Forum dyskusyjne
31 sierpnia 2013, 00:19 [cytuj]
Głupio to zabrzmi, ale miałem Piszczka za przereklamowanego (polskie media!), ale tak naprawdę zacząłem go doceniać dopiero gdy go brakuje. Brakuje mi jego rajdów, asyst i tego wszystkiego.
Zdrowy Piszczek dla BVB jest nieoceniony. Zdrowy jest w stanie zostać zawodnikiem meczu. Wracaj!
Głupio to zabrzmi, ale miałem Piszczka za przereklamowanego (polskie media!), ale tak naprawdę zacząłem go doceniać dopiero gdy go brakuje. Brakuje mi jego rajdów, asyst i tego wszystkiego.
Zdrowy Piszczek dla BVB jest nieoceniony. Zdrowy jest w stanie zostać zawodnikiem meczu. Wracaj!
31 sierpnia 2013, 00:27 [cytuj]
ja boję sie tylko jednego, że on juz na ten poziom który prezentował nie wskoczy..;/
obym sie mylił.
ja boję sie tylko jednego, że on juz na ten poziom który prezentował nie wskoczy..;/
obym sie mylił.
31 sierpnia 2013, 00:30 [cytuj]
Spokojnie, wskoczy. ;-) To nie kontuzja nogi, więc tu nie będzie problemu. W dodatku nie będzie żadnej mentalnej blokady przy walkach o piłkę, bo nie nabawił się kontuzji w ten sposób. Wróci i będzie grał swoje. ;-)
Spokojnie, wskoczy. ;-) To nie kontuzja nogi, więc tu nie będzie problemu. W dodatku nie będzie żadnej mentalnej blokady przy walkach o piłkę, bo nie nabawił się kontuzji w ten sposób. Wróci i będzie grał swoje. ;-)
31 sierpnia 2013, 14:02 [cytuj]
"Mortis" powiedział/a:
Brakuje mi jego rajdów, asyst i tego wszystkiego.
Piszczek Piszczkiem, ale rajdow prawego obroncy brakuje z innego wzgledu, Grosskreutz nie wywiazuje sie wcale ze swojej roli.
Piszczek Piszczkiem, ale rajdow prawego obroncy brakuje z innego wzgledu, Grosskreutz nie wywiazuje sie wcale ze swojej roli.
31 sierpnia 2013, 17:41 [cytuj]
Zgadzam się z Tomkiem, a co do piszcza to jeżeli tylko będzie w 70% zdrowy to ma za darmo miejsce na naszej prawej obronie. Kevin nie jest konkurencją. Sokratis i durm nie dostają szansy, a powinni więc chyba jurgen trzyma bezpieczne miejsce dla piszcza.
Zgadzam się z Tomkiem, a co do piszcza to jeżeli tylko będzie w 70% zdrowy to ma za darmo miejsce na naszej prawej obronie. Kevin nie jest konkurencją. Sokratis i durm nie dostają szansy, a powinni więc chyba jurgen trzyma bezpieczne miejsce dla piszcza.
7 września 2013, 23:00 [cytuj]
Jak tam informacje o Piszczu? Coś wiadomo o jego rehabilitacji? Ostatnio widziany był za kulisami meczu z Czarnogórą youtube.com/watch?v=x9uVmddh3_E .
Jak tam informacje o Piszczu? Coś wiadomo o jego rehabilitacji? Ostatnio widziany był za kulisami meczu z Czarnogórą http://www.youtube.com/watch?v=x9uVmddh3_E .
8 września 2013, 16:32 [cytuj]
Jednak w ten wtorek Piszczu zagości u Wojewódzkiego!
Jednak w ten wtorek Piszczu zagości u Wojewódzkiego!
