Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Europejskie Puchary » Liga Mistrzów 11/12
6 grudnia 2011, 22:52 [cytuj]
moim zdaniem nasi nie wytrzymali presji mistrza Niemiec, zagrali z kompleksami, obrona + Roman "strzelaj obok" W.
moim zdaniem nasi nie wytrzymali presji mistrza Niemiec, zagrali z kompleksami, obrona + Roman "strzelaj obok" W.
7 grudnia 2011, 09:50 [cytuj]
Że na ligę mistrzów jesteśmy za słabi ( za małe doświadczenie ) to wiedziałem, ale po cichu liczyłem na europejskie puchary... Pozostał niesmak :-(
Że na ligę mistrzów jesteśmy za słabi ( za małe doświadczenie ) to wiedziałem, ale po cichu liczyłem na europejskie puchary... Pozostał niesmak :-(
7 grudnia 2011, 22:38 [cytuj]
Mistrz Anglii, ManUtd, odpada z Ligi Mistrzów. Borussia może czuć się jako tako usprawiedliwiona.

Bramkę na wagę zwycięstwa strzelił Alex. :-)
Mistrz Anglii, ManUtd, odpada z Ligi Mistrzów. Borussia może czuć się jako tako usprawiedliwiona.

Bramkę na wagę zwycięstwa strzelił Alex. :-)
7 grudnia 2011, 22:39 [cytuj]
Prawdopodobnie przyszły Mistrz Anglii Manchester City także za burtą :) Ciekawie:)
Prawdopodobnie przyszły Mistrz Anglii Manchester City także za burtą :) Ciekawie:)
7 grudnia 2011, 22:42 [cytuj]
Teraz honoru Anglii będzie bronił Londyn.To, że City odpadnie było bardzo prawdopodobne ale, że wielkie MU?.
Teraz honoru Anglii będzie bronił Londyn.To, że City odpadnie było bardzo prawdopodobne ale, że wielkie MU?.
Alex FREEEI :mrgreen: uwielbiam gościa :D
Alex FREEEI :mrgreen: uwielbiam gościa :D
Dużo niespodzianek w tej edycji LM. Nie pamiętam sytuacji, aby do fazy pucharowej dostawały się tylko dwie angielskie drużyny, z czego Chelsea miała nóż na gardle, a jeszcze niedawno słabo grający Arsenal pewnie awansował.
Dużo niespodzianek w tej edycji LM. Nie pamiętam sytuacji, aby do fazy pucharowej dostawały się tylko dwie angielskie drużyny, z czego Chelsea miała nóż na gardle, a jeszcze niedawno słabo grający Arsenal pewnie awansował.
7 grudnia 2011, 22:56 [cytuj]
Co do tego że dajemy dupy bo jesteśmy nowicjuszami w LM radzę spojrzeć na takie Napoli które też gra pierwszy raz od wielu wielu lat w LM a wychodzi z grupy śmierci - to tylko tak dla tych którzy myślą że poziom sportowy w Bundeslidze jest adekwatny do miejsca w rankingu ;-)

Swoją drogą 2 angielskie drużyny w fazie pucharowej - <3
Co do tego że dajemy dupy bo jesteśmy nowicjuszami w LM radzę spojrzeć na takie Napoli które też gra pierwszy raz od wielu wielu lat w LM a wychodzi z grupy śmierci - to tylko tak dla tych którzy myślą że poziom sportowy w Bundeslidze jest adekwatny do miejsca w rankingu ;-)

Swoją drogą 2 angielskie drużyny w fazie pucharowej - <3
7 grudnia 2011, 23:00 [cytuj]
FAZA PUCHAROWA: Bayern, Napoli, Inter, CSKA, Benfica, Basel, Real, Lyon, Chelsea, Bayer, Arsenal, Marsylia, APOEL, Zenit, Barcelona, Milan

Kraje: WŁOCHY (x3), NIEMCY (x2), HISZPANIA (x2), FRANCJA (x2), ANGLIA (x2), ROSJA (x2), SZWAJCARIA, PORTUGALIA, CYPR
FAZA PUCHAROWA: Bayern, Napoli, Inter, CSKA, Benfica, Basel, Real, Lyon, Chelsea, Bayer, Arsenal, Marsylia, APOEL, Zenit, Barcelona, Milan

Kraje: WŁOCHY (x3), NIEMCY (x2), HISZPANIA (x2), FRANCJA (x2), ANGLIA (x2), ROSJA (x2), SZWAJCARIA, PORTUGALIA, CYPR
7 grudnia 2011, 23:10 [cytuj]
niedobrze. Napoli musi się szybko pożegnać :) No i Inter w końcu przyjdzie im ten słabszy dzień w LM i po ptokach będzie:)
niedobrze. Napoli musi się szybko pożegnać :) No i Inter w końcu przyjdzie im ten słabszy dzień w LM i po ptokach będzie:)
7 grudnia 2011, 23:14 [cytuj]
Napoli i Milan niech grają jak najdłużej, lubię te drużyny. Natomiast ja czekam na dzień, w którym Inter odpadnie z LM, bo na początku sezonu założyłem się z kolegą o 100zł, że nie dojdą do półfinału.
Napoli i Milan niech grają jak najdłużej, lubię te drużyny. Natomiast ja czekam na dzień, w którym Inter odpadnie z LM, bo na początku sezonu założyłem się z kolegą o 100zł, że nie dojdą do półfinału.
7 grudnia 2011, 23:14 [cytuj]
Misiu wg twojej teorii anglia jest slabsza niz niemcy, tyle samo klubow a startowal o jeden wiecej:p
Poza tym jako przyklad gry nowicjusza dajesz napoli a ja jako kontrargument mowie lille.
Misiu wg twojej teorii anglia jest slabsza niz niemcy, tyle samo klubow a startowal o jeden wiecej:p
Poza tym jako przyklad gry nowicjusza dajesz napoli a ja jako kontrargument mowie lille.
7 grudnia 2011, 23:22 [cytuj]
[quote]Poza tym jako przyklad gry nowicjusza dajesz napoli a ja jako kontrargument mowie lille.[/quote] A ja jako kontrargument daje Manchester City !

To koniec epoki...wielkie MU poza fazą pucharową, tylko w LE, niewiarygodne... .
A ja jako kontrargument daje Manchester City !

To koniec epoki...wielkie MU poza fazą pucharową, tylko w LE, niewiarygodne... .
7 grudnia 2011, 23:23 [cytuj]
Pewnie nawet tego LE nie wygrają, SAF będzie wystawiał zmienników.
Pewnie nawet tego LE nie wygrają, SAF będzie wystawiał zmienników.
7 grudnia 2011, 23:31 [cytuj]
"Tooommeeek" powiedział/a:
Misiu
Tyle że Misiu dobrze mówi.
"pawel1592" powiedział/a:
Tak, koniec epoki bo MU odpadło. Z końcem epoki możesz poczekać jak ta agonia będzie trwała dłuzej
Tyle że Misiu dobrze mówi. [quote="pawel1592"] To koniec epoki...wielkie MU poza fazą pucharową, tylko w LE, niewiarygodne... .
7 grudnia 2011, 23:58 [cytuj]
ta ostatnia kolejka grupie D strasznie smiedzi! Ajaxsowi nie uznaje sie bramek a Lyon w 30min strzela 6
Bardziej sprzedanego meczu w życiu nie widziałem!!!! Już bardziej oczywistej łapówki nie można wymyśleć! Równie dobrze mogli wręczyć dużą grubą koperte na środku boiska na początku drugiej połowy i podać sobie ręce z udanej tranzakcji!

na poprawe humoru Bey Bey Red PUSSY
ta ostatnia kolejka grupie D strasznie smiedzi! Ajaxsowi nie uznaje sie bramek a Lyon w 30min strzela 6
Bardziej sprzedanego meczu w życiu nie widziałem!!!! Już bardziej oczywistej łapówki nie można wymyśleć! Równie dobrze mogli wręczyć dużą grubą koperte na środku boiska na początku drugiej połowy i podać sobie ręce z udanej tranzakcji!

na poprawe humoru Bey Bey Red PUSSY
8 grudnia 2011, 00:07 [cytuj]
Dokładnie !!!

"Tooommeeek" powiedział/a:
Ehhhh....już nawet nie mam siły odpowiadać na takie posty, oszukujcie się dalej, wmawiajcie sobie że Bundesliga jest silna, tutaj poziom sportowy nie zmienił się od 10 lat, odkąd pamiętam !
Ehhhh....już nawet nie mam siły odpowiadać na takie posty, oszukujcie się dalej, wmawiajcie sobie że Bundesliga jest silna, tutaj poziom sportowy nie zmienił się od 10 lat, odkąd pamiętam !
8 grudnia 2011, 00:22 [cytuj]
Manu przynajmniej trochę poprawiło mi humor:D
Manu przynajmniej trochę poprawiło mi humor:D
8 grudnia 2011, 00:40 [cytuj]
Poza Ligą Mistrzów:
mistrz Niemiec, mistrz Anglii, mistrz Francji, mistrz Holandii, mistrz Portugalii i dalej już nie będę wymieniał.
Tak więc na pewno to nie był czas aktualnych mistrzów, tak przynajmniej ja sie pocieszam, że Nas tam juz nie ma.

apropo kolejki w grupie D, to śmierdzi przekrętem na kilometr..
Poza Ligą Mistrzów:
mistrz Niemiec, mistrz Anglii, mistrz Francji, mistrz Holandii, mistrz Portugalii i dalej już nie będę wymieniał.
Tak więc na pewno to nie był czas aktualnych mistrzów, tak przynajmniej ja sie pocieszam, że Nas tam juz nie ma.

apropo kolejki w grupie D, to śmierdzi przekrętem na kilometr..
8 grudnia 2011, 20:22 [cytuj]
A co sądzicie o tym co się wydarzyłow Gr. D, a dokładnie nagły tzw. "wzrost formy" Lyonu.

Sytuacja przed 6 kolejką:
2. Ajax 8 pkt 6-3
3. Lyon 5 pkt 2-6
bezpośredni pojedynek wyszedł na 0 ( 1 mecz 0:0, 2 mecz 0:0 ) więc było wiadome że będą liczyć się bramki.

Po 1 połowie ajax-real 0:2, dinamo-lyon 1:1 więc lyon musi wpakować w 2 połowie 6 bramek i zaczynają ładnie wpadać 1 za 2 ( postawa dinamo jak dla mnie po obejrzeniu skrótu tragedia )

z6.invisionfree.com/UltrasTifosi/index.php?showtopic=17739&st=3784
zdjecie z meczu oraz 2 zrobione gdzieś w maju ( stawiał kiedyś, stawił i teraz ) :mrgreen:
Jak dla mnie coś tu śmierdzi. . . i szkoda mi Ajaxu ( 2 bramki też nie uznane )
A co sądzicie o tym co się wydarzyłow Gr. D, a dokładnie nagły tzw. "wzrost formy" Lyonu.

Sytuacja przed 6 kolejką:
2. Ajax 8 pkt 6-3
3. Lyon 5 pkt 2-6
bezpośredni pojedynek wyszedł na 0 ( 1 mecz 0:0, 2 mecz 0:0 ) więc było wiadome że będą liczyć się bramki.

Po 1 połowie ajax-real 0:2, dinamo-lyon 1:1 więc lyon musi wpakować w 2 połowie 6 bramek i zaczynają ładnie wpadać 1 za 2 ( postawa dinamo jak dla mnie po obejrzeniu skrótu tragedia )

http://z6.invisionfree.com/UltrasTifosi/index.php?showtopic=17739&st=3784
zdjecie z meczu oraz 2 zrobione gdzieś w maju ( stawiał kiedyś, stawił i teraz ) :mrgreen:
Jak dla mnie coś tu śmierdzi. . . i szkoda mi Ajaxu ( 2 bramki też nie uznane )
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

Pakiet powitalny o wartości 760 zł na start! Zarejestruj się i odbierz zakład bez ryzyka na początek.

BVB

STS to legalny bukmacher. Gra u nielegalnych podlega karze. Hazard może uzależniać - graj mądrze. Szczegóły w regulaminie. 18+

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 11 9 2 0 29
2. Eintracht Frankfurt 11 7 2 2 23
3. RB Lipsk 11 6 3 2 21
4. Bayer Leverkusen 11 5 5 1 20
5. Borussia Dortmund 11 6 1 4 19
6. Borussia Mönchengladbach 11 5 2 4 17
7. SC Freiburg 11 5 2 4 17
8. FSV Mainz 11 4 4 3 16
9. VfB Stuttgart 11 4 4 3 16
10. Union Berlin 11 4 4 3 16
11. VfL Wolfsburg 11 4 3 4 15
12. Werder Brema 11 4 3 4 15
13. TSG 1899 Hoffenheim 11 3 3 5 12
14. FC Augsburg 11 3 3 5 12
15. 1. FC Heidenheim 11 3 1 7 10
16. FC St. Pauli 11 2 2 7 8
17. Holstein Kiel 11 1 2 8 5
18. VfL Bochum 11 0 2 9 2
cała tabela
shoutbox
dawid2468
dawid2468 godzinę temu

Oby tylko Cana nie wystawiał

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 21:50

Ja to bym proponował by te KMŚ rozegrała młodzież, podstawowi zawodnicy też potrzbują odpoczynku po sezonie a większość młodzików typu Mane Watjen itd w czasie sezonu nie dostają zbyt wielu szans to niech chociaż sobie zagrają w Pucharze Tymbarka

johnBVB
johnBVB Wczoraj, 20:29

Piekna grupa na tych klubowych MŚ nam sie trafila :P

Alex3110_
Alex3110_ 2 dni temu, 2024-12-04

Pamiętacie kiedy ostatni raz w roku kalendarzowym nie przegraliśmy z czerwonymi?

Murzyn
Murzyn 2 dni temu, 2024-12-04

Jesteśmy jednym z tych żółwi. Możemy.

FilipSantana
FilipSantana 2 dni temu, 2024-12-04

@Murzyn, wręcz odwrotnie. Przy takim wyścigu żółwi nie możemy sobie pozwolić na kilka kompromitujących porażek.

mersinko2
mersinko2 2 dni temu, 2024-12-04

Tak to będzie wyścig o małe mistrzostwo prawdopodobnie, Bayern odjechał. Chyba że zdarzy im się teraz duży dołek jak city np.

Murzyn
Murzyn 2 dni temu, 2024-12-04

Porażka Schabowych zawsze cieszy. A co do BL, to jestem o wiele spokojniejszy o przyszłoroczną LM. Przy takim wyścigu żółwi możemy sobie pozwolić jeszcze na kilka kompromitujących porażek.

Alex3110_

Miałem osobiste problemy, tutaj nie jest miejsce by o tym pisać.

aguero82
aguero82 2 dni temu, 2024-12-04

Nawet nie wiesz jak bardzo chciałbym go przepraszać . Alex gdzie żeś był jak BVB nie szło :)

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 2 dni temu, 2024-12-04

Trochę zabawne że do Bayeru z 1 porażką mamy tylko 3 pkt straty

Alex3110_

kierunku*

Alex3110_

Jak na to co graliśmy w ostatnich miesiącach, to można powiedzieć bardzo dobry wynik z liderem tabeli. Mam nadzieję, że idzie to w dobrym kierunki i aguero będzie jednak przepraszał Sahina :)

Alex3110_

Zapomniałem hasła do konta, a proces odzyskania się nie powiódł... Witam ponownie.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 2 dni temu, 2024-12-04

Jak to dobrze, że my nadal gramy w Pucharze i możemy szydzić z Bayernu.

Rojs89
Rojs89 2 dni temu, 2024-12-04

To się zgadza

FilipSantana
FilipSantana 2 dni temu, 2024-12-04

Tak czy owak Sule to darmozjad, a płacz świńskich ryjków po odpadnięciu z pokalu to miód na serce

Rojs89
Rojs89 2 dni temu, 2024-12-03

Filip Santana, widziałem to wideo o którym mówisz, ale ono jednak bardzo zakłamuje. Wypłynęło też inne z kamerą pod innym kątem i z góry i widać, że jednak dostał w twarz po rykoszecie od ramienia Nmechy.

dawid2468
dawid2468 2 dni temu, 2024-12-03

I gitara

dawid2468

Szkoda, ale trzeba wierzyć

Sis
Sis 2 dni temu, 2024-12-03

Najlepsze jest to że Bayer grając w przewadze wcale nie prezentuje się lepiej XD

Sis
Sis 2 dni temu, 2024-12-03

Staranował rywala gdzieś na 25 metrze, kompletnie bezmyślny faul który wyglądał jakby celowo chłopa chciał powalić a na dodatek nie musiał tego robić, bo Monachium w tej sytuacji i tak raczej nie straciłoby bramki XD

dawid2468

A co zrobił? Zobaczycie ze teraz Bayern w lidze straci punkty 2, 3 razy pod rząd a my ich dogonimy :) #murem za Sahinem :)

Sis
Sis 3 dni temu, 2024-12-03

Ale Neuer to jest debil XDDDD

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 4 dni temu, 2024-12-02

Typowy darmozjad

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 4 dni temu, 2024-12-02

Dlatego należy się go pozbyć bo ma gdzieś cały klub czy kibiców i przyszedł tutaj tylko i wyłącznie po wypłatę

FilipSantana
FilipSantana 4 dni temu, 2024-12-02

Anton nie zagra już w tym roku. Tak w ogóle obejrzałem klatka po klatce w zwolnionym tempie ten strzał w głowę Sulego i najlepsze jest to że Sule w ogóle nie dostał w głowę xD piłka odbiła się od ręki przy ciele bensebainiego i sule mógł na luzie biec dalej bronić ale uśmiechniętemu po meczu BigMacowi oczywiście to nie przeszkadza i ma wywalone jajca jak zwykle

artur1973
artur1973 4 dni temu, 2024-12-02

Nasze centusie z zarządu już myślą o sprzedaży Gittensa. Byleby min . 100 mln wleciało. Typowy BVB

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 5 dni temu, 2024-12-01

Anton wypada na mecz z Gladbach i Barcą

dawid2468
dawid2468 5 dni temu, 2024-12-01

Byleby Cana nie wystawiał

statystyki
Użytkownicy online: Dani17, StefanKlos
Gości online: 68
Zarejestrowanych użytkowników: 10208
Ostatnio zarejestrowany: barbara071003
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem