15 września 2013, 17:37 [cytuj]
Wraz z tym sezonem ligi mistrzów ruszają zmagania zawodników drużyn młodzieżowych klubów biorących udział w LM. Wszystko na temat tych rozgrywek można śledzić na tm.de
transfermarkt.de/de/neu-auf-transfermarkt-die-uefa-youth-league/news/anzeigen_135362.html
Wraz z tym sezonem ligi mistrzów ruszają zmagania zawodników drużyn młodzieżowych klubów biorących udział w LM. Wszystko na temat tych rozgrywek można śledzić na tm.de
http://www.transfermarkt.de/de/neu-auf-transfermarkt-die-uefa-youth-league/news/anzeigen_135362.html
16 września 2013, 12:25 [cytuj]
Dobrze kojarzę że będą występować tylko zespoły które grają w normalnej Lidze Mistrzów? ostatnio widziałem na wikipedii że nawet grupy są takie same jak normalnie.
Dobrze kojarzę że będą występować tylko zespoły które grają w normalnej Lidze Mistrzów? ostatnio widziałem na wikipedii że nawet grupy są takie same jak normalnie.
16 września 2013, 12:41 [cytuj]
Też tak widziałem, bardziej mnie ciekawi, czy będzie to można gdzieś oglądać ;-)
Też tak widziałem, bardziej mnie ciekawi, czy będzie to można gdzieś oglądać ;-)
16 września 2013, 12:51 [cytuj]
Fajna sprawa, młodzi zawodnicy będą mogli polatać po Europie i grać z zawodnikami z najlepszych szkółek europejskich. Paru naszych dobrze zapowiadających się młodzików powinno grać w tych rozgrywkach. Ostatnio jak jeszcze było NextGen Series to nie było szału ze strony BVB. Może w tym roku uda się coś więcej ugrać.
"kowdi" powiedział/a:
bardziej mnie ciekawi, czy będzie to można gdzieś oglądać ;-)
NextGen Series transmitował Eurosport 1 albo 2 więc może i tym razem będą pokazywać jakieś mecze ;-)
NextGen Series transmitował Eurosport 1 albo 2 więc może i tym razem będą pokazywać jakieś mecze ;-)
16 września 2013, 15:25 [cytuj]
"kowdi" powiedział/a:
Na Eurosporcie poleca mecze o godz. bodajże 15 albo 16
Na Eurosporcie poleca mecze o godz. bodajże 15 albo 16
17 września 2013, 15:31 [cytuj]
Obecnie grają młodzieżówki zespołów, których seniorzy zmierzą się wieczorem.
Bayen U19 w 76 minucie przegrywa z CSKA U19 0-1.
Galatasaray 1-1 Real po 35 minutach.
Kopenhaga 1-1 Juventus po 35 minutach.
Wcześniej City U19 wygrało 4-1 z Viktorią Pilzno.
Obecnie grają młodzieżówki zespołów, których seniorzy zmierzą się wieczorem.
Bayen U19 w 76 minucie przegrywa z CSKA U19 0-1.
Galatasaray 1-1 Real po 35 minutach.
Kopenhaga 1-1 Juventus po 35 minutach.
Wcześniej City U19 wygrało 4-1 z Viktorią Pilzno.
17 września 2013, 15:45 [cytuj]
Jakby kogoś interesowało to dziś o 16.30 na Eurosporcie United - Leverkusen. A jutro nie ma żadnej transmisji. Myślę, że może pokażą nasz mecz jak z Arsenalem będą grali.
Jakby kogoś interesowało to dziś o 16.30 na Eurosporcie United - Leverkusen. A jutro nie ma żadnej transmisji. Myślę, że może pokażą nasz mecz jak z Arsenalem będą grali.
18 września 2013, 18:29 [cytuj]
Wyniki pierwszej kolejki ;-)
i41.tinypic.com/2lwpzlx.png" alt="i41.tinypic.com/2lwpzlx.png" width="98%">
Wyniki pierwszej kolejki ;-)
[img]http://i41.tinypic.com/2lwpzlx.png[/img]
1 października 2013, 18:55 [cytuj]
5:2 z Marsylia oby powtorka dzis
5:2 z Marsylia oby powtorka dzis :)
11 grudnia 2013, 23:06 [cytuj]
Niestety tu nie udało sie awansowac. Awans Napoli i Arsenalu.
Niestety tu nie udało sie awansowac. Awans Napoli i Arsenalu.
14 kwietnia 2014, 20:20 [cytuj]
Właśnie końca dobiegła u19 Cl
Po jednostronnym spotkaniu Barcelona pokonała Benificę w finale, i tym samym zwyciężyła turniej
Turniej taki trochę niemrawy oby następna edycja się rozwinęła.
Właśnie końca dobiegła u19 Cl
Po jednostronnym spotkaniu Barcelona pokonała Benificę w finale, i tym samym zwyciężyła turniej
Turniej taki trochę niemrawy oby następna edycja się rozwinęła.
15 kwietnia 2014, 16:55 [cytuj]
Oby więcej meczy pokazywali np w Eurosporcie. Bo ciekawy turniej ale z transmisjami bieda.
Oby więcej meczy pokazywali np w Eurosporcie. Bo ciekawy turniej ale z transmisjami bieda.