Forum dyskusyjne
31 sierpnia 2014, 17:29 [cytuj]
Witaj z powrotem czarodzieju! Temacik znowu tam, gdzie jego miejsce. :-D
Witaj z powrotem czarodzieju! Temacik znowu tam, gdzie jego miejsce. :-D
31 sierpnia 2014, 17:32 [cytuj]
Jeśli naprawdę kosztował tylko 8 milionów (plus bonusy), to zarząd się spisał :-D Ciekawi mnie, jaki weźmie numer, bo 10, 23 i 26 zajęte.
Jeśli naprawdę kosztował tylko 8 milionów (plus bonusy), to zarząd się spisał :-D Ciekawi mnie, jaki weźmie numer, bo 10, 23 i 26 zajęte.
31 sierpnia 2014, 17:35 [cytuj]
Kurde, teraz czekać dwa tygodnie na debiut...
Kurde, teraz czekać dwa tygodnie na debiut...
Fantastyczna niespodzianka na koniec okienka transferowego, nie spodziewałem się. :-) Dużo goli i jeszcze więcej asyst!
Fantastyczna niespodzianka na koniec okienka transferowego, nie spodziewałem się. :-) Dużo goli i jeszcze więcej asyst!

bvb.de/var/ezdemo_site/storage/images/media/bilder/nachrichtenbilder/74n_kagawa/1302715-1-ger-DE/74N_Kagawa_bvbnachricht_halb_regular.jpg" alt="bvb.de/var/ezdemo_site/storage/images/media/bilder/nachrichtenbilder/74n_kagawa/1302715-1-ger-DE/74N_Kagawa_bvbnachricht_halb_regular.jpg" width="98%">
Na bvb.de jest też już info jakby ktoś czekał na oficjalkę:
bvb.de/News/Uebersicht/Shinji-Kagawa-kehrt-zu-Borussia-Dortmund-zurueck

[img]http://www.bvb.de/var/ezdemo_site/storage/images/media/bilder/nachrichtenbilder/74n_kagawa/1302715-1-ger-DE/74N_Kagawa_bvbnachricht_halb_regular.jpg[/img]
Na bvb.de jest też już info jakby ktoś czekał na oficjalkę:
http://www.bvb.de/News/Uebersicht/Shinji-Kagawa-kehrt-zu-Borussia-Dortmund-zurueck
31 sierpnia 2014, 17:42 [cytuj]
Jest, jest, jest! :-D
Jest, jest, jest! :-D
31 sierpnia 2014, 17:55 [cytuj]
Witamy ponownie! Mam nadzieję, że teraz już nas nie zostawi po raz kolejny. Można powiedzieć, że ratujemy teraz jego karierę, transfer do United był błędem. Musi teraz trochę odkupić swoje winy i szybko się odnaleźć w starym, nowym otoczeniu. Powodzenia Shinji !
Witamy ponownie! Mam nadzieję, że teraz już nas nie zostawi po raz kolejny. Można powiedzieć, że ratujemy teraz jego karierę, transfer do United był błędem. Musi teraz trochę odkupić swoje winy i szybko się odnaleźć w starym, nowym otoczeniu. Powodzenia Shinji !
31 sierpnia 2014, 17:56 [cytuj]
No to pieknie :-)
No to pieknie :-)
31 sierpnia 2014, 17:56 [cytuj]
Aż łezka zakręca się w oku,witamy ponownie na pokładzie Samuraju
Aż łezka zakręca się w oku,witamy ponownie na pokładzie Samuraju
31 sierpnia 2014, 18:03 [cytuj]
Czułem że w końcu Kagawa wróci, świetne posunięcie zarządu. Nasza kadra wygląda naprawdę dobrze, teraz tylko czekam na debiut. Mam nadzieje że będzie grał na miarę dawnego Kagawy!
Czułem że w końcu Kagawa wróci, świetne posunięcie zarządu. Nasza kadra wygląda naprawdę dobrze, teraz tylko czekam na debiut. Mam nadzieje że będzie grał na miarę dawnego Kagawy!
31 sierpnia 2014, 18:17 [cytuj]
no cóż Hofmann wypożyczony to może #7 ?
no cóż Hofmann wypożyczony to może #7 ?
31 sierpnia 2014, 20:07 [cytuj]
facebook.com/IlkayGuendogan/photos/np.16579582.100004623097099/708817309165767/?type=1¬if_t=notify_me
Co to będzie jak wrócą obaj do formy :mrgreen:
https://www.facebook.com/IlkayGuendogan/photos/np.16579582.100004623097099/708817309165767/?type=1¬if_t=notify_me
Co to będzie jak wrócą obaj do formy :mrgreen:
31 sierpnia 2014, 20:38 [cytuj]
Nie wierzę, Kagawa ponownie w BVB!!! :-D
Ciesze się bardzo choć jakiś czas temu miałem mieszane uczucia co do jego powrotu, pytanie tylko w jakiej jest formie, czy znowu będzie czarował jak kiedyś czy jednak te 2 lata na ławie w Manchesterze nieodwracalnie go osłabiły. Ciekawe co na to Heniek, nie dość że ciąży na nim największy wydatek w historii klubu to teraz jeszcze będzie musiał walczyć o pozycję z Samurajem :-P
Welcome back Shinji, fantastyczne uczucie :-)
Nie wierzę, Kagawa ponownie w BVB!!! :-D
Ciesze się bardzo choć jakiś czas temu miałem mieszane uczucia co do jego powrotu, pytanie tylko w jakiej jest formie, czy znowu będzie czarował jak kiedyś czy jednak te 2 lata na ławie w Manchesterze nieodwracalnie go osłabiły. Ciekawe co na to Heniek, nie dość że ciąży na nim największy wydatek w historii klubu to teraz jeszcze będzie musiał walczyć o pozycję z Samurajem :-P
Welcome back Shinji, fantastyczne uczucie :-)
31 sierpnia 2014, 20:56 [cytuj]
Komentarze z polskiej strony ManU
W Anglii? Nie odpalił, to on w naszym drewnianym klubie. Nieraz biegał po boisku i załamywał ręce, gdy wystawiał się na pozycję na klepę, a ktoś wolał wyjebać w niebiosa. Gracz zbyt inteligentny jak na naszych półmózgów pokroju Valencii, Younga, Cleva, Carricka, Fletchera i im podobnych
benek2411 cześćRec godzinę temu
Brawo brachu mam takie samo zdanie jak Ty. Pokaż oponetntowi film jak Shinji w meczu z Olimpiacosem biega po boisku i prosi się o piłkę.
To jak Fani ManU rozpaczają za Kagawa tylko potwierdza, że BVB zrobila mega interes sciagajac spowrotem naszego Samuraja
SHINJII!!!!!!!!!!!! :-D
Komentarze z polskiej strony ManU
W Anglii? Nie odpalił, to on w naszym drewnianym klubie. Nieraz biegał po boisku i załamywał ręce, gdy wystawiał się na pozycję na klepę, a ktoś wolał wyjebać w niebiosa. Gracz zbyt inteligentny jak na naszych półmózgów pokroju Valencii, Younga, Cleva, Carricka, Fletchera i im podobnych
benek2411 cześćRec godzinę temu
Brawo brachu mam takie samo zdanie jak Ty. Pokaż oponetntowi film jak Shinji w meczu z Olimpiacosem biega po boisku i prosi się o piłkę.
To jak Fani ManU rozpaczają za Kagawa tylko potwierdza, że BVB zrobila mega interes sciagajac spowrotem naszego Samuraja:D
SHINJII!!!!!!!!!!!! :-D
31 sierpnia 2014, 21:01 [cytuj]
"pawelas88" powiedział/a:
To jak Fani ManU rozpaczają za Kagawa tylko potwierdza, że BVB zrobila mega interes sciagajac spowrotem naszego Samuraja
Nie do końca. Są mieszane jak zawsze.
- eroziom: Od początku nie byłem jego zwolennikiem, jak dla mnie to był zakup pod azjatów. Przez dwa lata nic nie pokazał.
-slawekmatera: po transefrze ADM nasz Japończyk w ogóle miałby problemzałapać się na ławkę, zresztą odkąd przyszedł zagrał może z 5 dobrych meczy jeden bardzo dobry gdzie strzelił hat-trick a reszta to...szkoda słow, miał być odpowiedzią na Hazarda a został "nowym Klebersonem" United
-xwilkux: Mnie osobiście Kagawa nie powalił niczym specjalnym.
Za 8 milionów Euro to jak najbardziej świetny transfer. Umówmy się - Legia za Żyre chciała 10 :-D
[b]- eroziom:[/b] Od początku nie byłem jego zwolennikiem, jak dla mnie to był zakup pod azjatów. Przez dwa lata nic nie pokazał.
[b]-slawekmatera: [/b] po transefrze ADM nasz Japończyk w ogóle miałby problemzałapać się na ławkę, zresztą odkąd przyszedł zagrał może z 5 dobrych meczy jeden bardzo dobry gdzie strzelił hat-trick a reszta to...szkoda słow, miał być odpowiedzią na Hazarda a został "nowym Klebersonem" United
[b]-xwilkux:[/b] Mnie osobiście Kagawa nie powalił niczym specjalnym.
Za 8 milionów Euro to jak najbardziej świetny transfer. Umówmy się - Legia za Żyre chciała 10 :-D
31 sierpnia 2014, 21:03 [cytuj]
Jaram się tym bo JAPOŃCZYK TO STAN UMYSŁU
, tytan pracy, a zadania wykonuje jak robot plus wypełnia wolną przestrzeń TO JEST LEK
, najlepszy transfer od OD DAWNA .
Jaram się tym bo JAPOŃCZYK TO STAN UMYSŁU :), tytan pracy, a zadania wykonuje jak robot plus wypełnia wolną przestrzeń TO JEST LEK :D , najlepszy transfer od OD DAWNA .
31 sierpnia 2014, 21:04 [cytuj]
Podobno Kagawa nie jedzie na kadrę i będzie spokojnie trenował w Dortmundzie. :-)
Podobno Kagawa nie jedzie na kadrę i będzie spokojnie trenował w Dortmundzie. :-)
31 sierpnia 2014, 21:05 [cytuj]
TO jest gotowy towar :lol:
TO jest gotowy towar :lol:
31 sierpnia 2014, 21:06 [cytuj]
"scantis" powiedział/a:
[quote="pawelas88"]To jak Fani ManU rozpaczają za Kagawa tylko potwierdza, że BVB zrobila mega interes sciagajac spowrotem naszego Samuraja
- eroziom: Od początku nie byłem jego zwolennikiem, jak dla mnie to był zakup pod azjatów. Przez dwa lata nic nie pokazał.
-slawekmatera: po transefrze ADM nasz Japończyk w ogóle miałby problemzałapać się na ławkę, zresztą odkąd przyszedł zagrał może z 5 dobrych meczy jeden bardzo dobry gdzie strzelił hat-trick a reszta to...szkoda słow, miał być odpowiedzią na Hazarda a został "nowym Klebersonem" United
-xwilkux: Mnie osobiście Kagawa nie powalił niczym specjalnym.
[/quote]
A co mają pisać jak już odszedł? Ból dupy u niektórych i tyle. Tak czy siak spokojnie 80- 90% komentarzy jest jednak pozytywna co jest czymś niesamowitym przy odejściu rezerwowego zawodnika.
youtube.com/watch?v=urUEeDsCRnk - przykład dlaczego Kagawa nie odpalil w ManU
;]
[b]- eroziom:[/b] Od początku nie byłem jego zwolennikiem, jak dla mnie to był zakup pod azjatów. Przez dwa lata nic nie pokazał.
[b]-slawekmatera: [/b] po transefrze ADM nasz Japończyk w ogóle miałby problemzałapać się na ławkę, zresztą odkąd przyszedł zagrał może z 5 dobrych meczy jeden bardzo dobry gdzie strzelił hat-trick a reszta to...szkoda słow, miał być odpowiedzią na Hazarda a został "nowym Klebersonem" United
[b]-xwilkux:[/b] Mnie osobiście Kagawa nie powalił niczym specjalnym.
31 sierpnia 2014, 21:10 [cytuj]
Wśród kibiców MU dominują raczej sympatyczne komentarze, że w Manchesterze zwyczajnie się nie odnalazł, ale wielu podkreśla jak go lubiło.
Podobno u niego z angielskim tez było słabo, oby wreszcie niemieckiego się nauczył! Może nie ma predyspozycji do nauki języków obcych?;d Ale tak czy siak w końcu powinien załapac.
Wśród kibiców MU dominują raczej sympatyczne komentarze, że w Manchesterze zwyczajnie się nie odnalazł, ale wielu podkreśla jak go lubiło.
Podobno u niego z angielskim tez było słabo, oby wreszcie niemieckiego się nauczył! Może nie ma predyspozycji do nauki języków obcych?;d Ale tak czy siak w końcu powinien załapac.