Forum dyskusyjne
9 kwietnia 2010, 17:02 [cytuj]
No i obyśmy w przyszłym roku trochę nabili dla ligi tych punktów, a nie tak biednie jak Hertha.. :<
No i obyśmy w przyszłym roku trochę nabili dla ligi tych punktów, a nie tak biednie jak Hertha.. :<
9 kwietnia 2010, 18:37 [cytuj]
Dokładnie! Nie można tylko brać, trzeba też dawać
Ja jednak nadal obstaje przy tym, że trzeba się martwić z tygodnia na tydzień ligą, bo to jest klucz do wszystkiego. Jak wygramy swoje to nikt nam nie zaszkodzi. Trzymam kciuki za jutrzejszy mecz, bo to będzie jeden z wielu kroków do europy i oby 3 metrowy
Dokładnie! Nie można tylko brać, trzeba też dawać;)
Ja jednak nadal obstaje przy tym, że trzeba się martwić z tygodnia na tydzień ligą, bo to jest klucz do wszystkiego. Jak wygramy swoje to nikt nam nie zaszkodzi. Trzymam kciuki za jutrzejszy mecz, bo to będzie jeden z wielu kroków do europy i oby 3 metrowy;)
30 kwietnia 2010, 11:14 [cytuj]
HSV dostało po tyłku, więc teraz nadzieja tylko w Bayernie na 4 miejsca w LM w przyszłym sezonie
HSV dostało po tyłku, więc teraz nadzieja tylko w Bayernie na 4 miejsca w LM w przyszłym sezonie :D
30 kwietnia 2010, 14:15 [cytuj]
Wstyd. Bardzo dobrze, że nie zagrają w przyszłorocznych pucharach. Taki skład, a taka nędza.
Wstyd. Bardzo dobrze, że nie zagrają w przyszłorocznych pucharach. Taki skład, a taka nędza.
30 kwietnia 2010, 14:57 [cytuj]
no wstyd i to ogromny. Labbadia to co zrobił z tą drużyną to przechodzi ludzkie pojęcie..
no wstyd i to ogromny. Labbadia to co zrobił z tą drużyną to przechodzi ludzkie pojęcie..
30 kwietnia 2010, 15:37 [cytuj]
no jak piłkarze mu się zbuntowali, to co miał zrobić. LE przegrali zresztą na własnym stadionie, bo o sile domowej Anglików to było wcześniej wiadomo.
no jak piłkarze mu się zbuntowali, to co miał zrobić. LE przegrali zresztą na własnym stadionie, bo o sile domowej Anglików to było wcześniej wiadomo.
12 maja 2010, 13:03 [cytuj]
A wiec dzisiaj mamy final. Ja osobicie stawiam na anglikow, chociaz nie sa faworytami do zdobycia pucharu, ale w pilce zawsze wszystko jest mozliwe.
A wiec dzisiaj mamy final. Ja osobicie stawiam na anglikow, chociaz nie sa faworytami do zdobycia pucharu, ale w pilce zawsze wszystko jest mozliwe.
12 maja 2010, 14:18 [cytuj]
może nie tyle co stawiam na atletico, ale chce by wygrali. Grają dosyć fajny futbol, a drużyn z anglii niezbyt lubię. Oby wygrali
może nie tyle co stawiam na atletico, ale chce by wygrali. Grają dosyć fajny futbol, a drużyn z anglii niezbyt lubię. Oby wygrali :)
12 maja 2010, 18:51 [cytuj]
Jak najbardziej stawiam na Hiszpanów, nigdy nie kibicowałem angielskim drużynom, no może z wyjątkiem Arsenalu
Jak najbardziej stawiam na Hiszpanów, nigdy nie kibicowałem angielskim drużynom, no może z wyjątkiem Arsenalu
12 maja 2010, 23:15 [cytuj]
No i brawo Atletico. Pokazali Angolom jak się gra ładnie i skutecznie :-)
No i brawo Atletico. Pokazali Angolom jak się gra ładnie i skutecznie :-)
12 maja 2010, 23:21 [cytuj]
JA tego nawet nie oglądałem. HSV frajerzy roku.
JA tego nawet nie oglądałem. HSV frajerzy roku.
12 maja 2010, 23:35 [cytuj]
Werder był nieznacznie słabszy od Valencii, a Fulham powinny stuknąć najpierw Wilki, a potem HSV. Niestety trochę zabrakło i teraz wszystko zależy od Bayernu...
Finał był mi właściwie obojętny choć ciut więcej sympatii mam do Atletico, więc wynik może być :-D
Mam nadzieję, że po porażce Fulham dojdzie do wniosku, że potrzebują Valdeza do wygrywania takich spotkań :lol:
Werder był nieznacznie słabszy od Valencii, a Fulham powinny stuknąć najpierw Wilki, a potem HSV. Niestety trochę zabrakło i teraz wszystko zależy od Bayernu...
Finał był mi właściwie obojętny choć ciut więcej sympatii mam do Atletico, więc wynik może być :-D
Mam nadzieję, że po porażce Fulham dojdzie do wniosku, że potrzebują Valdeza do wygrywania takich spotkań :lol:
13 maja 2010, 09:09 [cytuj]
Final ladny. Szybki mecz po obu stronach. Atletico lepsze pod kazdym wzgledem i nalezalo im sie to zwyciestwo. Mily akcent na sektorach Fulham mala flaga BVB ;-)
Final ladny. Szybki mecz po obu stronach. Atletico lepsze pod kazdym wzgledem i nalezalo im sie to zwyciestwo. Mily akcent na sektorach Fulham mala flaga BVB ;-)
13 maja 2010, 15:17 [cytuj]
o Jezusie, a dla mnie ten finał nudny jak flaki z olejem. Dogrywka jako-tako podobała mi się. Za dużo stylu "BVB" z mijającego sezonu, czyli ciśnienie do przodu, a później ruski rok przestoju... i to z obydwu stron! Wynik jak najbardziej sprawiedliwy
o Jezusie, a dla mnie ten finał nudny jak flaki z olejem. Dogrywka jako-tako podobała mi się. Za dużo stylu "BVB" z mijającego sezonu, czyli ciśnienie do przodu, a później ruski rok przestoju... i to z obydwu stron! Wynik jak najbardziej sprawiedliwy
13 maja 2010, 15:20 [cytuj]
Podałeś właśnie argument za tym iż w przyszłym roku to i my możemy zajść tak daleko w LE
Podałeś właśnie argument za tym iż w przyszłym roku to i my możemy zajść tak daleko w LE;)
13 maja 2010, 17:09 [cytuj]
Niby finał ale nudny strasznie, nie ma absolutnie konkurencji do Ligi Mistrzów...
Niby finał ale nudny strasznie, nie ma absolutnie konkurencji do Ligi Mistrzów...