Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  3  4  5  6  7    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Kadra BVB 2019/20 » Łukasz Piszczek
7 sierpnia 2011, 20:21 [cytuj]
Volv święte słowa

Wszyscy jesteśmy z Łukaszem !!
Volv święte słowa

Wszyscy jesteśmy z Łukaszem !!
7 sierpnia 2011, 20:47 [cytuj]
"Ebi_Smolarek" powiedział/a:
to co pzpn robi to juz katastrofa, czytam na wp. ze chca wyslac pismo do federacji niemieckiej aby Piszcza i w BL udupili

diabel masz fotke z Łukaszem ?
-niestety nie bylem na to przygotowany i zona wziela autograf,a komöra nie chcialem,bo to tandeta,a dzisiaj jeszcze wieksza wpadka kiedy mojego przyjaciela odwiozlem na lotnisko i sie zegnalem,pojawil sie nagle ....Robert Lewandowski i tradycyjnie bez aparatu pozostalo jedynie przebic piatke,pogratulowac wspanialej gry i pozdrowic.Super weekend,ale bez zdjec,wkrötce pojade znowu na jakis trening to moze tym razem cos wyjdzie
-niestety nie bylem na to przygotowany i zona wziela autograf,a komöra nie chcialem,bo to tandeta,a dzisiaj jeszcze wieksza wpadka kiedy mojego przyjaciela odwiozlem na lotnisko i sie zegnalem,pojawil sie nagle ....Robert Lewandowski i tradycyjnie bez aparatu pozostalo jedynie przebic piatke,pogratulowac wspanialej gry i pozdrowic.Super weekend,ale bez zdjec,wkrötce pojade znowu na jakis trening to moze tym razem cos wyjdzie
7 sierpnia 2011, 20:49 [cytuj]
sport.wp.pl/kat,1746,title,Piszczek-nie-bedzie-mogl-grac-w-Borussii,wid,13666193,wiadomosc.html?ticaid=1ccd4
http://sport.wp.pl/kat,1746,title,Piszczek-nie-bedzie-mogl-grac-w-Borussii,wid,13666193,wiadomosc.html?ticaid=1ccd4
7 sierpnia 2011, 21:02 [cytuj]
Nasi prawnicy już się postarają,aby wszystko było tip-top. Łukasz zrobił chujowo, ale był młody i jeszcze dodatkowo teraz zrobił więcej niż musiał. Nawet nie chciał się odwoływać od kary. Jak lubin zdobywał mistrzostwo kosztem legii to nikomu to nie przeszkadzało. Ba nawet nie ma takiej gatki, aby zabrać mistrza lubinowi, ale oczywiście trzeba ujeb*ć zawodnika, który dobrowolnie poddaje się karze i oddaje kasę.
Nasi prawnicy już się postarają,aby wszystko było tip-top. Łukasz zrobił chujowo, ale był młody i jeszcze dodatkowo teraz zrobił więcej niż musiał. Nawet nie chciał się odwoływać od kary. Jak lubin zdobywał mistrzostwo kosztem legii to nikomu to nie przeszkadzało. Ba nawet nie ma takiej gatki, aby zabrać mistrza lubinowi, ale oczywiście trzeba ujeb*ć zawodnika, który dobrowolnie poddaje się karze i oddaje kasę.
7 sierpnia 2011, 21:05 [cytuj]
"mroz" powiedział/a:
Nasi prawnicy już się postarają,aby wszystko było tip-top. Łukasz zrobił chujowo, ale był młody i jeszcze dodatkowo teraz zrobił więcej niż musiał. Nawet nie chciał się odwoływać od kary.
w to nie wątpie :)! i wiem,że nie będzie nam grozic brak Łukasza Piszczka:)!
w to nie wątpie :)! i wiem,że nie będzie nam grozic brak Łukasza Piszczka:)!
8 sierpnia 2011, 11:20 [cytuj]
też mam taką nadzieję, że z druzyny nam go nie zabiora

Smuda powiedzial: "Przecież ta kara dla niego jest znacznie surowsza od tych, które nałożono na wielu zawodników, którzy mieli znacznie większe grzechy. Oni dostawali wyroki w zawieszeniu. Mogą spokojnie grać. Łukasz jako bardzo młody zawodnik złożył się na mecz, w którym i tak nie grał. Bał się starych, nie wyłamał się, do wszystkiego się publicznie przyznał. A karę dostał taką, jakby to on wymyślił korupcję w polskiej piłce i pociągał za wszystkie sznurki. U nas w kraju kar nie ponoszą prawdziwi aferzyści. Ale za to znaleziono i przykładnie ukarano szefa mafii piłkarskiej - Piszczka. Przecież to absurd."
Tak jak mowiliscie, w koncu powiedzial cos madrego;d

[color=red]Nie piszemy postów po sobie - Murzyn[/color]
też mam taką nadzieję, że z druzyny nam go nie zabiora

Smuda powiedzial: "Przecież ta kara dla niego jest znacznie surowsza od tych, które nałożono na wielu zawodników, którzy mieli znacznie większe grzechy. Oni dostawali wyroki w zawieszeniu. Mogą spokojnie grać. Łukasz jako bardzo młody zawodnik złożył się na mecz, w którym i tak nie grał. Bał się starych, nie wyłamał się, do wszystkiego się publicznie przyznał. A karę dostał taką, jakby to on wymyślił korupcję w polskiej piłce i pociągał za wszystkie sznurki. U nas w kraju kar nie ponoszą prawdziwi aferzyści. Ale za to znaleziono i przykładnie ukarano szefa mafii piłkarskiej - Piszczka. Przecież to absurd."
Tak jak mowiliscie, w koncu powiedzial cos madrego;d

[color=red]Nie piszemy postów po sobie - Murzyn[/color]
10 sierpnia 2011, 15:38 [cytuj]
Temat zawieszenia Piszczka wciąż wraca. Jakiś facet z wydziału dyscypliny mówi, że prawdopodobnie UEFA i FIFA zawieszą Łukasza na pół roku z występów w Bundeslidze i LM. W ogóle mi się to nie podoba...
Temat zawieszenia Piszczka wciąż wraca. Jakiś facet z wydziału dyscypliny mówi, że prawdopodobnie UEFA i FIFA zawieszą Łukasza na pół roku z występów w Bundeslidze i LM. W ogóle mi się to nie podoba...
10 sierpnia 2011, 18:23 [cytuj]
Jeżeli tak zrobią to będzie nie fair wobec Łukasza. Chłopak się przyznał, w dodatku nie grał w meczu.
A co z innymi piłkarzami zamieszanymi w korupcje, przykład: Hermes (Jaga), pomyka aż miło a mu się do tyłka nie dobiorą. Wydział dyscyplin "zabija nam kure, która znosi złote jajka" jakby to Lipski powiedział :D
Jeżeli tak zrobią to będzie nie fair wobec Łukasza. Chłopak się przyznał, w dodatku nie grał w meczu.
A co z innymi piłkarzami zamieszanymi w korupcje, przykład: Hermes (Jaga), pomyka aż miło a mu się do tyłka nie dobiorą. Wydział dyscyplin "zabija nam kure, która znosi złote jajka" jakby to Lipski powiedział :D
10 sierpnia 2011, 18:42 [cytuj]
"mroz" powiedział/a:
Nasi prawnicy już się postarają,aby wszystko było tip-top.
Obawiam się że nasi prawnicy nic tu nie maja do gadania bo to już zależy DFB i UEFA jak podejdą do tego a czy mamy takie wpływy to już nie wiem. Jednak myślę że jak będą chcieli zawiesić Łukasza to te odwoła się i znajdą rozwiązanie.
Obawiam się że nasi prawnicy nic tu nie maja do gadania bo to już zależy DFB i UEFA jak podejdą do tego a czy mamy takie wpływy to już nie wiem. Jednak myślę że jak będą chcieli zawiesić Łukasza to te odwoła się i znajdą rozwiązanie.
21 września 2011, 18:59 [cytuj]
Związkowy trybunał piłkarski rozważył apelacje piszczka i nałożył na niego na okres próby karę roku dyskwalifikacji w zawieszeniu na 3 lata, ponadto łukasz musi wpłacić 150 000 zł na dowolny dom dziecka w polsce.
Dobrze że tak to się skończyło ;-)
Związkowy trybunał piłkarski rozważył apelacje piszczka i nałożył na niego na okres próby karę roku dyskwalifikacji w zawieszeniu na 3 lata, ponadto łukasz musi wpłacić 150 000 zł na dowolny dom dziecka w polsce.
Dobrze że tak to się skończyło ;-)
21 września 2011, 20:34 [cytuj]
i znowu pzpn się ośmieszył :) zwycięstwo! :D niech Piszczu zamiast płacić spotka się z dzieciakami i je potrenuje ;)
i znowu pzpn się ośmieszył :) zwycięstwo! :D niech Piszczu zamiast płacić spotka się z dzieciakami i je potrenuje ;)
24 grudnia 2011, 19:51 [cytuj]
Piszczek najlepszym prawym obrońcą Bundesligi rundy jesiennej sezonu 2011/2012 według portalu spox.com

spox.com/de/sport/fussball/bundesliga/1112/Artikel/spox-positions-ranking-tor-abwehr-ter-stegen-hummels-piszczek-lahm,seite=3.html
Piszczek najlepszym prawym obrońcą Bundesligi rundy jesiennej sezonu 2011/2012 według portalu spox.com

http://www.spox.com/de/sport/fussball/bundesliga/1112/Artikel/spox-positions-ranking-tor-abwehr-ter-stegen-hummels-piszczek-lahm,seite=3.html
24 grudnia 2011, 19:56 [cytuj]
bardzo niesluszny wybor, patrzac na ostatnie mecze Łukasza;/
bardzo niesluszny wybor, patrzac na ostatnie mecze Łukasza;/
24 grudnia 2011, 19:58 [cytuj]
Spox :mrgreen:
Spox :mrgreen:
24 grudnia 2011, 20:10 [cytuj]
Na tle całej rundy zagrał konkretnie. Duża liczba głosów - zapewne fani BVB których jest "troche" wbili i głosowali bo swój :mrgreen:
Na tle całej rundy zagrał konkretnie. Duża liczba głosów - zapewne fani BVB których jest "troche" wbili i głosowali bo swój :mrgreen:
24 grudnia 2011, 20:22 [cytuj]
Nie no zważywszy na jego konkurentów to zasłużył, zagrał 4/5 rundy na świetnym poziomie. Ale Spoxem sie nie ma co podniecać :mrgreen:
Nie no zważywszy na jego konkurentów to zasłużył, zagrał 4/5 rundy na świetnym poziomie. Ale Spoxem sie nie ma co podniecać :mrgreen:
25 grudnia 2011, 00:41 [cytuj]
[quote]Nie no zważywszy na jego konkurentów to zasłużył, zagrał 4/5 rundy na świetnym poziomie[/quote] Dokładnie :-) końcówka rundy 3-4 mecze słabe ale tak to przez zdecydowanie większą część rundy trzymał równy wysoki poziom i żaden praw obrońca w lidze nie grał tak jak Łukasz ;-) więc wg mnie zasłużył na to wyróżnienie ;-)
Dokładnie :-) końcówka rundy 3-4 mecze słabe ale tak to przez zdecydowanie większą część rundy trzymał równy wysoki poziom i żaden praw obrońca w lidze nie grał tak jak Łukasz ;-) więc wg mnie zasłużył na to wyróżnienie ;-)
25 grudnia 2011, 00:49 [cytuj]
Zdecydowanie zasłużył, widać było po nim zmęczenie w końcówce rundy, chłopak opuścił tylko jedno spotkanie w lidze, a tak to grał we wszystkich rozgrywkach w pełnym wymiarze czasowym... Po świętach wróci forma.
Zdecydowanie zasłużył, widać było po nim zmęczenie w końcówce rundy, chłopak opuścił tylko jedno spotkanie w lidze, a tak to grał we wszystkich rozgrywkach w pełnym wymiarze czasowym... Po świętach wróci forma.
25 grudnia 2011, 16:45 [cytuj]
Piszczek wygrał to głosowanie , bo nie miał z kim przegrać. Jedynym obronca na jego pozycji i w miare dobrym jest Rafinha, ale szczerze mowiac ogladam duzo meczów Bayernu w lidze i Rafinha nie dorownuje Piszczkowi w zadnym elemencie, swiadcza o tym zreszta noty w Kickerze. Piszczek srednia nota 3,06, Rafinha 3,25
Piszczek wygrał to głosowanie , bo nie miał z kim przegrać. Jedynym obronca na jego pozycji i w miare dobrym jest Rafinha, ale szczerze mowiac ogladam duzo meczów Bayernu w lidze i Rafinha nie dorownuje Piszczkowi w zadnym elemencie, swiadcza o tym zreszta noty w Kickerze. Piszczek srednia nota 3,06, Rafinha 3,25
25 grudnia 2011, 18:15 [cytuj]
notami wielkiej roznicy nie ma a jak patrzec na noty Łukasza przed mczem z Gladbach to mial ponizej 2.80

