Forum dyskusyjne
25 kwietnia 2012, 21:46 [cytuj]
Mimo że kibicuję Borussi, to nie czuję jakiegoś wstrętu do bayernu, może nietypowe dla typowych kibiców ale tak mam,
Liczę na Bayern Niech w drugiej bayern strzeli gola to real będzie musiał odrobić 2 albo niech wogóle nie strzelają to bd dogrywka i więcej ich pooglądam
Mimo że kibicuję Borussi, to nie czuję jakiegoś wstrętu do bayernu, może nietypowe dla typowych kibiców ale tak mam,
Liczę na Bayern:) Niech w drugiej bayern strzeli gola to real będzie musiał odrobić 2 albo niech wogóle nie strzelają to bd dogrywka i więcej ich pooglądam:)
25 kwietnia 2012, 21:47 [cytuj]
Jeszcze będziecie przeklinać ten dzień w którym Bayern zdobędzie LM.. bo jak przejdzie Real to raczej Chelsea z taką grą pokona.
Jeszcze będziecie przeklinać ten dzień w którym Bayern zdobędzie LM.. bo jak przejdzie Real to raczej Chelsea z taką grą pokona.
25 kwietnia 2012, 21:50 [cytuj]
Fajny mecz szacunek dla Alaby za chęć odkupienia winny , jak można nie doceniać drużyn w takim meczu ;-)
PS ; Juve ma zajebistych kibiców
Fajny mecz szacunek dla Alaby za chęć odkupienia winny , jak można nie doceniać drużyn w takim meczu ;-)
PS ; Juve ma zajebistych kibiców :)
25 kwietnia 2012, 21:59 [cytuj]
Najlepszy dwumecz w tej edycji LM! akcja za akcje i tak wkolko
Najlepszy dwumecz w tej edycji LM! akcja za akcje i tak wkolko
25 kwietnia 2012, 22:05 [cytuj]
[quote]Jeszcze będziecie przeklinać ten dzień w którym Bayern zdobędzie LM.. bo jak przejdzie Real to raczej Chelsea z taką grą pokona.[/quote]
dlaczego heh
dlaczego:P heh
25 kwietnia 2012, 22:11 [cytuj]
Myślę przyszłościowo Fani Bayernu, najazdy na naszą stronę i te teksty o wygranej CL. Gdybym nie miał styczności z fanami Bayernu to pewnie byłbym za nimi :mrgreen:
No i Uli... :-| Choć z czasem zaczynam mu częściowo przyznawać rację, że brakuje nam grajków na podbój CL i grę na wielu frontach. Mam nadzieję, że nasi się staną tacy z czasem.
Myślę przyszłościowo :P Fani Bayernu, najazdy na naszą stronę i te teksty o wygranej CL. Gdybym nie miał styczności z fanami Bayernu to pewnie byłbym za nimi :mrgreen:
No i Uli... :-| Choć z czasem zaczynam mu częściowo przyznawać rację, że brakuje nam grajków na podbój CL i grę na wielu frontach. Mam nadzieję, że nasi się staną tacy z czasem.
25 kwietnia 2012, 22:30 [cytuj]
Ich fani i tak będą stękali i nam bruździli czy wygrają czy nie.
Ich fani i tak będą stękali i nam bruździli czy wygrają czy nie.
25 kwietnia 2012, 22:34 [cytuj]
Dokładnie, zawsze się znajdą wyznawcy Bayernizmu
Dokładnie, zawsze się znajdą wyznawcy Bayernizmu :P
25 kwietnia 2012, 22:35 [cytuj]
Bayern zdecydowanie lepszy od Realu. Z kazda sekunda ich przewaga rosnie. Mysle ze to wynika z tego ze Real mial ciezki mecz ligowy a Bayern odpuscil.
Bayern zdecydowanie lepszy od Realu. Z kazda sekunda ich przewaga rosnie. Mysle ze to wynika z tego ze Real mial ciezki mecz ligowy a Bayern odpuscil.
25 kwietnia 2012, 22:36 [cytuj]
Hmmm ja już się zamotałem. W dogrywce nadal obowiązuje ta zasada goli wyjazdowych?
Hmmm ja już się zamotałem. W dogrywce nadal obowiązuje ta zasada goli wyjazdowych?
25 kwietnia 2012, 22:36 [cytuj]
tak zizu
tak zizu
25 kwietnia 2012, 22:37 [cytuj]
Co jak co, ale będzie świetnie dla Bundesligi jak niemiecka ekipa zdobędzie LM. Bayernowi trzeba kibicować w Europie, bo nie przeskoczymy ich na poziomie międzynarodowym jeszcze pewnie przez dłuższy czas więc nie ma co im życzyć źle, żeby samemu lepiej wyglądać, czy jakikolwiek macie powód.
Dogryweczka, ciekawe czy będą karne.
Co jak co, ale będzie świetnie dla Bundesligi jak niemiecka ekipa zdobędzie LM. Bayernowi trzeba kibicować w Europie, bo nie przeskoczymy ich na poziomie międzynarodowym jeszcze pewnie przez dłuższy czas więc nie ma co im życzyć źle, żeby samemu lepiej wyglądać, czy jakikolwiek macie powód.
Dogryweczka, ciekawe czy będą karne.
25 kwietnia 2012, 22:37 [cytuj]
A no tak :mrgreen: No to teraz oby Real nic nie wpuścił :mrgreen:
edit:
karne.. no to będzie Neuer show tak czuje W każdym razie FCB w finale tak mi się zdaje.. ;-)
A no tak :mrgreen: No to teraz oby Real nic nie wpuścił :mrgreen:
edit:
karne.. no to będzie Neuer show tak czuje :P W każdym razie FCB w finale tak mi się zdaje.. ;-)
25 kwietnia 2012, 23:15 [cytuj]
Oby, wole Bayern w finale
@Edit
Hahahaha, To był mecz na miarę finału LM conajmniej,tyle emocji, świetne akcje ofensywne, no i nie ma ani Realu ani Barcy w finale!
Oby, wole Bayern w finale :P
@Edit
Hahahaha, To był mecz na miarę finału LM conajmniej,tyle emocji, świetne akcje ofensywne, no i nie ma ani Realu ani Barcy w finale! :D
25 kwietnia 2012, 23:22 [cytuj]
no i wiedziałem kur*AAA :!: :!: :evil:
no i gratulujemy Bayernowi CL :lol:
no i wiedziałem kur*AAA :!: :!: :evil:
no i gratulujemy Bayernowi CL :lol:
25 kwietnia 2012, 23:24 [cytuj]
Zwątpiłem, jak zdjął Ribbery'ego, wtedy tak jakby te ataki juz nie wygladaly tak dobrze, ale ten konkurs rzutów karnych to był kosmos
Zwątpiłem, jak zdjął Ribbery'ego, wtedy tak jakby te ataki juz nie wygladaly tak dobrze, ale ten konkurs rzutów karnych to był kosmos :D
25 kwietnia 2012, 23:25 [cytuj]
GG dla bramkarzy, a karne strzelane przez uczniów szkółek piłkarskich :roll: .
Brawa dla Bayernu :!:
GG dla bramkarzy, a karne strzelane przez uczniów szkółek piłkarskich :roll: .
Brawa dla Bayernu :!:
25 kwietnia 2012, 23:26 [cytuj]
Wspaniały dwumecz, Bayern w karnych niczym najwięksi wyjadacze, Real nabuzowany, a oni na spokoju. Dlatego mam nadzieję, że do karnych nie dojdzie w finale Pokalu.
Wspaniały dwumecz, Bayern w karnych niczym najwięksi wyjadacze, Real nabuzowany, a oni na spokoju. Dlatego mam nadzieję, że do karnych nie dojdzie w finale Pokalu.
25 kwietnia 2012, 23:26 [cytuj]
ehh bez komentarza
ehh bez komentarza
25 kwietnia 2012, 23:27 [cytuj]
Myślę, że finał 19 maja będzie gorszy od tego meczu. Cudowny genialny. Chociaż byłem bardziej za Realem to gratuluję Bayernowi, bo wytrzymał napięcie. Brawa dla bramkarzy za genialne parady
Myślę, że finał 19 maja będzie gorszy od tego meczu. Cudowny genialny. Chociaż byłem bardziej za Realem to gratuluję Bayernowi, bo wytrzymał napięcie. Brawa dla bramkarzy za genialne parady :)