Forum dyskusyjne
4 stycznia 2008, 12:26 [cytuj]
"T-Mac" powiedział/a:
Gattuso, który dla mnie jest ścierwem i burakiem (traktuje rywali na boisku jak śmieci i szczeka do nich jak głupi pies)...
owszem tak robi ale oprocz tego potrafi niesamowicie swoich kolegow z druzyny zmotywowac do walki
a to chyba wazniejsze
owszem tak robi ale oprocz tego potrafi niesamowicie swoich kolegow z druzyny zmotywowac do walki :) a to chyba wazniejsze :)
4 stycznia 2008, 15:29 [cytuj]
No na pewno... Ale bardzo go nie lubię, więc nigdy nie chciałbym go w BVB... Ani nikogo o podobnym charakterku... ;-)
No na pewno... Ale bardzo go nie lubię, więc nigdy nie chciałbym go w BVB... Ani nikogo o podobnym charakterku... ;-)
4 stycznia 2008, 16:16 [cytuj]
hmm ja to na srodek pomocy chcialbym takiego Vieire za najlepszych lat gry w Arsenalu ;D jakos po przejsciu do Interu ciutke sie zmarnowal wg mnie..
a propos tematu przecenieni i niedocenieni.. nie uwazacie,ze troszke niedocenionym zawodnikiem jest rowniez nasz rezerwowy bramkarz ??
hmm wg mnie zasluzyl na szanse gry w pierwszym zespole po udanych wystepach w ktorych zastepowal Romka.. troche go szkoda jesli chca sciagnac Lehmanna.. chlopak sie staral i pokazal sie z bardzo dobrej strony w meczach a i tak nie ma dla niego miejsca w pierwszej 11..
hmm ja to na srodek pomocy chcialbym takiego Vieire za najlepszych lat gry w Arsenalu ;D jakos po przejsciu do Interu ciutke sie zmarnowal wg mnie..
a propos tematu przecenieni i niedocenieni.. nie uwazacie,ze troszke niedocenionym zawodnikiem jest rowniez nasz rezerwowy bramkarz ?? :P hmm wg mnie zasluzyl na szanse gry w pierwszym zespole po udanych wystepach w ktorych zastepowal Romka.. troche go szkoda jesli chca sciagnac Lehmanna.. chlopak sie staral i pokazal sie z bardzo dobrej strony w meczach a i tak nie ma dla niego miejsca w pierwszej 11..
4 stycznia 2008, 18:03 [cytuj]
Tam muszą być jakieś układy, nie ma bata. Nie chcę snuć jakichś teorii spiskowych, ale czasami fakty same o tym świadczą, że coś tu nie tak. Zorc raus.
Tam muszą być jakieś układy, nie ma bata. Nie chcę snuć jakichś teorii spiskowych, ale czasami fakty same o tym świadczą, że coś tu nie tak. Zorc raus.
5 stycznia 2008, 22:18 [cytuj]
"ZesiQ" powiedział/a:
a propos tematu przecenieni i niedocenieni.. nie uwazacie,ze troszke niedocenionym zawodnikiem jest rowniez nasz rezerwowy bramkarz ??
Wymazałbym słowo "troszkę" Marc jest poprostu niedoceniany, przecież w meczach w których zastępował Romka, bronił poprostu znakomicie, sam byłem pod ogromnym wrażeniem, widać było niesamowią ambicje i chęć do gry. Na pewno po zaliczeniu swoich "5 minut" w Dortmundzie sam pomyślał, że może uda się wskoczyć do pierwszej jedenastki. Jak się skończyło wszyscy wiemy. Jednak teraz... kiedy Romana czeka naprawdę dłuższa przerwa z całą pewnością postawił bym na Marca, zamiast szukać nowego bramkarza. Wrócić ma jednak Lehmann, który jest szczerze mówiąc moim faworytem jeśli chodzi o bramkarzy z całej naszej planety. Fakt, że forma może nie jest już ta co kiedyś, ale nadal Jens ma u mnie wielki szacunek (jego główki w meczu z scheisse nigdy nie zapomne...) Miło na pewno będzie zobaczyć Jens'a ponownie w BVB, jednak mimo wszystko uważam że to Marc powinien dostać swoją szansę. A jeśli nie on (co jest bardzo prawdopodobne) to tylko Jens (O ile uda się go pozyskać)
Wymazałbym słowo "troszkę" Marc jest poprostu niedoceniany, przecież w meczach w których zastępował Romka, bronił poprostu znakomicie, sam byłem pod ogromnym wrażeniem, widać było niesamowią ambicje i chęć do gry. Na pewno po zaliczeniu swoich "5 minut" w Dortmundzie sam pomyślał, że może uda się wskoczyć do pierwszej jedenastki. Jak się skończyło wszyscy wiemy. Jednak teraz... kiedy Romana czeka naprawdę dłuższa przerwa z całą pewnością postawił bym na Marca, zamiast szukać nowego bramkarza. Wrócić ma jednak Lehmann, który jest szczerze mówiąc moim faworytem jeśli chodzi o bramkarzy z całej naszej planety. Fakt, że forma może nie jest już ta co kiedyś, ale nadal Jens ma u mnie wielki szacunek (jego główki w meczu z scheisse nigdy nie zapomne...) Miło na pewno będzie zobaczyć Jens'a ponownie w BVB, jednak mimo wszystko uważam że to Marc powinien dostać swoją szansę. A jeśli nie on (co jest bardzo prawdopodobne) to tylko Jens (O ile uda się go pozyskać) ;)
6 stycznia 2008, 03:34 [cytuj]
Jeżeli Jens nie chce przyjść tylko na pół roku i za małe pieniądze to zdecydowanie powinien bronić Ziegler!
Dla mnie przeceniany (nie w klubie, ale tutaj na stronie) jest Amedick. Junior to z niego już nie jest, szans dostaje mało, ale jak już gra to widzę sporo podobieństw do Marcusa, no może nie zalicza aż tak spektakularnych "baboli" :lol:
@Activ
Jedyną główkę Jensa jaką pamiętam z meczów BVB-Schalke to bramka w końcówce spotkania lata temu. Tylko, że on bronił wtedy w Schalke, a gola strzelił nam i tego mu za dobrze nie wspominam...
Jeżeli Jens nie chce przyjść tylko na pół roku i za małe pieniądze to zdecydowanie powinien bronić Ziegler!
Dla mnie przeceniany (nie w klubie, ale tutaj na stronie) jest Amedick. Junior to z niego już nie jest, szans dostaje mało, ale jak już gra to widzę sporo podobieństw do Marcusa, no może nie zalicza aż tak spektakularnych "baboli" :lol:
@Activ
Jedyną główkę Jensa jaką pamiętam z meczów BVB-Schalke to bramka w końcówce spotkania lata temu. Tylko, że on bronił wtedy w Schalke, a gola strzelił nam i tego mu za dobrze nie wspominam...
6 stycznia 2008, 03:36 [cytuj]
Racja... Też mi się wydaje, że ta jego główka była przeciwko BVB... ;-)
Racja... Też mi się wydaje, że ta jego główka była przeciwko BVB... ;-)
6 stycznia 2008, 15:47 [cytuj]
Jasne, źle to widać napisałem, miało to wyglądać mniej więcej tak:
"Jens ma u mnie wielki szacunek, mimo tej jednej sytuacji w której strzelił nam bramkę, tego nigdy nie zapomne..."
A tutaj jeszcze link
[url]pl.youtube.com/watch?v=LEEHQgsTUJk[/url]
;-)
A co do Amedick'a to całkiem nieźle się pokazał, może nie jest to "Super Talent" ale w przypadku naszej sytacji kadrowej, zwłaszcza w formacji obronnej, ktoś grać musi. Amedick miał już dość gry w drugiej drużynie, więc jak już dostał szanse musiał się pokazać z jak najlepszej strony, ogólnie myślę, że wypadł przyzwoicie.
Jasne, źle to widać napisałem, miało to wyglądać mniej więcej tak:
"Jens ma u mnie wielki szacunek, mimo tej jednej sytuacji w której strzelił nam bramkę, tego nigdy nie zapomne..."
A tutaj jeszcze link
[url]http://pl.youtube.com/watch?v=LEEHQgsTUJk[/url]
;-)
A co do Amedick'a to całkiem nieźle się pokazał, może nie jest to "Super Talent" ale w przypadku naszej sytacji kadrowej, zwłaszcza w formacji obronnej, ktoś grać musi. Amedick miał już dość gry w drugiej drużynie, więc jak już dostał szanse musiał się pokazać z jak najlepszej strony, ogólnie myślę, że wypadł przyzwoicie.
6 stycznia 2008, 16:39 [cytuj]
Amedick jest całkiem dobry. Może nie wyróżnia się zanadto, ale regularne występy mogłyby z niego zrobić solidnego obrońcę. Jak zwykle Doll jest innego zdania. Miejmy nadzieję, że po pozyskaniu dwóch stoperów (bądź co bądź liczę na jeszcze jednego, bo Rukavina nie jest szczytem marzeń) Brzenska na zawsze odejdzie w niepamięć.
Amedick jest całkiem dobry. Może nie wyróżnia się zanadto, ale regularne występy mogłyby z niego zrobić solidnego obrońcę. Jak zwykle Doll jest innego zdania. Miejmy nadzieję, że po pozyskaniu dwóch stoperów (bądź co bądź liczę na jeszcze jednego, bo Rukavina nie jest szczytem marzeń) Brzenska na zawsze odejdzie w niepamięć.
7 stycznia 2008, 00:05 [cytuj]
ja to sie caly czas modle o jakis cud zeby w koncu Brzenska przestal grac :/ co najwyzej w rezerwach niech pokopie sobie..
ja to sie caly czas modle o jakis cud zeby w koncu Brzenska przestal grac :/ co najwyzej w rezerwach niech pokopie sobie..
25 stycznia 2008, 14:56 [cytuj]
Amedick powinien mieć miejsce w podstawowym składzie , gość grać potrafi a nie jak Marcus . :-P Drugim stoperem powinien być bez wątpienia Kovać bo Woerns już nie nadąża za rywalami ale przez szacunek do niego nie powiem o nim złego słowa>
Amedick powinien mieć miejsce w podstawowym składzie , gość grać potrafi a nie jak Marcus . :-P Drugim stoperem powinien być bez wątpienia Kovać bo Woerns już nie nadąża za rywalami ale przez szacunek do niego nie powiem o nim złego słowa>
25 stycznia 2008, 15:43 [cytuj]
hehe no wlasnie to samo widze jesli chodzi o Wornsa :/ nie potrafi dogonic nawet najwolniejszych napastnikow w lidze
hehe no wlasnie to samo widze jesli chodzi o Wornsa :/ nie potrafi dogonic nawet najwolniejszych napastnikow w lidze :(
27 stycznia 2008, 20:59 [cytuj]
Stary juz jest. Wiele dla klubu zrobil, ale juz chyba czas na niego. Niech zostanie trenerem :mrgreen: moze Marcusa nauczy grac jesli to jest mozliwe :lol:
Stary juz jest. Wiele dla klubu zrobil, ale juz chyba czas na niego. Niech zostanie trenerem :mrgreen: moze Marcusa nauczy grac jesli to jest mozliwe :lol:
27 stycznia 2008, 21:19 [cytuj]
[quote]:mrgreen: moze Marcusa nauczy grac jesli to jest mozliwe :lol:[/quote]
heheheheh 1-0
no ale fakt faktem,ze powinien wziasc pod uwage zakonczenie kariery pilkarskiej..
heheheheh 1-0 ;P no ale fakt faktem,ze powinien wziasc pod uwage zakonczenie kariery pilkarskiej..
30 stycznia 2008, 09:37 [cytuj]
Amedick i Kovać to obecnie dwaj najlepsi środkowi obrońcy BVB , ciekawy jestem Hummelsa, według mnie powinien dostawać jak najczęściej szanse gry . Marcus do rezerw jesli poradzisz sobie w 3 lidze.
Amedick i Kovać to obecnie dwaj najlepsi środkowi obrońcy BVB , ciekawy jestem Hummelsa, według mnie powinien dostawać jak najczęściej szanse gry . Marcus do rezerw jesli poradzisz sobie w 3 lidze.
9 lutego 2008, 16:51 [cytuj]
no wg mnie rowniez, hmm Worns powinien juz dac sobie spokoj z gra w pilke bo jemu to ostatnio zupelnie nie wychodzi no i troszke stary juz, a Brzenska...heheheh niech idzie do rezerw i tam zostanie ;D moze tam bedzie sie wyrozniac
choc tego tez nie bylbym taki pewny
a co do Hummelsa no to poki co raczej nie jest w lepszej formie od Amedicka i Kovaca no ale faktycznie szanse musi dostawac zeby sie ograc
no wg mnie rowniez, hmm Worns powinien juz dac sobie spokoj z gra w pilke bo jemu to ostatnio zupelnie nie wychodzi no i troszke stary juz, a Brzenska...heheheh niech idzie do rezerw i tam zostanie ;D moze tam bedzie sie wyrozniac ;P choc tego tez nie bylbym taki pewny ;P a co do Hummelsa no to poki co raczej nie jest w lepszej formie od Amedicka i Kovaca no ale faktycznie szanse musi dostawac zeby sie ograc :)
15 lutego 2008, 14:53 [cytuj]
Wszystko wskazuje na to, że Hummels wystąpi od pierwszej minuty w meczu z energie ale niestety nie zastąpi Amedicka czy Kovacia tylko prezentującego się najlepiej z obrońców Rukavine ( cholerna grypa) a na lewej nie lepiej - Kringe :-x
Wszystko wskazuje na to, że Hummels wystąpi od pierwszej minuty w meczu z energie ale niestety nie zastąpi Amedicka czy Kovacia tylko prezentującego się najlepiej z obrońców Rukavine ( cholerna grypa) a na lewej nie lepiej - Kringe :-x
15 lutego 2008, 18:29 [cytuj]
Jakoś do Rukaviny nie jestem póki co przekonany. Zobaczymy jak dalej się będzie spisywał.
Jakoś do Rukaviny nie jestem póki co przekonany. Zobaczymy jak dalej się będzie spisywał.
15 lutego 2008, 21:18 [cytuj]
A nam w akademcu odcieli kablowke i sobie tyle poogladalem Bundeslige :-x ale jest tego jeden plus - nie ogladam gry naszej obrony :-P
A co do przecenionych to jakos juz nie slychac zachwytow jaki to Ziegler znakomity i o ile lepszy od Romka, ze on to nic nie wpuszcza itp. ...
A nam w akademcu odcieli kablowke i sobie tyle poogladalem Bundeslige :-x ale jest tego jeden plus - nie ogladam gry naszej obrony :-P
A co do przecenionych to jakos juz nie slychac zachwytow jaki to Ziegler znakomity i o ile lepszy od Romka, ze on to nic nie wpuszcza itp. ...
15 lutego 2008, 22:42 [cytuj]
"Murzyn" powiedział/a:
heh, a ja wrecz przeciwnie
Na mnie wywarł dobre wrażenie
na pewno lepsze niz Degen :-/ który mnie czasem doprowadza do bialej goraczki :evil:
heh, a ja wrecz przeciwnie ;) Na mnie wywarł dobre wrażenie ;) na pewno lepsze niz Degen :-/ który mnie czasem doprowadza do bialej goraczki :evil: