Forum dyskusyjne
17 września 2011, 23:03 [cytuj]
"adi290794" powiedział/a:
Sam fakt, że gra w reprezentacji mówi że Marcel ma nieprzeciętne umiejętności...
Jego "dorobek" w kadrze Niemiec jest podobny do Kevina! :roll: Idąc Twoim tokiem można stwierdzić, że właśnie Kevin, Badstuber czy Rolfes też mają nieprzeciętne umiejętności (kiedy oczy bolą na ich widok)... :roll:
Jego "dorobek" w kadrze Niemiec jest podobny do Kevina! :roll: Idąc Twoim tokiem można stwierdzić, że właśnie Kevin, Badstuber czy Rolfes też mają nieprzeciętne umiejętności (kiedy oczy bolą na ich widok)... :roll:
17 września 2011, 23:25 [cytuj]
Nie chodziło mi o to, że jest super, bo gra w reprezentacji...
Bardziej chciałem powiedzieć, że do kadry cieniasów nie powołują...Kevin , Badstuber i reszta wcale nie są złymi zawodnikami, tylko odstają poziomem od zawodników klasy światowej. Przynajmniej takie jest moje zdanie.
A co do twojego porównania z Kevinem, to Marcel grał w reprezentacji 5 meczy , Kevin - 3.
Fakt, jeden i drugi grali mało, tylko, że Kevin nie jest powoływany już od dłuższego czasu, a Marcel gra w reprezentacji regularnie i gdyby nie kontuzja zagrałby najprawdopodobniej z Brazylią.
T-Mac, myślę , że za szybko wyciągnąłeś wnioski z gry Marcela, i za kilka spotkań jeszcze go pochwalisz za bardzo dobrą grę ;-)
Nie chodziło mi o to, że jest super, bo gra w reprezentacji...
Bardziej chciałem powiedzieć, że do kadry cieniasów nie powołują...Kevin , Badstuber i reszta wcale nie są złymi zawodnikami, tylko odstają poziomem od zawodników klasy światowej. Przynajmniej takie jest moje zdanie.
A co do twojego porównania z Kevinem, to Marcel grał w reprezentacji 5 meczy , Kevin - 3.
Fakt, jeden i drugi grali mało, tylko, że Kevin nie jest powoływany już od dłuższego czasu, a Marcel gra w reprezentacji regularnie i gdyby nie kontuzja zagrałby najprawdopodobniej z Brazylią.
[b]T-Mac[/b], myślę , że za szybko wyciągnąłeś wnioski z gry Marcela, i za kilka spotkań jeszcze go pochwalisz za bardzo dobrą grę ;-)
17 września 2011, 23:53 [cytuj]
T-Macowi chodzi prawdopodobnie o to, że Marcel za rzadko decyduje się na coś oryginalnego, jak drybling czy ciekawe podanie. Biegnie po tej lewej stronie i albo wycofa do Grosskreutza, który najczęściej czeka na podanie na tyłach, albo wrzuci, a do tego jeszcze te wrzutki ostatnio są bardzo niedokładne. Mimo wszystko, Schmelzer jest dobrym zawodnikiem, na pewno lepszym od Lowe, ale prawdą jest, że Borussię stać na kogoś lepszego.
T-Macowi chodzi prawdopodobnie o to, że Marcel za rzadko decyduje się na coś oryginalnego, jak drybling czy ciekawe podanie. Biegnie po tej lewej stronie i albo wycofa do Grosskreutza, który najczęściej czeka na podanie na tyłach, albo wrzuci, a do tego jeszcze te wrzutki ostatnio są bardzo niedokładne. Mimo wszystko, Schmelzer jest dobrym zawodnikiem, na pewno lepszym od Lowe, ale prawdą jest, że Borussię stać na kogoś lepszego.
18 września 2011, 10:02 [cytuj]
Marcel z meczu na mecz się rozkręca! Z Arsenalem było już znacznie lepiej ;-)
Marcel z meczu na mecz się rozkręca! Z Arsenalem było już znacznie lepiej ;-)
18 września 2011, 11:02 [cytuj]
Na postawę marcela ma też duży wpływ postawa całej drużyny. Jak w zeszłym sezonie graliśmy super ofensywnie to i on mógł grać więcej do przodu, bo zawsze było coś strzelone i nie musiał w tedy z dusza na ramieniu wracać do obrony
Zresztą jego kolega z lewej strony tez był w dużo lepszej formie, bo to co prezentuje kevin teraz moim zdaniem w pełni rozgrzesza marcela ze słabszej gry ofensywnej. Jeżeli taki stan rzeczy utrzyma się z perisiciem to wtedy dopiero będzie się można martwić.
Na postawę marcela ma też duży wpływ postawa całej drużyny. Jak w zeszłym sezonie graliśmy super ofensywnie to i on mógł grać więcej do przodu, bo zawsze było coś strzelone i nie musiał w tedy z dusza na ramieniu wracać do obrony;) Zresztą jego kolega z lewej strony tez był w dużo lepszej formie, bo to co prezentuje kevin teraz moim zdaniem w pełni rozgrzesza marcela ze słabszej gry ofensywnej. Jeżeli taki stan rzeczy utrzyma się z perisiciem to wtedy dopiero będzie się można martwić.
19 września 2011, 21:04 [cytuj]
I Marcel znów kontuzja :-/ Szkoda, bo nie zdążył jeszcze wrócić do siebie po poprzedniej, a znów musi pauzować. Liczę, że szybko wróci do siebie.
W zeszłym sezonie zagrał wszystko co się dało , a w tym już na początku opuszcza mecze co źle wpływa na jego formę.
Trzymam kciuki za szybki powrót Marcel !!!! ;-)
Oby Lowe pokazał się z dobrej strony .
I Marcel znów kontuzja :-/ Szkoda, bo nie zdążył jeszcze wrócić do siebie po poprzedniej, a znów musi pauzować. Liczę, że szybko wróci do siebie.
W zeszłym sezonie zagrał wszystko co się dało , a w tym już na początku opuszcza mecze co źle wpływa na jego formę.
Trzymam kciuki za szybki powrót Marcel !!!! ;-)
Oby Lowe pokazał się z dobrej strony .
19 września 2011, 21:21 [cytuj]
Lowe gra dobrze, nabierze doświadczenia i na pewno nie zawiedzie.
Lowe gra dobrze, nabierze doświadczenia i na pewno nie zawiedzie.
19 września 2011, 21:38 [cytuj]
Oby, bo już nie możemy sobie pozwolić na więcej błędów. Ciekawe jak na krzyśka zadziałał ławeczka i dłuższe obcowanie z drużyną.
Oby, bo już nie możemy sobie pozwolić na więcej błędów. Ciekawe jak na krzyśka zadziałał ławeczka i dłuższe obcowanie z drużyną.
19 września 2011, 21:44 [cytuj]
"mroz" powiedział/a:
Ciekawe jak na krzy?ka zadzia?a? ?aweczka i d?u?sze obcowanie z dru?yn?.
Krzysiek?
Krzysiek?
19 września 2011, 21:52 [cytuj]
Chris to krzysiek, a przynajmniej ja znam takie tłumaczenie i gogle tłumacz takie dopuszcza
Chris to krzysiek, a przynajmniej ja znam takie tłumaczenie i gogle tłumacz takie dopuszcza;)
19 września 2011, 22:11 [cytuj]
"mroz" powiedział/a:
Chris to krzysiek,
Ja tam sie nie znam, tak logicznie patrzac to zdaje sie Krystian, zreszta mam kumpla z Niemiec o takim imieniu i sam mowi na siebie Krystian, no ale jesli tak rzeczywiscie jest to wybacz
Ja tam sie nie znam, tak logicznie patrzac to zdaje sie Krystian, zreszta mam kumpla z Niemiec o takim imieniu i sam mowi na siebie Krystian, no ale jesli tak rzeczywiscie jest to wybacz ;)
19 września 2011, 22:13 [cytuj]
Chciałem wprowadzić trochę kolorytu gdyż ostatnio nie mamy za dużo powodów do uśmiechu
Chciałem wprowadzić trochę kolorytu gdyż ostatnio nie mamy za dużo powodów do uśmiechu;)
19 września 2011, 22:15 [cytuj]
Ta zacznijmy na niego mówić Lew, bo Loewe to w końcu Lew, nie? :-D
Ta zacznijmy na niego mówić Lew, bo Loewe to w końcu Lew, nie? :-D
19 września 2011, 22:18 [cytuj]
"zizu" powiedział/a:
Ta zacznijmy na niego mówi? Lew, bo Loewe to w ko?cu Lew, nie? :-D
Jeden Lewy nam juz starczy.
Podazajac tym tokiem -> moze Rywin?;p
Jeden Lewy nam juz starczy.
Podazajac tym tokiem -> moze Rywin?;p
19 września 2011, 22:25 [cytuj]
/Zizu/ a czemu nie
??
/Zizu/ a czemu nie:D??
19 września 2011, 22:51 [cytuj]
No to Roman WeidenBłąd jak już zaczynamy. Troszkę inaczej się pisze, ale chyba tak samo mówi, za bardzo się na niemieckim nie znam.
No to Roman WeidenBłąd jak już zaczynamy. Troszkę inaczej się pisze, ale chyba tak samo mówi, za bardzo się na niemieckim nie znam.
22 stycznia 2012, 17:38 [cytuj]
Świetnie dzisiaj zagrał Marcel ! Świetnie w defensywie i dobrze w ataku. Może w końcu ktoś go tutaj doceni , bo ostatnio większość go wyrzucała ze składu.
Mam nadzieję , że utrzyma dobrą formę , bo właśnie takiego Marcela było nam trzeba :-)
Świetnie dzisiaj zagrał Marcel ! Świetnie w defensywie i dobrze w ataku. Może w końcu ktoś go tutaj doceni , bo ostatnio większość go wyrzucała ze składu.
Mam nadzieję , że utrzyma dobrą formę , bo właśnie takiego Marcela było nam trzeba :-)
22 stycznia 2012, 18:15 [cytuj]
No, widać, bez urazów w pełni przepracowany obóz i widzimy całkiem innego, starego Marcela. Dziś zdecydowanie pobił Piszczka :-)
No, widać, bez urazów w pełni przepracowany obóz i widzimy całkiem innego, starego Marcela. Dziś zdecydowanie pobił Piszczka :-)
22 stycznia 2012, 18:26 [cytuj]
Niech ta runda będzie dla niego udana, na jesień naprawdę cieniował przez te drobne urazy.
Niech ta runda będzie dla niego udana, na jesień naprawdę cieniował przez te drobne urazy.
22 stycznia 2012, 18:47 [cytuj]
swietny mecz na prawde, a Lau jak zwykle porownania z polakami ... niby tutaj slusznie bo obydwaj boczni obroncy, ale wszedzie Lau na zlosc.
swietny mecz na prawde, a Lau jak zwykle porownania z polakami ... niby tutaj slusznie bo obydwaj boczni obroncy, ale wszedzie Lau na zlosc.