30 października 2012, 22:55 [cytuj]
Wiem że nie ten temat ale może ktoś chce kupić taką czapkę bo u mnie się tylko kurzy
picasaweb.google.com/lh/photo/9hqJI37B4arQg9lKv7MtFtygzkeCV-df4l8sXaTMS0o?feat=directlink
Wiem że nie ten temat ale może ktoś chce kupić taką czapkę bo u mnie się tylko kurzy
https://picasaweb.google.com/lh/photo/9hqJI37B4arQg9lKv7MtFtygzkeCV-df4l8sXaTMS0o?feat=directlink
30 maja 2013, 14:31 [cytuj]
Quiz-Materiał Producencki (Winyl) 69,99 zł
Szops-Goodlife (CD) 25 zł
30 maja 2013, 14:40 [cytuj]
"Adey" powiedział/a:
No i to rozumiem :-) Ja z wosków sprawiłem sobie Bisza, oba longpleje Weny i materiał producencki Quiza. Czekam jeszcze na winylowe wydanie Rap Addix.
No i to rozumiem :-) Ja z wosków sprawiłem sobie Bisza, oba longpleje Weny i materiał producencki Quiza. Czekam jeszcze na winylowe wydanie Rap Addix.
30 maja 2013, 14:46 [cytuj]
Bisza też mam ale nie dałem rady załapać się na Wudoe,a wiesz może kiedy mniej więcej będą winyle Rap Addix,bo powoli hajsik trzeba odłożyć+ na teesa Dinala też trzeba odłożyć :mrgreen:
Bisza też mam ale nie dałem rady załapać się na Wudoe,a wiesz może kiedy mniej więcej będą winyle Rap Addix,bo powoli hajsik trzeba odłożyć+ na teesa Dinala też trzeba odłożyć :mrgreen:
3 sierpnia 2013, 10:18 [cytuj]
Już Cie miałem pojechać ale zobaczyłem nick. Ja własnie kupiłem zimne piwo tyskie i to najlepsza inwestycja w taką pogodą
Już Cie miałem pojechać ale zobaczyłem nick. Ja własnie kupiłem zimne piwo tyskie i to najlepsza inwestycja w taką pogodą :)
23 listopada 2013, 00:43 [cytuj]
Gra planszowa "Gra o tron". Niesamowicie wciągająca rozgrywka strategiczna, bardzo złożona. Gra dla 3-6 graczy, nim więcej tym lepiej. Jeżeli ktoś lubi gry planszowe i szuka jakiejś produkcji, przy której może na spokojnie usiąść i naprawdę pogłówkować to zdecydowanie polecam. Przy sześciu graczach gra może trwać nawet do 4 godzin i ciężko się nudzić, cały czas coś się dzieje.
Nie trzeba znać książki czy serialu żeby się dobrze bawić przy tej grze. Zdecydowanie polecam.
Gra planszowa "Gra o tron". Niesamowicie wciągająca rozgrywka strategiczna, bardzo złożona. Gra dla 3-6 graczy, nim więcej tym lepiej. Jeżeli ktoś lubi gry planszowe i szuka jakiejś produkcji, przy której może na spokojnie usiąść i naprawdę pogłówkować to zdecydowanie polecam. Przy sześciu graczach gra może trwać nawet do 4 godzin i ciężko się nudzić, cały czas coś się dzieje.
Nie trzeba znać książki czy serialu żeby się dobrze bawić przy tej grze. Zdecydowanie polecam.
23 listopada 2013, 11:36 [cytuj]
"Volverin" powiedział/a:
Nie trzeba znaæ ksi±¿ki czy serialu ¿eby siê dobrze bawiæ przy tej grze.
Gra tez jakies fantasy, czy o co chodzi w niej?
20 lutego 2014, 17:39 [cytuj]
Saints row 2 na PS3
Saints row 2 na PS3 :)
20 lutego 2014, 17:43 [cytuj]
"Tooommeeek" powiedział/a:
O cholera, wcześniej nie widziałem tego posta. Sorry Tomku. :-D
Gra na bazie książki Fantasy, ale nie musisz wiedzieć właściwie o niej nic. Bardzo fajna strategia, najbardziej złożona w jaką grałem. Najlepsza zabawa zaczyna się przy 4+ graczach.
Nie ma żadnych smoków ani innych magicznych rzeczy jeżeli o to Ci chodzi.
O cholera, wcześniej nie widziałem tego posta. Sorry Tomku. :-D
Gra na bazie książki Fantasy, ale nie musisz wiedzieć właściwie o niej nic. Bardzo fajna strategia, najbardziej złożona w jaką grałem. Najlepsza zabawa zaczyna się przy 4+ graczach.
Nie ma żadnych smoków ani innych magicznych rzeczy jeżeli o to Ci chodzi.
20 lutego 2014, 20:22 [cytuj]
z planszówek polecam cashflow czy jakoś tak się to nazywa
z planszówek polecam cashflow czy jakoś tak się to nazywa
11 stycznia 2015, 18:53 [cytuj]
Pięknego T-shirta z napisem "Borusse!"
Pięknego T-shirta z napisem "Borusse!" :D