Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  80  81  82  83  84  
Forum dyskusyjne » Kadra BVB 2019/20 » Mario Götze
15 marca 2017, 15:57 [cytuj]
O co chodzi z tym zdjeciem Mario ? Bo nie czaje? Przypakował klate z tego co widze, spokojnie w piłe moze grac. Jeszcze wróci i pokaże co potrafi :)
O co chodzi z tym zdjeciem Mario ? Bo nie czaje? Przypakował klate z tego co widze, spokojnie w piłe moze grac. Jeszcze wróci i pokaże co potrafi :)
15 marca 2017, 19:17 [cytuj]
Nie ma to jak dopierdzielić się do niego nawet w trakcie leczenia, które kto wie może ma wpływ na jego wagę w tym czasie/skutki uboczne itp.
Nie ma to jak dopierdzielić się do niego nawet w trakcie leczenia, które kto wie może ma wpływ na jego wagę w tym czasie/skutki uboczne itp.
15 marca 2017, 21:30 [cytuj]
Laurent wyślij mu laurkę .
Laurent wyślij mu laurkę .
15 marca 2017, 21:36 [cytuj]
Nie ma znaczenia leczenie, to bardzo powszechny problem u sportowców, którzy z różnych przyczyn muszą zawiesić/skończyć karierę. Oni przy takim wysiłku pochłaniają ogromną ilość kalorii, nie sposób z dnia na dzień zmienić sposób odżywiania, a wysiłek fizyczny przerywają właśnie z dnia na dzień. Zresztą była już podobna dyskusja przy okazji Gundogana.

Inna sprawa, że na razie nie widzę (przynajmniej na tym zdjęciu), żeby Gotze jakoś szczególnie się spasł. On już w Bayernie przypakował i taki do nas przyszedł. Zresztą zawsze był krępy.
Nie ma znaczenia leczenie, to bardzo powszechny problem u sportowców, którzy z różnych przyczyn muszą zawiesić/skończyć karierę. Oni przy takim wysiłku pochłaniają ogromną ilość kalorii, nie sposób z dnia na dzień zmienić sposób odżywiania, a wysiłek fizyczny przerywają właśnie z dnia na dzień. Zresztą była już podobna dyskusja przy okazji Gundogana.

Inna sprawa, że na razie nie widzę (przynajmniej na tym zdjęciu), żeby Gotze jakoś szczególnie się spasł. On już w Bayernie przypakował i taki do nas przyszedł. Zresztą zawsze był krępy.
10 grudnia 2017, 15:14 [cytuj]
Jak oceniacie rundę jesienną w wykonaniu Mario?
Jak oceniacie rundę jesienną w wykonaniu Mario?
10 grudnia 2017, 17:28 [cytuj]
Zdecydowanie nasz najlepszy pomocnik. Może nawet najlepszy piłkarz.
Zdecydowanie nasz najlepszy pomocnik. Może nawet najlepszy piłkarz.
10 grudnia 2017, 21:49 [cytuj]
I dlatego wyglądamy w tabeli tak, a nie inaczej.
I dlatego wyglądamy w tabeli tak, a nie inaczej.
4 października 2018, 22:15 [cytuj]
Panowie co się dzieje z panem Marianem? nie ma jakiejś oficjalnej informacji o kontuzji, wciąż go nie ma w kadrze meczowej...co jest kurna grane? :shock:
Panowie co się dzieje z panem Marianem? nie ma jakiejś oficjalnej informacji o kontuzji, wciąż go nie ma w kadrze meczowej...co jest kurna grane? :shock:
5 października 2018, 00:00 [cytuj]
Widocznie wg Favre'a się nie nadaje. Nie ma innego wytłumaczenia. W zimie powinien zmienić klub, bo inaczej tu zgnije.
Widocznie wg Favre'a się nie nadaje. Nie ma innego wytłumaczenia. W zimie powinien zmienić klub, bo inaczej tu zgnije.
6 października 2018, 07:42 [cytuj]
Moim zdaniem Favre celowo w jednym meczu wystawił w pierwszym składzie Gotze, w drugim Kagawę, żeby uzmysłowić paru osobom jak znikoma jest przydatność tych dwóch panów w drużynie. Jak to pięknie powiedział Maczuga: Gotze to trup. Niestety ale on już na poważnie w piłkę u nas nie pogra. Mamy fajną, młodą, utalentowaną drużynę i zbyt mało miejsca żeby jeszcze Mariusz nawet na ławie siedział.
Moim zdaniem Favre celowo w jednym meczu wystawił w pierwszym składzie Gotze, w drugim Kagawę, żeby uzmysłowić paru osobom jak znikoma jest przydatność tych dwóch panów w drużynie. Jak to pięknie powiedział Maczuga: Gotze to trup. Niestety ale on już na poważnie w piłkę u nas nie pogra. Mamy fajną, młodą, utalentowaną drużynę i zbyt mało miejsca żeby jeszcze Mariusz nawet na ławie siedział.
6 października 2018, 09:55 [cytuj]
Co prawda to temat o Mario Götze ale Borix przyczepił się do Kagawy, więc uważam, że mogę odpowiedzieć. Nigdy nie byłem i nigdy nie będę zwolennikiem powrotów piłkarzy, którzy swego czasu wybrali granie gdzie indziej mimo, że zależało nam na tym by zostali w Dortmundzie. W tym gronie jest również Samuraj. Ale pisanie o minimalnej przydatności Japończyka w zespole uważam za kompletną bzdurę. Kagawa zawsze wtedy kiedy grał utrzymywał poziom godny piłkarza BVB. Owszem, raz było lepiej, raz gorzej ale nigdy kompletnie nie zawiódł. Do tego zawsze utrzymywany w cieniu Götze, zawsze traktowany jako drugi wybór. Nie miał problemów z tajemniczymi dolegliwościami, był do dyspozycji trenerów, a mimo to sporą nawet na ławie zaczęło ostatnio brakować dla niego miejsca. Trudno, taki wybór trenera. Wreszcie dostał 3/4 meczu w Sinsheim, końcówkę z Norymbergą i chyba zmienił Mario w Brugii (piszę z pamięci, mogłem coś pomylić). Borix i według Ciebie to pokazało brak przydatności tego chłopaka? To ja Ci powiem inaczej. Nie jest w najwyższej formie, to fakt. Brakuje mu bardzo tzw czucia piłki po takiej przerwie, to też fakt. Ma sporo niecelnych podań, to też nie podlega dyskusji. Ale bardzo często szuka trudnych wyborów, trudnych zagrań, ma wizje takiej gry, która może zaskoczyć będącego w głębokiej defensywie rywala. Podobne cechy maja tylko Reus i Sancho. Bronisz Wolfa i bardzo dobrze. Ale chyba zdajesz sobie sprawę, że na ten moment w operowaniu piłką to Niemiec nie może nawet stanąć w cieniu Japończyka?
Poza tym ten Twój wniosek, że Favre chciał coś pokazać stawiając na dwóch nieprzydatnych piłkarzy...proszę Cię...komu? W jakim celu? Ryzykowałby dobro drużyny? Nie jestem jego fanem ale to zawodowiec, trener mający ogromne doświadczenie na ławce trenerskiej w Bundeslidze. Mam jeden łeb i go kładę na pieniek, że to co sugerujesz to kompletna utopia.
Przepraszam za wpis nie na temat ale ruszyło mnie.
Co prawda to temat o Mario Götze ale Borix przyczepił się do Kagawy, więc uważam, że mogę odpowiedzieć. Nigdy nie byłem i nigdy nie będę zwolennikiem powrotów piłkarzy, którzy swego czasu wybrali granie gdzie indziej mimo, że zależało nam na tym by zostali w Dortmundzie. W tym gronie jest również Samuraj. Ale pisanie o minimalnej przydatności Japończyka w zespole uważam za kompletną bzdurę. Kagawa zawsze wtedy kiedy grał utrzymywał poziom godny piłkarza BVB. Owszem, raz było lepiej, raz gorzej ale nigdy kompletnie nie zawiódł. Do tego zawsze utrzymywany w cieniu Götze, zawsze traktowany jako drugi wybór. Nie miał problemów z tajemniczymi dolegliwościami, był do dyspozycji trenerów, a mimo to sporą nawet na ławie zaczęło ostatnio brakować dla niego miejsca. Trudno, taki wybór trenera. Wreszcie dostał 3/4 meczu w Sinsheim, końcówkę z Norymbergą i chyba zmienił Mario w Brugii (piszę z pamięci, mogłem coś pomylić). Borix i według Ciebie to pokazało brak przydatności tego chłopaka? To ja Ci powiem inaczej. Nie jest w najwyższej formie, to fakt. Brakuje mu bardzo tzw czucia piłki po takiej przerwie, to też fakt. Ma sporo niecelnych podań, to też nie podlega dyskusji. Ale bardzo często szuka trudnych wyborów, trudnych zagrań, ma wizje takiej gry, która może zaskoczyć będącego w głębokiej defensywie rywala. Podobne cechy maja tylko Reus i Sancho. Bronisz Wolfa i bardzo dobrze. Ale chyba zdajesz sobie sprawę, że na ten moment w operowaniu piłką to Niemiec nie może nawet stanąć w cieniu Japończyka?
Poza tym ten Twój wniosek, że Favre chciał coś pokazać stawiając na dwóch nieprzydatnych piłkarzy...proszę Cię...komu? W jakim celu? Ryzykowałby dobro drużyny? Nie jestem jego fanem ale to zawodowiec, trener mający ogromne doświadczenie na ławce trenerskiej w Bundeslidze. Mam jeden łeb i go kładę na pieniek, że to co sugerujesz to kompletna utopia.
Przepraszam za wpis nie na temat ale ruszyło mnie.
6 października 2018, 11:11 [cytuj]
To co napisałem wcale nie musi być prawdą i pewnie nie jest. Z mojej perspektywy tak to wyglądało: media i całe środowisko piłkarskie w Niemczech zaczęło zbyt często gadać o Gotze i o tym dlaczego nie dostaje szans. Była presja z każdej strony żeby dać Mario szansę, bo to wciąż dla wielu wonderkid i trzeba zrobić wszystko żeby go odbudować. Wiem że Favre jest profesjonalistą i nie zaryzykowałby, jednakże dał Mariuszkowi szansę, a ten zagrał tragicznie, poniżej krytyki. Teraz ciężko mu nawet dostać się na ławę. Favre chyba skreślił Gotze i dobrze.
A co do Kagawy, to może tragicznie nie grał, ale jednak wciąż będzie drugim lub trzecim wyborem nawet w przypadku odejścia Gotze, bo na 10 grywa Reus lub od biedy Dahoud. Szkoda mi Japończyka bo też uważam że dawał z siebie 100%, ale realia są takie a nie inne. Wolałbym dać szansę Gomezowi w pierwszej drużynie niż próbować odbudować Shinjiego.

Trochę chaotycznie napisane ale mam nadzieję że jasno i klarownie :)
To co napisałem wcale nie musi być prawdą i pewnie nie jest. Z mojej perspektywy tak to wyglądało: media i całe środowisko piłkarskie w Niemczech zaczęło zbyt często gadać o Gotze i o tym dlaczego nie dostaje szans. Była presja z każdej strony żeby dać Mario szansę, bo to wciąż dla wielu wonderkid i trzeba zrobić wszystko żeby go odbudować. Wiem że Favre jest profesjonalistą i nie zaryzykowałby, jednakże dał Mariuszkowi szansę, a ten zagrał tragicznie, poniżej krytyki. Teraz ciężko mu nawet dostać się na ławę. Favre chyba skreślił Gotze i dobrze.
A co do Kagawy, to może tragicznie nie grał, ale jednak wciąż będzie drugim lub trzecim wyborem nawet w przypadku odejścia Gotze, bo na 10 grywa Reus lub od biedy Dahoud. Szkoda mi Japończyka bo też uważam że dawał z siebie 100%, ale realia są takie a nie inne. Wolałbym dać szansę Gomezowi w pierwszej drużynie niż próbować odbudować Shinjiego.

Trochę chaotycznie napisane ale mam nadzieję że jasno i klarownie :)
6 października 2018, 12:56 [cytuj]
Może to fikcja, ale mi się tez wydaje, że trenerzy robią takie "manifesty" udowadniając swoją rację. Ja np. miałem takie wrażenie co do Tuchela i upychania wszędzie Gintera. Jakby chciał wszystkim pokazać "zobaczcie co ja mam i czym niby mam coś tutaj osiągnąć". Możecie mnie za takie teorie besztać, ale dla mnie to tak wyglądało. Z Favrezarem nie wiem jak jest, ale to chyba była zwykła rotacja składem.

Co do Gotze to gdyby nie usilne sprowadzenie go tutaj i trzymanie go, miałby jeszcze większy i szybszy zjazd. Zarząd chyba o tym wie i na siłę go trzymamy, bo może być tylko gorzej. Tylko, że równie skutecznie wyrządzają mu krzywdę, skoro nie ma szans na grę.
Może to fikcja, ale mi się tez wydaje, że trenerzy robią takie "manifesty" udowadniając swoją rację. Ja np. miałem takie wrażenie co do Tuchela i upychania wszędzie Gintera. Jakby chciał wszystkim pokazać "zobaczcie co ja mam i czym niby mam coś tutaj osiągnąć". Możecie mnie za takie teorie besztać, ale dla mnie to tak wyglądało. Z Favrezarem nie wiem jak jest, ale to chyba była zwykła rotacja składem.

Co do Gotze to gdyby nie usilne sprowadzenie go tutaj i trzymanie go, miałby jeszcze większy i szybszy zjazd. Zarząd chyba o tym wie i na siłę go trzymamy, bo może być tylko gorzej. Tylko, że równie skutecznie wyrządzają mu krzywdę, skoro nie ma szans na grę.
6 października 2018, 13:41 [cytuj]
Ja popieram borixa jeśli chodzi o Kagawę - faktycznie prezentuje się najlepiej ze wszystkich synów marnotrawnych natomiast to już nie jest poziom na Borussię i to już nie ten Kagawa za czasów Jurgena gdzie każdy jego dotyk piłki był magiczny :-(
Ja popieram [b]borixa[/b] jeśli chodzi o Kagawę - faktycznie prezentuje się najlepiej ze wszystkich synów marnotrawnych natomiast to już nie jest poziom na Borussię i to już nie ten Kagawa za czasów Jurgena gdzie każdy jego dotyk piłki był magiczny :-(
26 sierpnia 2019, 22:25 [cytuj]
Nie wiem czy wierzyć tym pismakom z Bilda i innych brukowców ale jeśli to prawda z tym że nie chce się zgodzić na obniżenie pensji to trzeba się pożegnać z panem Gotze czym prędzej. On zarabia 10 baniek na sezon :shock: czyli jak nasze największe gwiazdy a prezentuje moim zdaniem poziom średniaka z rzadkimi przebłyskami jego dawnego już geniuszu. Dla mnie facet jest bezużyteczny, 10 baniek płacić chłopakowi który nigdy już nie odzyska formy z czasów Kloppa w BVB to jest jakaś abstrakcja, wolałbym kogoś na wznoszącej fali który ma przed sobą granie na najwyższym poziomie. Jak dla mnie Gotze to już tylko nazwisko i zmarnowany naprawdę gigantyczny talent niemieckiej piłki.
Nie wiem czy wierzyć tym pismakom z Bilda i innych brukowców ale jeśli to prawda z tym że nie chce się zgodzić na obniżenie pensji to trzeba się pożegnać z panem Gotze czym prędzej. On zarabia 10 baniek na sezon :shock: czyli jak nasze największe gwiazdy a prezentuje moim zdaniem poziom średniaka z rzadkimi przebłyskami jego dawnego już geniuszu. Dla mnie facet jest bezużyteczny, 10 baniek płacić chłopakowi który nigdy już nie odzyska formy z czasów Kloppa w BVB to jest jakaś abstrakcja, wolałbym kogoś na wznoszącej fali który ma przed sobą granie na najwyższym poziomie. Jak dla mnie Gotze to już tylko nazwisko i zmarnowany naprawdę gigantyczny talent niemieckiej piłki.
13 stycznia 2020, 20:14 [cytuj]
Dokładnie! Jego rola sportowa w tym zespole jest znikoma, bez znaczenia gdzie trafi pożegnałbym go już w tym okienku nawet za złamanego centa. Wtopiliśmy nieźle na tym jego powrocie, w tym wieku powinien być w swoim prime-time a jest wrakiem piłkarza :roll: Odejdzie nam spory komin płacowy i to jest najważniejsze chociaż krew mnie zalewa że Watkze i tak jest w stanie zaproponować mu 7 baniek na nowym kontrakcie, pytam się jakim cudem i przede wszystkim ZA CO?! :shock:
Dokładnie! Jego rola sportowa w tym zespole jest znikoma, bez znaczenia gdzie trafi pożegnałbym go już w tym okienku nawet za złamanego centa. Wtopiliśmy nieźle na tym jego powrocie, w tym wieku powinien być w swoim prime-time a jest wrakiem piłkarza :roll: Odejdzie nam spory komin płacowy i to jest najważniejsze chociaż krew mnie zalewa że Watkze i tak jest w stanie zaproponować mu 7 baniek na nowym kontrakcie, pytam się jakim cudem i przede wszystkim ZA CO?! :shock:
13 stycznia 2020, 22:38 [cytuj]
Gyce może jeszcze odpalić, ale musi przejść do słabszego klubu. W BVB już sobie nie pogra. No chyba, że znów Lucien będzie wolał wpuszczać z ławki jego niż Paco :D Pożegnam bez żalu.
Gyce może jeszcze odpalić, ale musi przejść do słabszego klubu. W BVB już sobie nie pogra. No chyba, że znów Lucien będzie wolał wpuszczać z ławki jego niż Paco :D Pożegnam bez żalu.
14 maja 2020, 11:39 [cytuj]
Teraz pojawiają się pogłoski o transferze do Premier League. Pewnie skończy się jakimś Crystal Palace albo West Ham
Teraz pojawiają się pogłoski o transferze do Premier League. Pewnie skończy się jakimś Crystal Palace albo West Ham
|<  <<  <  80  81  82  83  84  

Pakiet powitalny o wartości 760 zł na start! Zarejestruj się i odbierz zakład bez ryzyka na początek.

BVB

STS to legalny bukmacher. Gra u nielegalnych podlega karze. Hazard może uzależniać - graj mądrze. Szczegóły w regulaminie. 18+

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. 1. FC Heidenheim 2 2 0 0 6
2. Bayern Monachium 2 2 0 0 6
3. RB Lipsk 2 2 0 0 6
4. Borussia Dortmund 2 1 1 0 4
5. Union Berlin 2 1 1 0 4
6. Borussia Mönchengladbach 2 1 0 1 3
7. VfL Wolfsburg 2 1 0 1 3
8. Bayer Leverkusen 2 1 0 1 3
9. Eintracht Frankfurt 2 1 0 1 3
10. SC Freiburg 2 1 0 1 3
11. TSG 1899 Hoffenheim 2 1 0 1 3
12. FSV Mainz 2 0 2 0 2
13. Werder Brema 2 0 2 0 2
14. VfB Stuttgart 2 0 1 1 1
15. FC Augsburg 2 0 1 1 1
16. FC St. Pauli 2 0 0 2 0
17. Holstein Kiel 2 0 0 2 0
18. VfL Bochum 2 0 0 2 0
cała tabela
ranking typerów
Użytkownik Punkty
1. marusza 24
2. mlabedz17 23
3. Dariopol 22
4. DuRiK 21
5. kostek12409 21
6. Rojs89 21
7. T-Mac 20
8. Grzes2603 20
9. ASFA 20
10. Miro 19
cała tabela
shoutbox
Alex3110
Alex3110 34 minut temu

Od wielu lat można być optymistą, zmian w klubie zaszło bardzo dużo, czy nie tego oczekiwaliśmy po 12 latach bez poważnego trofeum? Teraz wiele zależy od trenera i jego wizji taktycznej, oraz jak zawsze od szczęścia. (brak kontuzji, bez sedziow przekrętów itd.)

dawid2468
dawid2468 Wczoraj, 20:57

A Ci znowu po jednym dobrym meczu gdzie Heidenheim zagrało padake widzą u nas patere... "Mainz: potrzymaj mi piwo". Zobaczymy gdzie będziemy po 10 kolejce. Wtedy 3, 4 pierwsze kluby będą ukształtowane w kierunku patery

FilipSantana
FilipSantana Wczoraj, 19:45

Pachnie mi poczwórnym wyścigiem Borussi, Bayernu, Lipska i Leverkusen po paterę mistrzowską. Niestety na ten moment Bayern jest znowu faworytem zwłaszcza patrząc na problemy Leverkusen w defensywie

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 19:19

Kane dziś sobie solidnie postrzela

Alex3110
Alex3110 Wczoraj, 18:38

No*

Alex3110
Alex3110 Wczoraj, 18:38

O to się czerwonym sparing trafił

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Wczoraj, 17:58

Fajnie prognozuje to, że potrafił obudzić Felixa i Bense

libero180
libero180 Wczoraj, 16:51

Sahin jakiś tam pomysł ma tylko czy będzie on dobry , widać wiele innowacyjnych rzeczy w taktyce jak i ustawieniu i pomyśle na zawodników ale czy to wypali to nikt nie wie. Ja miał wrażenie jakbym oglądał początki Bosza w BVB.

Murzyn
Murzyn Wczoraj, 15:51

Choć to zapewne i tak ich ostatni sezon u nas.

Murzyn
Murzyn Wczoraj, 15:49

Malen i Adeyemi, mało brakowało, a graliby już gdzie indziej.

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 14:24

Oby tylko z Brugge wyglądało to tak samo, wtedy nie mamy się co martwić o wynik

Kapolini76
Kapolini76 Wczoraj, 14:19

Jednak dobrze że Adeyemni i Malen zostali dobrze teraz wygląda nasza ławka myślę że jeśli dobrze to Sahin poukłada to wszyscy pograją. Jak na razie dobrze wygląda Bensa oby tak dalej

FilipSantana
FilipSantana Wczoraj, 13:38

Akurat karny dla heidenheim był chociaż wiadomo że kontakt był lekki i zawodnik heidenheim dołożył od siebie to sama decyzja wg przepisów się broni. Natomiast cofniecie gola Sabitzera to skandal i sędziowie z Varu powinni ponieść konsekwencje

libero180
libero180 Wczoraj, 12:58

Z tą nieuznaną bramka bo niby zagrywał ręką Gross to był niezły wałek, tak samo jak karnym dla Heidenheim, dla mnie nie było karnego. Co do Borzęckiego dość neutralnie komentuje będąc kibicem smerfów

grzegorzBVB
grzegorzBVB Wczoraj, 08:01

Co do tej nieuznanej brami sędzię główny tego niewidzial bo był za plecami Grossa puścił akcję do końca tylko dostał sygnał z Var. Ciekawe czy będzie jakieś pokrętne tłumaczenie tej sytuacji

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 00:22

W drugiej sędzia popsuł trochę widowisko ale koniec końców mamy 3 pkt po bardzo dobrym meczu w naszym wykonaniu, cieszy również dobry występ obu skrzydłowych

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 00:20

Pierwsza połowa była świetna, doskok, zaangażowanie, chęć do strzelania goli to wszystko było widoczne od pierwszych minut meczu i myślę że dokładnie takie BVB my jako kibice chcemy oglądać

dawid2468
dawid2468 Wczoraj, 00:03

Te dwa gole z upy no ale dawno nie pamiętam kiedy mialem radość z oglądania

artur1973
artur1973 1 dni temu, 2024-09-13

A ja z innej beczki. Ile jeszcze tego pajaca Borzęckiego trzeba będzie słuchać podczas transmisji BVB ? Ja rozumiem że ta frajerzyna nie może ścierpieć że patałachy z GE znów dostały łomot ale te podsmiechiwanki w kierunku Dortmundu są żałosne

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 1 dni temu, 2024-09-13

Ogra się chłopak bardziej i bramki też przyjdą

Wojtyła z Dortmundu

Dzisiaj bardzo dobrze przepuszczał piłkę

Wojtyła z Dortmundu

Guirassy patrząc na jego poruszanie się zrobi dużo dobrego dla BVB

grzegorzBVB
grzegorzBVB 1 dni temu, 2024-09-13

Coto też po urazie wraca i jeszcze wszedł na nerwowa końcówkę

libero180
libero180 1 dni temu, 2024-09-13

Najlepszy transfer BVB to już widać ze Gross jest niesamowity na razie Beier to jak flop wygalała ale daje mu czas.

DziadZ
DziadZ 1 dni temu, 2024-09-13

coto słaby po wejściu

grzegorzBVB
grzegorzBVB 1 dni temu, 2024-09-13

Chciałem napisać to samo Felix to dziś cichy bohater

Kibic99
Kibic99 1 dni temu, 2024-09-13

Brawo . Dzisiaj całkiem niezły mecz

FilipSantana
FilipSantana 1 dni temu, 2024-09-13

sam nie wierze ze to pisze

FilipSantana
FilipSantana 1 dni temu, 2024-09-13

Nmecha TOP dzisiaj

Sis
Sis 1 dni temu, 2024-09-13

kuźwa siatkówka w wykonaniu tego obrońcy Heidenheim XDDDDD

statystyki
Użytkownicy online: Jpm21
Gości online: 19
Zarejestrowanych użytkowników: 10167
Ostatnio zarejestrowany: sebian
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem