Forum dyskusyjne
3 marca 2011, 22:26 [cytuj]
wejdzcie sobie na stronke bvb.de i jest tam foto Łukasza z żoną, przepiękna kobieta
widać, że Polka;p
wejdzcie sobie na stronke bvb.de i jest tam foto Łukasza z żoną, przepiękna kobieta :P widać, że Polka;p
11 kwietnia 2011, 22:46 [cytuj]
sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/reprezentanci-polski-oskarzeni-o-korupcje,1,4238323,wiadomosc.html
Piszczek najwięcej do zabulenia ma.. :-?
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/reprezentanci-polski-oskarzeni-o-korupcje,1,4238323,wiadomosc.html
Piszczek najwięcej do zabulenia ma.. :-?
11 kwietnia 2011, 23:26 [cytuj]
Zakryli mu oczy na zdjęciu, żeby nikt nie wiedział kto to :lol:
Zakryli mu oczy na zdjęciu, żeby nikt nie wiedział kto to :lol:
12 kwietnia 2011, 12:28 [cytuj]
Najwiecej ma do zabulenia bo najwiecej zarabia
Najwiecej ma do zabulenia bo najwiecej zarabia ;)
12 kwietnia 2011, 16:38 [cytuj]
Najśmieszniej go teraz w telewizji pokazują. Zakryte oczy, a nazwisko na koszulce już nie... :-D
Najśmieszniej go teraz w telewizji pokazują. Zakryte oczy, a nazwisko na koszulce już nie... :-D
13 kwietnia 2011, 23:36 [cytuj]
I nikt sie nie domysla ze Lukasz P. z Borussi Dortmund to wlasnie on
I nikt sie nie domysla ze Lukasz P. z Borussi Dortmund to wlasnie on :P
14 kwietnia 2011, 11:14 [cytuj]
Dla mnie to głupie.. cytuje "Kiedy doszło do tej sytuacji, Piszczek miał 19 lat i nie mógł się odezwać w szatni. Gdyby nie zrobił tak, jak mu kazano, toby go starsi i doświadczeni w takich akcjach koledzy wyrzucili z drużyny". ... a teraz jeszcze musi płacić najwięcej bo zarabia najwięcej i gra w najlepszym klubie z tych wszystkich zawodników którzy zostali oskarżeni..
Dla mnie to głupie.. cytuje "Kiedy doszło do tej sytuacji, Piszczek miał 19 lat i nie mógł się odezwać w szatni. Gdyby nie zrobił tak, jak mu kazano, toby go starsi i doświadczeni w takich akcjach koledzy wyrzucili z drużyny". ... a teraz jeszcze musi płacić najwięcej bo zarabia najwięcej i gra w najlepszym klubie z tych wszystkich zawodników którzy zostali oskarżeni..
14 kwietnia 2011, 11:18 [cytuj]
sport.wp.pl/kat,1728,title,Smuda-trzeba-brac-pod-uwage-okolicznosci,wid,13318917,wiadomosc.html
Ciesze sie ze Smuda tak na to patrzy.
http://sport.wp.pl/kat,1728,title,Smuda-trzeba-brac-pod-uwage-okolicznosci,wid,13318917,wiadomosc.html
Ciesze sie ze Smuda tak na to patrzy.
14 kwietnia 2011, 11:23 [cytuj]
No dokładnie to co zacytowałem...
No dokładnie to co zacytowałem... ;)
14 kwietnia 2011, 14:05 [cytuj]
W końcu Smuda powiedział coś mądrego.. :-)
W końcu Smuda powiedział coś mądrego.. :-)
14 kwietnia 2011, 14:11 [cytuj]
Temu Panu trzeba polać ;DDD :-P
Temu Panu trzeba polać ;DDD :-P
14 kwietnia 2011, 14:44 [cytuj]
A co miał powiedzieć? Piszczka potrzebuje to i go będzie bronić. :-) Oczywiście zgadzam się z jego argumentacją, ale pewne niezbyt pozytywne zdanie o Smudzie mam już wyrobione.
A co miał powiedzieć? Piszczka potrzebuje to i go będzie bronić. :-) Oczywiście zgadzam się z jego argumentacją, ale pewne niezbyt pozytywne zdanie o Smudzie mam już wyrobione.
14 kwietnia 2011, 21:07 [cytuj]
Smuda ostatnio zadziwia swoja madroscia . Od czasu pozegnania Zewlakowa powiem szczerze ze wydaje sie jakby sie troche bardziej ludzki zrobil . Moze najwyzszy juz czas na jakas taktyke z jego strony , a nie tylko "Gramy ofensywnie" albo jak w kabarecie "staramy sie , do przodu ,sukcesywnie , konsekwetnie , do przodu".
Smuda ostatnio zadziwia swoja madroscia . Od czasu pozegnania Zewlakowa powiem szczerze ze wydaje sie jakby sie troche bardziej ludzki zrobil . Moze najwyzszy juz czas na jakas taktyke z jego strony , a nie tylko "Gramy ofensywnie" albo jak w kabarecie "staramy sie , do przodu ,sukcesywnie , konsekwetnie , do przodu".
21 kwietnia 2011, 14:20 [cytuj]
[quote]Lista najlepszych transferów w Bundeslidze w sezonie 2010/11 wg Goal.com.:
10. Ron-Robert Zieler (Manchester United -> Hannover, wolny transfer)
9. Emanuel Pogatetz (Middlesbrough -> Hannover, wolny transfer)
8. Atsuto Uchida (Kashima Antlers -> Schalke, 1,3 miliona euro)
7. Sidney Sam (HSV -> Bayer Leverkusen, 2 miliony euro)
6. Theofánis Gékas (Bayer Leverkusen -> Eintracht Frankfurt, 1 milion euro)
5. Michael Rensing (wolny agent -> Köln, za darmo)
4. Christian Tiffert (Duisburg -> Kaiserslautern, wolny transfer)
3. Łukasz Piszczek (Hertha -> Borussia Dortmund, wolny transfer)
2. Shinji Kagawa (Cerezo Osaka -> Borussia Dortmund, 350 tysięcy euro)
1. Raúl (Real Madryt -> Schalke, wolny transfer)
[/quote]
21 kwietnia 2011, 14:50 [cytuj]
Ja bym da? Raula na trzecim za naszymi, nasi byli objawieniami, a po Raulu mo?na by?o si? formy spodziewa?...
Ja bym da? Raula na trzecim za naszymi, nasi byli objawieniami, a po Raulu mo?na by?o si? formy spodziewa?...
21 kwietnia 2011, 14:52 [cytuj]
Haha z tym Raulem to przesadzili. Wg mnie Kagawa powinien byc na 1.
Haha z tym Raulem to przesadzili. Wg mnie Kagawa powinien byc na 1.
21 kwietnia 2011, 15:12 [cytuj]
1. Kagawa
2. Piszczek
3. Raul
1. Kagawa
2. Piszczek
3. Raul
21 kwietnia 2011, 15:13 [cytuj]
w ramach takiego małego spamu
1. kagawa
2. raul
3. piszczek
w ramach takiego małego spamu
1. kagawa
2. raul
3. piszczek
21 kwietnia 2011, 15:17 [cytuj]
W ramach takiego małego spamu, zizu nie lubi Piszczka!
1. Łukasz Piszczek
596727501324. Kagawa
9999999999999. Raul
W ramach takiego małego spamu, zizu nie lubi Piszczka!
1. Łukasz Piszczek
596727501324. Kagawa
9999999999999. Raul
22 kwietnia 2011, 11:43 [cytuj]
1. Piszczek 28 meczy , 6 asyst ;] nikt sie chyba nie spodziewal ze tak sie Piszczu rozbryka na tej prawej flance
2. Kagawa jest faktycznie dobry , ale przez ta kontuzje za duzo nie pogral , wiec czy ja wiem czy to taki super transfer ? niby jest dobry , ale czesto po kontuzji pilkarz potrzebuje spoooro czasu zeby wrocic do dawnej formy . 17 meczy 8 bramek 1 asysta .
3. Raul - klasa sama w sobie , ale po nim wszyscy sie spodziewali gry na tym poziomie ktory prezentuje w Schalke
1. Piszczek 28 meczy , 6 asyst ;] nikt sie chyba nie spodziewal ze tak sie Piszczu rozbryka na tej prawej flance
2. Kagawa jest faktycznie dobry , ale przez ta kontuzje za duzo nie pogral , wiec czy ja wiem czy to taki super transfer ? niby jest dobry , ale czesto po kontuzji pilkarz potrzebuje spoooro czasu zeby wrocic do dawnej formy . 17 meczy 8 bramek 1 asysta .
3. Raul - klasa sama w sobie , ale po nim wszyscy sie spodziewali gry na tym poziomie ktory prezentuje w Schalke