Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Europejskie Puchary » Liga Mistrzów 11/12
8 grudnia 2011, 20:28 [cytuj]
Można wręcz rzec, że to Ajax został okradziony z Awansu poprzez skandaliczne decyzje sędziowskie nikt nie wie jak skończył by się ten mecz gdyby sędzia uznał obydwie prawidłowo zdobyte bramki..
Można wręcz rzec, że to Ajax został okradziony z Awansu poprzez skandaliczne decyzje sędziowskie nikt nie wie jak skończył by się ten mecz gdyby sędzia uznał obydwie prawidłowo zdobyte bramki..
8 grudnia 2011, 23:39 [cytuj]
az dziw bierze ze Lille nie wygrał z Trabzonem 8-)
az dziw bierze ze Lille nie wygrał z Trabzonem 8-)
9 grudnia 2011, 17:30 [cytuj]
takze jestem zalamany tym co sie stalo Ajaxowi, dwie bramki nie uznane, wspolczuje fanom Ajaxu, na prawde... Smutne, Francuzow nie lubie ani troche OM OL , nienawidze tych klubow;d
takze jestem zalamany tym co sie stalo Ajaxowi, dwie bramki nie uznane, wspolczuje fanom Ajaxu, na prawde... Smutne, Francuzow nie lubie ani troche OM OL , nienawidze tych klubow;d
10 grudnia 2011, 16:09 [cytuj]
Ewidentny przekręt w tej grupie, Lyon który strzela dotychczas 2 bramki w LM nagle strzela ich 6 w 30 min. ? na dodatek dokładnie tyle potrzebowali + to że piłkarze Dinama robili wszystko żeby Lyon te bramki strzelił, na dodatek ciekawa sytuacja:
ajaxshowtime.com/uploads/news/1fec2ee27ed94937a42956baef17ee1d3c75753d.jpg

a dzień później:
ajax-amsterdam.pl/images/stories/newsy/kupon2.jpg
ajax-amsterdam.pl/images/stories/newsy/kupon3.jpg
ajax-amsterdam.pl/images/stories/newsy/kupon1.jpg

index.hr/sport/clanak/krenule-teorije-zavjere-dinamo-dobio-25-milijuna-eura-da-pusti-utakmicu-lyonu/587372.aspx

Hahahah, bez przypału.
Ewidentny przekręt w tej grupie, Lyon który strzela dotychczas 2 bramki w LM nagle strzela ich 6 w 30 min. ? na dodatek dokładnie tyle potrzebowali + to że piłkarze Dinama robili wszystko żeby Lyon te bramki strzelił, na dodatek ciekawa sytuacja:
http://www.ajaxshowtime.com/uploads/news/1fec2ee27ed94937a42956baef17ee1d3c75753d.jpg

a dzień później:
http://www.ajax-amsterdam.pl/images/stories/newsy/kupon2.jpg
http://www.ajax-amsterdam.pl/images/stories/newsy/kupon3.jpg
http://www.ajax-amsterdam.pl/images/stories/newsy/kupon1.jpg

http://www.index.hr/sport/clanak/krenule-teorije-zavjere-dinamo-dobio-25-milijuna-eura-da-pusti-utakmicu-lyonu/587372.aspx

Hahahah, bez przypału.
10 grudnia 2011, 17:30 [cytuj]
Też widziałem te zdjęcia. Przekręt, nie ma innej opcji. Wstyd, na tym poziomie?
Też widziałem te zdjęcia. Przekręt, nie ma innej opcji. Wstyd, na tym poziomie?
10 grudnia 2011, 17:34 [cytuj]
"MisiU" powiedział/a:
a dzień później:
ajax-amsterdam...ewsy/kupon2.jpg
ajax-amsterdam...ewsy/kupon3.jpg
ajax-amsterdam...ewsy/kupon1.jpg

index.hr/sport...onu/587372.aspx
Jaki dzień później... Te zdjęcia były zrobione rok wcześniej i teraz wyłowione w celu pokazania skłonności tego gracza do hazardu... Przynajmniej tak wyczytałem, nie wiem jakie jest twoje źródło informacji.
Jaki dzień później... Te zdjęcia były zrobione rok wcześniej i teraz wyłowione w celu pokazania skłonności tego gracza do hazardu... Przynajmniej tak wyczytałem, nie wiem jakie jest twoje źródło informacji.
10 grudnia 2011, 17:35 [cytuj]
tez slyszalem, ze to bylo jak jeszcze gral w osijek
tez slyszalem, ze to bylo jak jeszcze gral w osijek
10 grudnia 2011, 17:36 [cytuj]
Zdjęcia z maja ponoć, chyba że coś pomyliłem.
Zdjęcia z maja ponoć, chyba że coś pomyliłem.
10 grudnia 2011, 18:19 [cytuj]
W takim razie zwracam honor, myślałem że na następny dzień poszedł do buka ;P
W takim razie zwracam honor, myślałem że na następny dzień poszedł do buka ;P
12 grudnia 2011, 13:11 [cytuj]
Trochę mnie zszokowało odpadnięcie MU. Ale to jest piłka 8-)
Trochę mnie zszokowało odpadnięcie MU. Ale to jest piłka 8-)
15 grudnia 2011, 23:40 [cytuj]
zwycięzcy grup:
Bayern Monachium, Benfika Lizbona, Inter Mediolan, Real Madryt, Chelsea Londyn, Arsenal Londyn, Barcelona i APOEL Nikozja.

drugie miejsca:
Napoli, Bayer Leverkusen, FC Basel, Olympique Lyon, Olympique Marsylia, CSKA Moskwa, Milan i Zenit Sankt Petersburg

Wszyscy z drugich miejsc chcą pewnie trafić na APOEL. Dawno nie było tak słabych (na papierze) zespołów w 1/8 LM. Ciekawie się zapowiada, przy dobrych losowaniach możemy ich zobaczyć nawet w półfinałach.

Ja liczę, że zobaczymy mecz taki jak Bayern - Milan, Arsenal - Milan, Arsenal - Bayer, Real - Milan. Dobrze by było żeby już na początku był jakiś wyrównany dwumecz.
zwycięzcy grup:
Bayern Monachium, Benfika Lizbona, Inter Mediolan, Real Madryt, Chelsea Londyn, Arsenal Londyn, Barcelona i APOEL Nikozja.

drugie miejsca:
Napoli, Bayer Leverkusen, FC Basel, Olympique Lyon, Olympique Marsylia, CSKA Moskwa, Milan i Zenit Sankt Petersburg

Wszyscy z drugich miejsc chcą pewnie trafić na APOEL. Dawno nie było tak słabych (na papierze) zespołów w 1/8 LM. Ciekawie się zapowiada, przy dobrych losowaniach możemy ich zobaczyć nawet w półfinałach.

Ja liczę, że zobaczymy mecz taki jak Bayern - Milan, Arsenal - Milan, Arsenal - Bayer, Real - Milan. Dobrze by było żeby już na początku był jakiś wyrównany dwumecz.
16 grudnia 2011, 00:37 [cytuj]
Wreszcie LM mistrzów wraca powoli tak gdzie kiedyś była bo już zbrzydły mi te same mordy i skończy się lekceważenie rywali . Włochy maja 3 ekipy i trzy odpadną z "słabiakami". Arsenal i Milan niech zagrają ze słabszymi dostana po japie i się skończy .
Tak w ogóle niech wróci system ze graj tylko mistrzowie krajów :evil:
Wreszcie LM mistrzów wraca powoli tak gdzie kiedyś była bo już zbrzydły mi te same mordy i skończy się lekceważenie rywali . Włochy maja 3 ekipy i trzy odpadną z "słabiakami". Arsenal i Milan niech zagrają ze słabszymi dostana po japie i się skończy .
16 grudnia 2011, 08:28 [cytuj]
"saber" powiedział/a:
Włochy maja 3 ekipy i trzy odpadną z "słabiakami". Arsenal i Milan niech zagrają ze słabszymi dostana po japie i się skończy .
raz że mówisz że niech wróci system z najlepszymi a w poprzednim zdaniu że super że wielcy poodpadały.
myślisz że jak Włosi dostaną lamusów to odpadną? takiś pewien?To Włosi lekceważyły w tym roku mecze?:)
Bayern-CSKA,Benfica-MArsylia,Inter-Bayer,Apoel-Milan,Arsenal-Napoli,Real-Zenit,Chelsea-Lyon,Barca-Basel i jestem zadowolony, te spotkania byłyby ciekawe
raz że mówisz że niech wróci system z najlepszymi a w poprzednim zdaniu że super że wielcy poodpadały.
myślisz że jak Włosi dostaną lamusów to odpadną? takiś pewien?To Włosi lekceważyły w tym roku mecze?:)
Bayern-CSKA,Benfica-MArsylia,Inter-Bayer,Apoel-Milan,Arsenal-Napoli,Real-Zenit,Chelsea-Lyon,Barca-Basel i jestem zadowolony, te spotkania byłyby ciekawe
16 grudnia 2011, 12:28 [cytuj]
Losowanie 1/8 Ligi Mistrzów:
Lyon - APOEL
Napoli - Chelsea
AC Milan - Arsenal
FC Basel - Bayern Monachium
Bayer Leverkusen - FC Barcelona
CSKA - Real Madryt
Zenit - Benfica
Marsylia - Inter Mediolan
Losowanie 1/8 Ligi Mistrzów:
Lyon - APOEL
Napoli - Chelsea
AC Milan - Arsenal
FC Basel - Bayern Monachium
Bayer Leverkusen - FC Barcelona
CSKA - Real Madryt
Zenit - Benfica
Marsylia - Inter Mediolan
16 grudnia 2011, 12:36 [cytuj]
To se Leverkusen pograło. Tak myślałem przed losowaniem, aby żadna niemiecka drużyna nie trafiła za szybko na Katalończyków.

Za to włoskie drużyny też nie mają łatwego zadania. W ogóle hitów za dużo w tej 1/8 nie mamy.
To se Leverkusen pograło. Tak myślałem przed losowaniem, aby żadna niemiecka drużyna nie trafiła za szybko na Katalończyków.

Za to włoskie drużyny też nie mają łatwego zadania. W ogóle hitów za dużo w tej 1/8 nie mamy.
16 grudnia 2011, 12:39 [cytuj]
ostatnie zdanie to było coś abstrakcyjnego i wariacja na temat która nie ma racji byty w dzisiejszym świecie futbolu
Włosi są suabi i pyszni w wielbieniu siebie, zlekceważą przeciwnika i przegrają
ostatnie zdanie to było coś abstrakcyjnego i wariacja na temat która nie ma racji byty w dzisiejszym świecie futbolu
Włosi są suabi i pyszni w wielbieniu siebie, zlekceważą przeciwnika i przegrają
16 grudnia 2011, 12:50 [cytuj]
Uuuu to długo nie pogra Bayer :-P
Włoskie powinny odpaść wszystkie.
Uuuu to długo nie pogra Bayer :-P
Włoskie powinny odpaść wszystkie.
16 grudnia 2011, 13:03 [cytuj]
Napoli - Chelsea
AC Milan - Arsenal

o to dwa najciekawsze spotkania wg mnie :P reszta nudna :D
Napoli - Chelsea
AC Milan - Arsenal

o to dwa najciekawsze spotkania wg mnie :P reszta nudna :D
16 grudnia 2011, 13:09 [cytuj]
Ciekawie się zapowiada mecz Milanu z Arsenalem. No Bayer trafil pieknie. A Frei postraszy Bayern 8-)
Ciekawie się zapowiada mecz Milanu z Arsenalem. No Bayer trafil pieknie. A Frei postraszy Bayern 8-)
16 grudnia 2011, 13:30 [cytuj]
Wieszczę koniec angielskich ekip a Arsenalu na 99%. Marsylia też odpadnie.
Napoli,Real,Barca,Bayern,Inter,Milan,Zenit i Lyon przejdą.
Wieszczę koniec angielskich ekip a Arsenalu na 99%. Marsylia też odpadnie.
Napoli,Real,Barca,Bayern,Inter,Milan,Zenit i Lyon przejdą.
|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|

Pakiet powitalny o wartości 760 zł na start! Zarejestruj się i odbierz zakład bez ryzyka na początek.

BVB

STS to legalny bukmacher. Gra u nielegalnych podlega karze. Hazard może uzależniać - graj mądrze. Szczegóły w regulaminie. 18+

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 11 9 2 0 29
2. Eintracht Frankfurt 11 7 2 2 23
3. RB Lipsk 11 6 3 2 21
4. Bayer Leverkusen 11 5 5 1 20
5. Borussia Dortmund 11 6 1 4 19
6. Borussia Mönchengladbach 11 5 2 4 17
7. SC Freiburg 11 5 2 4 17
8. FSV Mainz 11 4 4 3 16
9. VfB Stuttgart 11 4 4 3 16
10. Union Berlin 11 4 4 3 16
11. VfL Wolfsburg 11 4 3 4 15
12. Werder Brema 11 4 3 4 15
13. TSG 1899 Hoffenheim 11 3 3 5 12
14. FC Augsburg 11 3 3 5 12
15. 1. FC Heidenheim 11 3 1 7 10
16. FC St. Pauli 11 2 2 7 8
17. Holstein Kiel 11 1 2 8 5
18. VfL Bochum 11 0 2 9 2
cała tabela
shoutbox
dawid2468
dawid2468 2 godzin temu

Oby tylko Cana nie wystawiał

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 21:50

Ja to bym proponował by te KMŚ rozegrała młodzież, podstawowi zawodnicy też potrzbują odpoczynku po sezonie a większość młodzików typu Mane Watjen itd w czasie sezonu nie dostają zbyt wielu szans to niech chociaż sobie zagrają w Pucharze Tymbarka

johnBVB
johnBVB Wczoraj, 20:29

Piekna grupa na tych klubowych MŚ nam sie trafila :P

Alex3110_
Alex3110_ 2 dni temu, 2024-12-04

Pamiętacie kiedy ostatni raz w roku kalendarzowym nie przegraliśmy z czerwonymi?

Murzyn
Murzyn 2 dni temu, 2024-12-04

Jesteśmy jednym z tych żółwi. Możemy.

FilipSantana
FilipSantana 2 dni temu, 2024-12-04

@Murzyn, wręcz odwrotnie. Przy takim wyścigu żółwi nie możemy sobie pozwolić na kilka kompromitujących porażek.

mersinko2
mersinko2 2 dni temu, 2024-12-04

Tak to będzie wyścig o małe mistrzostwo prawdopodobnie, Bayern odjechał. Chyba że zdarzy im się teraz duży dołek jak city np.

Murzyn
Murzyn 2 dni temu, 2024-12-04

Porażka Schabowych zawsze cieszy. A co do BL, to jestem o wiele spokojniejszy o przyszłoroczną LM. Przy takim wyścigu żółwi możemy sobie pozwolić jeszcze na kilka kompromitujących porażek.

Alex3110_

Miałem osobiste problemy, tutaj nie jest miejsce by o tym pisać.

aguero82
aguero82 2 dni temu, 2024-12-04

Nawet nie wiesz jak bardzo chciałbym go przepraszać . Alex gdzie żeś był jak BVB nie szło :)

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 2 dni temu, 2024-12-04

Trochę zabawne że do Bayeru z 1 porażką mamy tylko 3 pkt straty

Alex3110_

kierunku*

Alex3110_

Jak na to co graliśmy w ostatnich miesiącach, to można powiedzieć bardzo dobry wynik z liderem tabeli. Mam nadzieję, że idzie to w dobrym kierunki i aguero będzie jednak przepraszał Sahina :)

Alex3110_

Zapomniałem hasła do konta, a proces odzyskania się nie powiódł... Witam ponownie.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 2 dni temu, 2024-12-04

Jak to dobrze, że my nadal gramy w Pucharze i możemy szydzić z Bayernu.

Rojs89
Rojs89 2 dni temu, 2024-12-04

To się zgadza

FilipSantana
FilipSantana 2 dni temu, 2024-12-04

Tak czy owak Sule to darmozjad, a płacz świńskich ryjków po odpadnięciu z pokalu to miód na serce

Rojs89
Rojs89 2 dni temu, 2024-12-03

Filip Santana, widziałem to wideo o którym mówisz, ale ono jednak bardzo zakłamuje. Wypłynęło też inne z kamerą pod innym kątem i z góry i widać, że jednak dostał w twarz po rykoszecie od ramienia Nmechy.

dawid2468
dawid2468 2 dni temu, 2024-12-03

I gitara

dawid2468
dawid2468 2 dni temu, 2024-12-03

Szkoda, ale trzeba wierzyć

Sis
Sis 2 dni temu, 2024-12-03

Najlepsze jest to że Bayer grając w przewadze wcale nie prezentuje się lepiej XD

Sis
Sis 2 dni temu, 2024-12-03

Staranował rywala gdzieś na 25 metrze, kompletnie bezmyślny faul który wyglądał jakby celowo chłopa chciał powalić a na dodatek nie musiał tego robić, bo Monachium w tej sytuacji i tak raczej nie straciłoby bramki XD

dawid2468
dawid2468 3 dni temu, 2024-12-03

A co zrobił? Zobaczycie ze teraz Bayern w lidze straci punkty 2, 3 razy pod rząd a my ich dogonimy :) #murem za Sahinem :)

Sis
Sis 3 dni temu, 2024-12-03

Ale Neuer to jest debil XDDDD

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 4 dni temu, 2024-12-02

Typowy darmozjad

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 4 dni temu, 2024-12-02

Dlatego należy się go pozbyć bo ma gdzieś cały klub czy kibiców i przyszedł tutaj tylko i wyłącznie po wypłatę

FilipSantana
FilipSantana 4 dni temu, 2024-12-02

Anton nie zagra już w tym roku. Tak w ogóle obejrzałem klatka po klatce w zwolnionym tempie ten strzał w głowę Sulego i najlepsze jest to że Sule w ogóle nie dostał w głowę xD piłka odbiła się od ręki przy ciele bensebainiego i sule mógł na luzie biec dalej bronić ale uśmiechniętemu po meczu BigMacowi oczywiście to nie przeszkadza i ma wywalone jajca jak zwykle

artur1973
artur1973 4 dni temu, 2024-12-02

Nasze centusie z zarządu już myślą o sprzedaży Gittensa. Byleby min . 100 mln wleciało. Typowy BVB

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 5 dni temu, 2024-12-01

Anton wypada na mecz z Gladbach i Barcą

dawid2468
dawid2468 5 dni temu, 2024-12-01

Byleby Cana nie wystawiał

statystyki
Użytkownicy online:
Gości online: 68
Zarejestrowanych użytkowników: 10208
Ostatnio zarejestrowany: barbara071003
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem