1 maja 2008, 12:10 [cytuj]
"ArTyS" powiedział/a:
Frayern to dzieci szczescia. Jestem przekonany ze uciułają dzisiaj ten awans. Stawiam na wynik 1-2 dla fcb
Liverpool też do wczoraj był, więc myślę, że może pójść zgodnie z prawem serii i dzisiaj to samo stanie się z Bayernem. Obiektywnie patrząc jednak z drewnianym Tonim w składzie powinni sobie spokojnie poradzić, bo w pierwszym meczu brakowało przede wszystkim wykończenia.
Liverpool też do wczoraj był, więc myślę, że może pójść zgodnie z prawem serii i dzisiaj to samo stanie się z Bayernem. Obiektywnie patrząc jednak z drewnianym Tonim w składzie powinni sobie spokojnie poradzić, bo w pierwszym meczu brakowało przede wszystkim wykończenia.
1 maja 2008, 22:07 [cytuj]
no i nie ma juz chlopaczkow w pucharze :-D 4-0 dla Zenitu :mrgreen:
no i nie ma juz chlopaczkow w pucharze :-D 4-0 dla Zenitu :mrgreen:
1 maja 2008, 23:42 [cytuj]
hehe i dobrze im tak, koniec panoszenia sie w Europie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hehe i dobrze im tak, koniec panoszenia sie w Europie:D:D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
2 maja 2008, 00:21 [cytuj]
ojjj a to pech hehehehehehehe bayern.. co?? 4-0 :-D
ojjj a to pech hehehehehehehe :D bayern.. co?? 4-0 :-D
2 maja 2008, 07:43 [cytuj]
No to Herr Kahn bedzie musiał pozabijac wszystkich kolegów w szatni łacznie ze sobą hah Jaka szkoda ze nie zakonczy kariery w potrojnej koronie
No to Herr Kahn bedzie musiał pozabijac wszystkich kolegów w szatni łacznie ze sobą hah:) Jaka szkoda ze nie zakonczy kariery w potrojnej koronie :P
2 maja 2008, 10:16 [cytuj]
BuhahaHAHAHAHA!!!
Najbardziej ostatnio zaczął mnie wkurzać Ribery....
"Jestem następcą Zidane'a.."
"Wygramy PUEFA!"
No i utarli im nosa.. Grali pięknie. Ktoś nie oglądał skrótów niech żałuje.. oglądać płaczących piłkarzy bayernu - bezcenne
BuhahaHAHAHAHA!!!
Najbardziej ostatnio zaczął mnie wkurzać Ribery....
"Jestem następcą Zidane'a.."
"Wygramy PUEFA!"
No i utarli im nosa.. Grali pięknie. Ktoś nie oglądał skrótów niech żałuje.. oglądać płaczących piłkarzy bayernu - bezcenne ;)
5 maja 2008, 15:26 [cytuj]
Super 4-0 a tak gadali jak było 5-0 z nami a teraz to. :-D :-D :-D
Super 4-0 a tak gadali jak było 5-0 z nami a teraz to. :-D :-D :-D
14 maja 2008, 18:08 [cytuj]
Już dziś wielki finał PUEFA. Nie ma co, będę za Ruskami.
Już dziś wielki finał PUEFA. Nie ma co, będę za [i]Ruskami[/i].
14 maja 2008, 18:32 [cytuj]
Ja też za ruskimi, bo:
raz, że rangers w ogóle nie zasłużyli na to by znaleźć się w finale,
a dwa, że Ruscy pokonali bayern
Ja też za ruskimi, bo:
raz, że rangers w ogóle nie zasłużyli na to by znaleźć się w finale,
a dwa, że Ruscy pokonali bayern :)
14 maja 2008, 20:17 [cytuj]
A ja nie jestem za Ruskami :-P
Ja jestem za Szkotami. Jakoś ich lubie :mrgreen:
A ja nie jestem za Ruskami :-P
Ja jestem za Szkotami. Jakoś ich lubie :mrgreen:
14 maja 2008, 21:35 [cytuj]
[quote]A ja nie jestem za Ruskami :-P[/quote]
m.i.n za upokorzenie frayernu 4:0 :-D
m.i.n za upokorzenie frayernu 4:0 :-D
14 maja 2008, 23:27 [cytuj]
I bardzo fajnie, że Zenit wygrał... :-) Rangers na ten finał raczej nie zasługiwali, a poza tym chyba znowu liczyli na bezbramkowy remis, dogrywkę i szczęście w karnych... :roll:
Ale trzeba im oddać, że honorowo i z klasą się zachowali, zostając i oklaskując piłkarzy Zenitu...
I bardzo fajnie, że Zenit wygrał... :-) Rangers na ten finał raczej nie zasługiwali, a poza tym chyba znowu liczyli na bezbramkowy remis, dogrywkę i szczęście w karnych... :roll:
Ale trzeba im oddać, że honorowo i z klasą się zachowali, zostając i oklaskując piłkarzy Zenitu...
14 maja 2008, 23:47 [cytuj]
też się cieszę,że Zenit wygrał :-) zasłużył na to :-)
a Rangersi to już olbrzymiego fuksa z Fiorentiną mieli ;-)
też się cieszę,że Zenit wygrał :-) zasłużył na to :-)
a Rangersi to już olbrzymiego fuksa z Fiorentiną mieli ;-)