Forum dyskusyjne
8 grudnia 2011, 20:28 [cytuj]
Można wręcz rzec, że to Ajax został okradziony z Awansu poprzez skandaliczne decyzje sędziowskie nikt nie wie jak skończył by się ten mecz gdyby sędzia uznał obydwie prawidłowo zdobyte bramki..
Można wręcz rzec, że to Ajax został okradziony z Awansu poprzez skandaliczne decyzje sędziowskie nikt nie wie jak skończył by się ten mecz gdyby sędzia uznał obydwie prawidłowo zdobyte bramki..
8 grudnia 2011, 23:39 [cytuj]
az dziw bierze ze Lille nie wygrał z Trabzonem 8-)
az dziw bierze ze Lille nie wygrał z Trabzonem 8-)
9 grudnia 2011, 17:30 [cytuj]
takze jestem zalamany tym co sie stalo Ajaxowi, dwie bramki nie uznane, wspolczuje fanom Ajaxu, na prawde... Smutne, Francuzow nie lubie ani troche OM OL , nienawidze tych klubow;d
takze jestem zalamany tym co sie stalo Ajaxowi, dwie bramki nie uznane, wspolczuje fanom Ajaxu, na prawde... Smutne, Francuzow nie lubie ani troche OM OL , nienawidze tych klubow;d
10 grudnia 2011, 16:09 [cytuj]
Ewidentny przekręt w tej grupie, Lyon który strzela dotychczas 2 bramki w LM nagle strzela ich 6 w 30 min. ? na dodatek dokładnie tyle potrzebowali + to że piłkarze Dinama robili wszystko żeby Lyon te bramki strzelił, na dodatek ciekawa sytuacja:
ajaxshowtime.com/uploads/news/1fec2ee27ed94937a42956baef17ee1d3c75753d.jpg
a dzień później:
ajax-amsterdam.pl/images/stories/newsy/kupon2.jpg
ajax-amsterdam.pl/images/stories/newsy/kupon3.jpg
ajax-amsterdam.pl/images/stories/newsy/kupon1.jpg
index.hr/sport/clanak/krenule-teorije-zavjere-dinamo-dobio-25-milijuna-eura-da-pusti-utakmicu-lyonu/587372.aspx
Hahahah, bez przypału.
Ewidentny przekręt w tej grupie, Lyon który strzela dotychczas 2 bramki w LM nagle strzela ich 6 w 30 min. ? na dodatek dokładnie tyle potrzebowali + to że piłkarze Dinama robili wszystko żeby Lyon te bramki strzelił, na dodatek ciekawa sytuacja:
http://www.ajaxshowtime.com/uploads/news/1fec2ee27ed94937a42956baef17ee1d3c75753d.jpg
a dzień później:
http://www.ajax-amsterdam.pl/images/stories/newsy/kupon2.jpg
http://www.ajax-amsterdam.pl/images/stories/newsy/kupon3.jpg
http://www.ajax-amsterdam.pl/images/stories/newsy/kupon1.jpg
http://www.index.hr/sport/clanak/krenule-teorije-zavjere-dinamo-dobio-25-milijuna-eura-da-pusti-utakmicu-lyonu/587372.aspx
Hahahah, bez przypału.
10 grudnia 2011, 17:30 [cytuj]
Też widziałem te zdjęcia. Przekręt, nie ma innej opcji. Wstyd, na tym poziomie?
Też widziałem te zdjęcia. Przekręt, nie ma innej opcji. Wstyd, na tym poziomie?
10 grudnia 2011, 17:34 [cytuj]
"MisiU" powiedział/a:
a dzień później:
ajax-amsterdam...ewsy/kupon2.jpg
ajax-amsterdam...ewsy/kupon3.jpg
ajax-amsterdam...ewsy/kupon1.jpg
index.hr/sport...onu/587372.aspx
Jaki dzień później... Te zdjęcia były zrobione rok wcześniej i teraz wyłowione w celu pokazania skłonności tego gracza do hazardu... Przynajmniej tak wyczytałem, nie wiem jakie jest twoje źródło informacji.
Jaki dzień później... Te zdjęcia były zrobione rok wcześniej i teraz wyłowione w celu pokazania skłonności tego gracza do hazardu... Przynajmniej tak wyczytałem, nie wiem jakie jest twoje źródło informacji.
10 grudnia 2011, 17:35 [cytuj]
tez slyszalem, ze to bylo jak jeszcze gral w osijek
tez slyszalem, ze to bylo jak jeszcze gral w osijek
10 grudnia 2011, 17:36 [cytuj]
Zdjęcia z maja ponoć, chyba że coś pomyliłem.
Zdjęcia z maja ponoć, chyba że coś pomyliłem.
10 grudnia 2011, 18:19 [cytuj]
W takim razie zwracam honor, myślałem że na następny dzień poszedł do buka
W takim razie zwracam honor, myślałem że na następny dzień poszedł do buka ;P
12 grudnia 2011, 13:11 [cytuj]
Trochę mnie zszokowało odpadnięcie MU. Ale to jest piłka 8-)
Trochę mnie zszokowało odpadnięcie MU. Ale to jest piłka 8-)
15 grudnia 2011, 23:40 [cytuj]
zwycięzcy grup:
Bayern Monachium, Benfika Lizbona, Inter Mediolan, Real Madryt, Chelsea Londyn, Arsenal Londyn, Barcelona i APOEL Nikozja.
drugie miejsca:
Napoli, Bayer Leverkusen, FC Basel, Olympique Lyon, Olympique Marsylia, CSKA Moskwa, Milan i Zenit Sankt Petersburg
Wszyscy z drugich miejsc chcą pewnie trafić na APOEL. Dawno nie było tak słabych (na papierze) zespołów w 1/8 LM. Ciekawie się zapowiada, przy dobrych losowaniach możemy ich zobaczyć nawet w półfinałach.
Ja liczę, że zobaczymy mecz taki jak Bayern - Milan, Arsenal - Milan, Arsenal - Bayer, Real - Milan. Dobrze by było żeby już na początku był jakiś wyrównany dwumecz.
zwycięzcy grup:
Bayern Monachium, Benfika Lizbona, Inter Mediolan, Real Madryt, Chelsea Londyn, Arsenal Londyn, Barcelona i APOEL Nikozja.
drugie miejsca:
Napoli, Bayer Leverkusen, FC Basel, Olympique Lyon, Olympique Marsylia, CSKA Moskwa, Milan i Zenit Sankt Petersburg
Wszyscy z drugich miejsc chcą pewnie trafić na APOEL. Dawno nie było tak słabych (na papierze) zespołów w 1/8 LM. Ciekawie się zapowiada, przy dobrych losowaniach możemy ich zobaczyć nawet w półfinałach.
Ja liczę, że zobaczymy mecz taki jak Bayern - Milan, Arsenal - Milan, Arsenal - Bayer, Real - Milan. Dobrze by było żeby już na początku był jakiś wyrównany dwumecz.
16 grudnia 2011, 00:37 [cytuj]
Wreszcie LM mistrzów wraca powoli tak gdzie kiedyś była bo już zbrzydły mi te same mordy i skończy się lekceważenie rywali . Włochy maja 3 ekipy i trzy odpadną z "słabiakami". Arsenal i Milan niech zagrają ze słabszymi dostana po japie i się skończy .
Tak w ogóle niech wróci system ze graj tylko mistrzowie krajów :evil:
Wreszcie LM mistrzów wraca powoli tak gdzie kiedyś była bo już zbrzydły mi te same mordy i skończy się lekceważenie rywali . Włochy maja 3 ekipy i trzy odpadną z "słabiakami". Arsenal i Milan niech zagrają ze słabszymi dostana po japie i się skończy .
16 grudnia 2011, 08:28 [cytuj]
"saber" powiedział/a:
Włochy maja 3 ekipy i trzy odpadną z "słabiakami". Arsenal i Milan niech zagrają ze słabszymi dostana po japie i się skończy .
raz że mówisz że niech wróci system z najlepszymi a w poprzednim zdaniu że super że wielcy poodpadały.
myślisz że jak Włosi dostaną lamusów to odpadną? takiś pewien?To Włosi lekceważyły w tym roku mecze?
Bayern-CSKA,Benfica-MArsylia,Inter-Bayer,Apoel-Milan,Arsenal-Napoli,Real-Zenit,Chelsea-Lyon,Barca-Basel i jestem zadowolony, te spotkania byłyby ciekawe
raz że mówisz że niech wróci system z najlepszymi a w poprzednim zdaniu że super że wielcy poodpadały.
myślisz że jak Włosi dostaną lamusów to odpadną? takiś pewien?To Włosi lekceważyły w tym roku mecze?:)
Bayern-CSKA,Benfica-MArsylia,Inter-Bayer,Apoel-Milan,Arsenal-Napoli,Real-Zenit,Chelsea-Lyon,Barca-Basel i jestem zadowolony, te spotkania byłyby ciekawe
16 grudnia 2011, 12:28 [cytuj]
Losowanie 1/8 Ligi Mistrzów:
Lyon - APOEL
Napoli - Chelsea
AC Milan - Arsenal
FC Basel - Bayern Monachium
Bayer Leverkusen - FC Barcelona
CSKA - Real Madryt
Zenit - Benfica
Marsylia - Inter Mediolan
Losowanie 1/8 Ligi Mistrzów:
Lyon - APOEL
Napoli - Chelsea
AC Milan - Arsenal
FC Basel - Bayern Monachium
Bayer Leverkusen - FC Barcelona
CSKA - Real Madryt
Zenit - Benfica
Marsylia - Inter Mediolan
16 grudnia 2011, 12:36 [cytuj]
To se Leverkusen pograło. Tak myślałem przed losowaniem, aby żadna niemiecka drużyna nie trafiła za szybko na Katalończyków.
Za to włoskie drużyny też nie mają łatwego zadania. W ogóle hitów za dużo w tej 1/8 nie mamy.
To se Leverkusen pograło. Tak myślałem przed losowaniem, aby żadna niemiecka drużyna nie trafiła za szybko na Katalończyków.
Za to włoskie drużyny też nie mają łatwego zadania. W ogóle hitów za dużo w tej 1/8 nie mamy.
16 grudnia 2011, 12:39 [cytuj]
ostatnie zdanie to było coś abstrakcyjnego i wariacja na temat która nie ma racji byty w dzisiejszym świecie futbolu
Włosi są suabi i pyszni w wielbieniu siebie, zlekceważą przeciwnika i przegrają
ostatnie zdanie to było coś abstrakcyjnego i wariacja na temat która nie ma racji byty w dzisiejszym świecie futbolu
Włosi są suabi i pyszni w wielbieniu siebie, zlekceważą przeciwnika i przegrają
16 grudnia 2011, 12:50 [cytuj]
Uuuu to długo nie pogra Bayer :-P
Włoskie powinny odpaść wszystkie.
Uuuu to długo nie pogra Bayer :-P
Włoskie powinny odpaść wszystkie.
16 grudnia 2011, 13:03 [cytuj]
Napoli - Chelsea
AC Milan - Arsenal
o to dwa najciekawsze spotkania wg mnie reszta nudna
Napoli - Chelsea
AC Milan - Arsenal
o to dwa najciekawsze spotkania wg mnie :P reszta nudna :D
16 grudnia 2011, 13:09 [cytuj]
Ciekawie się zapowiada mecz Milanu z Arsenalem. No Bayer trafil pieknie. A Frei postraszy Bayern 8-)
Ciekawie się zapowiada mecz Milanu z Arsenalem. No Bayer trafil pieknie. A Frei postraszy Bayern 8-)
16 grudnia 2011, 13:30 [cytuj]
Wieszczę koniec angielskich ekip a Arsenalu na 99%. Marsylia też odpadnie.
Napoli,Real,Barca,Bayern,Inter,Milan,Zenit i Lyon przejdą.
Wieszczę koniec angielskich ekip a Arsenalu na 99%. Marsylia też odpadnie.
Napoli,Real,Barca,Bayern,Inter,Milan,Zenit i Lyon przejdą.