5 sierpnia 2009, 23:40 [cytuj]
tylko po co skreślali z Ligi Mistrzów Czychryńskiego? przekalkulował Lucescu, oj przekalkulował. tak to przynajmniej część start by sobie odrobili sprzedażą tego jednego zawodnika.
z ciekawszych wyników Czesi ze Slavii odpadli z Mołdawianami
tylko po co skreślali z Ligi Mistrzów Czychryńskiego? przekalkulował Lucescu, oj przekalkulował. tak to przynajmniej część start by sobie odrobili sprzedażą tego jednego zawodnika.
z ciekawszych wyników Czesi ze Slavii odpadli z Mołdawianami :)
3 września 2009, 11:28 [cytuj]
Orientuje się ktoś kiedy gra Wolfsburg z Manchesterem;>? tylko w Niemczech Bo na Old Traford grają 30 września;]
PS.Przy okazji zapytam czy ktoś wie gdzie można zamawiać bilety na LM
Orientuje się ktoś kiedy gra Wolfsburg z Manchesterem;>? tylko w Niemczech:) Bo na Old Traford grają 30 września;]
PS.Przy okazji zapytam czy ktoś wie gdzie można zamawiać bilety na LM:P
3 września 2009, 19:44 [cytuj]
"weidenfeller1" powiedział/a:
Orientuje się ktoś kiedy gra Wolfsburg z Manchesterem;>? tylko w Niemczech
Bo na Old Traford grają 30 września;]
PS.Przy okazji zapytam czy ktoś wie gdzie można zamawiać bilety na LM
Cos mi tu zdrada smieRdzi chyba zes nie pRzeciep co ? :> . Ok no chyba, ze nasi beda grali za rok w LM i dlatego te pytanie ;-). Na eBayu lub Allegro pochytasz lub [URL=euroteam.net/PL/Pilka-nozna-bilety/Champions-League-bilety]== tu ==[/URL]
Cos mi tu zdrada smieRdzi chyba zes nie pRzeciep co ? :> . Ok no chyba, ze nasi beda grali za rok w LM i dlatego te pytanie ;-). Na eBayu lub Allegro pochytasz lub [URL=http://www.euroteam.net/PL/Pilka-nozna-bilety/Champions-League-bilety]== tu ==[/URL]
3 września 2009, 21:37 [cytuj]
Nie nie zdradzam tylko kolega pytał czy mam możliwości
Nie nie zdradzam:P tylko kolega pytał czy mam możliwości:)
23 czerwca 2010, 15:17 [cytuj]
Według Tygodnika Kibica tak wygląda ranking UEFA (2006/07-2010/11):
1. Anglia 67,428
2. Hiszpania 64,115
3. Niemcy 53,770
4. Włochy 48,981
5. Francja 42,928
Ja wierze TK i wedle tego w przyszłym sezonie 4 miejsce to LM
Według Tygodnika Kibica tak wygląda ranking UEFA (2006/07-2010/11):
1. Anglia 67,428
2. Hiszpania 64,115
3. Niemcy 53,770
4. Włochy 48,981
5. Francja 42,928
Ja wierze TK i wedle tego w przyszłym sezonie 4 miejsce to LM:D
23 czerwca 2010, 15:19 [cytuj]
no w przyszłym czyli 2011/12.. bo na ten sezon co teraz będzie to jeszcze sezon 05/06 się wlicza.
no w przyszłym czyli 2011/12.. bo na ten sezon co teraz będzie to jeszcze sezon 05/06 się wlicza.
23 czerwca 2010, 15:44 [cytuj]
To w jakim celu podawaliby to zestawienie jeżeli miałoby obowiązywać dopiero od następnego sezonu?? Przecież współczynniki po tym sezonie co będzei znowu się zmienią i to zestawienie będzei wtedy bezużyteczne.
To w jakim celu podawaliby to zestawienie jeżeli miałoby obowiązywać dopiero od następnego sezonu?? Przecież współczynniki po tym sezonie co będzei znowu się zmienią i to zestawienie będzei wtedy bezużyteczne.
23 czerwca 2010, 16:19 [cytuj]
MROZ,Kicker podal jaki czas temu ze ze nie wyprzedzilismy w Wlochow,a ja jednak bardzeij wierze Kckerowi.Ale oby to co napisales sie sprawdzilo.A podaja co roku ale rnking jest 5 letni,wiec ZIZU ma racje.A ta informacje Kicker podal nie dlugo po finale LM.Inter im zapewnil te 4 miejsca choc nie zasluzenie moim zdaniem.
MROZ,Kicker podal jaki czas temu ze ze nie wyprzedzilismy w Wlochow,a ja jednak bardzeij wierze Kckerowi.Ale oby to co napisales sie sprawdzilo.A podaja co roku ale rnking jest 5 letni,wiec ZIZU ma racje.A ta informacje Kicker podal nie dlugo po finale LM.Inter im zapewnil te 4 miejsca choc nie zasluzenie moim zdaniem.