Forum dyskusyjne
26 kwietnia 2012, 17:02 [cytuj]
sadistic.pl/pics/d149574cbf2d.gif" alt="sadistic.pl/pics/d149574cbf2d.gif" width="98%">
[img]http://www.sadistic.pl/pics/d149574cbf2d.gif[/img]
26 kwietnia 2012, 17:20 [cytuj]
Hahahahhaha nie mogę, ale pizgam z tego :lol: :lol:
Hahahahhaha nie mogę, ale pizgam z tego :lol: :lol:
26 kwietnia 2012, 20:01 [cytuj]
Ten gif mnie totalnie rozwalił chociaż jestem za Realem ale z tego się nie da nie śmiać zaczynają się wojny kibiców na właśnie takie gify, z niektórych można się pośmiać a niektóre są po prostu chamskie.Jestem ciekaw co z Guardiolą, może poszuka wyzwania jak Mourinho bo właściwie wygrał już wszystko.
Ten gif mnie totalnie rozwalił chociaż jestem za Realem ale z tego się nie da nie śmiać zaczynają się wojny kibiców na właśnie takie gify, z niektórych można się pośmiać a niektóre są po prostu chamskie.Jestem ciekaw co z Guardiolą, może poszuka wyzwania jak Mourinho bo właściwie wygrał już wszystko.
26 kwietnia 2012, 20:22 [cytuj]
hahaha, dobijaja mnie ten kompilacje z jego udzialem teraz ;p
hahaha, dobijaja mnie ten kompilacje z jego udzialem teraz ;p
26 kwietnia 2012, 22:14 [cytuj]
"Lexy" powiedział/a:
@Dagger
dostańcie Polaka do składu to wtedy pogadamy o sezonowcach :evil: :shock:
aż tak źle nam życzysz? :-/ ale przez najbliższe lata tylko Lewandowski nam "grozi" chyba, więc małe szanse na to... był Wojciechowski, starczy :-P
aż tak źle nam życzysz? :-/ ale przez najbliższe lata tylko Lewandowski nam "grozi" chyba, więc małe szanse na to... był Wojciechowski, starczy :-P
26 kwietnia 2012, 22:30 [cytuj]
No wybacz ale i wy musicie swoje odcierpieć, aż tak źle ( np. trójki Polaków) wam nie życzę ale jeden to już czemu nie mieliście też Sikorskiego , koleżanki kolegę ale kariery nie zrobił . To by dopiero było ...
No wybacz ale i wy musicie swoje odcierpieć, aż tak źle ( np. trójki Polaków) wam nie życzę ale jeden to już czemu nie :D mieliście też Sikorskiego , koleżanki kolegę :P ale kariery nie zrobił . To by dopiero było ...
27 kwietnia 2012, 02:07 [cytuj]
1 England 84.285
2 Spain 83.900
3 Germany 75.019
4 Italy 59.981
5 Portugal 55.346
6 France 54.178
7 Russia 47.832
8 Netherlands 45.515
9 Ukraine 45.133
A ja sobie pozwolę rozwiać ostateczne wątpliwości "kto lepszy - Bundesliga czy Serie A" :-D
Obecnie Bundesliga ma nad czwartą ligą włoską większą przewagę niż dystans dzielący Serie A od dziewiątej w rankingu Ukrainy!!!
Dziękuję, dobranoc :mrgreen:
PS Jeśli się nie mylę to Hiszpanie przebijając w tym roku barierę 20 pkt za jeden sezon pobili chyba rekord jeśli idzie o ranking UEFA :shock:
1 England 84.285
2 Spain 83.900
[b]3 Germany 75.019
4 Italy 59.981 [/b]
5 Portugal 55.346
6 France 54.178
7 Russia 47.832
8 Netherlands 45.515
9 Ukraine 45.133
A ja sobie pozwolę rozwiać ostateczne wątpliwości "kto lepszy - Bundesliga czy Serie A" :-D
Obecnie Bundesliga ma nad czwartą ligą włoską większą przewagę niż dystans dzielący Serie A od dziewiątej w rankingu Ukrainy!!!
Dziękuję, dobranoc :mrgreen:
PS Jeśli się nie mylę to Hiszpanie przebijając w tym roku barierę 20 pkt za jeden sezon pobili chyba rekord jeśli idzie o ranking UEFA :shock:
27 kwietnia 2012, 07:38 [cytuj]
No to szykuje się zmiana lidera jak nic. Bez większego znaczenia ten fakt liderowania, ale zawsze powód do prestiżu.
No to szykuje się zmiana lidera jak nic. Bez większego znaczenia ten fakt liderowania, ale zawsze powód do prestiżu.
28 kwietnia 2012, 14:57 [cytuj]
Fakt, mogą hiszpanie przegonić angoli. Ale mam inne pytanie. Jak nalicza się te punkty? Chodzi mi o to, czy dojście do finału = dwa półfinały Hiszpanów? Bo hiszpańskie drużyny dość dobrze radzą sobię w lidze Europy, a Anglicy dają tam notorycznie dupy W sumie to dla mnie Anglia może być nawet i na 67 miejscu, ale żeby miała 4 miejsca w LM.
Fakt, mogą hiszpanie przegonić angoli. Ale mam inne pytanie. Jak nalicza się te punkty? Chodzi mi o to, czy dojście do finału = dwa półfinały Hiszpanów? Bo hiszpańskie drużyny dość dobrze radzą sobię w lidze Europy, a Anglicy dają tam notorycznie dupy :) W sumie to dla mnie Anglia może być nawet i na 67 miejscu, ale żeby miała 4 miejsca w LM.
28 kwietnia 2012, 15:07 [cytuj]
Stepi , pewnie ironizujesz, ale pewnie zdajesz sobie sprawe że tylko 3 pierwsze miejsca w rankingu maja 4 miejsca w LM?
Stepi , pewnie ironizujesz, ale pewnie zdajesz sobie sprawe że tylko 3 pierwsze miejsca w rankingu maja 4 miejsca w LM?
28 kwietnia 2012, 18:16 [cytuj]
tak zdaję sobie z tego sprawę. Chodziło mi po prostu o to, że nie pozycja jest ważna a ilosć miejsc w LM
tak zdaję sobie z tego sprawę. Chodziło mi po prostu o to, że nie pozycja jest ważna a ilosć miejsc w LM :P
29 kwietnia 2012, 17:02 [cytuj]
"Emrod" powiedział/a:
Przepraszam, teraz do końca życia mi to będziecie wytykać? :mrgreen: :mrgreen:
"mroz" powiedział/a:
No to szykuje się zmiana lidera jak nic.
Raczej śmiech na sali jeśli taka liga ma być najlepsza. Tam wszystko leży, od infrastruktury po finanse, kończąc na frekwencjach i frajerstwie tamtych zespołów (poza Realem i Barcą oczywiście, które swoją drogą notorycznie ograbiają resztę zespołów).
Przepraszam, teraz do końca życia mi to będziecie wytykać? :mrgreen: :mrgreen:
[quote="mroz"]No to szykuje się zmiana lidera jak nic.
29 kwietnia 2012, 17:25 [cytuj]
Niedawno bylo gdzies info na temat wspolczynnika podzialow kasy za prawa tv w najlepszych ligach, 1. druzyna/ostatnia, w Anglii okolo 1,6, w Niemczech 2 a w Hiszpanii...12,5.
Niedawno bylo gdzies info na temat wspolczynnika podzialow kasy za prawa tv w najlepszych ligach, 1. druzyna/ostatnia, w Anglii okolo 1,6, w Niemczech 2 a w Hiszpanii...12,5.
29 kwietnia 2012, 23:01 [cytuj]
Patrząc na powrót do formy Chelsea nie można przypisywać zwycięstwa Bayernowi w finale. Spotkają się dwie naprawdę mocne drużyny i chociaż to Bawarczycy będą lekkim faworytem to może być różnie. Mimo wszystko liczę na niemiecką ekipę.
Patrząc na powrót do formy Chelsea nie można przypisywać zwycięstwa Bayernowi w finale. Spotkają się dwie naprawdę mocne drużyny i chociaż to Bawarczycy będą lekkim faworytem to może być różnie. Mimo wszystko liczę na niemiecką ekipę.
29 kwietnia 2012, 23:17 [cytuj]
Fajnie ze Di Matteo chce pomoc Bayernowi i wspolnymi silami przekonac UEFA do anulowania zoltych kartek przed tym finalem.
Fajnie ze Di Matteo chce pomoc Bayernowi i wspolnymi silami przekonac UEFA do anulowania zoltych kartek przed tym finalem.
30 kwietnia 2012, 11:04 [cytuj]
Też jestem za Bayernem. Chyba pierwszy raz, bo nienawidzę tego klubu do szpiku kości, ale Chelsea też.
Też jestem za Bayernem. Chyba pierwszy raz, bo nienawidzę tego klubu do szpiku kości, ale Chelsea też.
30 kwietnia 2012, 11:28 [cytuj]
To jak bayern wygra LM to ile punktów im zostanie dodane?? Na jakiej zasadzie to jest punktowane ? Mógłby ktos w skrócie napisac ;-)) Finał to już cooś..więc moze Bundesliga odskoczy jeszcze bardziej od Serie A i przyblizy sie do Ligi Hiszpańskiej i Angielskiej ;>
To jak bayern wygra LM to ile punktów im zostanie dodane?? Na jakiej zasadzie to jest punktowane :P? Mógłby ktos w skrócie napisac ;-)) Finał to już cooś..więc moze Bundesliga odskoczy jeszcze bardziej od Serie A i przyblizy sie do Ligi Hiszpańskiej i Angielskiej ;>
30 kwietnia 2012, 11:31 [cytuj]
a ja będę kibicował Chelsea Londyn
a ja będę kibicował Chelsea Londyn :)
1 maja 2012, 00:54 [cytuj]
"weidenfeller1" powiedział/a:
To jak bayern wygra LM to ile punktów im zostanie dodane?? Na jakiej zasadzie to jest punktowane
? Mógłby ktos w skrócie napisac
;-)) Finał to już cooś..więc moze Bundesliga odskoczy jeszcze bardziej od Serie A i przyblizy sie do Ligi Hiszpańskiej i Angielskiej ;>
Nie wiem dokladnie jak przyznawane są punkty, ale ktos na forum juz wspominal ze za wygraną w LM Bayern nie dostanie nic ponadto co wywalczyło do tej pory.
Nie wiem dokladnie jak przyznawane są punkty, ale ktos na forum juz wspominal ze za wygraną w LM Bayern nie dostanie nic ponadto co wywalczyło do tej pory.
1 maja 2012, 09:37 [cytuj]
Jak to nie dostanie, cos dostanie, chyba tyle samo co za zwykle zwyciestwo w grupie, nie jestem tego pewien, ale cos na pewno;p
Jak to nie dostanie, cos dostanie, chyba tyle samo co za zwykle zwyciestwo w grupie, nie jestem tego pewien, ale cos na pewno;p