absencją za kartki w kolejnym meczu zagrożony jest Delaney.
Goście przetrzebieni kontuzjami bardziej niż my - nie zagrają: Cunha, Plattenhardt, Ascacibar, Wolf, Kalou a pod dużym znakiem zapytania występ Rekika i Starka.
Wygrywamy to i nie ma zmiłuj
5 czerwca 2020, 21:43 [cytuj]
Wygrywamy to i nie ma zmiłuj
Dokładnie! Aczkolwiek sam już nie wiem jakie odczucia mi towarzyszą, dalej jestem na maksa wkurzony przegraną z Bayernem. Z jednej strony obojętność z drugiej póki jest jeszcze iskierka nadziei całym serduchem po zwycięstwo!
Dokładnie! Aczkolwiek sam już nie wiem jakie odczucia mi towarzyszą, dalej jestem na maksa wkurzony przegraną z Bayernem. Z jednej strony obojętność z drugiej póki jest jeszcze iskierka nadziei całym serduchem po zwycięstwo!
5 czerwca 2020, 21:54 [cytuj]
Iskierki to mają jutro trzaskać po strzałach w polu karnym Herthy. Walczyć w każdym kolejnym meczu o wygraną i o niczym innym nie myśleć. Dla klubu, dla fanów, dla siebie.
Iskierki to mają jutro trzaskać po strzałach w polu karnym Herthy. Walczyć w każdym kolejnym meczu o wygraną i o niczym innym nie myśleć. Dla klubu, dla fanów, dla siebie