Forum dyskusyjne
13 kwietnia 2014, 15:12 [cytuj]
"Tooommeeek" powiedział/a:
Taka drobna uwaga, Piszczek ostatnio jest nie w formie, i przy calej sympatii dla niego, powinien posiedziec jakis czas na lawce, przynajmniej z Wilkami, bo mecz o nie byle co.
Mimo mojego uwielbienia dla Piszczka, popieram Tomka.
Mimo mojego uwielbienia dla Piszczka, popieram Tomka.
13 kwietnia 2014, 15:22 [cytuj]
Klopp mowil, ze dal odpoczac Piszczkowi, wiec pewnie na Wilki wroci do skladu.
Klopp mowil, ze dal odpoczac Piszczkowi, wiec pewnie na Wilki wroci do skladu.
13 kwietnia 2014, 15:33 [cytuj]
Ja uważam, że Piszczek cierpi przez brak Kuby w składzie. Od zawsze wiedzieliśmy, że główny atut Łukasza to świetna gra do przodu, a w obronie gra jednak trochę gorzej. Z Kubą świetnie się dopełniali na prawej flance przez co Piszczu wyglądał świetnie w grze do przodu, a w obronie czasem jego błędy naprawiał Błaszczykowski. Ten duet bardzo dobrze współpracował.
Oczywiście formy też brakuje, ale uważam, że brak Kuby również robi swoje.
Ja uważam, że Piszczek cierpi przez brak Kuby w składzie. Od zawsze wiedzieliśmy, że główny atut Łukasza to świetna gra do przodu, a w obronie gra jednak trochę gorzej. Z Kubą świetnie się dopełniali na prawej flance przez co Piszczu wyglądał świetnie w grze do przodu, a w obronie czasem jego błędy naprawiał Błaszczykowski. Ten duet bardzo dobrze współpracował.
13 kwietnia 2014, 16:01 [cytuj]
"Volverin" powiedział/a:
Profesjonalny piłkarz wysokiej klasy powinien dać sobie radę w różnych warunkach (skład, ustawienie, trener). Myślę, że Łukasz cierpi przede wszystkim przez przerwę spowodowaną kontuzją. Mam wrażenie, że brakuje mu nieco do dyspozycji sprzed operacji. Można mieć zastrzeżenia do dokładności podań oraz dośrodkowań w pole karne i mimo wszystko wydolność też jeszcze nie taka jak wcześniej. Wierzę jednak, że z początkiem nowego sezonu zobaczymy "dawnego" Łukasza.
Żeby nie było wątpliwości - nie uważam, że Łukasz gra źle. Tyle, że rozpieścił nas swoją grą we wcześniejszych sezonach.
Profesjonalny piłkarz wysokiej klasy powinien dać sobie radę w różnych warunkach (skład, ustawienie, trener). Myślę, że Łukasz cierpi przede wszystkim przez przerwę spowodowaną kontuzją. Mam wrażenie, że brakuje mu nieco do dyspozycji sprzed operacji. Można mieć zastrzeżenia do dokładności podań oraz dośrodkowań w pole karne i mimo wszystko wydolność też jeszcze nie taka jak wcześniej. Wierzę jednak, że z początkiem nowego sezonu zobaczymy "dawnego" Łukasza.
Żeby nie było wątpliwości - nie uważam, że Łukasz gra źle. Tyle, że rozpieścił nas swoją grą we wcześniejszych sezonach.
13 kwietnia 2014, 16:31 [cytuj]
Problemem jest raczej brak stabilności formy Łukasza. Potrafi jeden mecz zagrać bardzo fajnie, a następny po prostu źle. No ale po to mamy Kevina w składzie, żeby móc rotować w takich sytuacjach
Może Łukasz ustabilizuje formę dzięki przepracowaniu kolejnego okresu przygotowawczego, czas pokaże.
Problemem jest raczej brak stabilności formy Łukasza. Potrafi jeden mecz zagrać bardzo fajnie, a następny po prostu źle. No ale po to mamy Kevina w składzie, żeby móc rotować w takich sytuacjach :) Może Łukasz ustabilizuje formę dzięki przepracowaniu kolejnego okresu przygotowawczego, czas pokaże.
13 kwietnia 2014, 17:20 [cytuj]
Jeżeli mikiemu i NS18 daje się czas na przystosowanie, to o piszczu też trzeba pamiętać że sporo nie grał. Jeżeli w nowym sezonie będzie nadal tak jak jest to wtedy będzie problem.
Jeżeli mikiemu i NS18 daje się czas na przystosowanie, to o piszczu też trzeba pamiętać że sporo nie grał. Jeżeli w nowym sezonie będzie nadal tak jak jest to wtedy będzie problem.
13 kwietnia 2014, 17:29 [cytuj]
Póki co Piszczek w tym sezonie więcej nie grał niż grał, więc taki obrót spraw nie powinien dziwić ...
Póki co Piszczek w tym sezonie więcej nie grał niż grał, więc taki obrót spraw nie powinien dziwić ...
13 kwietnia 2014, 19:23 [cytuj]
"Volverin" powiedział/a:
Ja uwa?am, ?e Piszczek cierpi przez brak Kuby w sk?adzie. Od zawsze wiedzieli?my, ?e g?ówny atut ?ukasza to ?wietna gra do przodu, a w obronie gra jednak troch? gorzej. Z Kub? ?wietnie si? dope?niali na prawej flance przez co Piszczu wygl?da? ?wietnie w grze do przodu, a w obronie czasem jego b??dy naprawia? B?aszczykowski. Ten duet bardzo dobrze wspó?pracowa?.
Na miejscu Piszczka obrazilbym sie czytajac takie slowa. Piszczek w formie byl nie do wyjecia ze skladu, teraz jej nie ma, ma prawo jej nie miec, ale zeby grac, musi ja znalezc.
Na miejscu Piszczka obrazilbym sie czytajac takie slowa. Piszczek w formie byl nie do wyjecia ze skladu, teraz jej nie ma, ma prawo jej nie miec, ale zeby grac, musi ja znalezc.
13 kwietnia 2014, 19:34 [cytuj]
Całe szczęście, że Piszczek wydaje się być inteligentnym facetem i pewnie przeczytałby mój post do końca:
"Volverin" powiedział/a:
;-)
Oczywiście, że brakuje mu formy, to widać chociażby po jego dynamice, brakuje mu tej lekkości. Ale to, że widzimy go rzadziej podłączającego się pod akcje ofensywne, a Łukasz nie zalicza już praktycznie żadnych asyst na pewno ma też związek z brakiem Kuby.
;-)
Oczywiście, że brakuje mu formy, to widać chociażby po jego dynamice, brakuje mu tej lekkości. Ale to, że widzimy go rzadziej podłączającego się pod akcje ofensywne, a Łukasz nie zalicza już praktycznie żadnych asyst na pewno ma też związek z brakiem Kuby.
22 kwietnia 2014, 19:43 [cytuj]
youtube.com/watch?v=mxbc1di51NE To chyba od kogoś z naszych stron, nie?
https://www.youtube.com/watch?v=mxbc1di51NE To chyba od kogoś z naszych stron, nie? :D
22 kwietnia 2014, 19:47 [cytuj]
Tak, na prośbę admina strony Piszczka zrobiłem ten krótki filmik.
Tak, na prośbę admina strony Piszczka zrobiłem ten krótki filmik.
22 kwietnia 2014, 19:57 [cytuj]
Do ostatniego weekendu dorobek Piszczka w BL to 7 goli i wszystkie zdobyte na wyjezdzie. Jego ostatnia bramka byla pierwsza zdobyta w Dortmundzie :-P
Do ostatniego weekendu dorobek Piszczka w BL to 7 goli i wszystkie zdobyte na wyjezdzie. Jego ostatnia bramka byla pierwsza zdobyta w Dortmundzie :-P
22 kwietnia 2014, 21:37 [cytuj]
Strzelił ładnie, moja druga jego ulubiona bramka (pierwsza vs Schalke)
Strzelił ładnie, moja druga jego ulubiona bramka (pierwsza vs Schalke) :)
5 maja 2014, 17:28 [cytuj]
Mam nadzieję że to pierwsze symptomy dobrej gry u piszcza.
Mam nadzieję że to pierwsze symptomy dobrej gry u piszcza.
3 czerwca 2014, 21:50 [cytuj]
Jakies katalonskie pismaki pisza, ze Piszczek moze byc jednym z glownych celi Barcelony w tym okienku.
Montoya, Alves, ktory raz jest, a raz go nie ma, Cuadrado, ktory byl juz tak pewny Barcelony, a czwartym pewniakiem na RB jest wlasnie Piszczek :mrgreen:
Jakies katalonskie pismaki pisza, ze Piszczek moze byc jednym z glownych celi Barcelony w tym okienku.
Montoya, Alves, ktory raz jest, a raz go nie ma, Cuadrado, ktory byl juz tak pewny Barcelony, a czwartym pewniakiem na RB jest wlasnie Piszczek :mrgreen:
3 czerwca 2014, 21:59 [cytuj]
"Madrisso" powiedział/a:
Montoya, Alves, ktory raz jest, a raz go nie ma, Cuadrado, ktory byl juz tak pewny Barcelony, a czwartym pewniakiem na RB jest wlasnie Piszczek
Zwykła medialna kaczka. Piszczek już to dziś wyśmiał w wywiadzie
Zwykła medialna kaczka. Piszczek już to dziś wyśmiał w wywiadzie
3 czerwca 2014, 23:50 [cytuj]
Obstawiam że piszczu u nas zakończy swoją karierę.
Obstawiam że piszczu u nas zakończy swoją karierę.
7 czerwca 2014, 18:07 [cytuj]
Talksport donosi o tym, że Barcelona rozmawia z agentem Piszczka na temat przenosin do Katalonii. Pomijając źródło, to dla mnie totalna bzdura. Łukasz nigdzie się nie ruszy i wierzę, że zostanie w BVB do końca kariery.
Talksport donosi o tym, że Barcelona rozmawia z agentem Piszczka na temat przenosin do Katalonii. Pomijając źródło, to dla mnie totalna bzdura. Łukasz nigdzie się nie ruszy i wierzę, że zostanie w BVB do końca kariery.
7 czerwca 2014, 19:39 [cytuj]
On chce byc u nas! nie wierze w to, ale.. jeśli rzeczywiscie oni go chca to czy takiemu klubowi sie odmawia? rzadka sytuacja, ale to Piszczu!
On chce byc u nas! nie wierze w to, ale.. jeśli rzeczywiscie oni go chca to czy takiemu klubowi sie odmawia? rzadka sytuacja, ale to Piszczu!
7 czerwca 2014, 20:36 [cytuj]
Skoro Lewy odmówił Realowi to Piszczu może Barcelonie.
Choć wydaje mi się że na ten transfer nie ma szans, a to dlatego że że Katalończykom/ ichniejszej prasie może się wydawać że Łukasz kosztuje te 15 mln, my się rozsprzedajemy bo taką mamy politykę i że potrzebujemy tych pieniędzy. Wszystko to to bzdura, a cena o jakiej w ogóle moglibyśmy zacząć mówić to 25 mln , to już się tak Barcelonie nie opłaca. Łukasz zostanie.
Skoro Lewy odmówił Realowi to Piszczu może Barcelonie.
Choć wydaje mi się że na ten transfer nie ma szans, a to dlatego że że Katalończykom/ ichniejszej prasie może się wydawać że Łukasz kosztuje te 15 mln, my się rozsprzedajemy bo taką mamy politykę i że potrzebujemy tych pieniędzy. Wszystko to to bzdura, a cena o jakiej w ogóle moglibyśmy zacząć mówić to 25 mln , to już się tak Barcelonie nie opłaca. Łukasz zostanie.