30 sierpnia 2017, 18:05 [cytuj]
ocdn.eu/jcmsprzegladsportowy-transforms/1/uQ5ktoATGh0dHA6Ly9vY2RuLmV1L2pjbXNwcnplZ2xhZHNwb3J0b3d5L2U5ODVkZDkxLWI5MjMtNGY1Mi05NDYzLTk4OWZiMjEwNzY4Ny5qcGeRkwIAzQIm" alt="ocdn.eu/jcmsprzegladsportowy-transforms/1/uQ5ktoATGh0dHA6Ly9vY2RuLmV1L2pjbXNwcnplZ2xhZHNwb3J0b3d5L2U5ODVkZDkxLWI5MjMtNGY1Mi05NDYzLTk4OWZiMjEwNzY4Ny5qcGeRkwIAzQIm" width="98%">
Data urodzenia: 08.08.1994
Obywatelstwo: Niemcy
Wzrost: 182 cm
Pozycja: obrońca
Poprzedni klub: TSG Hoffenheim
[img]http://ocdn.eu/jcmsprzegladsportowy-transforms/1/uQ5ktoATGh0dHA6Ly9vY2RuLmV1L2pjbXNwcnplZ2xhZHNwb3J0b3d5L2U5ODVkZDkxLWI5MjMtNGY1Mi05NDYzLTk4OWZiMjEwNzY4Ny5qcGeRkwIAzQIm[/img]
[b]Data urodzenia:[/b] 08.08.1994
[b]Obywatelstwo:[/b] Niemcy
[b]Wzrost: [/b]182 cm
[b]Pozycja: [/b]obrońca
[b]Poprzedni klub:[/b] TSG Hoffenheim
31 sierpnia 2017, 21:02 [cytuj]
zizu taktycznie pozakładał wszystkie tematy, jakby zawodnicy odpalili to będzie jego zasługa :-D
Bardzo dobry transfer. Dużo lepszy zawodnik niż Felix a dodatkowo może grać na lewej stronie, chociaż teraz tam pojawia się kłopot "bogactwa" - chociaż może być złudny. Marcel wraca do gry a przed kontuzją zaczął grać lepiej niż solidnie, jest jeszcze Rafał ale kontuzja.
Piszczek wreszcie ma konkretnego konkurenta.
zizu taktycznie pozakładał wszystkie tematy, jakby zawodnicy odpalili to będzie jego zasługa :-D
Bardzo dobry transfer. Dużo lepszy zawodnik niż Felix a dodatkowo może grać na lewej stronie, chociaż teraz tam pojawia się kłopot "bogactwa" - chociaż może być złudny. Marcel wraca do gry a przed kontuzją zaczął grać lepiej niż solidnie, jest jeszcze Rafał ale kontuzja.
Piszczek wreszcie ma konkretnego konkurenta.
31 sierpnia 2017, 21:45 [cytuj]
Jeden z najlepszych zawodników niedawnych mistrzostw U-21, z przyjemnością oglądało się jego ofensywne wejścia. Myślę, że będzie pasował do taktyki Bosza dzięki swojemu ofensywnemu przysposobieniu, jedyne co może martwić, to fakt, że u Nagelsmanna nie zawsze wychodził w pierwszym składzie, przegrywał czasem rywalizację z Kadeřábkiem. Mimo to uważam, że 5mln za takiego zawodnika to promocja, w końcu Piszczek potrzebuje ligowej klasy zmiennika (a Durm takowym nie jest).
Powodzenia Jeremy!
Jeden z najlepszych zawodników niedawnych mistrzostw U-21, z przyjemnością oglądało się jego ofensywne wejścia. Myślę, że będzie pasował do taktyki Bosza dzięki swojemu ofensywnemu przysposobieniu, jedyne co może martwić, to fakt, że u Nagelsmanna nie zawsze wychodził w pierwszym składzie, przegrywał czasem rywalizację z Kadeřábkiem. Mimo to uważam, że 5mln za takiego zawodnika to promocja, w końcu Piszczek potrzebuje ligowej klasy zmiennika (a Durm takowym nie jest).
Powodzenia Jeremy!