Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  32  33  34  35  36    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Europejskie Puchary » Liga Mistrzów 11/12
26 kwietnia 2012, 17:02 [cytuj]
sadistic.pl/pics/d149574cbf2d.gif" alt="sadistic.pl/pics/d149574cbf2d.gif" width="98%">
[img]http://www.sadistic.pl/pics/d149574cbf2d.gif[/img]
26 kwietnia 2012, 17:20 [cytuj]
Hahahahhaha nie mogę, ale pizgam z tego :lol: :lol:
Hahahahhaha nie mogę, ale pizgam z tego :lol: :lol:
26 kwietnia 2012, 20:01 [cytuj]
Ten gif mnie totalnie rozwalił chociaż jestem za Realem ale z tego się nie da nie śmiać zaczynają się wojny kibiców na właśnie takie gify, z niektórych można się pośmiać a niektóre są po prostu chamskie.Jestem ciekaw co z Guardiolą, może poszuka wyzwania jak Mourinho bo właściwie wygrał już wszystko.
Ten gif mnie totalnie rozwalił chociaż jestem za Realem ale z tego się nie da nie śmiać zaczynają się wojny kibiców na właśnie takie gify, z niektórych można się pośmiać a niektóre są po prostu chamskie.Jestem ciekaw co z Guardiolą, może poszuka wyzwania jak Mourinho bo właściwie wygrał już wszystko.
26 kwietnia 2012, 20:22 [cytuj]
hahaha, dobijaja mnie ten kompilacje z jego udzialem teraz ;p
hahaha, dobijaja mnie ten kompilacje z jego udzialem teraz ;p
26 kwietnia 2012, 22:14 [cytuj]
"Lexy" powiedział/a:
@Dagger
dostańcie Polaka do składu to wtedy pogadamy o sezonowcach :evil: :shock:
aż tak źle nam życzysz? :-/ ale przez najbliższe lata tylko Lewandowski nam "grozi" chyba, więc małe szanse na to... był Wojciechowski, starczy :-P
aż tak źle nam życzysz? :-/ ale przez najbliższe lata tylko Lewandowski nam "grozi" chyba, więc małe szanse na to... był Wojciechowski, starczy :-P
26 kwietnia 2012, 22:30 [cytuj]
No wybacz ale i wy musicie swoje odcierpieć, aż tak źle ( np. trójki Polaków) wam nie życzę ale jeden to już czemu nie :D mieliście też Sikorskiego , koleżanki kolegę :P ale kariery nie zrobił . To by dopiero było ...
No wybacz ale i wy musicie swoje odcierpieć, aż tak źle ( np. trójki Polaków) wam nie życzę ale jeden to już czemu nie :D mieliście też Sikorskiego , koleżanki kolegę :P ale kariery nie zrobił . To by dopiero było ...
27 kwietnia 2012, 02:07 [cytuj]
1 England 84.285
2 Spain 83.900
3 Germany 75.019
4 Italy 59.981

5 Portugal 55.346
6 France 54.178
7 Russia 47.832
8 Netherlands 45.515
9 Ukraine 45.133

A ja sobie pozwolę rozwiać ostateczne wątpliwości "kto lepszy - Bundesliga czy Serie A" :-D

Obecnie Bundesliga ma nad czwartą ligą włoską większą przewagę niż dystans dzielący Serie A od dziewiątej w rankingu Ukrainy!!!

Dziękuję, dobranoc :mrgreen:

PS Jeśli się nie mylę to Hiszpanie przebijając w tym roku barierę 20 pkt za jeden sezon pobili chyba rekord jeśli idzie o ranking UEFA :shock:
1 England 84.285
2 Spain 83.900
[b]3 Germany 75.019
4 Italy 59.981 [/b]

5 Portugal 55.346
6 France 54.178
7 Russia 47.832
8 Netherlands 45.515
9 Ukraine 45.133

A ja sobie pozwolę rozwiać ostateczne wątpliwości "kto lepszy - Bundesliga czy Serie A" :-D

Obecnie Bundesliga ma nad czwartą ligą włoską większą przewagę niż dystans dzielący Serie A od dziewiątej w rankingu Ukrainy!!!

Dziękuję, dobranoc :mrgreen:

PS Jeśli się nie mylę to Hiszpanie przebijając w tym roku barierę 20 pkt za jeden sezon pobili chyba rekord jeśli idzie o ranking UEFA :shock:
27 kwietnia 2012, 07:38 [cytuj]
No to szykuje się zmiana lidera jak nic. Bez większego znaczenia ten fakt liderowania, ale zawsze powód do prestiżu.
No to szykuje się zmiana lidera jak nic. Bez większego znaczenia ten fakt liderowania, ale zawsze powód do prestiżu.
28 kwietnia 2012, 14:57 [cytuj]
Fakt, mogą hiszpanie przegonić angoli. Ale mam inne pytanie. Jak nalicza się te punkty? Chodzi mi o to, czy dojście do finału = dwa półfinały Hiszpanów? Bo hiszpańskie drużyny dość dobrze radzą sobię w lidze Europy, a Anglicy dają tam notorycznie dupy :) W sumie to dla mnie Anglia może być nawet i na 67 miejscu, ale żeby miała 4 miejsca w LM.
Fakt, mogą hiszpanie przegonić angoli. Ale mam inne pytanie. Jak nalicza się te punkty? Chodzi mi o to, czy dojście do finału = dwa półfinały Hiszpanów? Bo hiszpańskie drużyny dość dobrze radzą sobię w lidze Europy, a Anglicy dają tam notorycznie dupy :) W sumie to dla mnie Anglia może być nawet i na 67 miejscu, ale żeby miała 4 miejsca w LM.
28 kwietnia 2012, 15:07 [cytuj]
Stepi , pewnie ironizujesz, ale pewnie zdajesz sobie sprawe że tylko 3 pierwsze miejsca w rankingu maja 4 miejsca w LM?
Stepi , pewnie ironizujesz, ale pewnie zdajesz sobie sprawe że tylko 3 pierwsze miejsca w rankingu maja 4 miejsca w LM?
28 kwietnia 2012, 18:16 [cytuj]
tak zdaję sobie z tego sprawę. Chodziło mi po prostu o to, że nie pozycja jest ważna a ilosć miejsc w LM :P
tak zdaję sobie z tego sprawę. Chodziło mi po prostu o to, że nie pozycja jest ważna a ilosć miejsc w LM :P
29 kwietnia 2012, 17:02 [cytuj]
"Emrod" powiedział/a:
Przepraszam, teraz do końca życia mi to będziecie wytykać? :mrgreen: :mrgreen:
"mroz" powiedział/a:
No to szykuje się zmiana lidera jak nic.
Raczej śmiech na sali jeśli taka liga ma być najlepsza. Tam wszystko leży, od infrastruktury po finanse, kończąc na frekwencjach i frajerstwie tamtych zespołów (poza Realem i Barcą oczywiście, które swoją drogą notorycznie ograbiają resztę zespołów).
Przepraszam, teraz do końca życia mi to będziecie wytykać? :mrgreen: :mrgreen:
[quote="mroz"]No to szykuje się zmiana lidera jak nic.
29 kwietnia 2012, 17:25 [cytuj]
Niedawno bylo gdzies info na temat wspolczynnika podzialow kasy za prawa tv w najlepszych ligach, 1. druzyna/ostatnia, w Anglii okolo 1,6, w Niemczech 2 a w Hiszpanii...12,5.
Niedawno bylo gdzies info na temat wspolczynnika podzialow kasy za prawa tv w najlepszych ligach, 1. druzyna/ostatnia, w Anglii okolo 1,6, w Niemczech 2 a w Hiszpanii...12,5.
29 kwietnia 2012, 23:01 [cytuj]
Patrząc na powrót do formy Chelsea nie można przypisywać zwycięstwa Bayernowi w finale. Spotkają się dwie naprawdę mocne drużyny i chociaż to Bawarczycy będą lekkim faworytem to może być różnie. Mimo wszystko liczę na niemiecką ekipę.
Patrząc na powrót do formy Chelsea nie można przypisywać zwycięstwa Bayernowi w finale. Spotkają się dwie naprawdę mocne drużyny i chociaż to Bawarczycy będą lekkim faworytem to może być różnie. Mimo wszystko liczę na niemiecką ekipę.
29 kwietnia 2012, 23:17 [cytuj]
Fajnie ze Di Matteo chce pomoc Bayernowi i wspolnymi silami przekonac UEFA do anulowania zoltych kartek przed tym finalem.
Fajnie ze Di Matteo chce pomoc Bayernowi i wspolnymi silami przekonac UEFA do anulowania zoltych kartek przed tym finalem.
30 kwietnia 2012, 11:04 [cytuj]
Też jestem za Bayernem. Chyba pierwszy raz, bo nienawidzę tego klubu do szpiku kości, ale Chelsea też.
Też jestem za Bayernem. Chyba pierwszy raz, bo nienawidzę tego klubu do szpiku kości, ale Chelsea też.
30 kwietnia 2012, 11:28 [cytuj]
To jak bayern wygra LM to ile punktów im zostanie dodane?? Na jakiej zasadzie to jest punktowane :P? Mógłby ktos w skrócie napisac ;-)) Finał to już cooś..więc moze Bundesliga odskoczy jeszcze bardziej od Serie A i przyblizy sie do Ligi Hiszpańskiej i Angielskiej ;>
To jak bayern wygra LM to ile punktów im zostanie dodane?? Na jakiej zasadzie to jest punktowane :P? Mógłby ktos w skrócie napisac ;-)) Finał to już cooś..więc moze Bundesliga odskoczy jeszcze bardziej od Serie A i przyblizy sie do Ligi Hiszpańskiej i Angielskiej ;>
30 kwietnia 2012, 11:31 [cytuj]
a ja będę kibicował Chelsea Londyn :)
a ja będę kibicował Chelsea Londyn :)
1 maja 2012, 00:54 [cytuj]
"weidenfeller1" powiedział/a:
Nie wiem dokladnie jak przyznawane są punkty, ale ktos na forum juz wspominal ze za wygraną w LM Bayern nie dostanie nic ponadto co wywalczyło do tej pory.
Nie wiem dokladnie jak przyznawane są punkty, ale ktos na forum juz wspominal ze za wygraną w LM Bayern nie dostanie nic ponadto co wywalczyło do tej pory.
1 maja 2012, 09:37 [cytuj]
Jak to nie dostanie, cos dostanie, chyba tyle samo co za zwykle zwyciestwo w grupie, nie jestem tego pewien, ale cos na pewno;p
Jak to nie dostanie, cos dostanie, chyba tyle samo co za zwykle zwyciestwo w grupie, nie jestem tego pewien, ale cos na pewno;p
|<  <<  <  32  33  34  35  36    >  >>  >|

Pakiet powitalny o wartości 760 zł na start! Zarejestruj się i odbierz zakład bez ryzyka na początek.

BVB

STS to legalny bukmacher. Gra u nielegalnych podlega karze. Hazard może uzależniać - graj mądrze. Szczegóły w regulaminie. 18+

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 11 9 2 0 29
2. Eintracht Frankfurt 11 7 2 2 23
3. RB Lipsk 11 6 3 2 21
4. Bayer Leverkusen 11 5 5 1 20
5. Borussia Dortmund 11 6 1 4 19
6. Borussia Mönchengladbach 11 5 2 4 17
7. SC Freiburg 11 5 2 4 17
8. FSV Mainz 11 4 4 3 16
9. VfB Stuttgart 11 4 4 3 16
10. Union Berlin 11 4 4 3 16
11. VfL Wolfsburg 11 4 3 4 15
12. Werder Brema 11 4 3 4 15
13. TSG 1899 Hoffenheim 11 3 3 5 12
14. FC Augsburg 11 3 3 5 12
15. 1. FC Heidenheim 11 3 1 7 10
16. FC St. Pauli 11 2 2 7 8
17. Holstein Kiel 11 1 2 8 5
18. VfL Bochum 11 0 2 9 2
cała tabela
shoutbox
Alex3110_
Alex3110_ 4 minut temu

Znając Artura śmiem twierdzić, że Terzica by trenerem nie nazwał.

Alex3110_
Alex3110_ 5 minut temu

Mistrzostwo to zawsze mistrzostwo, i to w pierwszym sezonie.

dawid2468
dawid2468 46 minut temu

Głową do góry urwisy, będzie lepiej.

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 3 godzin temu

Alex3110 fakt to Musiala uratował pkt Bayernowi ale chodziło mi ogólnie ile przebłyski Gittensa dały nam punktów w obecnym sezonie, prawda jest taka że gdyby nie ten gol Gittensa to pewnie byśmy ten mecz przegrali

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 4 godzin temu

Artur, dokładnie tak. Jak nam wczoraj strzelili na wyrównanie, to już nawet nie łudziłem się że odrobimy. I nie ma we mnie smutku czy złości, tylko uczucie zażenowania. Ale to jest wynik zmiany trenera, który doprowadził nas do finału LM na tureckiego praktykanta.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 4 godzin temu

Super ten Reus, taki utytułowany piłkarz, największy sukces to mistrzostwo ligi ogórkowej.

artur1973
artur1973 4 godzin temu

I co jest najgorsze w tym sezonie? Budzi się człowiek nazajutrz rano i ma pełne zobojętnienie. Nie jest nawet poirytowany bo niczego się nie spodziewa i niczego nie oczekuje. Smutne to trochę. Spokojnej niedzieli

Alex3110_
Alex3110_ 6 godzin temu

Reus musiał opuścić Dortmund, żeby zostać mistrzem.

Alex3110_
Alex3110_ 6 godzin temu

Wojtyła, a to nie Musiala uratował remis bawarczykom?

FilipSantana
FilipSantana Dzisiaj, 01:50

Sule skręcił kostkę a z Beierem nie powinno być to coś poważnego

T-Mac
T-Mac Wczoraj, 22:10

Watzławiusz powinien chyba pójść drogą Jaguara i dokonać podobnego rebrandingu z BVB...

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 22:07

Ciekawe kto bo z pewnością nie Malen

waldekzsk
waldekzsk Wczoraj, 21:58

Ktoś inny też by mógł strzelić gdyby grał na jego miejscu, nie można tak liczyć ;) LM nam ucieka powoli.

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 21:45

To dobitnie pokazuje w jakim miejscu na ten moment znajduje się Dortmund w którym rządzi banda kolegów amatorów których interesują wyłącznie kasa a nie dobro klubu

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 21:43

W tym momencie mamy 21 pkt Uwaga ile tych pkt byśmy mieli gdyby nie przebłyski Gittensa? UWAGA 13, Jamie uratował nam w tym sezonie zwycięstwo z Eintrachtem, St Pauli oraz dwa remisy z Bayernem i Gladbach Bez niego mielibyśmy zawrotną średnią 1 pkt na mecz

dawid2468
dawid2468 Wczoraj, 21:42

Najlepsze jest to, że ten mecz był naszym najlepszym na wyjeździe w BL. Szkoda, że Gladbach miało niewiele okazji na strzelenie gola, a i urwali nam punkty

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 21:38

Ale zatrudnianie po znajomości i sprowadzanie piłkarzy na przeciętnym poziomie tak się właśnie kończy, ten minimalizm musi kiedyś doprowadzić do braku LM i będzie to w tym sezonie

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:44

Mnie przeraża kompletny brak PROFESJONALIZMU w tym klubie, oglądając każdy mecz za Sahina ja odnoszę wrażenie że tu nie ma żadnej taktyki tylko chłopaki wychodzą zagrac jak na orlika co tydzień i raz strzelą więcej raz mniej ale ładu i składu nie ma tu za grosz

Waszek_1995
Waszek_1995 Wczoraj, 20:41

Sahinek zbieraj ekipę i wypier****

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:31

Sahin mistrz wyjazdów, patrząc na ilość pkt BVB to ciekawe czy my wgl dobijemy chociaż do 55 pkt na koniec sezonu

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel Wczoraj, 20:30

Niesamowita seria na wyjezdzie za kadencji Sahina. Nie zapomnę jej nigdy.

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:30

Dla mnie to Gross się powinien pakować bo jest bezużyteczny

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:29

Niby słaby ale miał jedną okazje która zmarnował i to by było na tyle więc skoro koledzy nie potrafią mu nic wykreować no to sorry

FilipSantana
FilipSantana Wczoraj, 20:29

A Maleszcz i Sabitzer powinni się już pakować latem

FilipSantana
FilipSantana Wczoraj, 20:28

Słaby mecz Guirassyego dzisiaj, chyba najsłabszy w tym sezonie

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:28

Kpina i żenada, kolejny mecz w którym drużyna nie miała żadnej chęci wygranej ale tak to jest jak do klubu sprowadza się ciepłe kluseczki a nie piłkarzy na poziomie

Kibic99
Kibic99 Wczoraj, 20:26

Ten remis to porażka . Kolejny fatalny mecz na wyjeździe .

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:26

Ja myślę że oczy się nie otworzą a portfel konkretnie zamknie i to będzie nasz gwoźdz do trumny

DziadZ
DziadZ Wczoraj, 20:25

oby w le skonczyli w tym sezonie może sie oczy otworzą zarządowi

FilipSantana
FilipSantana Wczoraj, 20:25

Maleszcz xDDDD

statystyki
Użytkownicy online: Perkele97, Alex3110_
Gości online: 53
Zarejestrowanych użytkowników: 10208
Ostatnio zarejestrowany: barbara071003
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem