15 sierpnia 2007, 18:36 [cytuj]
z tego co wiem jest jeszcze kanal sport klub+ czy cos takiego. moze tam poleci, a jesli nie to zostaje nam mecz o 18... :/
szukalem tego drugiego kanalu sport klub + ale nigdzie nie ma :/
z tego co wiem jest jeszcze kanal sport klub+ czy cos takiego. moze tam poleci, a jesli nie to zostaje nam mecz o 18... :/
szukalem tego drugiego kanalu sport klub + ale nigdzie nie ma :/
15 sierpnia 2007, 22:33 [cytuj]
bleh ;/ mialem zlamany palec wiec nie moge bronic, a szkoda bo to robie na codzien... A grac pewnie też nie bede mógł bo wbiło mi sie na plazy szklo w stope ;/ zobaczymy ... najwyzej popatrze tylko
bleh ;/ mialem zlamany palec wiec nie moge bronic, a szkoda bo to robie na codzien... A grac pewnie też nie bede mógł bo wbiło mi sie na plazy szklo w stope ;/ zobaczymy ... najwyzej popatrze tylko ;)
16 sierpnia 2007, 23:18 [cytuj]
[center][color=red]UWAGA[/color] [/center]
Do osób z Gliwic i Zabrza !!! Jeśli ktoś z Gliwic wybiera się na zlot to pociąg jest 9.50 na dworcu glownym w Gliwicach !!! Natomiast pociąg ten jest w Zabrzu o godzinie 10.00 !!!
W Katowicach będziemy o 10.24 czyli w sam raz ;D
Już wiadomo na pewno że w Zabrzu wsiada Umor09 i Ja. On bedzie mial torbe i czapke z BVB. Ja bede miał bluzke i szalik więc nas poznacie na pewno. Pytanie jest jedno Kto wsiada w GLiwicach i kto jeszcze bedzie sie dosiadał w Zabrzu ?? Prosze napiszcie bo to ważne żeby sie juz w pociągu spotkać !
[center][b][color=red]UWAGA[/color] [/b][/center]
Do osób z Gliwic i Zabrza !!! Jeśli ktoś z Gliwic wybiera się na zlot to pociąg jest 9.50 na dworcu glownym w Gliwicach !!! Natomiast pociąg ten jest w Zabrzu o godzinie 10.00 !!!
W Katowicach będziemy o 10.24 czyli w sam raz ;D
Już wiadomo na pewno że w Zabrzu wsiada Umor09 i Ja. On bedzie mial torbe i czapke z BVB. Ja bede miał bluzke i szalik więc nas poznacie na pewno. Pytanie jest jedno Kto wsiada w GLiwicach i kto jeszcze bedzie sie dosiadał w Zabrzu ?? Prosze napiszcie bo to ważne żeby sie juz w pociągu spotkać !
17 sierpnia 2007, 12:09 [cytuj]
To kto sie deklaruje, ze wezmie aparat? Givdaf, bierzesz?
To kto sie deklaruje, ze wezmie aparat? Givdaf, bierzesz?
17 sierpnia 2007, 13:05 [cytuj]
nie mam Trance chyba ma =]
nie mam :( Trance chyba ma =]
17 sierpnia 2007, 15:12 [cytuj]
ja raczej bede mial, nie obiecuje ale sie postaram. Wiec jakby co to bede robic foty.
ja raczej bede mial, nie obiecuje ale sie postaram. Wiec jakby co to bede robic foty.
17 sierpnia 2007, 17:37 [cytuj]
spoko, Korki napewno zabierze aparat i kilka jeszcze osob mowilo ze bedzie mialo ;-)
spoko, Korki napewno zabierze aparat i kilka jeszcze osob mowilo ze bedzie mialo ;-)
17 sierpnia 2007, 19:00 [cytuj]
[quote]ytanie jest jedno Kto wsiada w Gliwicach i kto jeszcze bedzie sie dosiadał w Zabrzu ??[/quote]
ja wsiade w gliwicach :-P i bede wypatrywal w zabrzu was przez okno :mrgreen:
jak moge wziasc caparat zaden problem dla mnie
ja wsiade w gliwicach :-P i bede wypatrywal w zabrzu was przez okno :mrgreen:
jak moge wziasc caparat zaden problem dla mnie
17 sierpnia 2007, 20:53 [cytuj]
Ja z Bercikiem i mysle, ze kilkoma osobami z Tarnowskich Gor, bedziemy ok 10,30
Ja z Bercikiem i mysle, ze kilkoma osobami z Tarnowskich Gor, bedziemy ok 10,30 :)
18 sierpnia 2007, 00:57 [cytuj]
ja tylko przypominam że byle kto może wejść na forum i przeczytać co piszecie, bo piszecie bardzo dużo na temat połączeń.
trzymajcie się razem i bądźcie czujni jeśli nie chcecie stracić barw lub odrobinki zdowia :>
ja tylko przypominam że byle kto może wejść na forum i przeczytać co piszecie, bo piszecie bardzo dużo na temat połączeń.
trzymajcie się razem i bądźcie czujni jeśli nie chcecie stracić barw lub odrobinki zdowia :>