Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  56  57  58  59  60    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Kadra BVB 2019/20 » Mats Hummels
28 kwietnia 2016, 18:19 [cytuj]
Póki nie było żadnych oficjalnych komunikatów jakoś szerzej nie chciałem o tym pisać, może nawet sam próbowałem sobie wmówić, że zrozumiałbym gdyby odszedł, bo nie do końca wierzyłem, że to jednak okaże się prawdą. W tej chwili nie widzę powodu dla którego miałbym nie traktować go na równi z gotze. Jednak wydaje mi się, że tym ruchem wyrządzi nam jeszcze większą krzywdę niż gotze. Kapitan odchodzący do największego rywala, ładnie brzmi, moi znajomi już się śmieją. Znów powracają żarty o tym, że jesteśmy filią bajernu. Wizerunkowo mocno na tym ucierpimy. Nie sądziłem, że jeszcze kiedyś poczuje takie samo upokorzenie jak przy odejściu gotze, teraz jednak jest chyba jeszcze gorzej. Najgorszy scenariusz to jeszcze powrót gotze...

Dziś jest ten dzień kiedy hummels splunął nam prosto w twarz.
Póki nie było żadnych oficjalnych komunikatów jakoś szerzej nie chciałem o tym pisać, może nawet sam próbowałem sobie wmówić, że zrozumiałbym gdyby odszedł, bo nie do końca wierzyłem, że to jednak okaże się prawdą. W tej chwili nie widzę powodu dla którego miałbym nie traktować go na równi z gotze. Jednak wydaje mi się, że tym ruchem wyrządzi nam jeszcze większą krzywdę niż gotze. Kapitan odchodzący do największego rywala, ładnie brzmi, moi znajomi już się śmieją. Znów powracają żarty o tym, że jesteśmy filią bajernu. Wizerunkowo mocno na tym ucierpimy. Nie sądziłem, że jeszcze kiedyś poczuje takie samo upokorzenie jak przy odejściu gotze, teraz jednak jest chyba jeszcze gorzej. Najgorszy scenariusz to jeszcze powrót gotze...

Dziś jest ten dzień kiedy hummels splunął nam prosto w twarz.
28 kwietnia 2016, 18:20 [cytuj]
no kurwa az sie we mnie gotuje do chuja ..... a nasz zarząd z uśmiechem zadowolony ...... ja bym tą szmate posadził do 2017 roku na ławce !!!!! i chuj niech rok siedzi a później odbudowuje sobie forme u świń boże jaki nasz zarząd jest frajerski to się w pale nie mieści....
no kurwa az sie we mnie gotuje do chuja ..... a nasz zarząd z uśmiechem zadowolony ...... ja bym tą szmate posadził do 2017 roku na ławce !!!!! i chuj niech rok siedzi a później odbudowuje sobie forme u świń boże jaki nasz zarząd jest frajerski to się w pale nie mieści....
28 kwietnia 2016, 18:24 [cytuj]
Haha, nie wierzę. Ktoś przywołuje osobę Gerrarda? Tego samego co to w którymś z okienek podobno już był dogadany z Chelsea? :lol:
Haha, nie wierzę. Ktoś przywołuje osobę Gerrarda? Tego samego co to w którymś z okienek podobno już był dogadany z Chelsea? :lol:
28 kwietnia 2016, 18:27 [cytuj]
Mógł pójść gdziekolwiek, mógł wybrać zostanie legendą w BVB z mniejszymi szansami na regularne trofea w tej chwili, no to wybrał wzmocnienie największego ligowego rywala. Brawo kapitanie, weź spierdalaj.

Z jakiegoś TT:
Mats Hummels on Mario Götze in 2013:
"I simply do not believe there were any sporting reasons to leave @BVB."
"...Mario got along with all of us very well. That&#8217;s why it annoyed me so much."
"I do not understand Gotze&#8217;s decision and I have told him just that."
Mógł pójść gdziekolwiek, mógł wybrać zostanie legendą w BVB z mniejszymi szansami na regularne trofea w tej chwili, no to wybrał wzmocnienie największego ligowego rywala. Brawo kapitanie, weź spierdalaj.

Z jakiegoś TT:
Mats Hummels on Mario Götze in 2013:
"I simply do not believe there were any sporting reasons to leave @BVB."
"...Mario got along with all of us very well. That&#8217;s why it annoyed me so much."
"I do not understand Gotze&#8217;s decision and I have told him just that."
28 kwietnia 2016, 18:32 [cytuj]
No co Ty kowdi, szkoda, że nie widzisz różnicy między nami i Bayernem wtedy, a dziś. Wtedy te słowa miały sens, dziś o niczym nie świadczą. Gotze opuścił nas w momencie, kiedy regularnie laliśmy Bayern i biliśmy Real w półfinale LM. Hummels odchodzi, kiedy z tego okrętu uciekło już kilku przed nim, z Kloppem włącznie, i w momencie, w którym nie jesteśmy dla Bayernu żadną konkurencją.
No co Ty kowdi, szkoda, że nie widzisz różnicy między nami i Bayernem wtedy, a dziś. Wtedy te słowa miały sens, dziś o niczym nie świadczą. Gotze opuścił nas w momencie, kiedy regularnie laliśmy Bayern i biliśmy Real w półfinale LM. Hummels odchodzi, kiedy z tego okrętu uciekło już kilku przed nim, z Kloppem włącznie, i w momencie, w którym nie jesteśmy dla Bayernu żadną konkurencją.
28 kwietnia 2016, 18:34 [cytuj]
Hm, czyli zeszmacił się w lepszym momencie, no tak, to nie zmienia faktu że jest prostytutką, po prostu za inną cenę.
Hm, czyli zeszmacił się w lepszym momencie, no tak, to nie zmienia faktu że jest prostytutką, po prostu za inną cenę.
28 kwietnia 2016, 18:35 [cytuj]
Nie widzę żadnej analogii. Nikt Castro nie wyzywał, jak zmieniał Leverkusen na nas. Ciekawe czemu?
Nie widzę żadnej analogii. Nikt Castro nie wyzywał, jak zmieniał Leverkusen na nas. Ciekawe czemu?
28 kwietnia 2016, 18:37 [cytuj]
Brawo, chociaż jeden głos rozsądku.
Brawo, chociaż jeden głos rozsądku.
28 kwietnia 2016, 18:38 [cytuj]
"Bo Warszawa...!" powiedział/a:
Ponieważ przechodził do nas, więc mieliśmy to w dupie. :mrgreen:
28 kwietnia 2016, 18:41 [cytuj]
"Volverin" powiedział/a:
[quote="Bo Warszawa...!"]Nie widzę żadnej analogii. Nikt Castro nie wyzywał, jak zmieniał Leverkusen na nas. Ciekawe czemu?
Ponieważ przechodził do nas, więc mieliśmy to w dupie. :mrgreen:[/quote] Ja bym się tam nie zdziwił, jakby kibice Neverkusen byli równie rozczarowani przejściem Castro do nas.
28 kwietnia 2016, 18:50 [cytuj]
"Bayern ma z nami problemy od kilku lat. Można to zauważyć w naszych bezpośrednich starciach. Chcą osłabiać każdego rywala, którego traktują poważnie [...]. Fakt, że Bayern ma czas rozmawiać o rzeczach związanych z Dortmundem, jest dla nas największym komplementem [...]. Opuszczenie Bayernu było jednak najlepszym krokiem w mojej karierze."

Mats Hummels, twoja hipokryzja sięgnęła zenitu, najlepiej pakuj już dzisiaj walizki i wypierdalaj do słonecznej Bawarii.
"Bayern ma z nami problemy od kilku lat. Można to zauważyć w naszych bezpośrednich starciach. Chcą osłabiać każdego rywala, którego traktują poważnie [...]. Fakt, że Bayern ma czas rozmawiać o rzeczach związanych z Dortmundem, jest dla nas największym komplementem [...]. Opuszczenie Bayernu było jednak najlepszym krokiem w mojej karierze."

Mats Hummels, twoja hipokryzja sięgnęła zenitu, najlepiej pakuj już dzisiaj walizki i wypierdalaj do słonecznej Bawarii.
28 kwietnia 2016, 18:58 [cytuj]
:arrow:
:arrow:
28 kwietnia 2016, 18:58 [cytuj]
Mi jest przykro i jestem zazenowany,prawda taka ze sie zastanawiam co sie zmienilo ze 3 lata temu wykluczal Bayern teraz sam sie tam pcha,Bayern nas oslabia za kazdym razem jak zblizamy sie do Nich to nas oslabia,wkurwiony jestem ze NASZ KAPITAN idzie akurat tam.Nie ze odchodzi,ale ze odchodzi wlasnie do Monachium,by wzmocnic rywala.Czym oni go przekonali ze tak diametralnie zmienil zdanie???mie miesci mi sie to w glowie po prostu i sadze ze rozmawiala z Nim ta czerwona pajeczyna pewnie od poczatku Tego roku,to nie sprawa ostatnich trzech tygodni a kilka miesiecy
Mi jest przykro i jestem zazenowany,prawda taka ze sie zastanawiam co sie zmienilo ze 3 lata temu wykluczal Bayern teraz sam sie tam pcha,Bayern nas oslabia za kazdym razem jak zblizamy sie do Nich to nas oslabia,wkurwiony jestem ze NASZ KAPITAN idzie akurat tam.Nie ze odchodzi,ale ze odchodzi wlasnie do Monachium,by wzmocnic rywala.Czym oni go przekonali ze tak diametralnie zmienil zdanie???mie miesci mi sie to w glowie po prostu i sadze ze rozmawiala z Nim ta czerwona pajeczyna pewnie od poczatku Tego roku,to nie sprawa ostatnich trzech tygodni a kilka miesiecy
28 kwietnia 2016, 19:08 [cytuj]
Gotze opuścił nas w momencie, kiedy regularnie laliśmy Bayern
Przecież kiedy Goetze odchodził do Bayernu, to był najsilniejszy Bayern ostatnimi laty z Heynckesem, który lał Barcelone 4:0. Wtedy to był najsilniejszy klub świata, byli dużo mocniejsi niż teraz.

Zabawne, że tym którzy się złoszczą zarzuca się hipokryzję, a największego hipokrytę Hummelsa, który pieprzył bzdury przez lata próbuje się usprawiedliwiać.
Przecież kiedy Goetze odchodził do Bayernu, to był najsilniejszy Bayern ostatnimi laty z Heynckesem, który lał Barcelone 4:0. Wtedy to był najsilniejszy klub świata, byli dużo mocniejsi niż teraz.

Zabawne, że tym którzy się złoszczą zarzuca się hipokryzję, a największego hipokrytę Hummelsa, który pieprzył bzdury przez lata próbuje się usprawiedliwiać.
28 kwietnia 2016, 19:16 [cytuj]
Ja mu nie bede ublizal,bo tego nie robie,ale dla mnie nie ma usprawiedliwienia dla jego Hipokryzji,Kapitan odchodzi do najwiekszego rywala,kolejny któremu sie marzy super klub.Dla mnie jesli zarzad postanowi zostawuc go do konca kontraktu,bede zadoqolony,jesli tak postanowia zanczy ze nas po prostu stac.Tylko wtedy latem zabracu opaske kapitanska by go choc troche upokorzyc,i niech gra jako nie kapitan.
Ja mu nie bede ublizal,bo tego nie robie,ale dla mnie nie ma usprawiedliwienia dla jego Hipokryzji,Kapitan odchodzi do najwiekszego rywala,kolejny któremu sie marzy super klub.Dla mnie jesli zarzad postanowi zostawuc go do konca kontraktu,bede zadoqolony,jesli tak postanowia zanczy ze nas po prostu stac.Tylko wtedy latem zabracu opaske kapitanska by go choc troche upokorzyc,i niech gra jako nie kapitan.
28 kwietnia 2016, 19:19 [cytuj]
Krótko, zagrał czy nie zagrał w Chelsea? Podobno - no argument powalający!
Krótko, zagrał czy nie zagrał w Chelsea? Podobno - no argument powalający!
28 kwietnia 2016, 19:23 [cytuj]
Z tego co jeszcze kojarzę, to ten śmieć-kapitan mówił kiedyś, że jeśli odejdzie z Borussii, to przynajmniej da klubowi nieźle zarobić... ostatecznie może się okazać, iż pantofel zwieje do obory za darmoszkę...
Gotze opuścił nas w momencie, kiedy regularnie laliśmy Bayern
Rzeczywiście, w uj ich laliliśmy, z 25-cio punktową stratą w tabeli ligowej. :lol:
Rzeczywiście, w uj ich laliliśmy, z 25-cio punktową stratą w tabeli ligowej. :lol:
28 kwietnia 2016, 19:59 [cytuj]
Ech, chuj z nim, miałem nadzieję, że to wszystko pierdoły, a Mats nie zrobi czegoś takiego. Przeszedłby gdziekolwiek, to nie miałbym z tym problemu, ale nie, akurat musiał wybrać Bayern. Rzygać mi się chce, nie chcę go już widzieć w koszulce BVB, nawet jeśli będzie to oznaczało przegranie finału PN.
Ech, chuj z nim, miałem nadzieję, że to wszystko pierdoły, a Mats nie zrobi czegoś takiego. Przeszedłby gdziekolwiek, to nie miałbym z tym problemu, ale nie, akurat musiał wybrać Bayern. Rzygać mi się chce, nie chcę go już widzieć w koszulce BVB, nawet jeśli będzie to oznaczało przegranie finału PN.
28 kwietnia 2016, 20:29 [cytuj]
Daj spokój, scantis, nie warto..

Szczerze mówiąc, to chcę mi się powoli rzygać od tych usprawiedliwień, poprawności i wyrozumiałości. W końcu ludzie reagują na daną sytuację w różnoraki sposób i może po prostu niektórzy mają potrzebę, żeby to z siebie wyrzucić? Jasne, że wszystko powinno być robione w granicach zdrowego rozsądku i przyzwoitości; z drugiej jednak strony nie oczekujmy też od każdego, że będzie po takiej informacji tryskał w swojej wypowiedzi wyrozumiałością i opanowaniem. W końcu znajdujemy się na forum Borussii Dortmund, a nie na jakiejś postronnej stronie, gdzie należałoby się wypowiadać w pełni obiektywnie. Jeżeli ktoś ma potrzebę wyrzucenia z siebie złych emocji, to - o ile, jak już napisałem, zrobi to w granicach zdrowego rozsądku i przyzwoitości - nie widzę nic przeciwko. Ale nie, tutaj zaraz pojawia się obrońca biednych i uciśnionych - Bo Warszawa, który będzie każde jedne zachowanie biednego Matsika usprawiedliwiał, a wtórował mu będzie wojnest (nota bene kibic Borussii, ale tej z Gladbach), który wymaga przy takim obrocie spraw od fanów BVB pełnego obiektywizmu i wyrozumiałości - ja wiem, że Ciebie to ani trochę nie rusza, ale zauważ, że jesteś na forum Borussii Dortmund! Zdaję sobie sprawę z tego, co chcecie przekazać reszcie i że zachowanie Hummelsa jest po części wytłumaczalne; nie jesteście jednak w stanie powstrzymać tego całego shitstormu i dotrzeć do każdej jednej osoby, tłumacząc jej, dlaczego stało się tak, a nie inaczej. Zresztą fani mają jak najbardziej prawo być źli i nie widzę nic złego w tym, żeby to wyrazili..

Zrozumcie - piłka nożna jest tak wyjątkowa, bo to jedna wielka burza emocjonalna i - DZIĘKI BOGU - nie wszystko w niej zawsze jest przewidywalne i logicznie wytłumaczalne. Podobnie jest z kibicowaniem, którego nieodłącznym elementem są wszelkiego rodzaju - również te negatywne - emocje (oczywiście cały czas mowa o tych zdrowych emocjach, nieprzekraczających pewnego poziomu).

Co do samego Hummelsa, to już powiedziałem, że obierając taki kierunek, pokazał tylko, że opaska kapitana Borussii Dortmund była dla niego gówna warta; z kolei my jako klub po prostu zaufaliśmy niewłaściwej osobie. Ja w każdym razie nie zamierzam tracić na to wszystko nerwów; jak już pisałem wcześniej - nie ma ludzi niezastąpionych, a inna Borussia wcale nie musi automatycznie oznaczać gorsza Borussia.
Daj spokój, scantis, nie warto..

Szczerze mówiąc, to chcę mi się powoli rzygać od tych usprawiedliwień, poprawności i wyrozumiałości. W końcu ludzie reagują na daną sytuację w różnoraki sposób i może po prostu niektórzy mają potrzebę, żeby to z siebie wyrzucić? Jasne, że wszystko powinno być robione w granicach zdrowego rozsądku i przyzwoitości; z drugiej jednak strony nie oczekujmy też od każdego, że będzie po takiej informacji tryskał w swojej wypowiedzi wyrozumiałością i opanowaniem. W końcu znajdujemy się na forum Borussii Dortmund, a nie na jakiejś postronnej stronie, gdzie należałoby się wypowiadać w pełni obiektywnie. Jeżeli ktoś ma potrzebę wyrzucenia z siebie złych emocji, to - o ile, jak już napisałem, zrobi to w granicach zdrowego rozsądku i przyzwoitości - nie widzę nic przeciwko. Ale nie, tutaj zaraz pojawia się obrońca biednych i uciśnionych - Bo Warszawa, który będzie każde jedne zachowanie biednego Matsika usprawiedliwiał, a wtórował mu będzie wojnest (nota bene kibic Borussii, ale tej z Gladbach), który wymaga przy takim obrocie spraw od fanów BVB pełnego obiektywizmu i wyrozumiałości - ja wiem, że Ciebie to ani trochę nie rusza, ale zauważ, że jesteś na forum Borussii Dortmund! Zdaję sobie sprawę z tego, co chcecie przekazać reszcie i że zachowanie Hummelsa jest po części wytłumaczalne; nie jesteście jednak w stanie powstrzymać tego całego shitstormu i dotrzeć do każdej jednej osoby, tłumacząc jej, dlaczego stało się tak, a nie inaczej. Zresztą fani mają jak najbardziej prawo być źli i nie widzę nic złego w tym, żeby to wyrazili..

Zrozumcie - piłka nożna jest tak wyjątkowa, bo to jedna wielka burza emocjonalna i - DZIĘKI BOGU - nie wszystko w niej zawsze jest przewidywalne i logicznie wytłumaczalne. Podobnie jest z kibicowaniem, którego nieodłącznym elementem są wszelkiego rodzaju - również te negatywne - emocje (oczywiście cały czas mowa o tych zdrowych emocjach, nieprzekraczających pewnego poziomu).

Co do samego Hummelsa, to już powiedziałem, że obierając taki kierunek, pokazał tylko, że opaska kapitana Borussii Dortmund była dla niego gówna warta; z kolei my jako klub po prostu zaufaliśmy niewłaściwej osobie. Ja w każdym razie nie zamierzam tracić na to wszystko nerwów; jak już pisałem wcześniej - nie ma ludzi niezastąpionych, a inna Borussia wcale nie musi automatycznie oznaczać gorsza Borussia.
28 kwietnia 2016, 20:29 [cytuj]
Piz*a nie kapitan, nie chcę już tego pajaca widzieć w naszej koszulce... won Hrumcio! fałszywa, sprzedajna pipo bez honoru!
Piz*a nie kapitan, nie chcę już tego pajaca widzieć w naszej koszulce... won Hrumcio! fałszywa, sprzedajna pipo bez honoru!
|<  <<  <  56  57  58  59  60    >  >>  >|

Pakiet powitalny o wartości 760 zł na start! Zarejestruj się i odbierz zakład bez ryzyka na początek.

BVB

STS to legalny bukmacher. Gra u nielegalnych podlega karze. Hazard może uzależniać - graj mądrze. Szczegóły w regulaminie. 18+

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 10 8 2 0 26
2. RB Lipsk 10 6 3 1 21
3. Eintracht Frankfurt 10 6 2 2 20
4. Bayer Leverkusen 10 4 5 1 17
5. SC Freiburg 10 5 2 3 17
6. Union Berlin 10 4 4 2 16
7. Borussia Dortmund 10 5 1 4 16
8. Werder Brema 10 4 3 3 15
9. Borussia Mönchengladbach 10 4 2 4 14
10. FSV Mainz 10 3 4 3 13
11. VfB Stuttgart 10 3 4 3 13
12. VfL Wolfsburg 10 3 3 4 12
13. FC Augsburg 10 3 3 4 12
14. 1. FC Heidenheim 10 3 1 6 10
15. TSG 1899 Hoffenheim 10 2 3 5 9
16. FC St. Pauli 10 2 2 6 8
17. Holstein Kiel 10 1 2 7 5
18. VfL Bochum 10 0 2 8 2
cała tabela
shoutbox
Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 12 minut temu

Rebe Coś w tym jest. W Bundes wiedzą że piłkarsko odstają od BVB więc zostaje agresja i fizyczność. Myślę że trzeba schować ego, zmęczyć rywala i wtedy grać na pełnej z agresywnym pressingiem i kontrpressingiem.

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:29

A to, że nie potrafimy wychodzić spod pressingu jak zakłada go potężny Augbsurg wynika z faktu, że zawodnicy którzy zawodowo graja w piłkę nie mają ochoty pokazać się do gry tylko stoją schowani za przeciwnikiem i efekt jest taki, że kolega albo posyła lagę do przodu albo wkopuje drugiego na minę.

dawid2468
dawid2468 Wczoraj, 20:28

Dziwne, że część osób tutaj latem wychwalała transfery, głównie odchudzenie kadry, a teraz Ci sami krytykują zarząd za brak transferów latem. Mamy co mamy i jakby wszyscy grali na jednym dobrym poziomie to byśmy teraz byli 2 punkty za Bayernem, albo nawet przed. Teraz to ketchup po frytkach został i możemy czekac na następny sezon....

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:25

*co do

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:25

A co Malena ile razy mamy Ci to pisać, że on sam chce odejść z tej drużyny ja nie wiem ile razy można Ci to tłumaczyć

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:24

Rebe uwielbiam te dwoje docinki, Po pierwsze jakbyś raczył zauważyć to za pułapki ofsajdowe odpowiedzialna jest cała linia defensywna Barcelony bo w idealnym momencie WSZYSCY wychodzą do przodu a po drugie Flick ( oczywiście jeśli twój tęgi umysł zna to słowo) WYMASTEROWAŁ technikę pułapki ofsajdowej.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel Wczoraj, 19:25

Tak, i to popieranie sprzedaży Malena...przecież za te pieniądze na pewno się wzmocnimy w zimie, NA PEWNO.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel Wczoraj, 19:22

Nasz problem ewidentnie tkwi w tym, że nie potrafimy grać z zespołami broniącymi się i agresywnie presującymi, i jest to w 100% wina trenera i sztabu. Piłkarzy mamy niezłych, bo potrailismy dominować Real czy wygrać z Lipskiem. Problem jest też w motywacji, mentalności i koncentracji. To jest domena trenera i on jest za to odpowiedzialny.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel Wczoraj, 19:20

Nie wiem jak zawodowi piłkarze Realu mogli się 12 razy dawać łapać na pułapki ofsajdowe zakładane przez 17-letniego Cubarsiego.

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 14:21

Nie wiem jak zawodowi piłkarze mogą mieć problem z wychodzeniem spod pressingu a w BVB ten problem trwa od kilku lat

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 14:20

Za formę zawodników i ich przygotowanie do sezonu odpowiada Sahin i jego sztab a skoro ponad połowa drużyny gra przeciętnie to znaczy, że słabo przygotował drużynę do sezonu i nie wdrożył żadnej taktyki oprócz bezsensownego klepania

Kapolini76
Kapolini76 Wczoraj, 14:11

Nie wiem ja nikogo nie zwalniam ale zespół nie potrafi utrzymać stabilności w grze potrafią zagrać fenomenalny mecz lub tylko połowę ale nie potrafią utrzymać jednego stabilnego poziomu możemy wygrać z zespołem z topu a za 3 dni przegrywamy z jakimiś outsiderami

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 13:34

Lewy obrońca i śpd to powinny być priorytety bo jak widzę Ryersona na lewej i Sabitzera w środku pola to mam drgawki

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 13:33

Zamiast uzupełnić kadrę w lato na 100% to woleli liczyć cent do centa, a teraz nagle się obudzili że trzeba wzmocnić zespół

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 13:31

Niesamowita jest logika ludzi odpowiedzialnych za ten klub

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 13:31

Każdy z nas po okienku letnim doskonale wiedział że w zimę będzie łatanie dziur ale te tumany z zarządu zamiast zostawić Rothe to woleli go oddać za 5 mln po to by teraz ogarniać nowego zawodnika

wola
wola Wczoraj, 13:05

To, że będzie nam brakowało takich graczy, bylo już pewne w letnim oknie transferowym

Kapolini76
Kapolini76 Wczoraj, 12:14

Obawiam się że tak to będzie

Kapolini76
Kapolini76 Wczoraj, 12:13

Jeśli sprzedają Malena za 30 to na transfery przeznaczą 10 czyli 2 wypożyczenia bez opcji wykupu

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 1 dni temu, 2024-11-12

Za 30 mln to my nie poszalejemy bo żeby realnie wzmocnić zespół to tyle plus minus musi nas kosztować jeden zawodnik

wola
wola 1 dni temu, 2024-11-12

BVB potrzebuje pilnie LO SO 6

wola
wola 1 dni temu, 2024-11-12

Może już jest ktoś chętny

FilipSantana
FilipSantana 1 dni temu, 2024-11-12

Nie było chętnych latem za tyle więc nie będzie chętnych w styczniu dlatego nie dziwie się że obniżyli cenę za gościa który nie dowozi a do tego sam chce odejść

Wojtyła z Dortmundu

Klub z PL na luzie zapłaciłby z 40 mln

Wojtyła z Dortmundu

W Dortmundzie jak zwykle wyprzedaż musi być

Wojtyła z Dortmundu

Według Bilda BVB jest gotowa sprzedać Malena w styczniu za 25-30 mln euro

Wojtyła z Dortmundu

Postawienie na Sahina kosztem De Zerbiego to był debilizm jakich mało i z tego nie da się wytłumaczyć

Wojtyła z Dortmundu

Pelna zgoda z tym co napisałeś

Wojtyła z Dortmundu

Osa As miałeś tyle języków do wyboru a wybrałeś język faktów

Osa As
Osa As 1 dni temu, 2024-11-12

Byłoby przeciwwagą dla obecnych działań. Jak widać bycie wcześniej związanym z BVB nie gwarantuje ani sukcesów, ani nawet utrzymania się w topie. A już na pewno poleganie na ludziach pokroju Sammera czy Sahina. Ktoś kto był wcześniej kierownikiem sieci sklepów X może równie dobrze sprawdzić się w sieci Y. To poleganie na swoich jest po prostu kolejnym dziwnym wymysłem wiadomo kogo, a już stawianie tego ponad doświadczenie, wiedzę i umiejętności to jawna niegospodarność i nepotyzm.

statystyki
Użytkownicy online: Mattii, wola
Gości online: 36
Zarejestrowanych użytkowników: 10200
Ostatnio zarejestrowany: Gabson
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem