Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Archiwum » I Zlot fanów BVB
25 czerwca 2007, 22:19 [cytuj]
shaz zgadzam sięz tobą i uważam że powinniśmy spotkać się razem a nie jak dzieci wyzywać się ze ty mas zlepszą stronę a ty gorszą. Chętnie na takie spotkanie w tych Tarnowskich górach pojade ale panowie KONKRETY
niech ktoś podejmie męsko decyzje i pwoie ! odbedzie sie wtego i tego dnia o tej i o tej godzinie. Zawsze bedzie tak ze komus nie pasuje a kamus pasuje! takie jest życie, więc jak ustalicie (mysle tu o stronie bvbpoland-która pozdrawiam) dokładny termin to sam dodam newsa na naszej stronie ... Tylko proszę was aby to było przynajmniej z tygodniowym wyprzedzeniem żeby możnabyło sobie wszystko ustalić . Wraz ze szczegółami. Musi być tak że organizujemy i czy bedzie 30 osob czy 8 to nie ważne !!!
Poprostu sopotkajmy się, pogaajmy a potem bedziemy myśleć o wyjazdach na mece itp ....
shaz zgadzam sięz tobą i uważam że powinniśmy spotkać się razem a nie jak dzieci wyzywać się ze ty mas zlepszą stronę a ty gorszą. Chętnie na takie spotkanie w tych Tarnowskich górach pojade ale panowie KONKRETY
niech ktoś podejmie męsko decyzje i pwoie ! odbedzie sie wtego i tego dnia o tej i o tej godzinie. Zawsze bedzie tak ze komus nie pasuje a kamus pasuje! takie jest życie, więc jak ustalicie (mysle tu o stronie bvbpoland-która pozdrawiam) dokładny termin to sam dodam newsa na naszej stronie ... Tylko proszę was aby to było przynajmniej z tygodniowym wyprzedzeniem żeby możnabyło sobie wszystko ustalić . Wraz ze szczegółami. Musi być tak że organizujemy i czy bedzie 30 osob czy 8 to nie ważne !!!
Poprostu sopotkajmy się, pogaajmy a potem bedziemy myśleć o wyjazdach na mece itp ....
25 czerwca 2007, 23:08 [cytuj]
Shaz w Rzeszowie spotkanie LFC organizowałem ja z kumplem :):) a teraz już to jest oczywiste że spotykamy sie na każdym meczu, Spotkanie jednodniowe najlepiej na śląsku bo tam najwięcej fanów blisko siebie
Shaz w Rzeszowie spotkanie LFC organizowałem ja z kumplem :):) a teraz już to jest oczywiste że spotykamy sie na każdym meczu, Spotkanie jednodniowe najlepiej na śląsku bo tam najwięcej fanów blisko siebie
26 czerwca 2007, 13:58 [cytuj]
"givdaf" powiedział/a:
Skoro ten wasz serwis jest taki "super" to dlaczego tak chcecie sie znami łączyć ??
Zaraz jak powstal serwis Borussia.com.pl, jak nie mieliscie jeszcze forum, to juz proponowalem wspolprace, ale Rumcajs nie chcial. I widz, ze wogole Was o zdanie nie pytal...

givdaf, jezeli chcesz to usun te moje posty, bo widze, ze zasmiecam forum 8-)
Zaraz jak powstal serwis Borussia.com.pl, jak nie mieliscie jeszcze forum, to juz proponowalem wspolprace, ale Rumcajs nie chcial. I widz, ze wogole Was o zdanie nie pytal...

givdaf, jezeli chcesz to usun te moje posty, bo widze, ze zasmiecam forum 8-)
26 czerwca 2007, 14:31 [cytuj]
tak zaśmiecasz ... a to że sie podpisujesz jako gość to synonim braku odwagi ?
tak zaśmiecasz ... a to że sie podpisujesz jako gość to synonim braku odwagi ?
26 czerwca 2007, 14:50 [cytuj]
"Gość" powiedział/a:
I widz, ze wogole Was o zdanie nie pytal...
Bo większości osób nie było jeszcze w redakcji...
Bo większości osób nie było jeszcze w redakcji...
26 czerwca 2007, 16:36 [cytuj]
To nie jest synonim braku odwagi.. po prostu zapomnialem sie podpisac, bo nie bylem jeszcze wtedy zarejestrowany. Teraz wiesz, ze to ja bylem. Nie mam do Was pretensji, ze macie nowe forum. Nawet moze sie pogodze z waszym serrwisem... 8-)
I mowie Ci... skasuj sobie te moje posty bo mi juz nie sa potrzebne a w tym mniejscu to jest spam...
To nie jest synonim braku odwagi.. po prostu zapomnialem sie podpisac, bo nie bylem jeszcze wtedy zarejestrowany. Teraz wiesz, ze to ja bylem. Nie mam do Was pretensji, ze macie nowe forum. Nawet moze sie pogodze z waszym serrwisem... 8-)
I mowie Ci... skasuj sobie te moje posty bo mi juz nie sa potrzebne a w tym mniejscu to jest spam...
26 czerwca 2007, 22:58 [cytuj]
dobra dobra koniec offtopa... widac zreszta 14 lat :-P Panowie zatem na dniach pojawią się konkretny zwiazane ze Zlotem fanow Borussii Dortmund zorganizowanym przez redakcje borussia.com.pl . Juz wiemy ze miejscem spotkania beda Katowice. Wiecej informacji niebawem.
dobra dobra koniec offtopa... widac zreszta 14 lat :-P Panowie zatem na dniach pojawią się konkretny zwiazane ze Zlotem fanow Borussii Dortmund zorganizowanym przez redakcje borussia.com.pl . Juz wiemy ze miejscem spotkania beda Katowice. Wiecej informacji niebawem.
26 czerwca 2007, 23:07 [cytuj]
No ja jestem kibicem BVB już dobre 12 lat i z chęcią bym się zjawił na takim zlocie
No ja jestem kibicem BVB już dobre 12 lat i z chęcią bym się zjawił na takim zlocie
27 czerwca 2007, 00:08 [cytuj]
No to tak:
Termin: Sądze że najlepiej na wakacjach w jakąś sobote
Lokacja: Zna ktos w Ka-ce jakis lokal gdzie leci bundesliga, lub gdzies gdzie jest DVD żeby oglądnąc jakis stary mecz, jak ktos ma na płycie
No to tak:
Termin: Sądze że najlepiej na wakacjach w jakąś sobote
Lokacja: Zna ktos w Ka-ce jakis lokal gdzie leci bundesliga, lub gdzies gdzie jest DVD żeby oglądnąc jakis stary mecz, jak ktos ma na płycie
27 czerwca 2007, 12:39 [cytuj]
Tomi, postaram się coś znaleźć. Jak znajdę to dam znać.

Edit: City Pub - to zaraz przy dworcu. Pytałem kumpla i powiedział, że tam jest "n-ka". Byłem już tam kilka razy na meczu LFC i było sympatycznie.

Więcej na citypub.pl
Tomi, postaram się coś znaleźć. Jak znajdę to dam znać.

Edit: City Pub - to zaraz przy dworcu. Pytałem kumpla i powiedział, że tam jest "n-ka". Byłem już tam kilka razy na meczu LFC i było sympatycznie.

Więcej na www.citypub.pl
27 czerwca 2007, 14:00 [cytuj]
Ja bym zrobił tak !!!!

Liga zaczyna sie w połowie sierpnia (tak sądze bo tak było w tamtym roku) .. tak więc moglibśmy się tam spotkać w jakąś sobote i wspólnie obejrzeć mecz BVB... podopingować, pobawić się a potem pojechać do domów ...

Co wy na to ? a ten citypub jak ma "n"ke to ma tez sport klub ... tylko czy akurat beda puszczac mecz BVB ?
Ja bym zrobił tak !!!!

Liga zaczyna sie w połowie sierpnia (tak sądze bo tak było w tamtym roku) .. tak więc moglibśmy się tam spotkać w jakąś sobote i wspólnie obejrzeć mecz BVB... podopingować, pobawić się a potem pojechać do domów ...

Co wy na to ? a ten citypub jak ma "n"ke to ma tez sport klub ... tylko czy akurat beda puszczac mecz BVB ?
28 czerwca 2007, 15:56 [cytuj]
Ja niedługo wyjeżdżam na wakacje więc jakby ktoś w końcu ustalił miejsce i czas tego zlotu to niech napisze na forum dupnymi literam kiedy ten zlot się odbędzie żeby wszyscy to widzieli.
Ja niedługo wyjeżdżam na wakacje więc jakby ktoś w końcu ustalił miejsce i czas tego zlotu to niech napisze na forum dupnymi literam kiedy ten zlot się odbędzie żeby wszyscy to widzieli.
28 czerwca 2007, 22:20 [cytuj]
Dla wszystkich zainteresowanych wyjazdem do Dortmundu na mecz:tani wylot samolotem jest 10.11 z Katowic a powröt dzien pözniej cena 214zl bez oplaty za rezerwacje.W ten dzien czyli ponoc w sobote(terminarz moze ulec zmianie)BVB gra z eintrachtem.Mozecie poröwnac mecze u siebie z wylotami z Katowic badz Krakowa.
book.wizzair.com/skylights/cgi-bin/skylights.cgi
albo
easyjet.com/pl/Zarezerwuj/index.asp

VON DER ELBE BIS ZUR ISAR IMMER WIEDER BVB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dla wszystkich zainteresowanych wyjazdem do Dortmundu na mecz:tani wylot samolotem jest 10.11 z Katowic a powröt dzien pözniej cena 214zl bez oplaty za rezerwacje.W ten dzien czyli ponoc w sobote(terminarz moze ulec zmianie)BVB gra z eintrachtem.Mozecie poröwnac mecze u siebie z wylotami z Katowic badz Krakowa.
http://book.wizzair.com/skylights/cgi-bin/skylights.cgi
albo
http://easyjet.com/pl/Zarezerwuj/index.asp

VON DER ELBE BIS ZUR ISAR IMMER WIEDER BVB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 lipca 2007, 22:46 [cytuj]
[center][size=200][color=red]CZAS NA KONKRETY[/color] [/size][/center]

To tak, w związku z wyjazdem do Dortmundu to jest on jednak dużym wydatkiem, trzeba powiedzieć ... 500 czy 600 zł to na prawdę sporo a myśle że niżej nie zejdziemy jeśli chcemy kupić jakieś pamiątki a chyba każdy by chciał. Tak więc myślę że może w następnej rundzie ... na wiosnę ??

Narazie proponuję zrobić spotkanie na meczu w Katowicach w tym City Pub - (to zaraz przy dworcu podobno). Mają tam TV "n" więc sądzę że na sportclubie puszczą [color=red]18.08.07[/color] FC Schalke 04 - BVB ?? Więc ja proponuje się spotkać, poznamy się i może dopiero wtedy pomyślimy o jakimś wyjeździe na mecz....

Nie chce mi się czytać już tego że jedn chce wtedy drugi wtedy, jeden tu a jeden tu .. pora na konkrety ;]

proszę w takim razie W TYM TEMACIE napisać ... !! w ten sposób :

- będe na (tu wpisać ile) procent ...
- a tu piszcie jakies uwagi dotyczące tego ...
[center][size=200][b][color=red]CZAS NA KONKRETY[/color] [/b][/size][/center]

To tak, w związku z wyjazdem do Dortmundu to jest on jednak dużym wydatkiem, trzeba powiedzieć ... 500 czy 600 zł to na prawdę sporo a myśle że niżej nie zejdziemy jeśli chcemy kupić jakieś pamiątki a chyba każdy by chciał. Tak więc myślę że może w następnej rundzie ... na wiosnę ??

Narazie proponuję zrobić spotkanie na meczu w Katowicach w tym City Pub - (to zaraz przy dworcu podobno). Mają tam TV "n" więc sądzę że na sportclubie puszczą [color=red][b]18.08.07[/b][/color] FC Schalke 04 - BVB ?? Więc ja proponuje się spotkać, poznamy się i może dopiero wtedy pomyślimy o jakimś wyjeździe na mecz....

Nie chce mi się czytać już tego że jedn chce wtedy drugi wtedy, jeden tu a jeden tu .. pora na konkrety ;]

proszę w takim razie W TYM TEMACIE napisać ... !! w ten sposób :

- będe na (tu wpisać ile) procent ...
- a tu piszcie jakies uwagi dotyczące tego ...
2 lipca 2007, 00:31 [cytuj]
Wypadałoby, aby na zlocie był szef strony, na 90% jestem, nie wiem jak wyjde z $$
Wypadałoby, aby na zlocie był szef strony, na 90% jestem, nie wiem jak wyjde z $$
2 lipca 2007, 10:22 [cytuj]
Hej :) właśnie gadałem z Guciem odnośnie zlotu.. proszę oto cała nasza rozmowa co mi pisał:

Ja3 10:07:34
hej :)
Ja3 10:07:47
jestem Mail co myślisz o wspólnym zlocie fanów Borussii
Gucio(BVB) 10:07:53
hej..
Gucio(BVB) 10:08:04
tzn jak wspólnym ?? w jakim sensie ??
Ja3 10:08:46
z obu stron bvbpoland.net & borussia.com.pl
Gucio(BVB) 10:08:58
hmm.. a on się zgodzą ??
Gucio(BVB) 10:09:11
ja jestem otwarty na propozycję.. :)
Gucio(BVB) 10:09:18
tylko trzeba by miejsce wybrać !
Ja3 10:09:32
na forum: borussia.com.pl/forum toczy się debata..
Gucio(BVB) 10:09:50
tak, widziałem tzn, czytałem ją..
Ja3 10:10:17
i co sądzisz ?
Gucio(BVB) 10:10:47
bo tam chyba było, że w Katowicach ten zlot miałby się odbyć..
Gucio(BVB) 10:11:02
gdyby było więcej niz 20 osób ja z chęcią bym pojechał..
Ja3 10:11:14
no raczej w katowicach..
Ja3 10:11:39
ale to trzeba by było obgadać sprawę z adminami tamtej strony..
Gucio(BVB) 10:11:48
ja jestem otwarty na propozycję jak mówiłem..
Gucio(BVB) 10:12:17
pogadam jeszcze z Korkim :)
Ja3 10:12:20
oki
Ja3 10:12:27
a propos co ze stroną ?? serwer się popsuł..
Gucio(BVB) 10:12:51
nie :P zmieniamy serwa bo szykujemy nowości na stronę.. zjawił się sponsor i wiesz.. :P
Ja3 10:12:57
aaa <spoko>
Ja3 10:13:15
nie obrazisz sie jak wrzucę naszą rozmowę na forum ?
Gucio(BVB) 10:13:27
okej, możesz wrzucać.. nie obrażę sie :D
Gucio(BVB) 10:13:35
sorrka muszę spadać..
Gucio(BVB) 10:13:40
bede za 30 min cześć :)

Więc z jego rozmowy wynika, że chciałby tego zlotu.. Decyzja teraz należy do adminów ten strony :) PS. Mój 1 post witam na stronie..
Hej :) właśnie gadałem z Guciem odnośnie zlotu.. proszę oto cała nasza rozmowa co mi pisał:

Ja3 10:07:34
hej :)
Ja3 10:07:47
jestem Mail co myślisz o wspólnym zlocie fanów Borussii
Gucio(BVB) 10:07:53
hej..
Gucio(BVB) 10:08:04
tzn jak wspólnym ?? w jakim sensie ??
Ja3 10:08:46
z obu stron bvbpoland.net & borussia.com.pl
Gucio(BVB) 10:08:58
hmm.. a on się zgodzą ??
Gucio(BVB) 10:09:11
ja jestem otwarty na propozycję.. :)
Gucio(BVB) 10:09:18
tylko trzeba by miejsce wybrać !
Ja3 10:09:32
na forum: borussia.com.pl/forum toczy się debata..
Gucio(BVB) 10:09:50
tak, widziałem tzn, czytałem ją..
Ja3 10:10:17
i co sądzisz ?
Gucio(BVB) 10:10:47
bo tam chyba było, że w Katowicach ten zlot miałby się odbyć..
Gucio(BVB) 10:11:02
gdyby było więcej niz 20 osób ja z chęcią bym pojechał..
Ja3 10:11:14
no raczej w katowicach..
Ja3 10:11:39
ale to trzeba by było obgadać sprawę z adminami tamtej strony..
Gucio(BVB) 10:11:48
ja jestem otwarty na propozycję jak mówiłem..
Gucio(BVB) 10:12:17
pogadam jeszcze z Korkim :)
Ja3 10:12:20
oki
Ja3 10:12:27
a propos co ze stroną ?? serwer się popsuł..
Gucio(BVB) 10:12:51
nie :P zmieniamy serwa bo szykujemy nowości na stronę.. zjawił się sponsor i wiesz.. :P
Ja3 10:12:57
aaa <spoko>
Ja3 10:13:15
nie obrazisz sie jak wrzucę naszą rozmowę na forum ?
Gucio(BVB) 10:13:27
okej, możesz wrzucać.. nie obrażę sie :D
Gucio(BVB) 10:13:35
sorrka muszę spadać..
Gucio(BVB) 10:13:40
bede za 30 min cześć :)

Więc z jego rozmowy wynika, że chciałby tego zlotu.. Decyzja teraz należy do adminów ten strony :) PS. Mój 1 post witam na stronie..
2 lipca 2007, 11:01 [cytuj]
no to ja ze swojej strony wszysckich z ich strony zapraszam !!!

mam tylko pytanie do osób z Katowic ... Zmieści się w tym City pubie tyle osób ?? Może trzeba coś zarezerwować ??
no to ja ze swojej strony wszysckich z ich strony zapraszam !!!

mam tylko pytanie do osób z Katowic ... Zmieści się w tym City pubie tyle osób ?? Może trzeba coś zarezerwować ??
2 lipca 2007, 12:07 [cytuj]
"Trance_man" powiedział/a:
wyzej to majne post ;p logout byl ;)
Newsy pisz :P

Panowie konkrety miały byc, a tu co?
Newsy pisz :P

Panowie konkrety miały byc, a tu co?
2 lipca 2007, 13:04 [cytuj]
Rezerwacje zawsze lepiej zrobić, żeby potem nie było niemiłej niespodzianki. Co do miejsc: jest tam taka specjalna salka dla kibiców z rzutnikiem - na moje oko ma z 20-25 miejsc. Jeżeli będzie nas więcej możemy się przenieść do normalnej sali. Trzeba by jeszcze tam zadzwonić, popytać i zarezerwować. Numer jest na citypub.pl
Rezerwacje zawsze lepiej zrobić, żeby potem nie było niemiłej niespodzianki. Co do miejsc: jest tam taka specjalna salka dla kibiców z rzutnikiem - na moje oko ma z 20-25 miejsc. Jeżeli będzie nas więcej możemy się przenieść do normalnej sali. Trzeba by jeszcze tam zadzwonić, popytać i zarezerwować. Numer jest na www.citypub.pl
2 lipca 2007, 13:08 [cytuj]
Ja powiem tak, jak będzie ustalona konkretna data tego zlotu to na 100% się zjawię. A co do wyjazdu na mecz to też na 100% pojade tylko nie mam paszportu inie wiem czy mnie puszczą, jak ktoś wie coś na ten temat to niech mi napisze jak by mógł.Z góry dzięki :)
Ja powiem tak, jak będzie ustalona konkretna data tego zlotu to na 100% się zjawię. A co do wyjazdu na mecz to też na 100% pojade tylko nie mam paszportu inie wiem czy mnie puszczą, jak ktoś wie coś na ten temat to niech mi napisze jak by mógł.Z góry dzięki :)
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

Pakiet powitalny o wartości 760 zł na start! Zarejestruj się i odbierz zakład bez ryzyka na początek.

BVB

STS to legalny bukmacher. Gra u nielegalnych podlega karze. Hazard może uzależniać - graj mądrze. Szczegóły w regulaminie. 18+

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 11 9 2 0 29
2. Eintracht Frankfurt 11 7 2 2 23
3. RB Lipsk 11 6 3 2 21
4. Bayer Leverkusen 11 5 5 1 20
5. Borussia Dortmund 11 6 1 4 19
6. Borussia Mönchengladbach 11 5 2 4 17
7. SC Freiburg 11 5 2 4 17
8. FSV Mainz 11 4 4 3 16
9. VfB Stuttgart 11 4 4 3 16
10. Union Berlin 11 4 4 3 16
11. VfL Wolfsburg 11 4 3 4 15
12. Werder Brema 11 4 3 4 15
13. TSG 1899 Hoffenheim 11 3 3 5 12
14. FC Augsburg 11 3 3 5 12
15. 1. FC Heidenheim 11 3 1 7 10
16. FC St. Pauli 11 2 2 7 8
17. Holstein Kiel 11 1 2 8 5
18. VfL Bochum 11 0 2 9 2
cała tabela
shoutbox
Alex3110_
Alex3110_ 13 minut temu

Znając Artura śmiem twierdzić, że Terzica by trenerem nie nazwał.

Alex3110_
Alex3110_ 14 minut temu

Mistrzostwo to zawsze mistrzostwo, i to w pierwszym sezonie.

dawid2468
dawid2468 55 minut temu

Głową do góry urwisy, będzie lepiej.

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 3 godzin temu

Alex3110 fakt to Musiala uratował pkt Bayernowi ale chodziło mi ogólnie ile przebłyski Gittensa dały nam punktów w obecnym sezonie, prawda jest taka że gdyby nie ten gol Gittensa to pewnie byśmy ten mecz przegrali

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 4 godzin temu

Artur, dokładnie tak. Jak nam wczoraj strzelili na wyrównanie, to już nawet nie łudziłem się że odrobimy. I nie ma we mnie smutku czy złości, tylko uczucie zażenowania. Ale to jest wynik zmiany trenera, który doprowadził nas do finału LM na tureckiego praktykanta.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 4 godzin temu

Super ten Reus, taki utytułowany piłkarz, największy sukces to mistrzostwo ligi ogórkowej.

artur1973
artur1973 4 godzin temu

I co jest najgorsze w tym sezonie? Budzi się człowiek nazajutrz rano i ma pełne zobojętnienie. Nie jest nawet poirytowany bo niczego się nie spodziewa i niczego nie oczekuje. Smutne to trochę. Spokojnej niedzieli

Alex3110_
Alex3110_ 6 godzin temu

Reus musiał opuścić Dortmund, żeby zostać mistrzem.

Alex3110_
Alex3110_ 6 godzin temu

Wojtyła, a to nie Musiala uratował remis bawarczykom?

FilipSantana
FilipSantana Dzisiaj, 01:50

Sule skręcił kostkę a z Beierem nie powinno być to coś poważnego

T-Mac
T-Mac Wczoraj, 22:10

Watzławiusz powinien chyba pójść drogą Jaguara i dokonać podobnego rebrandingu z BVB...

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 22:07

Ciekawe kto bo z pewnością nie Malen

waldekzsk
waldekzsk Wczoraj, 21:58

Ktoś inny też by mógł strzelić gdyby grał na jego miejscu, nie można tak liczyć ;) LM nam ucieka powoli.

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 21:45

To dobitnie pokazuje w jakim miejscu na ten moment znajduje się Dortmund w którym rządzi banda kolegów amatorów których interesują wyłącznie kasa a nie dobro klubu

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 21:43

W tym momencie mamy 21 pkt Uwaga ile tych pkt byśmy mieli gdyby nie przebłyski Gittensa? UWAGA 13, Jamie uratował nam w tym sezonie zwycięstwo z Eintrachtem, St Pauli oraz dwa remisy z Bayernem i Gladbach Bez niego mielibyśmy zawrotną średnią 1 pkt na mecz

dawid2468
dawid2468 Wczoraj, 21:42

Najlepsze jest to, że ten mecz był naszym najlepszym na wyjeździe w BL. Szkoda, że Gladbach miało niewiele okazji na strzelenie gola, a i urwali nam punkty

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 21:38

Ale zatrudnianie po znajomości i sprowadzanie piłkarzy na przeciętnym poziomie tak się właśnie kończy, ten minimalizm musi kiedyś doprowadzić do braku LM i będzie to w tym sezonie

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:44

Mnie przeraża kompletny brak PROFESJONALIZMU w tym klubie, oglądając każdy mecz za Sahina ja odnoszę wrażenie że tu nie ma żadnej taktyki tylko chłopaki wychodzą zagrac jak na orlika co tydzień i raz strzelą więcej raz mniej ale ładu i składu nie ma tu za grosz

Waszek_1995
Waszek_1995 Wczoraj, 20:41

Sahinek zbieraj ekipę i wypier****

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:31

Sahin mistrz wyjazdów, patrząc na ilość pkt BVB to ciekawe czy my wgl dobijemy chociaż do 55 pkt na koniec sezonu

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel Wczoraj, 20:30

Niesamowita seria na wyjezdzie za kadencji Sahina. Nie zapomnę jej nigdy.

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:30

Dla mnie to Gross się powinien pakować bo jest bezużyteczny

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:29

Niby słaby ale miał jedną okazje która zmarnował i to by było na tyle więc skoro koledzy nie potrafią mu nic wykreować no to sorry

FilipSantana
FilipSantana Wczoraj, 20:29

A Maleszcz i Sabitzer powinni się już pakować latem

FilipSantana
FilipSantana Wczoraj, 20:28

Słaby mecz Guirassyego dzisiaj, chyba najsłabszy w tym sezonie

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:28

Kpina i żenada, kolejny mecz w którym drużyna nie miała żadnej chęci wygranej ale tak to jest jak do klubu sprowadza się ciepłe kluseczki a nie piłkarzy na poziomie

Kibic99
Kibic99 Wczoraj, 20:26

Ten remis to porażka . Kolejny fatalny mecz na wyjeździe .

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:26

Ja myślę że oczy się nie otworzą a portfel konkretnie zamknie i to będzie nasz gwoźdz do trumny

DziadZ
DziadZ Wczoraj, 20:25

oby w le skonczyli w tym sezonie może sie oczy otworzą zarządowi

FilipSantana
FilipSantana Wczoraj, 20:25

Maleszcz xDDDD

statystyki
Użytkownicy online: KP, bialy0003
Gości online: 63
Zarejestrowanych użytkowników: 10208
Ostatnio zarejestrowany: barbara071003
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem