Forum dyskusyjne
1 października 2013, 22:56 [cytuj]
Zagrał bardzo dobrze dzisiaj i może to szczęście że wypadł Schmelle to jest szansa żeby się pokazał. Z drugiej str też myślę że na prawej stronie powinnismy go spróbować bo tam dawałby jeszcze więcej zespołowi
Zagrał bardzo dobrze dzisiaj i może to szczęście że wypadł Schmelle to jest szansa żeby się pokazał. Z drugiej str też myślę że na prawej stronie powinnismy go spróbować bo tam dawałby jeszcze więcej zespołowi
1 października 2013, 22:57 [cytuj]
Bardzo dobry występ Durma, ani jednego poważnego błędu, to się może podobać. Dobrze też przeszkadzał zawodnikowi Marsylii na początku meczu - na tyle mocno, że stracił piłkę i na tyle słabo, żeby nie było karnego.
Bardzo dobry występ Durma, ani jednego poważnego błędu, to się może podobać. Dobrze też przeszkadzał zawodnikowi Marsylii na początku meczu - na tyle mocno, że stracił piłkę i na tyle słabo, żeby nie było karnego.
1 października 2013, 23:00 [cytuj]
Raz poszedł na raz jak junior i raz dał się przerzucić przy linii, na szczęście nie było z tego większego zagrożenia :-) Ale jak już mówiłem to wynika małego doświadczenia i jestem pewien, że takie rzeczy będzie stopniowo eliminować.
Raz poszedł na raz jak junior i raz dał się przerzucić przy linii, na szczęście nie było z tego większego zagrożenia :-) Ale jak już mówiłem to wynika małego doświadczenia i jestem pewien, że takie rzeczy będzie stopniowo eliminować.
1 października 2013, 23:04 [cytuj]
"Bo Warszawa...!" powiedział/a:
Raz poszed? na raz jak junior
Na moje to po prostu zaryzykowal, gdyby przejal to bylaby szybka kontra, nie udalo sie ale bylo warto sprobowac, kiedy cala druzyna i tak byla na swojej polowie.
Na moje to po prostu zaryzykowal, gdyby przejal to bylaby szybka kontra, nie udalo sie ale bylo warto sprobowac, kiedy cala druzyna i tak byla na swojej polowie.
1 października 2013, 23:46 [cytuj]
Takie występy będą budować jego pewność. Brawo!
Takie występy będą budować jego pewność. Brawo!
1 października 2013, 23:46 [cytuj]
"Bo Warszawa...!" powiedział/a:
Mnie za to bardzo cieszy to, że oddał bardzo przytomny strzał.
W końcu Erik był za czasów gry w Mainz napastnikiem. ;-)
W końcu Erik był za czasów gry w Mainz napastnikiem. ;-)
2 października 2013, 00:53 [cytuj]
Czyli tylko ja tam widziałem, 'otwarty' krótki róg?
Generalnie to występ bardzo bardzo dobry
Czyli tylko ja tam widziałem, 'otwarty' krótki róg?
Generalnie to występ bardzo bardzo dobry :)
2 października 2013, 09:33 [cytuj]
Baardzo dobry mecz Durma. Dlatego wstrzymywałem się z osądami na temat braku zastępstwa dla Marcela.
Baardzo dobry mecz Durma. Dlatego wstrzymywałem się z osądami na temat braku zastępstwa dla Marcela.
2 października 2013, 17:51 [cytuj]
a dlaczego nie zagramy z Durmem na prawej a Kevin na lewej?
więcej by było z tego korzyści
a dlaczego nie zagramy z Durmem na prawej a Kevin na lewej?
więcej by było z tego korzyści
3 października 2013, 16:58 [cytuj]
youtube.com/watch?v=--kizuaAgzc jest trochę niedokładności w jego zagraniach, ale myślę, że niedługo będziemy mieli jednego z najlepszych obrońców w Niemczech.
http://www.youtube.com/watch?v=--kizuaAgzc jest trochę niedokładności w jego zagraniach, ale myślę, że niedługo będziemy mieli jednego z najlepszych obrońców w Niemczech.
6 października 2013, 10:38 [cytuj]
Szkoda, że Erik nie próbuje czasem uderzyć z dystansu. Jego lepszą nogą jest prawa, grywa ostatnio na lewej stronie i często go widać przed polem karnym jak dostaje piłkę na prawą nogę i ma trochę miejsca żeby uderzyć na bramkę przeciwnika. Wtedy nasz młody piłkarz, zamiast spróbować uderzyć, oddaje piłkę koledze, który jest najbliżej ustawiony, co często spotyka się z wycofaniem z pod pola karnego.
Erik był kiedyś napastnikiem, więc jakiś tam instynkt strzelecki powinien mieć. Może nie uderza dlatego że się boi? Że starsi koledzy na niego nakrzyczą, że nie potrzebnie uderza jak może np Nuriemu podać?
Pomimo to i tak uważam że Erik może stać jednym z najlepszych bocznych obrońców w Niemczech.
Szkoda, że Erik nie próbuje czasem uderzyć z dystansu. Jego lepszą nogą jest prawa, grywa ostatnio na lewej stronie i często go widać przed polem karnym jak dostaje piłkę na prawą nogę i ma trochę miejsca żeby uderzyć na bramkę przeciwnika. Wtedy nasz młody piłkarz, zamiast spróbować uderzyć, oddaje piłkę koledze, który jest najbliżej ustawiony, co często spotyka się z wycofaniem z pod pola karnego.
Erik był kiedyś napastnikiem, więc jakiś tam instynkt strzelecki powinien mieć. Może nie uderza dlatego że się boi? Że starsi koledzy na niego nakrzyczą, że nie potrzebnie uderza jak może np Nuriemu podać?
Pomimo to i tak uważam że Erik może stać jednym z najlepszych bocznych obrońców w Niemczech.
19 października 2013, 20:04 [cytuj]
Najlepszy według mnie w meczu z Hannoverem, tylko i wyłącznie dlatego że mecz był słaby a raczej oglądanie tego spotkania to była katorga dla mnie.
W obronie całkiem OK chociaż czasami jeszcze się miesza ale to przyjdzie wraz z rozgrywaniem większej ilości spotkań. Niedokładne przyjęcia, stresik ? Powolutku się wkomponuje.
Wywalczony karny. Nice ! .
Najlepszy według mnie w meczu z Hannoverem, tylko i wyłącznie dlatego że mecz był słaby a raczej oglądanie tego spotkania to była katorga dla mnie.
W obronie całkiem OK chociaż czasami jeszcze się miesza ale to przyjdzie wraz z rozgrywaniem większej ilości spotkań. Niedokładne przyjęcia, stresik ? Powolutku się wkomponuje.
Wywalczony karny. Nice ! ;).
26 października 2013, 10:20 [cytuj]
Wygląda na to, że Erik żegna się z pierwszym składem po 4 meczach w pierwszym składzie w Bundeslidze, jednym w DFB Pokal i jednym w Lidze Mistrzów. Średnia not w BL to 3.0, to mówi samo za siebie. I chociaż można było mieć zastrzeżenia w pewnych aspektach, to chyba nikt nie spodziewał się tak dobrej postawy Erika, który stał się konkretnym zmiennikiem na boki obrony. A nie można zapominać że obrońcą jest na dobrą sprawę od paru miesięcy!
Wygląda na to, że Erik żegna się z pierwszym składem po 4 meczach w pierwszym składzie w Bundeslidze, jednym w DFB Pokal i jednym w Lidze Mistrzów. Średnia not w BL to 3.0, to mówi samo za siebie. I chociaż można było mieć zastrzeżenia w pewnych aspektach, to chyba nikt nie spodziewał się tak dobrej postawy Erika, który stał się konkretnym zmiennikiem na boki obrony. A nie można zapominać że obrońcą jest na dobrą sprawę od paru miesięcy!
26 października 2013, 12:47 [cytuj]
Myślę, że od czasu do czasu coś zagra, chociażby za Kevina, która chyba jeszcze nie opuścił meczu w tym sezonie. Ale prawda jest taka, że będzie musiał zachować teraz cierpliwość.
Myślę, że od czasu do czasu coś zagra, chociażby za Kevina, która chyba jeszcze nie opuścił meczu w tym sezonie. Ale prawda jest taka, że będzie musiał zachować teraz cierpliwość.
26 października 2013, 13:15 [cytuj]
Kevin nie opuścił nie tylko meczu ale nawet jednej minuty :-)
Kevin nie opuścił nie tylko meczu ale nawet jednej minuty :-)
26 października 2013, 23:14 [cytuj]
Czyżby Durm trochę pomącił Klopp'o w głowie ?
Kolejne cenne minuty dla Niemca (45) i całkiem przyzwoicie.
Czyżby Durm trochę pomącił Klopp'o w głowie ?
Kolejne cenne minuty dla Niemca (45) i całkiem przyzwoicie.
27 października 2013, 09:49 [cytuj]
Marcel wraca po kontuzji, pare bledow oraz zolta kartka sprawila ze wpuscil Erika. Ja sie z tego powodu ciesze, bo prezentuje jakis poziom i brakuje mu tylko ogrania na tej pozycji ktore caly czas zdobywa
Marcel wraca po kontuzji, pare bledow oraz zolta kartka sprawila ze wpuscil Erika. Ja sie z tego powodu ciesze, bo prezentuje jakis poziom i brakuje mu tylko ogrania na tej pozycji ktore caly czas zdobywa ;)
27 października 2013, 10:10 [cytuj]
Marcel w formie daje nam wciąż dużo więcej w ofensywie. Jak dla mnie Erik gra bardzo przyzwoicie, ale do Schmelle mu wciąż wiele brakuje. Fajnie, że dostaje minuty do pogrania i że jest w końcu jakieś zastępstwo dla Marcela
Marcel w formie daje nam wciąż dużo więcej w ofensywie. Jak dla mnie Erik gra bardzo przyzwoicie, ale do Schmelle mu wciąż wiele brakuje. Fajnie, że dostaje minuty do pogrania i że jest w końcu jakieś zastępstwo dla Marcela :)
22 listopada 2013, 17:07 [cytuj]
Myślicie, że Durm jest w stanie wygryźć Schmelzera?
Ma teraz 3 tygodnie na wykazanie się, zagra w naprawdę ważnych meczach z Bayernem, Napoli i prawdopodobnie z Leverkusen za dwa tygodnie. To jest jego moment, jeżeli go wykorzysta to ciekawe czy Klopp będzie potrafił odstawić Marcela na bok.
Myślicie, że Durm jest w stanie wygryźć Schmelzera?
Ma teraz 3 tygodnie na wykazanie się, zagra w naprawdę ważnych meczach z Bayernem, Napoli i prawdopodobnie z Leverkusen za dwa tygodnie. To jest jego moment, jeżeli go wykorzysta to ciekawe czy Klopp będzie potrafił odstawić Marcela na bok.
22 listopada 2013, 17:30 [cytuj]
Myślę ze raczej Marcel wróci do 1. składu mimo wszystko. A szkoda, chłopak ma potencjał, nie wierze jednak że Jurgen odstawi swoje odkrycie i reprezentanta Niemiec. Podobnie z Matsem i Nevenem choć z tym drugim to nie wiadomo czy wróci do starej dyspozycji.
Myślę ze raczej Marcel wróci do 1. składu mimo wszystko. A szkoda, chłopak ma potencjał, nie wierze jednak że Jurgen odstawi swoje odkrycie i reprezentanta Niemiec. Podobnie z Matsem i Nevenem choć z tym drugim to nie wiadomo czy wróci do starej dyspozycji.