Forum dyskusyjne
8 listopada 2012, 13:22 [cytuj]
"hesus" powiedział/a:
pewnie zalujesz ze nikogo z kamera nie bylo po drugiej stronie ;-)
Ooo ja cie kręcę właśnie sobie to wyobraziłem, to byłoby cudne ujęcie <3
Co do tego rajdu Marcela, już po tej akcji podczas meczu żałowałem że nie przypieczętował tego bramką, ale chyba nawet jakby Casillas tego nie odbił to piłka by trafiła albo w słupek albo w boczną siatkę (przynajmniej tak to wyglądało na powtórkach).
Ooo ja cie kręcę właśnie sobie to wyobraziłem, to byłoby cudne ujęcie <3
Co do tego rajdu Marcela, już po tej akcji podczas meczu żałowałem że nie przypieczętował tego bramką, ale chyba nawet jakby Casillas tego nie odbił to piłka by trafiła albo w słupek albo w boczną siatkę (przynajmniej tak to wyglądało na powtórkach).
7 grudnia 2012, 13:10 [cytuj]
Marcel przedłużył umowę do 2016, bild podaje że będzie zarabiał 2.5 mln euro na sezon. Świetna wiadomość, teraz czas na Nevena :-)
Marcel przedłużył umowę do 2016, bild podaje że będzie zarabiał 2.5 mln euro na sezon. Świetna wiadomość, teraz czas na Nevena :-)
7 grudnia 2012, 14:09 [cytuj]
"Lexy" powiedział/a:
fajnie ,ze Schmelle przedłużył. Zasłużył na nowy kontrakt. Gaża też nie jakaś wysoka. Widać dla niektórych kasa to nie wszystko :-)
Zdecydowanie teraz czas na Nevena :-) . Oby przedłużył ;-)
fajnie ,ze Schmelle przedłużył. Zasłużył na nowy kontrakt. Gaża też nie jakaś wysoka. Widać dla niektórych kasa to nie wszystko :-)
Zdecydowanie teraz czas na Nevena :-) . Oby przedłużył ;-)
10 grudnia 2012, 16:52 [cytuj]
Czerwona kartka dla Marcela została anulowana!
Czerwona kartka dla Marcela została anulowana!
10 grudnia 2012, 17:52 [cytuj]
Całe szczęście, bo w innym przypadku zapewne Kevin zagrałby na lewej obronie.
Całe szczęście, bo w innym przypadku zapewne Kevin zagrałby na lewej obronie.
10 grudnia 2012, 22:54 [cytuj]
Nie mogło być inaczej. Jesteśmy w takiej sytuacji, że byłoby ciężko.
Nie mogło być inaczej. Jesteśmy w takiej sytuacji, że byłoby ciężko.
29 stycznia 2013, 09:35 [cytuj]
Występ Marcela w niedzielę przeciwko Bayerowi nie powinien być zagrożony. Obrońca narzeka na ból, po tym jak został kopnięty w plecy, jednak do niedzieli wszystko powinno być już dobrze.
ruhrnachrichten.de/sport/bvb/BVB-News-BVB-verliert-Test-in-Koeln-mit-0-1-Schmelzer-verletzt;art11635,1893494
Występ Marcela w niedzielę przeciwko Bayerowi nie powinien być zagrożony. Obrońca narzeka na ból, po tym jak został kopnięty w plecy, jednak do niedzieli wszystko powinno być już dobrze.
http://www.ruhrnachrichten.de/sport/bvb/BVB-News-BVB-verliert-Test-in-Koeln-mit-0-1-Schmelzer-verletzt;art11635,1893494
12 lutego 2013, 18:46 [cytuj]
Schmelle jutro od pierwszych minut! :-D
Schmelle jutro od pierwszych minut! :-D
12 lutego 2013, 18:52 [cytuj]
[quote]Schmelle jutro od pierwszych minut! :-D[/quote]
Ekstra wiadomość! ;-) do pełni szczęścia brakuje Ilkaya, no ale cóż...
Ekstra wiadomość! ;-) do pełni szczęścia brakuje Ilkaya, no ale cóż...
12 lutego 2013, 19:02 [cytuj]
W końcu jakieś dobre wiadomości :-D
W końcu jakieś dobre wiadomości :-D
12 lutego 2013, 19:29 [cytuj]
No, przynajmniej ta informacja napawa optymizmem. Szkoda, że nie będzie Ilkaya, ale przynajmniej obrona i atak zagrają w pełnym zestawieniu ;-) Świetnie, że Schmelle wraca, bez niego to nie to samo.
No, przynajmniej ta informacja napawa optymizmem. Szkoda, że nie będzie Ilkaya, ale przynajmniej obrona i atak zagrają w pełnym zestawieniu ;-) Świetnie, że Schmelle wraca, bez niego to nie to samo.
12 lutego 2013, 19:29 [cytuj]
Ja sie nie ciesze dopoki go nie zobacze, nie ma co zapeszac.
Ale Schmelle w pierwszym skladzie daje obecnie mase spokoju naszej obronie, wiec jesli zagra, to jestem nastawiony na zwyciestwo :-)
Ja sie nie ciesze dopoki go nie zobacze, nie ma co zapeszac.
Ale Schmelle w pierwszym skladzie daje obecnie mase spokoju naszej obronie, wiec jesli zagra, to jestem nastawiony na zwyciestwo :-)
30 marca 2013, 22:03 [cytuj]
No to po Kehlu, Benderze, Santanie teraz czas na Marcela żeby zagrał z maską
sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/303316_558497307515665_1384926371_n.jpg
U Santany wyglądało to gorzej(reszty nie pamiętam :-P) Ale to już tradycja, że po złamaniu nosa wrzucają do sieci taką podwójną foteczke :mrgreen:
No to po Kehlu, Benderze, Santanie teraz czas na Marcela żeby zagrał z maską
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/303316_558497307515665_1384926371_n.jpg
U Santany wyglądało to gorzej(reszty nie pamiętam :-P) Ale to już tradycja, że po złamaniu nosa wrzucają do sieci taką podwójną foteczke :mrgreen:
7 kwietnia 2013, 09:29 [cytuj]
Marcel popełnia ostatnio za dużo błędów i za łatwo odpuszcza po swojej stronie. Obawiam się, że to nie ma związku z maską, ale obym się mylił. Normalne jest też to że przy tak długim sezonie są problemy i dlatego dziwi brak alternatywy dla marcela.
Marcel popełnia ostatnio za dużo błędów i za łatwo odpuszcza po swojej stronie. Obawiam się, że to nie ma związku z maską, ale obym się mylił. Normalne jest też to że przy tak długim sezonie są problemy i dlatego dziwi brak alternatywy dla marcela.
7 kwietnia 2013, 13:57 [cytuj]
Wg mnie wczoraj po prostu maska ograniczyla mu kat widzenia, stad nie wiedzial gdzie dokladnie jest rywal ;-) lepiej teraz, niz we wtorek ;-)
Wg mnie wczoraj po prostu maska ograniczyla mu kat widzenia, stad nie wiedzial gdzie dokladnie jest rywal ;-) lepiej teraz, niz we wtorek ;-)
18 kwietnia 2013, 15:13 [cytuj]
Porównanie Marcela i Łukasza w BL:
Pojedynki:53%(52/53) - 52%(47/72)
Średnia podań:78 - 80
Bramki: 0 - 2
Strzały:21 - 23
Asysty :1 zu 6
Asysty ''hokejowe'': 6 - 1
18 kwietnia 2013, 20:02 [cytuj]
A Łukasz to nie ma czasami 8 asyst?
A Łukasz to nie ma czasami 8 asyst?
18 kwietnia 2013, 20:30 [cytuj]
Praktycznie identyczne statystki, ale jeden jest skuteczniejszy w ofensywie a drugi w defensywie. Uzupełniają się choć brzmi to głupi, bo grają na przeciwległych pozycjach.
Praktycznie identyczne statystki, ale jeden jest skuteczniejszy w ofensywie a drugi w defensywie. Uzupełniają się choć brzmi to głupi, bo grają na przeciwległych pozycjach.
18 kwietnia 2013, 20:33 [cytuj]
"JackDanielsBoy" powiedział/a:
Moim zdaniem między grą defensywną Piszczka a Schmelle jest mniejsza różnica niz miedzy grą do przodu Piszczka a Marcela.
Moim zdaniem między grą defensywną Piszczka a Schmelle jest mniejsza różnica niz miedzy grą do przodu Piszczka a Marcela.
19 kwietnia 2013, 01:03 [cytuj]
"Ero" powiedział/a:
Moim zdaniem mi?dzy gr? defensywn? Piszczka a Schmelle jest mniejsza ró?nica niz miedzy gr? do przodu Piszczka a Marcela.
Zacznijmy od tego, ze Piszczek wiosna w obronie gra tragicznie. Wiem ze przez kontuzje sporo traci, ale gra tragicznie, to jest fakt.
:D
Zacznijmy od tego, ze Piszczek wiosna w obronie gra tragicznie. Wiem ze przez kontuzje sporo traci, ale gra tragicznie, to jest fakt.