1 października 2018, 22:42 [cytuj]
media.gettyimages.com/photos/achraf-hakimi-of-borussia-dortmund-poses-during-the-team-presentation-picture-id1014460780?k=6&m=1014460780&s=612x612&w=0&h=x6D9SQ5dyNmG9hb-eVtLavF8C6lve6lGf0_9XyQOG5A=" alt="media.gettyimages.com/photos/achraf-hakimi-of-borussia-dortmund-poses-during-the-team-presentation-picture-id1014460780?k=6&m=1014460780&s=612x612&w=0&h=x6D9SQ5dyNmG9hb-eVtLavF8C6lve6lGf0_9XyQOG5A=" width="98%">
Data urodzenia: 4 listopad 1998
Miejsce urodzenia: Madryt (Hiszpania)
Wzrost: 1,80 m
Narodowość: Maroko, Hiszpania
Pozycja: Obrońca - Prawy obrońca
Noga: prawonożny
Hakimi póki co fantastycznie wdrożył się do zespołu, przypomina stylem gry Piszczka z najlepszych lat i w sumie fajnie bo to się zawsze sprawdzało - solidność w obronie i aktywne dołączanie do akcji ofensywnych. Chłopaki na whatupp podesłali link do jego wywiadu gdzie mówi że Real to jego drużyna życia także postanowiłem również podzielić się tym tutaj Przynajmniej chłopak nie owija w bawełnę i można się wiadomo czego spodziewać po okresie wypożyczenia, choć wiadomo nic nie jest przesądzone, może Real będzie miał na długie lata obsadzoną prawą obronę i Hakimi postanowi u nas zostać na dłużej W każdym razie fajnie się chłopak zapowiada i oby dał dużo drużynie!
realmadryt.pl/index.php?co=aktualnosci&id=83923
[img]https://media.gettyimages.com/photos/achraf-hakimi-of-borussia-dortmund-poses-during-the-team-presentation-picture-id1014460780?k=6&m=1014460780&s=612x612&w=0&h=x6D9SQ5dyNmG9hb-eVtLavF8C6lve6lGf0_9XyQOG5A=[/img]
Data urodzenia: 4 listopad 1998
Miejsce urodzenia: Madryt (Hiszpania)
Wzrost: 1,80 m
Narodowość: Maroko, Hiszpania
Pozycja: Obrońca - Prawy obrońca
Noga: prawonożny
Hakimi póki co fantastycznie wdrożył się do zespołu, przypomina stylem gry Piszczka z najlepszych lat i w sumie fajnie bo to się zawsze sprawdzało - solidność w obronie i aktywne dołączanie do akcji ofensywnych. Chłopaki na whatupp podesłali link do jego wywiadu gdzie mówi że Real to jego drużyna życia także postanowiłem również podzielić się tym tutaj ;) Przynajmniej chłopak nie owija w bawełnę i można się wiadomo czego spodziewać po okresie wypożyczenia, choć wiadomo nic nie jest przesądzone, może Real będzie miał na długie lata obsadzoną prawą obronę i Hakimi postanowi u nas zostać na dłużej :D W każdym razie fajnie się chłopak zapowiada i oby dał dużo drużynie!
http://www.realmadryt.pl/index.php?co=aktualnosci&id=83923
2 października 2018, 10:34 [cytuj]
Nie oczekujmy, żeby Barcelona albo Real nie zostawał w głowach piłkarzy. To niemożliwe i nie ma się temu co dziwić. Boki obrony to nasz cel na najbliższe lata. Na tych pozycjach mamy niesamowity bałagan. Hakimi na razie potwierdza, że nie pozyskaliśmy kolejnego Toljana - a to już dobra informacja.
Nie oczekujmy, żeby Barcelona albo Real nie zostawał w głowach piłkarzy. To niemożliwe i nie ma się temu co dziwić. Boki obrony to nasz cel na najbliższe lata. Na tych pozycjach mamy niesamowity bałagan. Hakimi na razie potwierdza, że nie pozyskaliśmy kolejnego Toljana - a to już dobra informacja.
4 października 2018, 00:52 [cytuj]
Nie ma się co oszukiwać. Po okresie wypożyczenia ucieknie do Realu tak jak Carvajal swego czasu. Ja oczekuję od niego tylko jednego: dobrej gry w trakcie wypożyczenia. Potem może odchodzić i pozostanie mu życzyć powodzenia
Nie ma się co oszukiwać. Po okresie wypożyczenia ucieknie do Realu tak jak Carvajal swego czasu. Ja oczekuję od niego tylko jednego: dobrej gry w trakcie wypożyczenia. Potem może odchodzić i pozostanie mu życzyć powodzenia :D
6 października 2018, 15:13 [cytuj]
Chyba jest opcja wykupu. Jak będzie dobrze grał, a Real nadal będzie miał dobrze obsadzony bok obrony, Carvahal młody jeszcze i jest ten drugi gość jeszcze. To mógłby pograć w Dortmundzie trochę dłużej.
Chyba jest opcja wykupu. Jak będzie dobrze grał, a Real nadal będzie miał dobrze obsadzony bok obrony, Carvahal młody jeszcze i jest ten drugi gość jeszcze. To mógłby pograć w Dortmundzie trochę dłużej.
7 lipca 2020, 20:44 [cytuj]
Ciao Achraf! powiem szczerze że był zadziorny, miał ciąg na bramkę przeciwnika i jest świeżą gwiazdą która dopiero wypływa na wielkie wody światowej piłki tak uważam że Meunier może nam dać więcej - chodzi tutaj głównie o grę defensywną którą Marokańczyk że tak powiem stawiał na drugim planie a wiadomo ta formacja u nas kuleje najbardziej. Wiadomo że lepiej by było mieć Hakimiego u nas ale nie boli mnie ta strata tak jak bolało mnie chociażby odejście Paco Alcacera. Fajnie było go mieć u nas przez te dwa sezony ale myślę że nie ma co rozpaczać
Edytowano dnia: 7 lipca 2020, 20:49
[img]https://serieapolonia.pl/wp-content/uploads/2020/06/Hakimi-Inter.jpg[/img]
Ciao Achraf! powiem szczerze że był zadziorny, miał ciąg na bramkę przeciwnika i jest świeżą gwiazdą która dopiero wypływa na wielkie wody światowej piłki tak uważam że Meunier może nam dać więcej - chodzi tutaj głównie o grę defensywną którą Marokańczyk że tak powiem stawiał na drugim planie a wiadomo ta formacja u nas kuleje najbardziej. Wiadomo że lepiej by było mieć Hakimiego u nas ale nie boli mnie ta strata tak jak bolało mnie chociażby odejście Paco Alcacera. Fajnie było go mieć u nas przez te dwa sezony ale myślę że nie ma co rozpaczać ;)