8 września 2013, 23:53 [cytuj]
Wywiad z Piszczkiem w Bildzie, ktos przetłumaczy?
bild.de/sport/fussball/lukasz-piszczek/comeback-erst-2014-32309008.bild.html
Z tytułu wynika że powrót dopiero w 2014,
Wywiad z Piszczkiem w Bildzie, ktos przetłumaczy?
http://www.bild.de/sport/fussball/lukasz-piszczek/comeback-erst-2014-32309008.bild.html
Z tytułu wynika że powrót dopiero w 2014,
9 września 2013, 00:14 [cytuj]
To było wiadome już od dawna. Ma spokojnie dochodzić do siebie i przejść cały zimowy okres przygotowawczy z drużyną żeby być gotowym na drugą część sezonu.
To było wiadome już od dawna. Ma spokojnie dochodzić do siebie i przejść cały zimowy okres przygotowawczy z drużyną żeby być gotowym na drugą część sezonu.
9 września 2013, 11:34 [cytuj]
eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-niemiecka/piszczek-rozpoczyna-treningi-ale-predko-nie-wroci/d9jbn
Martwi mnie to, że wciąż odczuwa czasem ból w biodrze, miejmy nadzieje, że to nic takiego.
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-niemiecka/piszczek-rozpoczyna-treningi-ale-predko-nie-wroci/d9jbn
Martwi mnie to, że wciąż odczuwa czasem ból w biodrze, miejmy nadzieje, że to nic takiego.
26 września 2013, 16:55 [cytuj]
Nie znam się na tych kontuzjach, ale Piszczek już biega na treningach. Czy jest możliwe, że wróci jeszcze w tym roku? Nie oczekuję, że zagra w jakiś ważnych meczach, ale może pojawi się na boisku na kilka minut w grudniu.
Nie znam się na tych kontuzjach, ale Piszczek już biega na treningach. Czy jest możliwe, że wróci jeszcze w tym roku? Nie oczekuję, że zagra w jakiś ważnych meczach, ale może pojawi się na boisku na kilka minut w grudniu.
26 września 2013, 19:05 [cytuj]
Fotka z dzisiaj

31.media.tumblr.com/c2faf1a529e3f90f68e0aff1514b18a4/tumblr_mtqmwu7A661s14t6oo1_500.jpg" alt="31.media.tumblr.com/c2faf1a529e3f90f68e0aff1514b18a4/tumblr_mtqmwu7A661s14t6oo1_500.jpg" width="98%">
Fotka z dzisiaj

[img]http://31.media.tumblr.com/c2faf1a529e3f90f68e0aff1514b18a4/tumblr_mtqmwu7A661s14t6oo1_500.jpg[/img]
17 października 2013, 16:23 [cytuj]
No panowie coś czuję, że Piszczu nasz koffany wróci niebawem. Nie wiem jak były tłumaczone słowa Kloppa z Ger na PL ale jeśli dobrze myślę to Łukasz może wróci jeszcze w rundzie jesiennej. Wypowiedź Jurgena: "Są spore szanse, że na Arsenal będą zdrowi wszyscy oprócz Gündogana, Piszczkai Kehla." - już w wypowiedziach o stanie zdrowotnym i kontuzjach pojawia się nazwisko Łukasza. Do tej pory Klopp nie wspominał o Łukaszu, a teraz już jest inaczej. Wyglądałoby to na to, że z Piszczek jest na takim etapie, iż jest w stanie powiedzmy zagrać w jakimś towarzyskim meczu za parę tygodni z jedną połowę albo na samą końcówkę, ale żeby nie ryzykować to jeszcze musiałby poczekać. Obstawiam, że Piszczu może się pojawić w okolicach meczu z Mainz.
[color=red]Kolor czerwony zostawiamy moderatorom - Murzyn[/color]
No panowie coś czuję, że Piszczu nasz koffany wróci niebawem. Nie wiem jak były tłumaczone słowa Kloppa z Ger na PL ale jeśli dobrze myślę to Łukasz może wróci jeszcze w rundzie jesiennej. Wypowiedź Jurgena: "Są spore szanse, że na Arsenal będą zdrowi wszyscy oprócz Gündogana, [b]Piszczka[/b]i Kehla." - już w wypowiedziach o stanie zdrowotnym i kontuzjach pojawia się nazwisko Łukasza. Do tej pory Klopp nie wspominał o Łukaszu, a teraz już jest inaczej. Wyglądałoby to na to, że z Piszczek jest na takim etapie, iż jest w stanie powiedzmy zagrać w jakimś towarzyskim meczu za parę tygodni z jedną połowę albo na samą końcówkę, ale żeby nie ryzykować to jeszcze musiałby poczekać. Obstawiam, że Piszczu może się pojawić w okolicach meczu z Mainz.
[color=red]Kolor czerwony zostawiamy moderatorom - Murzyn[/color]
17 października 2013, 16:26 [cytuj]
To była konferencja i tam takie stwierdzenia są bardzo częste dlatego nie ma sensu tego tak odbierać. Piszczek być może w tej rundzie wróci już do treningów z drużyną, ale na jakiś mecz bym nie liczył.
To była konferencja i tam takie stwierdzenia są bardzo częste dlatego nie ma sensu tego tak odbierać. Piszczek być może w tej rundzie wróci już do treningów z drużyną, ale na jakiś mecz bym nie liczył.
17 października 2013, 17:59 [cytuj]
Trzeba przyznac ze swietnie czytasz miedzy wierszami, pytanie czy slusznie, nie sadze.
Trzeba przyznac ze swietnie czytasz miedzy wierszami, pytanie czy slusznie, nie sadze.
24 października 2013, 13:48 [cytuj]
Czytajmy dalej 

scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1379695_560569187347437_1652101029_n.jpg" alt="scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1379695_560569187347437_1652101029_n.jpg" width="98%">
Czytajmy dalej :)

[img]https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1379695_560569187347437_1652101029_n.jpg[/img]
24 października 2013, 17:12 [cytuj]
Czekamy Łukaszku
normalnie uwielbiam tego faceta
Czekamy Łukaszku :D normalnie uwielbiam tego faceta :D
31 października 2013, 15:52 [cytuj]
Wypromowałem się w Borussii i nie jestem człowiekiem, który - kiedy przyjdzie pierwsza lepsza propozycja - powie: "Sorry panowie, fajnie było..."
Część wywiadu Łukasza w PLAYBOYU.
Za to go właśnie cenie. Piszczu na każdym kroku podkreśla ile zawdzięcza BVB. Oj Lewy Lewy, nic tylko się uczyć !
Wypromowałem się w Borussii i nie jestem człowiekiem, który - kiedy przyjdzie pierwsza lepsza propozycja - powie: "Sorry panowie, fajnie było..."
Część wywiadu Łukasza w PLAYBOYU.
Za to go właśnie cenie. Piszczu na każdym kroku podkreśla ile zawdzięcza BVB. Oj Lewy Lewy, nic tylko się uczyć !
31 października 2013, 16:06 [cytuj]
Fantastyczne słowa.
A co najlepsze, o ile pod wszelkimi wpisami Lewandowskiego na fb widzę tysiące spuszczających się Polaków, o tyle widać, że Piszczek i Kuba są znacznie bardziej cenieni wśród niemieckich kibiców - za swoją lojalność i podejście do klubu.
Fantastyczne słowa.
A co najlepsze, o ile pod wszelkimi wpisami Lewandowskiego na fb widzę tysiące spuszczających się Polaków, o tyle widać, że Piszczek i Kuba są znacznie bardziej cenieni wśród niemieckich kibiców - za swoją lojalność i podejście do klubu.
31 października 2013, 16:23 [cytuj]
Łukasz... Świetna postawa, dobre słowa.
Mam nadzieję, że ktoś podzieli się całością wywiadu, jeśli będzie miał możliwość.
Łukasz... Świetna postawa, dobre słowa.
Mam nadzieję, że ktoś podzieli się całością wywiadu, jeśli będzie miał możliwość.