Forum dyskusyjne
9 maja 2012, 19:45 [cytuj]
Jakoś mnie ta LE nie jara tak jak kilka lat temu. Nie wiem czemu.
Jakoś mnie ta LE nie jara tak jak kilka lat temu. Nie wiem czemu.
9 maja 2012, 20:04 [cytuj]
Szczerze mówiąc, zdecydowanie bardziej interesujący był Puchar UEFA. Ale i tak się trzeba cieszyć tym co jest.
Szczerze mówiąc, zdecydowanie bardziej interesujący był Puchar UEFA. Ale i tak się trzeba cieszyć tym co jest.
9 maja 2012, 20:49 [cytuj]
Oglądam, ale równocześnie piszę sprawozdanie na laborki, więc tylko rzucam okiem. W końcu końcówka sezonu piłkarskiego
Dziś finał LE, jutro pierwszy baraż o BL, w sobote finał DFB Pokal, dalej we wtorek drugi baraż, pozniej w sobote finał CL, a potem czekanie na kolejny sezon
Oglądam, ale równocześnie piszę sprawozdanie na laborki, więc tylko rzucam okiem. W końcu końcówka sezonu piłkarskiego:)
Dziś finał LE, jutro pierwszy baraż o BL, w sobote finał DFB Pokal, dalej we wtorek drugi baraż, pozniej w sobote finał CL, a potem czekanie na kolejny sezon :)
9 maja 2012, 20:53 [cytuj]
Ależ Falcao zawinął... on jest zdecydowanie za dobry na poziom AM. Zresztą udowodnił to już wielokrotnie, że pasowalby do najwiekszych klubów. :-)
Ależ Falcao zawinął... on jest zdecydowanie za dobry na poziom AM. Zresztą udowodnił to już wielokrotnie, że pasowalby do najwiekszych klubów. :-)
9 maja 2012, 20:55 [cytuj]
No bramka ładna, samo okienko
No bramka ładna, samo okienko :)
9 maja 2012, 20:55 [cytuj]
"kowdi" powiedział/a:
W końcu końcówka sezonu piłkarskiego
Jeszcze Euro 2012 , a dla pasjonatów piłka na IO.
Ja lubię LE, ale nie przepadam za finałami międzynarodowych rozgrywek, w których grają dwie ekipy z tego samego kraju. Tak czy inaczej dziś trzymam kciuki za Basków.
Jeszcze Euro 2012 :), a dla pasjonatów piłka na IO.
Ja lubię LE, ale nie przepadam za finałami międzynarodowych rozgrywek, w których grają dwie ekipy z tego samego kraju. Tak czy inaczej dziś trzymam kciuki za Basków.
9 maja 2012, 21:12 [cytuj]
Chodziło mi o rozgrywki klubowe, Euro to swoją drogą
Chodziło mi o rozgrywki klubowe, Euro to swoją drogą :P
9 maja 2012, 21:38 [cytuj]
Falcao :shock:
Szkoda basków bo to im życzę trofeum ale z taką grą to nie mają czego szukać.
Falcao :shock:
Szkoda basków bo to im życzę trofeum ale z taką grą to nie mają czego szukać.
9 maja 2012, 22:29 [cytuj]
Ładnie teraz Diego minął te pachołki, co to stały mu na drodze :mrgreen:
Ładnie teraz Diego minął te pachołki, co to stały mu na drodze :mrgreen:
9 maja 2012, 23:03 [cytuj]
Szkoda Basków, bo fajnie jakby ta społeczność osiągnęła taki sukces.
9 maja 2012, 23:46 [cytuj]
"mroz" powiedział/a:
Dokładnie, patrząc na to jak grali w LE szkoda że nie sięgnęli po puchar, ich płacz mówił wszystko, ciekawe co z nimi dalej będzie bo Bielsa pewnie po sezonie dostanie mnóstwo ofert od m.in. Chelsea czy Liverpoolu które będą szukały szkoleniowca, chociaż Interowi już odmówił... :roll: Tak czy inaczej zasłużona wygrana Atletico, pięknie grali, choć trzeba przyznać że Bilbao dzisiaj wyjątkowo słabo.
Dokładnie, patrząc na to jak grali w LE szkoda że nie sięgnęli po puchar, ich płacz mówił wszystko, ciekawe co z nimi dalej będzie bo Bielsa pewnie po sezonie dostanie mnóstwo ofert od m.in. Chelsea czy Liverpoolu które będą szukały szkoleniowca, chociaż Interowi już odmówił... :roll: Tak czy inaczej zasłużona wygrana Atletico, pięknie grali, choć trzeba przyznać że Bilbao dzisiaj wyjątkowo słabo.
10 maja 2012, 12:53 [cytuj]
"MisiU" powiedział/a:
Bielsa pewnie po sezonie dostanie mnóstwo ofert
Z tego co wiem to on chce miec calkowita wladze nad kadra, a tego to mu nikt nie da...
Z tego co wiem to on chce miec calkowita wladze nad kadra, a tego to mu nikt nie da...
28 maja 2012, 14:06 [cytuj]
Kalendarz eliminacji:
25.06 - losowanie pierwszej i drugiej rundy eliminacji
5/12.07 - mecze pierwszej rundy eliminacji
19/26.07 - mecze drugiej rundy eliminacji
20.07 - losowanie trzeciej rundy eliminacji
2/9.08 - mecze trzeciej rundy eliminacji
10.08 - losowanie fazy play-off
23/30.08 - mecze fazy play-off
Kalendarz eliminacji:
25.06 - losowanie pierwszej i drugiej rundy eliminacji
5/12.07 - mecze pierwszej rundy eliminacji