Forum dyskusyjne
31 października 2013, 19:28 [cytuj]
Oby piszczu tylko wrócił do formy po kontuzji, bo ma on szansę stać się kimś więcej niż tylko kolejnym stranieri.
Oby piszczu tylko wrócił do formy po kontuzji, bo ma on szansę stać się kimś więcej niż tylko kolejnym stranieri.
19 listopada 2013, 17:08 [cytuj]
Łukasz Piszczek pojawił się na boisku w sparingu z Paderbornem! Brawo Piszczu! :-)
Łukasz Piszczek pojawił się na boisku w sparingu z Paderbornem! Brawo Piszczu! :-)
19 listopada 2013, 17:11 [cytuj]
Zagrał nawet 30 minut. ;-) Można już powiedzieć, że Piszczu jest w 100% zdrowy, teraz musi odzyskać kondycję i formę. Powrót coraz bliżej.
Zagrał nawet 30 minut. ;-) Można już powiedzieć, że Piszczu jest w 100% zdrowy, teraz musi odzyskać kondycję i formę. Powrót coraz bliżej.
19 listopada 2013, 17:18 [cytuj]
ale on musi być głodny gry! dobrze jakby jeszcze w tej rundzie pojawił sie na boisku, nie mówie tu o grze w pełnym wymiarze czasowym ale na zmiane jak najbardziej,żeby miał ta praktyke meczową i zime mógł normalnie z zespołem na pełnych obrotach przepracować
ale on musi być głodny gry! dobrze jakby jeszcze w tej rundzie pojawił sie na boisku, nie mówie tu o grze w pełnym wymiarze czasowym ale na zmiane jak najbardziej,żeby miał ta praktyke meczową i zime mógł normalnie z zespołem na pełnych obrotach przepracować ;)
19 listopada 2013, 18:18 [cytuj]
już widze, jakie przywitanie zgotują mu kibice
już widze, jakie przywitanie zgotują mu kibice :)
19 listopada 2013, 18:44 [cytuj]
Ja myslałem że on po nowym roku będzie mógl zagrać, ale jeśli w połowie listopada dostał pozwolenie na wejście na boisko to jest całkiem sporo czasu, aby odbudował formę na calutką rundę wiosenną. Ta wiadomośc poprawiła mi dzień. ;-)
Ja myslałem że on po nowym roku będzie mógl zagrać, ale jeśli w połowie listopada dostał pozwolenie na wejście na boisko to jest całkiem sporo czasu, aby odbudował formę na calutką rundę wiosenną. Ta wiadomośc poprawiła mi dzień. ;-)
19 listopada 2013, 19:09 [cytuj]
Ja tez bardzo sie ciesze, bo jest to moj ulubiony zawodnik. Duze umiejetnosci, serce do walki, niesamowita kondycja jak rowniez wielce sympatyczny i skromny czlowiek. Do tego doceniajacy to co ma i to gdzie jest oraz tych ktorym to wszystko zawdziecza.
Lukaszu! Wroc jak najszybciej do pelni zdrowia i dawnej dyspozycji! Czekamy!
Ja tez bardzo sie ciesze, bo jest to moj ulubiony zawodnik. Duze umiejetnosci, serce do walki, niesamowita kondycja jak rowniez wielce sympatyczny i skromny czlowiek. Do tego doceniajacy to co ma i to gdzie jest oraz tych ktorym to wszystko zawdziecza.
Lukaszu! Wroc jak najszybciej do pelni zdrowia i dawnej dyspozycji! Czekamy!
19 listopada 2013, 19:31 [cytuj]
Moja wypowiedź z 17.10.2013.
"agentmullder" powiedział/a:
Obstawiam, że Piszczu może się pojawić w okolicach meczu z Mainz.
Jeśli będę miał rację to liczę na browara od was :-P
19 listopada 2013, 20:00 [cytuj]
Z fejsa Piszczka:
''Witajcie!
Po 178 dniach zagrałem 35 minut w meczu przeciwko SC Paderborn. Chciałbym podziękować wszystkim fanom za wsparcie podczas rehabilitacji.''
Teraz tylko łapać forme i pomagać zespołowi. Boje sie jednak o jego formę, tak samo jak w przypadku Gundo.
"agentmullder" powiedział/a:
Jakbyś trafił dokładnie w mecz, ile zagra i ile przebiegnie kilometrów, to może tak.
Jakbyś trafił dokładnie w mecz, ile zagra i ile przebiegnie kilometrów, to może tak.
23 listopada 2013, 23:19 [cytuj]
Klopp pokazał jak dużo znaczy dla niego i drużyny piszczu. Nie był to ruch rozpaczy, był to czytelny sygnał że ryzykujemy to co mamy najlepsze aby wygrać. Niestety się nie udało, ale piszczu szybko spłaci taki gest.
Klopp pokazał jak dużo znaczy dla niego i drużyny piszczu. Nie był to ruch rozpaczy, był to czytelny sygnał że ryzykujemy to co mamy najlepsze aby wygrać. Niestety się nie udało, ale piszczu szybko spłaci taki gest.
24 listopada 2013, 12:52 [cytuj]
Miałem przeczucie, że pojawi się Piszczu w tym meczu na boisku, jak tylko zobaczyłem, że grał w rezerwach już 35 minut meczu z SC Paderbornem. Zgadzam się z mrozem, z tym co napisał w poście powyżej. Ponadto sam Piszczu widzi, że po powrocie trener o nim pamięta i wierzy w niego. W końcu wystawił go w meczu z Bayernem o majstra gdy zespołowi nie szło. Miało to też podbudować Piszczka, pokazać, ze jest wciąż ważnym elementem zepołu.
Teraz musi Łukasz spokojnie odbudować formę biegową, bo pokazał, że nie zapomniał, co się z piłką robi na boisku
Miałem przeczucie, że pojawi się Piszczu w tym meczu na boisku, jak tylko zobaczyłem, że grał w rezerwach już 35 minut meczu z SC Paderbornem. Zgadzam się z mrozem, z tym co napisał w poście powyżej. Ponadto sam Piszczu widzi, że po powrocie trener o nim pamięta i wierzy w niego. W końcu wystawił go w meczu z Bayernem o majstra gdy zespołowi nie szło. Miało to też podbudować Piszczka, pokazać, ze jest wciąż ważnym elementem zepołu.
Teraz musi Łukasz spokojnie odbudować formę biegową, bo pokazał, że nie zapomniał, co się z piłką robi na boisku :)
24 listopada 2013, 13:12 [cytuj]
Piszczu w wywiadzie po meczu, powiedział, że druga bramka to jego wina. Wrócił po 35 minutach w rezerwach i już bierze na siebie odpowiedzialność, gdzie wiadomo, że jest bez formy i ogrania. Nie każdy z naszego składu, a raczej mało kto lubi się przyznać do swojego błędu. Szacuneczek.
Piszczu w wywiadzie po meczu, powiedział, że druga bramka to jego wina. Wrócił po 35 minutach w rezerwach i już bierze na siebie odpowiedzialność, gdzie wiadomo, że jest bez formy i ogrania. Nie każdy z naszego składu, a raczej mało kto lubi się przyznać do swojego błędu. Szacuneczek.
14 lutego 2014, 13:47 [cytuj]
youtube.com/watch?v=oPjlrdzZFi0
szkoda że nie weszło :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=oPjlrdzZFi0
szkoda że nie weszło :lol:
14 lutego 2014, 14:52 [cytuj]
dadol mnie poprosił o zrobienie takiego filmiku. ;-) W najbliższych tygodniach postaram się zrobić porządną kompilację Piszczka, może da radę.
dadol mnie poprosił o zrobienie takiego filmiku. ;-) W najbliższych tygodniach postaram się zrobić porządną kompilację Piszczka, może da radę.
14 lutego 2014, 15:13 [cytuj]
"Volverin" powiedział/a:
Twój filmik znalazł się na oficjalnym profilu Łukasza na FB, gratuluję :-D
Twój filmik znalazł się na oficjalnym profilu Łukasza na FB, gratuluję :-D
14 lutego 2014, 15:48 [cytuj]
No wiem, dadol prowadzi oficjalny facebook Piszczka. :-P
No wiem, dadol prowadzi oficjalny facebook Piszczka. :-P
15 lutego 2014, 23:57 [cytuj]
Piszczu wraca widać do formy i do swoich dosrodkowan
Gundo by się jeszcze przydał.
Piszczu wraca widać do formy i do swoich dosrodkowan:) Gundo by się jeszcze przydał.
16 lutego 2014, 09:21 [cytuj]
Dobrze widzieć Łukasza z powrotem w takiej dyspozycji. Poprawa naszej gry to też duża zasługa tego, że cała obrona zaczęła prezentować solidniejszy poziom. A Piszczek na pewno rozruszał prawą stronę i wprowadził więcej możliwości do gry ofensywnej.
Dobrze widzieć Łukasza z powrotem w takiej dyspozycji. Poprawa naszej gry to też duża zasługa tego, że cała obrona zaczęła prezentować solidniejszy poziom. A Piszczek na pewno rozruszał prawą stronę i wprowadził więcej możliwości do gry ofensywnej.
3 kwietnia 2014, 15:56 [cytuj]
Ciesze się, że Polska nie zagra na mistrzowswach świata, przynajmniej przepracuje okres przygotowawczy jak należy i być może w następnym sezonie znów będzie błyszczał formą
Ciesze się, że Polska nie zagra na mistrzowswach świata, przynajmniej przepracuje okres przygotowawczy jak należy i być może w następnym sezonie znów będzie błyszczał formą ;)
13 kwietnia 2014, 11:58 [cytuj]
Taka drobna uwaga, Piszczek ostatnio jest nie w formie, i przy calej sympatii dla niego, powinien posiedziec jakis czas na lawce, przynajmniej z Wilkami, bo mecz o nie byle co.
Taka drobna uwaga, Piszczek ostatnio jest nie w formie, i przy calej sympatii dla niego, powinien posiedziec jakis czas na lawce, przynajmniej z Wilkami, bo mecz o nie byle co.