Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  
Forum dyskusyjne » Archiwum » przecenieni vs. niedocenieni
15 lutego 2008, 23:00 [cytuj]
hehe a dla mnie to idealnie by pasowal na prawa obrone Daniel Alves z Sevilli hehehhe ;D idealny partner na prawa strone dla Kuby ;P no co.. jak marzyc to na calego ;D

hmm co do Rukaviny to chyba troszke za wczesnie na ocenianie jego gry :) zobaczymy za pare spotkan czy bedzie przydatny :) miejmy nadzieje,ze tak ;P chociaż tak czy siak Degenowi zaproponowałbym nowy kontrakt :) warto miec go nawet na lawce w razie kontuzji czy kartek :)
hehe a dla mnie to idealnie by pasowal na prawa obrone Daniel Alves z Sevilli hehehhe ;D idealny partner na prawa strone dla Kuby ;P no co.. jak marzyc to na calego ;D

hmm co do Rukaviny to chyba troszke za wczesnie na ocenianie jego gry :) zobaczymy za pare spotkan czy bedzie przydatny :) miejmy nadzieje,ze tak ;P chociaż tak czy siak Degenowi zaproponowałbym nowy kontrakt :) warto miec go nawet na lawce w razie kontuzji czy kartek :)
16 lutego 2008, 17:17 [cytuj]
"Adek" powiedział/a:
heh, a ja wrecz przeciwnie ;) Na mnie wywarł dobre wrażenie ;) na pewno lepsze niz Degen
Degen przynajmniej umiał wyprowadzić jakąś sensowną akcję. Rukavina nawet tego nie potrafi. Ale oczywiście nie przekreślam go tylko póki co obserwuję.
Degen przynajmniej umiał wyprowadzić jakąś sensowną akcję. Rukavina nawet tego nie potrafi. Ale oczywiście nie przekreślam go tylko póki co obserwuję.
16 lutego 2008, 17:28 [cytuj]
Rukavina tez wyprowadza akcje... czesto widac go po bramka przeciwnika... Degen robi podobnie... tylko Degen sie juz nie wraca... i potem padaja tamta strona bramki... a on sie tylko glupie smieje :-? :-x Jak na razie wole Rukavine, ale zobaczymy co pokaze w kolejnych meczach :-)
Rukavina tez wyprowadza akcje... czesto widac go po bramka przeciwnika... Degen robi podobnie... tylko Degen sie juz nie wraca... i potem padaja tamta strona bramki... a on sie tylko glupie smieje :-? :-x Jak na razie wole Rukavine, ale zobaczymy co pokaze w kolejnych meczach :-)
16 lutego 2008, 23:30 [cytuj]
dla mnie jak narazie Rukavina lepiej sie wykazuje niz Degen, hmm u Rukaviny sa takie tyopwe szybkie szalone pomysly na ofensywe ;-) ciekawie beda z Blaszczykowskim wygladac na jednej stronie
dla mnie jak narazie Rukavina lepiej sie wykazuje niz Degen, hmm u Rukaviny sa takie tyopwe szybkie szalone pomysly na ofensywe ;-) ciekawie beda z Blaszczykowskim wygladac na jednej stronie
28 marca 2008, 13:39 [cytuj]
Jeśli chodzi p Brzenske jeśli się zastanawiacie czemu gra to zobatrzcie jego warunki fizyczne, nie ważne ze jest trochę drewniany ale w powietrzu to trza go najpierw przeskoczyć i tylko dlatego gra przynajmniej takie jest moje skromne zdanie

niedoceniany to Woerns po 1 gra całkiem całkiem (no nie umie się skumać z Kowacem) ale trzyma równa formę a po 2 jak mamy w składzie samych smarkaczy to kto im wszystkim pokarze jak grac. BVB rozstall się z Kollerem, Routerem, no i Samerem ludźmi którzy samym doświadczeniem mogli by nam pomóc ale co jak tam wiem Zorc wie lepiej :)

PS Doll RAUS SAMER BACK
Jeśli chodzi p Brzenske jeśli się zastanawiacie czemu gra to zobatrzcie jego warunki fizyczne, nie ważne ze jest trochę drewniany ale w powietrzu to trza go najpierw przeskoczyć i tylko dlatego gra przynajmniej takie jest moje skromne zdanie

niedoceniany to Woerns po 1 gra całkiem całkiem (no nie umie się skumać z Kowacem) ale trzyma równa formę a po 2 jak mamy w składzie samych smarkaczy to kto im wszystkim pokarze jak grac. BVB rozstall się z Kollerem, Routerem, no i Samerem ludźmi którzy samym doświadczeniem mogli by nam pomóc ale co jak tam wiem Zorc wie lepiej :)

PS Doll RAUS SAMER BACK
28 marca 2008, 14:19 [cytuj]
lopezsz, ojj chyba popiles troszke bo mnostwo bledow w Twoim komentarzu ;)
a co do Wornsa to moim zdaniem wcale nie jest niedoceniony.. przez wiele sezonow ludzie go szanowali i cieszyli sie jak gral no ale nie oszukujmy sie w tym sezonie wcale juz nie gra tak ladnie.. no ja sie wciaz bede trzymac mojego powodu dla ktorego powinien grac w rezerwach czyli KAZDY NAPASTNIK MU UCIEKA :/ nawet Ci najwolniejsi.. a tak nie moze byc ;) od Brzenski to i tak jest lepszy to nie ulega watpliwosci, od Markusa to nawet w wieku 45 lat bedzie pewnie lepszy hehe :D
przeceniony natomiast jest Valdez.. ktora nie wiedzieć czemu caly czas gra w pierwszym skladzie :|
[b]lopezsz[/b], ojj chyba popiles troszke bo mnostwo bledow w Twoim komentarzu ;)
a co do Wornsa to moim zdaniem wcale nie jest niedoceniony.. przez wiele sezonow ludzie go szanowali i cieszyli sie jak gral no ale nie oszukujmy sie w tym sezonie wcale juz nie gra tak ladnie.. no ja sie wciaz bede trzymac mojego powodu dla ktorego powinien grac w rezerwach czyli KAZDY NAPASTNIK MU UCIEKA :/ nawet Ci najwolniejsi.. a tak nie moze byc ;) od Brzenski to i tak jest lepszy to nie ulega watpliwosci, od Markusa to nawet w wieku 45 lat bedzie pewnie lepszy hehe :D
przeceniony natomiast jest Valdez.. ktora nie wiedzieć czemu caly czas gra w pierwszym skladzie :|
28 marca 2008, 14:45 [cytuj]
"ZesiQ" powiedział/a:
W tym miejscu zapomniałeś dodać, że niedoceniony jest Klimowicz. ;<
Jest ze 3 razy lepiej dysponowany niż Valdez a i tak grzeje ławkę.
Ja tego nie rozumiem, tak jak i wielu decyzji naszego trenera ;)
W tym miejscu zapomniałeś dodać, że niedoceniony jest Klimowicz. ;<
Jest ze 3 razy lepiej dysponowany niż Valdez a i tak grzeje ławkę.
Ja tego nie rozumiem, tak jak i wielu decyzji naszego trenera ;)
14 kwietnia 2008, 09:27 [cytuj]
ZesiQ no troszkę może namieszałem w tym moim pościku ale tak to bywa jak człowiek ma za szybkie myśl a za wolną rączkę
ZesiQ no troszkę może namieszałem w tym moim pościku ale tak to bywa jak człowiek ma za szybkie myśl a za wolną rączkę
27 maja 2008, 11:33 [cytuj]
A czy Waszym zdaniem Doll w ogóle nie powinien dawać szans Rickenowi..?
Przecież on od Nothe albo od Kruski jest lepszy.. Chyba, że już go tak dawno nie widziałem, że to uległo zmianie.
Zobaczymy czy to samo będzie u Kloppa.
A czy Waszym zdaniem Doll w ogóle nie powinien dawać szans Rickenowi..?
Przecież on od Nothe albo od Kruski jest lepszy.. Chyba, że już go tak dawno nie widziałem, że to uległo zmianie.
Zobaczymy czy to samo będzie u Kloppa.
27 maja 2008, 13:45 [cytuj]
hmm Ricken na pewno zasłużył na szanse z racji lat spedzonych w BVB i swojego charakteru.. skoro nie szło całej drużynie to wypadałoby dać mu szanse.. no ale moim zdaniem on już jest słabszy od Kruski ;-) i od wieelu piłkarzy z pierwszego składu.. te przerwy w treningach powodowane kontuzjami jednak robią swoje..
hmm Ricken na pewno zasłużył na szanse z racji lat spedzonych w BVB i swojego charakteru.. skoro nie szło całej drużynie to wypadałoby dać mu szanse.. no ale moim zdaniem on już jest słabszy od Kruski ;-) i od wieelu piłkarzy z pierwszego składu.. te przerwy w treningach powodowane kontuzjami jednak robią swoje..
27 maja 2008, 15:53 [cytuj]
No tak ale skoro dawał na ławkę nothe i innych z 2 drużyny, to dlaczego nie dał mu szansy? Mógł się chociaż raz nie sprawdzić - ok dziękujemy.. Ale nie dać żadnej szansy?
Może nie wiem po co się w ogóle pytałem, przecież Doll wie[dział] lepiej ;d
No tak ale skoro dawał na ławkę nothe i innych z 2 drużyny, to dlaczego nie dał mu szansy? Mógł się chociaż raz nie sprawdzić - ok dziękujemy.. Ale nie dać żadnej szansy?
Może nie wiem po co się w ogóle pytałem, przecież Doll wie[dział] lepiej ;d
27 maja 2008, 21:33 [cytuj]
odpowiedzieć prosta Ricken już stary i koczy kariere bo mu kolana nie wyrabiają nie nie wytrzymuje obciążenia BL a Nothe i Kruska to młode szczawiki i powinny grać czasem by sie rozwinąć ...
odpowiedzieć prosta Ricken już stary i koczy kariere bo mu kolana nie wyrabiają nie nie wytrzymuje obciążenia BL a Nothe i Kruska to młode szczawiki i powinny grać czasem by sie rozwinąć ...
<  1  2  3  4  

Pakiet powitalny o wartości 760 zł na start! Zarejestruj się i odbierz zakład bez ryzyka na początek.

BVB

STS to legalny bukmacher. Gra u nielegalnych podlega karze. Hazard może uzależniać - graj mądrze. Szczegóły w regulaminie. 18+

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 6 4 2 0 14
2. RB Lipsk 6 4 2 0 14
3. Eintracht Frankfurt 6 4 1 1 13
4. SC Freiburg 6 4 0 2 12
5. Bayer Leverkusen 6 3 2 1 11
6. Union Berlin 6 3 2 1 11
7. Borussia Dortmund 6 3 1 2 10
8. VfB Stuttgart 6 2 3 1 9
9. 1. FC Heidenheim 6 3 0 3 9
10. FSV Mainz 6 2 2 2 8
11. Werder Brema 6 2 2 2 8
12. VfL Wolfsburg 6 2 1 3 7
13. FC Augsburg 6 2 1 3 7
14. Borussia Mönchengladbach 6 2 0 4 6
15. FC St. Pauli 6 1 1 4 4
16. TSG 1899 Hoffenheim 6 1 1 4 4
17. Holstein Kiel 6 0 2 4 2
18. VfL Bochum 6 0 1 5 1
cała tabela
ranking typerów
Użytkownik Punkty
1. Dariopol 53
2. Alex3110 51
3. DuRiK 49
4. geniu 45
5. szymmonn 45
6. Seiano 45
7. mlabedz17 44
8. mick82 44
9. kostek12409 43
10. koniusniper9 43
cała tabela
shoutbox
Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 48 minut temu

"Kevin Behrens został zawieszony przez Wolfsburg. Niemiecki napastnik odmówił podpisania klubowej koszulki w tęczowych barwach."

Murzyn
Murzyn 56 minut temu

Zgadzam się z Rickenem.

Alex3110
Alex3110 2 godzin temu

Couto zostaje na stałe.

TytanowyTerzic
TytanowyTerzic 2 godzin temu

Ja się cieszę, że Sahin jest trenerem BVB,. Jest w pytę!

RickenZMazowsza
RickenZMazowsza 2 godzin temu

Bardzo ciekawa dyskusja o trenerach prowadzących BVB w ostatnich latach. Z grubsza przypomina rozmowę grupy maltretowanych żon o tym, której z z nich mąż był bardziej znośnym domowym tyranem... Z mojej perspektywy sprawa wygląda tak: żaden z wymienionych szkoleniowców nie pożegnał się z posadą w Borussii bezpodstawnie. Każdy coś tam niby wniósł, coś tam osiągnął, ale żałowanie, że któregoś z nich już tu nie ma to nieporozumienie. Bo jako takie właśnie "szkodowanie" postrzegam nazywanie ich zwolnień "błędami". To znakomicie, że żadnego z nich już w klubie nie ma. Dużo gorzej, że ich następca, przynajmniej na dzień 10 października 2024 roku, wydaje się być po tych samych pieniądzach.

Alex3110
Alex3110 4 godzin temu

Nie można porównywać Rose z Terzicem z jednego prostego powodu, Rose nie dostał tyle czasu w BVB.

Alex3110
Alex3110 4 godzin temu

To jeśli nie Terzic to może Michniewicz jasiu?

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Dzisiaj, 11:04

Nazywać Celtic Glasgow półamatorami, eh

FilipSantana
FilipSantana Dzisiaj, 11:04

Dla mnie Terzic > Rose. Przy czym nie chciałbym widzieć żadnego z tych panów w roli trenera BVB.

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Dzisiaj, 11:01

Nigdy nie powinni grać tu Haaland, Akanji i Bellingham?

jasiu85
jasiu85 Dzisiaj, 10:20

Po co Terzic? Jest trener Watzke.

Alex3110
Alex3110 Dzisiaj, 06:55

Nie no najlepiej żeby wrócił Terzic nie? :)

jasiu85
jasiu85 Dzisiaj, 06:08

Trzeba przyznać, że nawet dobry ten trener Watzke, wygrać 7:1 w LM to jest wyczyn nawet jeśli graliśmy z półamatorami ze Szkocji, ale w Berlinie już się nie popisał :( Tylko po co mu drugi i trzeci "trener" w osobach Sahina i Piszczka? Jeden i drugi to szrot, dobrze, że wraca Zorc, może na pudło się załapiemy a i szansa na krajowy puchar będzie.

aguero82
aguero82 Dzisiaj, 06:04

Pewnie to Watzke w zeszłym sezonie wysyłał Sule kebaby :)

aguero82
aguero82 Dzisiaj, 06:02

Watzke odpowiedzialny za formę piłkarzy :))))). Alex you made my day :)

TytanowyTerzic
TytanowyTerzic Wczoraj, 22:06

To fajnie, że połowa nie powinna grać. Szkoda tylko, że Ci sami zawodnicy rok wcześniej wygrali Puchar Niemiec. xD

Alex3110
Alex3110 Wczoraj, 22:03

W bardzo prosty, żydząc kasy zarówno na piłkarzy jak i trenera. Przychodzi potem taki Haaland czy Bellingham i po kilkunastu meczach zastanawia sie: k... co ja tu robię?!

Alex3110
Alex3110 Wczoraj, 22:02

Z tego składu co wymieniles połowa nigdy nie powinna grać dla BVB.

TytanowyTerzic
TytanowyTerzic Wczoraj, 22:01

W jaki sposób HJW wpływa na formę piłkarzy? Zatrudniając takiego, a nie innego trenera?

Alex3110
Alex3110 Wczoraj, 21:58

HJW

TytanowyTerzic
TytanowyTerzic Wczoraj, 21:45

Czyli to wina piłkarzy? Wskaż winowajców słabej formy piłkarzy za czasów Rose.

Alex3110
Alex3110 Wczoraj, 21:42

Gdyby tylko trener odpowiadał za formę poszczególnych piłkarzy, to Klopp miałby więcej niż jeden tytul CL w gablocie ;)

TytanowyTerzic
TytanowyTerzic Wczoraj, 21:26

A kto odpowiada za ich forme? xDDDDDDDDDDD

Alex3110
Alex3110 Wczoraj, 21:25

W jakiej byli wtedy formie Ci piłkarze? xDDDDDD

TytanowyTerzic
TytanowyTerzic Wczoraj, 20:19

Rose nie miał kim grac? xDDDD Mecz z St. Pauli Wyjściowa 11 Hazard, Haaland, Reus, Brandt, Witsel, Bellingham, Guerreiro, Hummels, Akanji, Meuinier. Z ławki weszli Malen Moukoko i Zagadou

jasiu85
jasiu85 Wczoraj, 18:28

A przypadkiem ten finał to nie dzięki Terziciowi a tylko i wyłącznie Sahinowi? D

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Wczoraj, 18:25

A wcześniej wyszli z najtrudniejszej grupy z pierwszego miejsca. Też chcę mieć takiego farta jak Edin

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Wczoraj, 18:21

Jaki fart? To że przez cały dwumecz PSG nie zdobyło ani jednej bramki o czymś świadczy. Atletico to nie są przypadkowi ludzie. Wyeliminowali bardzo groźny Inter i wyrzucili Real z krajowego pucharu.

dawid2468
dawid2468 Wczoraj, 17:40

Sukcesy Terzicia to łud szczęścia żeby nie powiedzieć że fart. Umówmy się, że w LM mieliśmy najsłabsze Atletico od lat, fart z PSG z tymi słupkami i poprzeczkami itd itd. Meczu z Mainz nie zapomnę nigdy. Już nie chodzi o wynik, ale o to że wyszli sobie na spacerek panienki....

Alex3110
Alex3110 Wczoraj, 16:32

A ja życzę BVB trofeów, bo po to się gra w cokolwiek - żeby wygrywać.

statystyki
Użytkownicy online: auman
Gości online: 47
Zarejestrowanych użytkowników: 10182
Ostatnio zarejestrowany: Piogog94
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem