Forum dyskusyjne
24 lipca 2010, 21:16 [cytuj]
[center]channelstv.com/wp-content/uploads/2013/05/mario_goetze.jpg" alt="channelstv.com/wp-content/uploads/2013/05/mario_goetze.jpg" width="98%"> [/center]
[center]Data urodzenia: 03.06.1992
Obywatelstwo: Niemcy
Wzrost: 176 cm
Pozycja: pomocnik
Poprzedni klub: wychowanek
Następny klub: Bayern Monachium
Następny klub: Borussia Dortmund (powrót)[/center]
Co sądzicie o Nim ?
Uważam, iż przy umiejętnym wprowadzaniu w przyszłości może być jednym z najlepszych ofensywnych pomocnikiem na świecie ...
Chciałbym aby dostawał dużo szans, młodzian musi się ogrywać.
O talencie świadczy chociaż to video ! zobaczcie [URL=youtube.com/watch?v=s86CsZUJWss]LINK [/URL]
[center][img]http://www.channelstv.com/wp-content/uploads/2013/05/mario_goetze.jpg[/img] [/center]
[center]Data urodzenia: [b]03.06.1992[/b]
Obywatelstwo: [b]Niemcy[/b]
Wzrost: [b]176 cm [/b]
Pozycja: [b]pomocnik[/b]
Poprzedni klub: [b]wychowanek[/b]
Następny klub: [b]Bayern Monachium[/b]
Następny klub: [b]Borussia Dortmund[/b] (powrót)[/center]
Co sądzicie o Nim ?
Uważam, iż przy umiejętnym wprowadzaniu w przyszłości może być jednym z najlepszych ofensywnych pomocnikiem na świecie ...
Chciałbym aby dostawał dużo szans, młodzian musi się ogrywać.
O talencie świadczy chociaż to video ! zobaczcie [URL=http://www.youtube.com/watch?v=s86CsZUJWss]LINK [/URL]
24 lipca 2010, 22:01 [cytuj]
Uważam,że na niego jeszcze przyjdzie czas by pokazać na co go stać. W tym sezonie pewnie dostanie trochę szans choćby dlatego, że gramy na wielu frontach.. no i Klopp przesunął go do 1 składu więc ok :-) Zawsze można go wypożyczyć na rok.. no ale zobaczymy ile w tym sezonie dostanie szans.
Uważam,że na niego jeszcze przyjdzie czas by pokazać na co go stać. W tym sezonie pewnie dostanie trochę szans choćby dlatego, że gramy na wielu frontach.. no i Klopp przesunął go do 1 składu więc ok :-) Zawsze można go wypożyczyć na rok.. no ale zobaczymy ile w tym sezonie dostanie szans.
24 lipca 2010, 23:09 [cytuj]
Jest jeszcze młody ma czas grać w pierwszym składzie ^^
Klopp na pewno nie zapomni o nim
Subo, Hummels, Schmelcer, Großkreutz, Bender... Kto wie jakby "skończyli" gdyby Klopp by się nimi nie zainteresował
Klopp wie co robi z mało znanych piłkarzy zrobił zawodników o których walczą największe kluby.
Götze coraz częściej wychodzi na boiska bundesligi, także kto wie: za dwa , trzy sezony może zagrzać tam na stałe miejsce Miejmy nadzieję,że nadal jego talent bd się rozwijał
Ja sam pokładam nadzieję w tym grajku i mam nadzieję ,że wyrośnie na gwiazdę boisk bundesligi
Jest jeszcze młody ma czas grać w pierwszym składzie ^^
Klopp na pewno nie zapomni o nim :)
Subo, Hummels, Schmelcer, Großkreutz, Bender... Kto wie jakby "skończyli" gdyby Klopp by się nimi nie zainteresował :)
Klopp wie co robi :) z mało znanych piłkarzy zrobił zawodników o których walczą największe kluby.
Götze coraz częściej wychodzi na boiska bundesligi, także kto wie: za dwa , trzy sezony może zagrzać tam na stałe miejsce :D Miejmy nadzieję,że nadal jego talent bd się rozwijał :D
Ja sam pokładam nadzieję w tym grajku i mam nadzieję ,że wyrośnie na gwiazdę boisk bundesligi :D
25 lipca 2010, 00:08 [cytuj]
Bardzo dobry talent,spore wrazenie na mnie dzisiaj wywarl...chlopak waleczny i posiada super technike,mogl bramke nawet trafic.Przypomina mi Messiego,ale z prawa noga Moze byc jednym z najlepszych.Osobiscie mu gratulowalem bardzo dobrego wystepu,bo jako najmlodszy w druzynie musial brac Torbe z ciuchami i sie pytalem przy okazji czy nie dalby mi jakiejs koszulki
Bardzo dobry talent,spore wrazenie na mnie dzisiaj wywarl...chlopak waleczny i posiada super technike,mogl bramke nawet trafic.Przypomina mi Messiego,ale z prawa noga:P Moze byc jednym z najlepszych.Osobiscie mu gratulowalem bardzo dobrego wystepu,bo jako najmlodszy w druzynie musial brac Torbe z ciuchami:P i sie pytalem przy okazji czy nie dalby mi jakiejs koszulki:P:P
25 lipca 2010, 00:32 [cytuj]
"weidenfeller1" powiedział/a:
i sie pytalem przy okazji czy nie dalby mi jakiejs koszulki
i dał? ;-) :-)
również pokładam w Mario wielkie nadzieje :-) . Mam nadzieję,ze jego talent eksploduje w ciągu 2 najblizszych sezonów i będzie naszą podpora :-D
i dał? ;-) :-)
również pokładam w Mario wielkie nadzieje :-) . Mam nadzieję,ze jego talent eksploduje w ciągu 2 najblizszych sezonów i będzie naszą podpora :-D
25 lipca 2010, 13:20 [cytuj]
Ja mam nadzieje, że On będzie następcą Nuriego jeśli ten odejdzie w świat. Mario bez wątpienia jest jednym z naszych największych talentów jakie pamiętam.
Ja mam nadzieje, że On będzie następcą Nuriego jeśli ten odejdzie w świat. Mario bez wątpienia jest jednym z naszych największych talentów jakie pamiętam.
25 lipca 2010, 17:13 [cytuj]
Chyba wszyscy trzymamy za niego kciuki bo chłopak potencjał ma i to ogromny :-) Oby tylko omijały go kontuzję i dostawał coraz więcej szans a karierę na pewno zrobi wielką :-)
Chyba wszyscy trzymamy za niego kciuki bo chłopak potencjał ma i to ogromny :-) Oby tylko omijały go kontuzję i dostawał coraz więcej szans a karierę na pewno zrobi wielką :-)
25 lipca 2010, 19:57 [cytuj]
Nie nie dal koszulki,mowil ze nie moze...i od razu sie wysokiego przestraszył i torbę wzial obok siebie hehe ale w porzadku jest
Nie nie dal koszulki,mowil ze nie moze...i od razu sie wysokiego przestraszył i torbę wzial obok siebie:P hehe ale w porzadku jest:)
25 lipca 2010, 20:06 [cytuj]
oszczednosci w BVB,koszulki nie dal.Mam nadzieje ze na jakis transfer oszczedzaja :evil: :evil:
oszczednosci w BVB,koszulki nie dal.Mam nadzieje ze na jakis transfer oszczedzaja :evil: :evil:
25 lipca 2010, 22:40 [cytuj]
taaa a w przerwie meczu zmienili bo byly mokre bo padalo
taaa a w przerwie meczu zmienili bo byly mokre bo padalo:P
5 sierpnia 2010, 14:11 [cytuj]
Świetny mecz z Manchesterem City !!!
Świetny mecz z Manchesterem City !!!
5 sierpnia 2010, 14:29 [cytuj]
Świetny mecz i liczę na rozsądek kloppa. Lepiej mieć po lewej stronie kogoś kto potrafi grać lewą noga, a jak trzeba to i prawą, a nie tylko prawą jak kevin. Brawa za mecz dla mario.
Świetny mecz i liczę na rozsądek kloppa. Lepiej mieć po lewej stronie kogoś kto potrafi grać lewą noga, a jak trzeba to i prawą, a nie tylko prawą jak kevin. Brawa za mecz dla mario.
6 sierpnia 2010, 08:02 [cytuj]
Dokładnie. Wielkie brawa dla Mario! Zagrał bardzo dobry mecz i możemy mieć z niego pożytek w niedalekiej przyszłości
Dokładnie. Wielkie brawa dla Mario! Zagrał bardzo dobry mecz i możemy mieć z niego pożytek w niedalekiej przyszłości:)
6 sierpnia 2010, 10:30 [cytuj]
Zaznaczam ze to nie jego pierwszy dobry mecz w sparingach Przeciwko TSV München rowniez zagral super mecz na prawym skrzydle,co mnie bardzo zdziwilo... CHlopak robi postepy,oby Klopp doecnil jego prace
Zaznaczam ze to nie jego pierwszy dobry mecz w sparingach:) Przeciwko TSV München rowniez zagral super mecz na prawym skrzydle,co mnie bardzo zdziwilo...:) CHlopak robi postepy,oby Klopp doecnil jego prace:)
8 października 2010, 18:03 [cytuj]
[quote]Borussia Dortmund przedłużyła kontrakt z Mario Götze o dwa lata. Zaledwie 18-letni pomocnik zostanie w klubie do 2014 roku.
- Jesteśmy zachwyceni, że możemy patrzeć w naszą przyszłość ze świadomością, że Mario zostanie z nami - powiedział dyrektor sportowy Borussii Michael Zorc.
W ostatnich dwóch sezonach Götze wygrywał prestiżową nagrodę Fritza Waltera dla najlepszego młodego niemieckiego piłkarza w swojej kategorii wiekowej. Piłkarz był także kapitanem reprezentacji do lat 17 w czasie zwycięskich mistrzostw Europy.
W obecnym sezonie Götze rozegrał sześć ligowych meczów i strzelił jednego gola. Zdobył także dwie bramki w meczu Ligi Europy wygranym z Karpatami Lwów 4-3.[/quote]
8 października 2010, 23:52 [cytuj]
Jest bardzo mlody jeszcze cala kariera przed nim ;-) ciesze sie ze przedluzyl kontrakt z BVB ;-)
Jest bardzo mlody jeszcze cala kariera przed nim ;-) ciesze sie ze przedluzyl kontrakt z BVB ;-)
9 października 2010, 00:42 [cytuj]
Żeby tylko nie skończył jak Ricken przez te kontuzje.. Oby go omijały i został jednym z najlepszych na świecie :-) fajnie by było :-)
Żeby tylko nie skończył jak Ricken przez te kontuzje.. Oby go omijały i został jednym z najlepszych na świecie :-) fajnie by było :-)
9 października 2010, 09:20 [cytuj]
Gotze widać sam wie, że nic nie zrobi mu lepiej jak ogrywanie się w BVB gdzie dostaje jako młody zawodnik szansę i cieszy się sympatia kibiców.
Gotze widać sam wie, że nic nie zrobi mu lepiej jak ogrywanie się w BVB gdzie dostaje jako młody zawodnik szansę i cieszy się sympatia kibiców.
9 października 2010, 17:00 [cytuj]
Ja jestem ciekawy na ile zostala ustalona suma odstepnego w razie ewentualnego transferu.
Ja jestem ciekawy na ile zostala ustalona suma odstepnego w razie ewentualnego transferu.
7 marca 2011, 15:52 [cytuj]
Bilans wiosny:
BVB 14 goli, Mario Goetze 2 bramki i 5 asyst :-D
W tej rundzie głośno było już (i słusznie) o Benderze, Langeraku, Hummelsie, Sahinie, ba nawet o Grosskreutzu i Lewandowskim. Za to jakoś mniej niż jesienią mówiło się o najmłodszym w składzie.
Tymczasem tak trochę po cichu Mario brał czynny udział dokładnie w połowie bramek zdobytych przez BVB w tej rundzie :shock:
Na dodatek ma obecnie najwięcej asyst w lidze!
Od początku wierzyłem w zdolności naszego talenciaka, ale powiem szczerze, że nie spodziewałem się takiej eksplozji już w tym sezonie, w tak młodym wieku.
Bilans wiosny:
BVB 14 goli, Mario Goetze 2 bramki i 5 asyst :-D
W tej rundzie głośno było już (i słusznie) o Benderze, Langeraku, Hummelsie, Sahinie, ba nawet o Grosskreutzu i Lewandowskim. Za to jakoś mniej niż jesienią mówiło się o najmłodszym w składzie.
Tymczasem tak trochę po cichu Mario brał czynny udział dokładnie w połowie bramek zdobytych przez BVB w tej rundzie :shock:
Na dodatek ma obecnie najwięcej asyst w lidze!
Od początku wierzyłem w zdolności naszego talenciaka, ale powiem szczerze, że nie spodziewałem się takiej eksplozji już w tym sezonie, w tak młodym wieku.