Forum dyskusyjne
13 lutego 2013, 19:51 [cytuj]
"wojnest" powiedział/a:
Bayer i Gladbach grają ładnie.
A to co są jakieś skoki czy jazda figurowa że styl ma jakieś znaczenie? widziałem parę meczów Lazio w tym sezonie i zobacz na którym miejscu są w tabeli, to nie przypadek, zobaczymy jak będą sobie radzić bez Klosego no i przede wszystkim jak potraktują te rozgrywki bo wiadomo że Włosi je olewają ciepłym moczem, niemniej Włosi nigdy nie są łatwym rywalem, nigdy!
A to co są jakieś skoki czy jazda figurowa że styl ma jakieś znaczenie? widziałem parę meczów Lazio w tym sezonie i zobacz na którym miejscu są w tabeli, to nie przypadek, zobaczymy jak będą sobie radzić bez Klosego no i przede wszystkim jak potraktują te rozgrywki bo wiadomo że Włosi je olewają ciepłym moczem, niemniej Włosi nigdy nie są łatwym rywalem, nigdy!
13 lutego 2013, 19:54 [cytuj]
Ja jednak stawiam na BL
) mam nadzieje że wszystkie przejdą do dalszej fazy bo szanse na pewno są
Ja jednak stawiam na BL ;)) mam nadzieje że wszystkie przejdą do dalszej fazy bo szanse na pewno są
14 lutego 2013, 22:14 [cytuj]
SSC Napoli: Viktoria Pilzno 0:3 :shock: Tosz to szok.
14 lutego 2013, 22:23 [cytuj]
Bardzo pozytywny szok :-)
Bardzo pozytywny szok :-)
14 lutego 2013, 22:27 [cytuj]
Właśnie włączyłem mecz Gladbach i po 2 minutach stracili gola. Ter Stegen nawet nie ruszył ręką. Jejciu już sobie wyobrażam te hejty jakby Romek tak zrobił :-P
Właśnie włączyłem mecz Gladbach i po 2 minutach stracili gola. Ter Stegen nawet nie ruszył ręką. Jejciu już sobie wyobrażam te hejty jakby Romek tak zrobił :-P
14 lutego 2013, 23:17 [cytuj]
"Mortis" powiedział/a:
W?a?nie w??czy?em mecz Gladbach i po 2 minutach stracili gola. Ter Stegen nawet nie ruszy? r?k?. Jejciu ju? sobie wyobra?am te hejty jakby Romek tak zrobi? :-P
Przy ktorej bramce nie ruszyl reka? Przy ostatniej bramce reka prawie juz siegnal pilke, w pierwszej polowie jak struna wyciagnal pilke lecaca obok slupka, gdyby Romek mial piec takich intewencji w meczu, a w szostej nie zrobil ruchu, to nie byloby takich hejtow jak teraz, gdzie ma dwie okazji i ani razu nie robi ruchu nieraz.
Przy ktorej bramce nie ruszyl reka? Przy ostatniej bramce reka prawie juz siegnal pilke, w pierwszej polowie jak struna wyciagnal pilke lecaca obok slupka, gdyby Romek mial piec takich intewencji w meczu, a w szostej nie zrobil ruchu, to nie byloby takich hejtow jak teraz, gdzie ma dwie okazji i ani razu nie robi ruchu nieraz.
14 lutego 2013, 23:29 [cytuj]
"Tooommeeek" powiedział/a:
[quote="Mortis"]Właśnie włączyłem mecz Gladbach i po 2 minutach stracili gola. Ter Stegen nawet nie ruszył ręką. Jejciu już sobie wyobrażam te hejty jakby Romek tak zrobił :-P
Przy ktorej bramce nie ruszyl reka? [/quote]
Nie pamiętam, ta bramka była chwile przed tym jak napisałem tego posta. Jak pomyśle to hmm na 90% bramka na 1:2. Jutro wrzuce filmik i przy okazji naucze go bronić. Napisze gdzie powinien stać, bliżej którego słupka, gdzie powinien się patrzeć i jak powinien zainterweniować :mrgreen:
Przy ktorej bramce nie ruszyl reka?
15 lutego 2013, 00:05 [cytuj]
"ANDI.M" powiedział/a:
Oglądałem 2 połowę, przegrywając 0:1 mogli wygrać co najmniej 3:1, ale jak się z 9 metrów nie trafia się w bramkę wychodząc sam na sam to się nie dziwie... Machaczkała dobry mecz zagrała. Widać, że William dobrze w zespół się wkomponował i razem z Eto mogą zawojować tegoroczną LE.
Oglądałem 2 połowę, przegrywając 0:1 mogli wygrać co najmniej 3:1, ale jak się z 9 metrów nie trafia się w bramkę wychodząc sam na sam to się nie dziwie... Machaczkała dobry mecz zagrała. Widać, że William dobrze w zespół się wkomponował i razem z Eto mogą zawojować tegoroczną LE.
22 lutego 2013, 11:09 [cytuj]
Viktoria Pilzno - Fenerbahce Stambuł
Benfica Lizbona - Bordeaux
Anży Machaczkała - Newcastle United
VfB Stuttgart - Lazio Rzym
Tottenham Hotspur - Inter Mediolan
Levante UD - Rubin Kazań
FC Basel - Zenit St. Petersburg
Steaua Bukareszt - Chelsea Londyn
To kolejne pary 1/8 finału. Zaskakujące jest to, że Ajax odpadł z rozgrywek.
Viktoria Pilzno - Fenerbahce Stambuł
Benfica Lizbona - Bordeaux
Anży Machaczkała - Newcastle United
VfB Stuttgart - Lazio Rzym
Tottenham Hotspur - Inter Mediolan
Levante UD - Rubin Kazań
FC Basel - Zenit St. Petersburg
Steaua Bukareszt - Chelsea Londyn
To kolejne pary 1/8 finału. Zaskakujące jest to, że Ajax odpadł z rozgrywek.
22 lutego 2013, 16:26 [cytuj]
Kurde jakiego Chelsea ma farta jak na razie w tych losowaniach :shock:
Lazio rozwali w pył Stuttgart, nie widzę innej opcji. Tottenham-Inter zapowiada się ciekawy mecz, reszta średnio, no może jeszcze Anżi-Newcastle.
Edit: poprawione, dzięki Lexy.
Kurde jakiego Chelsea ma farta jak na razie w tych losowaniach :shock:
Lazio rozwali w pył Stuttgart, nie widzę innej opcji. Tottenham-Inter zapowiada się ciekawy mecz, reszta średnio, no może jeszcze Anżi-Newcastle.
Edit: poprawione, dzięki Lexy.
22 lutego 2013, 16:40 [cytuj]
Chelsea ma farta w losowaniu
A Lazio czy pykonie VFB???heh czasami jest tak ze druzyny graja w lidze slabiutko a w pucharach sobie radza,prosty przyklad,sezon 97/98 trener Nevio Scala, w lidze 10 miejsce a w pucharach polfinal LM,po slynnej bramce w madrycie
Liga,liga a puchary pucharami,
Chelsea ma farta w losowaniu:)A Lazio czy pykonie VFB???heh czasami jest tak ze druzyny graja w lidze slabiutko a w pucharach sobie radza,prosty przyklad,sezon 97/98 trener Nevio Scala, w lidze 10 miejsce a w pucharach polfinal LM,po slynnej bramce w madrycie:)Liga,liga a puchary pucharami,:)
22 lutego 2013, 17:28 [cytuj]
"adiś30" powiedział/a:
heh czasami jest tak ze druzyny graja w lidze slabiutko a w pucharach sobie radza
Może i coś w tym jest ale Stuttgart to o wiele słabsza ekipa od Rzymian, jeśli Ci wyjdą w pełni sił to z Mercedesów ani....blacha nie zostanie :mrgreen:
Może i coś w tym jest ale Stuttgart to o wiele słabsza ekipa od Rzymian, jeśli Ci wyjdą w pełni sił to z Mercedesów ani....blacha nie zostanie :mrgreen:
22 lutego 2013, 18:18 [cytuj]
Słabsza? W tym rzecz że Stuttgart ma naprawdę dobry skład i też niezłą ławkę... Powinni być czołową ekipą Bundesligi a Bruno robi tam syf..
Słabsza? W tym rzecz że Stuttgart ma naprawdę dobry skład i też niezłą ławkę... Powinni być czołową ekipą Bundesligi a Bruno robi tam syf..
22 lutego 2013, 20:52 [cytuj]
"Laurent" powiedział/a:
Słabsza?
Słabsza.
Kogo oni mają? Ibisević,Ulreich i Tasci do dla mnie dobry trzon ,może jeszcze Sakai ,Kvis i Harnik są solidni.Reszta bez szału
Słabsza.
Kogo oni mają? Ibisević,Ulreich i Tasci do dla mnie dobry trzon ,może jeszcze Sakai ,Kvis i Harnik są solidni.Reszta bez szału
22 lutego 2013, 21:02 [cytuj]
"kelso" powiedział/a:
Kogo oni mają?
Hmm moze będących w niezłej dyspozycji Traore i Gentnera? Holzhauser tez wielki talent, nie zawsze graja nazwiska..
Hmm moze będących w niezłej dyspozycji Traore i Gentnera? Holzhauser tez wielki talent, nie zawsze graja nazwiska..
22 lutego 2013, 21:03 [cytuj]
Do tego Harnik, Ibisevic, Hajnal, Tasci i niezły bramkarz..
Do tego Harnik, Ibisevic, Hajnal, Tasci i niezły bramkarz..
22 lutego 2013, 21:52 [cytuj]
Ibisevic, Harnik, Tasci, Gentner, Ulreich
i dochodzą takie talenty jak Holzhauser, Didavi (po kontuzji wraca, szalał w Norymbergi), Khedira, Sakai, Macheda
Nie mów mi że to jest cienka kadra, jak byli w zeszlym sezonie w formie to malo co nie zepchnęli Gladbach z 4 miejsca, w dodatku świetna szkółka.
Ibisevic, Harnik, Tasci, Gentner, Ulreich
i dochodzą takie talenty jak Holzhauser, Didavi (po kontuzji wraca, szalał w Norymbergi), Khedira, Sakai, Macheda
Nie mów mi że to jest cienka kadra, jak byli w zeszlym sezonie w formie to malo co nie zepchnęli Gladbach z 4 miejsca, w dodatku świetna szkółka.
22 lutego 2013, 22:14 [cytuj]
Sam wymieniłem tych najlepszych
Khedira dobrze rokuje,ciekawe czy pójdzie w ślady brata.Machedę lubię ,chciałbym by mu się udało jak Dioufowi lecz chłopak wygląda jakby zatrzymał się w rozwoju.
Holzhausera nie znam.
Sam wymieniłem tych najlepszych:D
Khedira dobrze rokuje,ciekawe czy pójdzie w ślady brata.Machedę lubię ,chciałbym by mu się udało jak Dioufowi lecz chłopak wygląda jakby zatrzymał się w rozwoju.
Holzhausera nie znam.
7 marca 2013, 07:05 [cytuj]
Jeżeli ktoś chce obejrzeć ostatnią niemiecką drużynę w tych rozgrywkach to jest kilka opcji:
jak ma tylko hotbirda to leci na nPremium 4.
jak ma astre to leci m.in. na Sky Sport 1, Sky Sport hd2 (oba kodowanie Nagravision3, jak dla C+), oraz na Kabel Eins (deutsch) (FTA w jakości SD, Nagravision w HD).
Ja niestety nie mam żadnej z powyższych, więc pozostaje net albo inny mecz.
Jeżeli ktoś chce obejrzeć ostatnią niemiecką drużynę w tych rozgrywkach to jest kilka opcji:
jak ma tylko hotbirda to leci na nPremium 4.
jak ma astre to leci m.in. na Sky Sport 1, Sky Sport hd2 (oba kodowanie Nagravision3, jak dla C+), oraz na Kabel Eins (deutsch) (FTA w jakości SD, Nagravision w HD).
Ja niestety nie mam żadnej z powyższych, więc pozostaje net albo inny mecz.
14 marca 2013, 23:18 [cytuj]
No i Tottenham odpadł, w 1. meczu wygrał 3:0, a w drugim przegrał 1:4 po dogrywce. Zawsze to kilka punktów mniej do rankingu ligowego dla Anglii 
Vfb przegrało 1:3, ale meczu nie oglądałem, więc nie mam pojęcia czy w ogóle coś pokazali.
Steaua była blisko, jednak ekipa z Londynu dała radę, Torres się wykazał, choć z karnego strzelił w poprzeczkę 
Sędzia IMO trochę dziwnie sędziował momentami, w tym jeden nieodgwizdany karny.
No i Tottenham odpadł, w 1. meczu wygrał 3:0, a w drugim przegrał 1:4 po dogrywce. Zawsze to kilka punktów mniej do rankingu ligowego dla Anglii :D
Vfb przegrało 1:3, ale meczu nie oglądałem, więc nie mam pojęcia czy w ogóle coś pokazali.
Steaua była blisko, jednak ekipa z Londynu dała radę, Torres się wykazał, choć z karnego strzelił w poprzeczkę :D
Sędzia IMO trochę dziwnie sędziował momentami, w tym jeden nieodgwizdany karny.