EDIT: nie wiem czy zauwazyliscie, wczoraj bardzo grozny w ataku byl Łukasz , ale to dlatego ze dostaje swietne pilki np ta od Moritza, zawsze slynal z tego ze z szybkoscia swoja jak dostal pilke nie bylo mocnych, powracaja te fajne akcje, pare nie potrzebnych strat, ale mysle ze to przez boisko, jest juz lepiej w obronie takze;)
notami wielkiej roznicy nie ma a jak patrzec na noty Łukasza przed mczem z Gladbach to mial ponizej 2.80

EDIT: nie wiem czy zauwazyliscie, wczoraj bardzo grozny w ataku byl Łukasz , ale to dlatego ze dostaje swietne pilki np ta od Moritza, zawsze slynal z tego ze z szybkoscia swoja jak dostal pilke nie bylo mocnych, powracaja te fajne akcje, pare nie potrzebnych strat, ale mysle ze to przez boisko, jest juz lepiej w obronie takze;)
|<  <  3  4  5  6  7    >  >>  >|

sklep z częściami samochodowymi online – iParts.pl

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 34 25 7 2 82
2. Bayer Leverkusen 34 19 12 3 69
3. Eintracht Frankfurt 34 17 9 8 60
4. Borussia Dortmund 34 17 6 11 57
5. SC Freiburg 34 16 7 11 55
6. FSV Mainz 34 14 10 10 52
7. RB Lipsk 34 13 12 9 51
8. Werder Brema 34 14 9 11 51
9. VfB Stuttgart 34 14 8 12 50
10. Borussia Mönchengladbach 34 13 6 15 45
11. VfL Wolfsburg 34 11 10 13 43
12. FC Augsburg 34 11 10 13 43
13. Union Berlin 34 10 11 13 41
14. FC St. Pauli 34 8 8 18 32
15. TSG 1899 Hoffenheim 34 7 11 16 32
16. 1. FC Heidenheim 34 8 5 21 29
17. Holstein Kiel 34 7 6 21 27
18. VfL Bochum 34 5 7 22 22
cała tabela
Partnerzy: Portal rolniczy, Portal ogrodniczy, Portal motoryzacyjny, Portal o zwierzętach, Portal lifestyle, Portal dla nastolatek, Portal dla kobiet, Konin portal mieszkańców
shoutbox
Adam76
Adam76 17 minut temu

Fajnie jakby coś dobrego ulepił z tych naszych piłkarzy

Adam76
Adam76 18 minut temu

Selekcjoner nie mam zdania życzę mu dobrze

Alex3110_
Alex3110_ 21 minut temu

Co powiecie na nowego selekcjonera?

Adam76
Adam76 22 minut temu

Podobnie jest z Mcatee szkoda go odpuścić trochę go oglądałem ma dryg do gry

T-Mac
T-Mac 2 godzin temu

Ciekawy grajek z tego Maksimovica. W miejsce coraz bardziej kaleczącego i irytującego Brandta byłby idealny, ale w BVB są przecież ważniejsze sprawy od transferów i wzmacniania kadry...

piotrullo
piotrullo 5 godzin temu

My się nim czasem zimą nie interesowaliśmy?

piotrullo
piotrullo 5 godzin temu

Andrija Maksimović przeniesie się lada chwila w ramach transferu definitywnego z Crvenej zvezdy do RB Lipsk - poinformował Florian Plettenberg ze Sky. Młody reprezentant Serbii trafi do klubu z Bundesligi za 14 milionów euro podstawy i bonusy sięgające 500 tysięcy euro. Ponadto Crvena zvezda może liczyć w przyszłości na zainkasowanie dziesięciu procent z przyszłej sprzedaży wychowanka.

Alex3110_
Alex3110_ 5 godzin temu

Dla paru euro*

Alex3110_
Alex3110_ 5 godzin temu

Watzke sprzeda nawet własne gacie za parę euro

piotrullo
piotrullo 6 godzin temu

My w razie braku awansu sprzedalibyśmy za frytki z pewnością Kobela, Schlotterbecka, Adeyemiego, Nmeche i może nawet Guirassy?ego

piotrullo
piotrullo 6 godzin temu

RB Lipsk pozyskało 18-letniego iworyjskiego skrzydłowego Yana Diomande z Leganes za 20mln euro. Wiem, że to puszki i oni zawsze będą mieć kasę, ale po sezonie był lament, że z powodu braku awansu do LM będą musieli sprzedawać - jak na razie, to tylko kupują

Kot13
Kot13 Dzisiaj, 12:20

"Borussia Dortmund dopiero co zapłaciła ?25M za Yana Couto, ale z tej mąki chleba chyba nie będzie. Nie dość że Brazylijczyk ma za sobą słabiutki sezon, to teraz udzielił w Brazylii wywiadu, w który narzeka na pogodę, brak znajomych, rodziny, obcy język, klimat i samotność." Niech zadzwoni do Ciro Immobile pewnie będą mieli sporo to pogadania na ten temat...

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Dzisiaj, 11:14

Tak, najpierw było info o Eintrachcie

libero180
libero180 Dzisiaj, 08:01

Ja czytałem ze McAtee ma odwiedzić Frankfurt...,o BVB nigdzie nie widziałem.

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Dzisiaj, 07:47

McAtee na dniach odwiedzi Dortmund. Brzmi jak wycieczka Jobe, oby z takim samym skutkiem.

aguero82
aguero82 Dzisiaj, 07:41

A nie mamy?

Osa As
Osa As Dzisiaj, 06:46

Ciąć koszta oraz poszerzać kieszenie sobie i swoim. Część kibiców i tak stwierdzi, że mamy przecież czas do końca sierpnia.

dawid2468
dawid2468 Wczoraj, 21:49

Trzeba ciąć koszta. Taki plan Watzke zbiera, zbiera aż na koniec wyrąbie transfer za 150mln, zobaczycie:)

libero180
libero180 Wczoraj, 21:38

Jesteśmy 10 ekipą jeśli chodzi od dochody sponsorskie w Europie 40 1&1 34 Puma 20 Evonik 5 GLS razem 99 w porównaniu z buyernem który dostaje 123 to nie wyglądamy źle.

Alex3110_
Alex3110_ Wczoraj, 21:12

Powroty będą naszymi wzmocnieniami :)

Adam76
Adam76 Wczoraj, 18:49

aguero masz rację na oceny przyjdzie czas tylko jakoś bardzo ospale działają ci nasi Mcatee akurat szkoda gdyby przeszedł koło nosa

libero180
libero180 Wczoraj, 18:10

Real Madryt wycenił Frana Garcię na ?20M. tylko brać.

piotrullo
piotrullo Wczoraj, 16:31

oni coś w ogóle robią? Żadnych pogłosek transferowych, chyba wyjazd do Anglii po Bellinghama pochłonął cały budżet. Być może panowie zabawili się w kasynie i wszystko przegrali

piotrullo
piotrullo Wczoraj, 16:29

Aha, czyli nasi potężni włodarze nawet nie raczyli złożyć konkurencyjnej oferty za McAtee

piotrullo
piotrullo Wczoraj, 16:28

Niemal wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że James McAtee trafi do Niemiec. Pomocnik Manchesteru City ma na stole dwie oferty ? ze strony Eintrachtu Frankfurt i Bayeru Leverkusen. Na co zdecyduje się 22-latek? Przekonamy się pewnie w najbliższych dniach. (Fabrizio Romano)

Saffronoliver
Saffronoliver Wczoraj, 11:32

Dobrze ze tego bakayoko nie mamy, dajcie spokoj

aguero82
aguero82 Wczoraj, 08:24

Ludziska, okno tranferowe otwarte jest chyba do końca sierpnia. Dopiero wtedy będziemy oceniać Kehla I spółkę za nasze transfery. To że Bakayoko do nas nie trafił mnie osobiście cieszy.

Adam76
Adam76 Wczoraj, 06:53

Szkoda gadać widać za jakie wielkie pieniądze idą nasze cele transferowe nasi pewnie walczyli jak tygrysy

waldekzsk
waldekzsk 1 dni temu, 2025-07-14

Ciekawe czym on się sugerował?Lipsk nie gra nawet w LM.Zadecydowal czynnik finansowy u niego pewnie.Nie ma innych argumentów.

artur1973
artur1973 1 dni temu, 2025-07-14

Bakayoko w Lipsku za 18 mln plus 4 bonusy. My to jednak jesteśmy frajerami

statystyki
Użytkownicy online: Jonasbvb
Gości online: 80
Zarejestrowanych użytkowników: 10295
Ostatnio zarejestrowany: michalbek@poczta.fm
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem