Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  55  56  57  58  59    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Kadra BVB 2019/20 » Mats Hummels
27 kwietnia 2016, 20:53 [cytuj]
Kultowych Pikarzy w HISTORII KAZDEGO klubu,nie wazne z jakiego kraju,czy z Polski,Armeni,czy z Niemiec,to jest grastka takich Prwadziwych,"Kultowych"na dobre zle,i dla Hummelsa to powinien byc zaszczyt by zapisac sie na Kartach Historii BVB jak Kohler,Sammer(mimo wszystko)Ricken czy choćby Dickel,czy Rummenige(tak,tak brat tego swinskiego)Zaszczyt to zaszczyt,on jako z Nielicznych z dzisiejszych czasow moze sie zapisac na kartach Histori,a czemu?Bo jest świetnym Piłkarzem, duzo wnosi do drużyny i kochaja go Kibice.Ja kiedys mialem koszulki Sammera,Kohlera,Reutera Rickena,Mollera,ale mam jedna jedyna Helmera,tak Thomasa Helmera finalu Pucharu Niemiec z 1989 roku, i od tej koszulki wszystko sie zaczelo,Hummels jest KAPITANEM,najwazniejsza osoba w drużynie i od niego mozna wymagac wiecej,zwlaszcza w kontekście jego wypowiedzi,wcześniejszych,o Bayernie,o Gotze i ogolnie,wiem ze to slowa,ale jesli dla kapitana druzyny slowa to slowa a wystarczy wielii klub to ja dziękuję nie mam pytan
Kultowych Pikarzy w HISTORII KAZDEGO klubu,nie wazne z jakiego kraju,czy z Polski,Armeni,czy z Niemiec,to jest grastka takich Prwadziwych,"Kultowych"na dobre zle,i dla Hummelsa to powinien byc zaszczyt by zapisac sie na Kartach Historii BVB jak Kohler,Sammer(mimo wszystko)Ricken czy choćby Dickel,czy Rummenige(tak,tak brat tego swinskiego)Zaszczyt to zaszczyt,on jako z Nielicznych z dzisiejszych czasow moze sie zapisac na kartach Histori,a czemu?Bo jest świetnym Piłkarzem, duzo wnosi do drużyny i kochaja go Kibice.Ja kiedys mialem koszulki Sammera,Kohlera,Reutera Rickena,Mollera,ale mam jedna jedyna Helmera,tak Thomasa Helmera finalu Pucharu Niemiec z 1989 roku, i od tej koszulki wszystko sie zaczelo,Hummels jest KAPITANEM,najwazniejsza osoba w drużynie i od niego mozna wymagac wiecej,zwlaszcza w kontekście jego wypowiedzi,wcześniejszych,o Bayernie,o Gotze i ogolnie,wiem ze to slowa,ale jesli dla kapitana druzyny slowa to slowa a wystarczy wielii klub to ja dziękuję nie mam pytan
27 kwietnia 2016, 22:30 [cytuj]
"Tooommeeek" powiedział/a:
Ale on sam tez ma wplyw na to jakie osiagamy wyniki, ba, ma wplyw na to jakie wyniki bedziemy osiagac - jesli zostanie, to najprawdopodobniej w koncu cos osiagniemy, jesli Hummels bylby argumentem za pozostaniem, a nie przeciwnie.
O tym samym pomyślałem czytając jeden z akapitów od Bo. Może rok czy dwa lata temu to co napisał Tomek byłoby nadużyciem, jednak obecnie jest to jak najbardziej na miejscu.
Nareszcie po 2 latach kompletnej dominacji Bayernu potrafiliśmy się do nich zbliżyć na kilka punktów, które realnie dałyby szanse na walkę o mistrzostwo.

Kadra BVB wygląda bardzo obiecująco. Bardzo mocna pierwsza jedenastka, kilku bardzo dobrych zmienników, potencjał w młodych graczach. Wszystko to jest i na tej postawie może zacząć wojnę z Bayernem w Bundeslidze i prawdziwą walkę w LM.

Na pewno odejdzie Gundogan, oczywiście świetny zawodnik, ale sporo czasu nie grał a i tak dawało się go zastąpić. Gdyby został właśnie Hummels i Miki to przy 2-3 dobrych wzmocnieniach(już są mocne informacje o transferach) Tuchel będzie miał pole do popisu, a i on sam pokazał, że potrafi punktować w lidze i tylko brakuje mu trochę ogrania w największych meczach.

Wszystko jest obecnie idealne żeby wreszcie wskoczyć na ten poziom o którym wszyscy marzymy.
Rok/dwa lata temu byłoby to powiedziane na wyrost, ale teraz jest to po prostu fakt.
I ci zawodnicy, którzy narzekają na brak trofeów sami mają bardzo dużo za uszami. I to często ich słaba forma/błędy miały decydujący wpływ na wynik ważnych spotkań.

Nie będę na razie komentował tych doniesień, jednak jeśli potwierdzi się transfer Hummelsa do Bayernu, to będzie to jeszcze gorsze niż transfer w tym samym kierunku mg kilka lat temu.
Jednak jestem dobrej myśli, może uda się podpisać kontrakt z Dembele i zostaną podjęte kroki do kolejnych DOBRYCH wzmocnień(potrzebne 1-2 konkretne osoby) to na pewno będzie to miało spory wpływ na decyzję Hummelsa.
Trzeba być dobrej myśli, chociaż nie za dobrze to jak na razie wygląda...
O tym samym pomyślałem czytając jeden z akapitów od Bo. Może rok czy dwa lata temu to co napisał Tomek byłoby nadużyciem, jednak obecnie jest to jak najbardziej na miejscu.
Nareszcie po 2 latach kompletnej dominacji Bayernu potrafiliśmy się do nich zbliżyć na kilka punktów, które realnie dałyby szanse na walkę o mistrzostwo.

Kadra BVB wygląda bardzo obiecująco. Bardzo mocna pierwsza jedenastka, kilku bardzo dobrych zmienników, potencjał w młodych graczach. Wszystko to jest i na tej postawie może zacząć wojnę z Bayernem w Bundeslidze i prawdziwą walkę w LM.

Na pewno odejdzie Gundogan, oczywiście świetny zawodnik, ale sporo czasu nie grał a i tak dawało się go zastąpić. Gdyby został właśnie Hummels i Miki to przy 2-3 dobrych wzmocnieniach(już są mocne informacje o transferach) Tuchel będzie miał pole do popisu, a i on sam pokazał, że potrafi punktować w lidze i tylko brakuje mu trochę ogrania w największych meczach.

Wszystko jest obecnie idealne żeby wreszcie wskoczyć na ten poziom o którym wszyscy marzymy.
Rok/dwa lata temu byłoby to powiedziane na wyrost, ale teraz jest to po prostu fakt.
I ci zawodnicy, którzy narzekają na brak trofeów sami mają bardzo dużo za uszami. I to często ich słaba forma/błędy miały decydujący wpływ na wynik ważnych spotkań.

Nie będę na razie komentował tych doniesień, jednak jeśli potwierdzi się transfer Hummelsa do Bayernu, to będzie to jeszcze gorsze niż transfer w tym samym kierunku mg kilka lat temu.
Jednak jestem dobrej myśli, może uda się podpisać kontrakt z Dembele i zostaną podjęte kroki do kolejnych DOBRYCH wzmocnień(potrzebne 1-2 konkretne osoby) to na pewno będzie to miało spory wpływ na decyzję Hummelsa.
Trzeba być dobrej myśli, chociaż nie za dobrze to jak na razie wygląda...
28 kwietnia 2016, 17:14 [cytuj]
Mats Hummels poinformował zarząd, że w lecie chce opuścić Borussię i przejść do Bayernu. Zarząd czeka na ofertę FCB, która do tej chwili nie wpłynęła.
Mats Hummels poinformował zarząd, że w lecie chce opuścić Borussię i przejść do Bayernu. Zarząd czeka na ofertę FCB, która do tej chwili nie wpłynęła.
28 kwietnia 2016, 17:27 [cytuj]
Życzę mu, by powróciły czasy, kiedy robił babole takie, że śmiało się z niego pół Europy. Niech się kopie piłką po twarzy.
Życzę mu, by powróciły czasy, kiedy robił babole takie, że śmiało się z niego pół Europy. Niech się kopie piłką po twarzy.
28 kwietnia 2016, 17:30 [cytuj]
Witamy Hrummelsa, kolejną sprzedajną szmatę.
Witamy Hrummelsa, kolejną sprzedajną szmatę.
28 kwietnia 2016, 17:31 [cytuj]
Powodzenia najemniku.
Powodzenia najemniku.
28 kwietnia 2016, 17:32 [cytuj]
Z tym faktem pogodziłem się już wcześniej, szkoda tylko że ta kanalia będzie do końca sezonu biegała z opaską kapitańską... Sebastian, komuś Ty ją oddał...
Z tym faktem pogodziłem się już wcześniej, szkoda tylko że ta kanalia będzie do końca sezonu biegała z opaską kapitańską... Sebastian, komuś Ty ją oddał...
28 kwietnia 2016, 17:35 [cytuj]
Super by było jakby złapała go sraczka i nie zagrał w finale. Przypomina mi sięrok 2013 i finał LM z Bayernem... znowu dymają nas "nasi" zawodnicy i to przed tak ważnym spotkaniem. Panie Hummels w tym momencie nie zasługuje pan na wzniesienie Pucharu Niemiec z Borussia Dortmund.
Super by było jakby złapała go sraczka i nie zagrał w finale. Przypomina mi sięrok 2013 i finał LM z Bayernem... znowu dymają nas "nasi" zawodnicy i to przed tak ważnym spotkaniem. Panie Hummels w tym momencie nie zasługuje pan na wzniesienie Pucharu Niemiec z Borussia Dortmund.
28 kwietnia 2016, 17:37 [cytuj]
Wszystko już zostało powiedziane w tym temacie, nie będę się powtarzał - przyłączam się tylko do grona oburzonych decyzją kapitana od siedmiu boleści. Niepowodzenia!
Wszystko już zostało powiedziane w tym temacie, nie będę się powtarzał - przyłączam się tylko do grona oburzonych decyzją kapitana od siedmiu boleści. Niepowodzenia!
28 kwietnia 2016, 17:47 [cytuj]
"Axel" powiedział/a:
Sebastian, komuś Ty ją oddał...
Co? :roll:
Co? :roll:
28 kwietnia 2016, 17:49 [cytuj]
Mi jest zwyczajnie przykro, ale zostaję przy swoim, nie będę go obrażał.
Mi jest zwyczajnie przykro, ale zostaję przy swoim, nie będę go obrażał.
28 kwietnia 2016, 17:51 [cytuj]
Mam jedynie nadzieję że więcej nie wybiegnie w naszej koszulce, choćby się nie wiem co miało dziać nie chcę go widzieć w naszych barwach a już mowa o pozostaniu na następny sezon to totalna abstrakcja. Żegnam ozięble, oby to twoją Kasię Tomek Muller z Alibabą pod prysznicem w obroty wzięli (a w Bayernie to nie nowość aka Effe i Strunz).
Mam jedynie nadzieję że więcej nie wybiegnie w naszej koszulce, choćby się nie wiem co miało dziać nie chcę go widzieć w naszych barwach a już mowa o pozostaniu na następny sezon to totalna abstrakcja. Żegnam ozięble, oby to twoją Kasię Tomek Muller z Alibabą pod prysznicem w obroty wzięli (a w Bayernie to nie nowość aka Effe i Strunz).
28 kwietnia 2016, 17:51 [cytuj]
Tschüß...
Tschüß...
28 kwietnia 2016, 17:54 [cytuj]
Co zrobić, kolejny pan piłkarz wyżej ceni sobie kawałek metalu od własnego honoru. Wstyd panie Hrummels, wstyd. Spotkania z bauernem znowu zaczną być emocjonujące w stopniu 'wygrać za wszelką cenę'. Marzy mi się patera i żeby kilku panów dalej nie powąchało żadnego trofeum.
Co zrobić, kolejny pan piłkarz wyżej ceni sobie kawałek metalu od własnego honoru. Wstyd panie Hrummels, wstyd. Spotkania z bauernem znowu zaczną być emocjonujące w stopniu 'wygrać za wszelką cenę'. Marzy mi się patera i żeby kilku panów dalej nie powąchało żadnego trofeum.
28 kwietnia 2016, 17:56 [cytuj]
Mi też się przykro w tym momencie zrobiło i po tym całym fermencie nie chciałbym, żeby został do końca kontraktu, bo mamy szanse dostać za niego niezłe pieniądze, a i tak co to za budowanie zespołu, ze świadomością, że za rok kluczowy zawodnik na pewno odejdzie?

Ale nie ma co się złościć, jak już pisałem, rozumiem go, może się delikatnie zawiodłem, ale miał prawo tak postąpić. Oczywiście mam nadzieję, że do końca sezonu będzie nas wyprowadzał jako kapitan i pomoże zdobyć DFB-Pokal. Nie wyobrażam sobie, żeby takie pozaboiskowe perturbacje mogły nas, jako zespół, dodatkowo rozbijać i na nas wpływać. To byłby kolejny powód do radości dla Bawarczyków, szczególnie przed tak istotnym meczem o trofeum.
Mi też się przykro w tym momencie zrobiło i po tym całym fermencie nie chciałbym, żeby został do końca kontraktu, bo mamy szanse dostać za niego niezłe pieniądze, a i tak co to za budowanie zespołu, ze świadomością, że za rok kluczowy zawodnik na pewno odejdzie?

Ale nie ma co się złościć, jak już pisałem, rozumiem go, może się delikatnie zawiodłem, ale miał prawo tak postąpić. Oczywiście mam nadzieję, że do końca sezonu będzie nas wyprowadzał jako kapitan i pomoże zdobyć DFB-Pokal. Nie wyobrażam sobie, żeby takie pozaboiskowe perturbacje mogły nas, jako zespół, dodatkowo rozbijać i na nas wpływać. To byłby kolejny powód do radości dla Bawarczyków, szczególnie przed tak istotnym meczem o trofeum.
28 kwietnia 2016, 18:04 [cytuj]
Dla mnie to obraza jeżeli ten szmaciarz będzie wyprowadzał naszą drużynę jako Kapitan. W nosie mam wyniki, co można było przegrać to już przegraliśmy, nie chcę go widzieć w naszej koszulce nigdy więcej i jeżeli on wyjdzie na boisko w naszych barwach to włączę tylko kilka minut pierwszych żeby zobaczyć reakcję trybun i dalej oglądać go nie będę. Dla mnie jest skończony, zrobił najgorsze świństwo jakie mógł, tak samo albo nawet bardziej niż judasz, z resztą sam jest teraz judaszem. Dla mnie ten gość od dzisiaj nie istnieje.
Dla mnie to obraza jeżeli ten szmaciarz będzie wyprowadzał naszą drużynę jako Kapitan. W nosie mam wyniki, co można było przegrać to już przegraliśmy, nie chcę go widzieć w naszej koszulce nigdy więcej i jeżeli on wyjdzie na boisko w naszych barwach to włączę tylko kilka minut pierwszych żeby zobaczyć reakcję trybun i dalej oglądać go nie będę. Dla mnie jest skończony, zrobił najgorsze świństwo jakie mógł, tak samo albo nawet bardziej niż judasz, z resztą sam jest teraz judaszem. Dla mnie ten gość od dzisiaj nie istnieje.
28 kwietnia 2016, 18:07 [cytuj]
:mrgreen:

pbs.twimg.com/media/ChI5BwoWIAETI-S.jpg:large" alt="pbs.twimg.com/media/ChI5BwoWIAETI-S.jpg:large" width="98%">
:mrgreen:

[img]https://pbs.twimg.com/media/ChI5BwoWIAETI-S.jpg:large[/img]
28 kwietnia 2016, 18:08 [cytuj]
do mnie chyba nie docierało to że Hummels moze przekjsc do świń ale dzis jak zobaczyłem oficjalnie to coś we mnie pękło .... nie chce widzieć tej szmaty już więcej w naszej koszulce !!!!!!!!! dla mnie tym co zrobił zeszmacił się kompletnie .... jak ta pizda wyjdzie jako kapitan w finale Pokalu to wyłączam TV i nie oglądam meczu ....
do mnie chyba nie docierało to że Hummels moze przekjsc do świń ale dzis jak zobaczyłem oficjalnie to coś we mnie pękło .... nie chce widzieć tej szmaty już więcej w naszej koszulce !!!!!!!!! dla mnie tym co zrobił zeszmacił się kompletnie .... jak ta pizda wyjdzie jako kapitan w finale Pokalu to wyłączam TV i nie oglądam meczu ....
28 kwietnia 2016, 18:11 [cytuj]
Czyżby w tym okienku nas chcieli wysprzedać?
Kto jeszcze ? Auba,Gundo,Miki ?
Aha, Panie Hummels Na ch_j pan brał opaskę kapitańską? Co za kmiot.
Czyżby w tym okienku nas chcieli wysprzedać?
Kto jeszcze ? Auba,Gundo,Miki ?
Aha, Panie Hummels Na ch_j pan brał opaskę kapitańską? Co za kmiot.
28 kwietnia 2016, 18:13 [cytuj]
Mi też jest cholernie przykro i smutno. I zgadzam się, ze nie powinien być już kapitanem a tym bardziej zagrać w finale. :-/ Sztuka jest sztuka. Gdzie się podziali tacy piłkarze jak Stevie G. Zapytany czy nie żałuje, że nie odszedł do lepszej ekipy i nie wygrał więcej trofeów odparł: Może o bym wygrał ale żaden nie smakował by tak ja ten zdobyty z Liverpoolem.

p.s.
mam nadzieję, że Atletico obroni to 1-0!
Mi też jest cholernie przykro i smutno. I zgadzam się, ze nie powinien być już kapitanem a tym bardziej zagrać w finale. :-/ Sztuka jest sztuka. Gdzie się podziali tacy piłkarze jak Stevie G. Zapytany czy nie żałuje, że nie odszedł do lepszej ekipy i nie wygrał więcej trofeów odparł: Może o bym wygrał ale żaden nie smakował by tak ja ten zdobyty z Liverpoolem.

p.s.
mam nadzieję, że Atletico obroni to 1-0!
|<  <<  <  55  56  57  58  59    >  >>  >|

Pakiet powitalny o wartości 760 zł na start! Zarejestruj się i odbierz zakład bez ryzyka na początek.

BVB

STS to legalny bukmacher. Gra u nielegalnych podlega karze. Hazard może uzależniać - graj mądrze. Szczegóły w regulaminie. 18+

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 11 9 2 0 29
2. Eintracht Frankfurt 11 7 2 2 23
3. RB Lipsk 11 6 3 2 21
4. Bayer Leverkusen 11 5 5 1 20
5. Borussia Dortmund 11 6 1 4 19
6. Borussia Mönchengladbach 11 5 2 4 17
7. SC Freiburg 11 5 2 4 17
8. FSV Mainz 11 4 4 3 16
9. VfB Stuttgart 11 4 4 3 16
10. Union Berlin 11 4 4 3 16
11. VfL Wolfsburg 11 4 3 4 15
12. Werder Brema 11 4 3 4 15
13. TSG 1899 Hoffenheim 11 3 3 5 12
14. FC Augsburg 11 3 3 5 12
15. 1. FC Heidenheim 11 3 1 7 10
16. FC St. Pauli 11 2 2 7 8
17. Holstein Kiel 11 1 2 8 5
18. VfL Bochum 11 0 2 9 2
cała tabela
shoutbox
Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu godzinę temu

Alex3110 fakt to Musiala uratował pkt Bayernowi ale chodziło mi ogólnie ile przebłyski Gittensa dały nam punktów w obecnym sezonie, prawda jest taka że gdyby nie ten gol Gittensa to pewnie byśmy ten mecz przegrali

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 3 godzin temu

Artur, dokładnie tak. Jak nam wczoraj strzelili na wyrównanie, to już nawet nie łudziłem się że odrobimy. I nie ma we mnie smutku czy złości, tylko uczucie zażenowania. Ale to jest wynik zmiany trenera, który doprowadził nas do finału LM na tureckiego praktykanta.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 3 godzin temu

Super ten Reus, taki utytułowany piłkarz, największy sukces to mistrzostwo ligi ogórkowej.

artur1973
artur1973 3 godzin temu

I co jest najgorsze w tym sezonie? Budzi się człowiek nazajutrz rano i ma pełne zobojętnienie. Nie jest nawet poirytowany bo niczego się nie spodziewa i niczego nie oczekuje. Smutne to trochę. Spokojnej niedzieli

Alex3110_
Alex3110_ 5 godzin temu

Reus musiał opuścić Dortmund, żeby zostać mistrzem.

Alex3110_
Alex3110_ 5 godzin temu

Wojtyła, a to nie Musiala uratował remis bawarczykom?

FilipSantana
FilipSantana Dzisiaj, 01:50

Sule skręcił kostkę a z Beierem nie powinno być to coś poważnego

T-Mac
T-Mac Wczoraj, 22:10

Watzławiusz powinien chyba pójść drogą Jaguara i dokonać podobnego rebrandingu z BVB...

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 22:07

Ciekawe kto bo z pewnością nie Malen

waldekzsk
waldekzsk Wczoraj, 21:58

Ktoś inny też by mógł strzelić gdyby grał na jego miejscu, nie można tak liczyć ;) LM nam ucieka powoli.

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 21:45

To dobitnie pokazuje w jakim miejscu na ten moment znajduje się Dortmund w którym rządzi banda kolegów amatorów których interesują wyłącznie kasa a nie dobro klubu

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 21:43

W tym momencie mamy 21 pkt Uwaga ile tych pkt byśmy mieli gdyby nie przebłyski Gittensa? UWAGA 13, Jamie uratował nam w tym sezonie zwycięstwo z Eintrachtem, St Pauli oraz dwa remisy z Bayernem i Gladbach Bez niego mielibyśmy zawrotną średnią 1 pkt na mecz

dawid2468
dawid2468 Wczoraj, 21:42

Najlepsze jest to, że ten mecz był naszym najlepszym na wyjeździe w BL. Szkoda, że Gladbach miało niewiele okazji na strzelenie gola, a i urwali nam punkty

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 21:38

Ale zatrudnianie po znajomości i sprowadzanie piłkarzy na przeciętnym poziomie tak się właśnie kończy, ten minimalizm musi kiedyś doprowadzić do braku LM i będzie to w tym sezonie

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:44

Mnie przeraża kompletny brak PROFESJONALIZMU w tym klubie, oglądając każdy mecz za Sahina ja odnoszę wrażenie że tu nie ma żadnej taktyki tylko chłopaki wychodzą zagrac jak na orlika co tydzień i raz strzelą więcej raz mniej ale ładu i składu nie ma tu za grosz

Waszek_1995
Waszek_1995 Wczoraj, 20:41

Sahinek zbieraj ekipę i wypier****

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:31

Sahin mistrz wyjazdów, patrząc na ilość pkt BVB to ciekawe czy my wgl dobijemy chociaż do 55 pkt na koniec sezonu

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel Wczoraj, 20:30

Niesamowita seria na wyjezdzie za kadencji Sahina. Nie zapomnę jej nigdy.

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:30

Dla mnie to Gross się powinien pakować bo jest bezużyteczny

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:29

Niby słaby ale miał jedną okazje która zmarnował i to by było na tyle więc skoro koledzy nie potrafią mu nic wykreować no to sorry

FilipSantana
FilipSantana Wczoraj, 20:29

A Maleszcz i Sabitzer powinni się już pakować latem

FilipSantana
FilipSantana Wczoraj, 20:28

Słaby mecz Guirassyego dzisiaj, chyba najsłabszy w tym sezonie

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:28

Kpina i żenada, kolejny mecz w którym drużyna nie miała żadnej chęci wygranej ale tak to jest jak do klubu sprowadza się ciepłe kluseczki a nie piłkarzy na poziomie

Kibic99
Kibic99 Wczoraj, 20:26

Ten remis to porażka . Kolejny fatalny mecz na wyjeździe .

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:26

Ja myślę że oczy się nie otworzą a portfel konkretnie zamknie i to będzie nasz gwoźdz do trumny

DziadZ
DziadZ Wczoraj, 20:25

oby w le skonczyli w tym sezonie może sie oczy otworzą zarządowi

FilipSantana
FilipSantana Wczoraj, 20:25

Maleszcz xDDDD

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:24

Moim zdaniem nie wygląda lepiej, wynik jest jaki jest bo mamy Gittensa gdyby nie on w tym monecie kolejna porażka byłaby na horyzoncie

FilipSantana
FilipSantana Wczoraj, 20:24

Powiem tak. Lepiej to wygląda porównując wcześniejsze mecze na wyjeździe ale dalej nie jest dobrze

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:22

Szkoda, że zaczęliśmy kreować sytuację naszej 9 w 92 minucie a nie godzinę wcześniej

statystyki
Użytkownicy online: Robciu21
Gości online: 52
Zarejestrowanych użytkowników: 10208
Ostatnio zarejestrowany: barbara071003
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem