Forum dyskusyjne
16 czerwca 2007, 12:56 [cytuj]
Jade z zona do miasta jak wroce zamelduje sie.pozdro
Jade z zona do miasta jak wroce zamelduje sie.pozdro
16 czerwca 2007, 15:41 [cytuj]
10.08. rusza liga ,musicie zobaczyc kiedy graja u siebie jakis meczyk najlepiej we wrzesniu lub pozniej bo samoloty sa tansze.Obowiazkowo musicie sledzic ceny lotow na wizzair.com lub easyjet.com,jesli uda wam sie tanio zamowic (cena najtansza to 45euro w dwie strony,ale zadko pojawia sie taka okazja) jednak ceny wariuja codziennie.Dobra cena to ok.60euro(mowie o locie w obie strony):Co do biletow to stojacy w mlynie kosztowal 11euro,dobre siedzace w poblizu SÜdtribüne to 22 i 25,5euro.Reszta miejsc to dla wapniakow.Jesli macie gdzie przenocowac to jeszcze taniej.Normalnie to wszystko zalezy od lotow,obserwowac to podstawa a placenie odbywa sie karta kredytowa lub gotowka na lotnisku.caly wypad jak widzicie zalezy od szczescia,a a cena orientacyjna to ok 500zl,bo nie znany jest mi nocleg i apetyt danej osoby a to wiadomo tez koszta.Pozdro
10.08. rusza liga ,musicie zobaczyc kiedy graja u siebie jakis meczyk najlepiej we wrzesniu lub pozniej bo samoloty sa tansze.Obowiazkowo musicie sledzic ceny lotow na www.wizzair.com lub easyjet.com,jesli uda wam sie tanio zamowic (cena najtansza to 45euro w dwie strony,ale zadko pojawia sie taka okazja) jednak ceny wariuja codziennie.Dobra cena to ok.60euro(mowie o locie w obie strony):Co do biletow to stojacy w mlynie kosztowal 11euro,dobre siedzace w poblizu SÜdtribüne to 22 i 25,5euro.Reszta miejsc to dla wapniakow.Jesli macie gdzie przenocowac to jeszcze taniej.Normalnie to wszystko zalezy od lotow,obserwowac to podstawa a placenie odbywa sie karta kredytowa lub gotowka na lotnisku.caly wypad jak widzicie zalezy od szczescia,a a cena orientacyjna to ok 500zl,bo nie znany jest mi nocleg i apetyt danej osoby a to wiadomo tez koszta.Pozdro
17 czerwca 2007, 12:42 [cytuj]
Patrzalem przykladowo na jakis termin ok.2 weekendu w listopadzie ,wylot sobota 6 rano powrot nastepnego dnia ok.11.Cena 214zl w dwie strony z wszystkimi oplatami(Katowice-Dortmund).
Nie ma jednak jeszcze planu meczy, jednak gdy sie pojawi mozna wröcic do tematu i sprawdzac loty wedle meczöw u siebie.Loty niestety zmieniaja sie cenowo ciagle,jednakze listopad pozostaje jak obserwowalem w miare dogodny.BVB PANY
Patrzalem przykladowo na jakis termin ok.2 weekendu w listopadzie ,wylot sobota 6 rano powrot nastepnego dnia ok.11.Cena 214zl w dwie strony z wszystkimi oplatami(Katowice-Dortmund).
Nie ma jednak jeszcze planu meczy, jednak gdy sie pojawi mozna wröcic do tematu i sprawdzac loty wedle meczöw u siebie.Loty niestety zmieniaja sie cenowo ciagle,jednakze listopad pozostaje jak obserwowalem w miare dogodny.BVB PANY
17 czerwca 2007, 13:10 [cytuj]
"diabel" powiedział/a:
termin ok.2 weekendu w listopadzie ,wylot sobota 6 rano powrot nastepnego dnia ok.11.
W takim wypadku chyba nocleg nie bylby potrzebny, co obnizyloby koszty ogolne
W takim wypadku chyba nocleg nie bylby potrzebny, co obnizyloby koszty ogolne ;)
17 czerwca 2007, 19:29 [cytuj]
To sie zgadza,jednak möwilem o utopijnym terminie.Byloby niezle gdyby byl juz terminarz,gdy sie pojawi obserwujcie loty tych dwöch linii.Macie takze mozliwosci przyjazdu autobusem ale to tez koszta rzedu 280zl i 13godz. jazdy,a lot trwa 80min..Co do biletöw dla ewentualnych zainteresowanych to mam w tym doswiadczenie i moge pomöc.BVB FOREVER
To sie zgadza,jednak möwilem o utopijnym terminie.Byloby niezle gdyby byl juz terminarz,gdy sie pojawi obserwujcie loty tych dwöch linii.Macie takze mozliwosci przyjazdu autobusem ale to tez koszta rzedu 280zl i 13godz. jazdy,a lot trwa 80min..Co do biletöw dla ewentualnych zainteresowanych to mam w tym doswiadczenie i moge pomöc.BVB FOREVER
17 czerwca 2007, 21:36 [cytuj]
autobusem nie ma co jechać.. jak juz to samolotem, koszt ten sam a fligrem jets taniej, ja na taki wyjazd reflektuje !! Tak więc jak będziemy znali terminarz to ustalimy wszystko ! Wtedy dogadamy sie do biletów !! Tylko w takim razie gdzie będziemy spać ?? bo chyba nie na ulicy ^^ ....
Ja nie wiem czy się tam z tatą nie wybiore i wtedy tam byśmy się spotkali dopiero ^^
autobusem nie ma co jechać.. jak juz to samolotem, koszt ten sam a fligrem jets taniej, ja na taki wyjazd reflektuje !! Tak więc jak będziemy znali terminarz to ustalimy wszystko ! Wtedy dogadamy sie do biletów !! Tylko w takim razie gdzie będziemy spać ?? bo chyba nie na ulicy ^^ ....
Ja nie wiem czy się tam z tatą nie wybiore i wtedy tam byśmy się spotkali dopiero ^^
18 czerwca 2007, 03:18 [cytuj]
jesli chodzi o nocleg to polecam ruhr gebeit hostel, rzut kamieniem od westfallenstadion, milo i tanio
jesli chodzi o nocleg to polecam ruhr gebeit hostel, rzut kamieniem od westfallenstadion, milo i tanio :]
18 czerwca 2007, 15:30 [cytuj]
sqb raczej Ruhrgebiethostel?
sqb raczej Ruhrgebiethostel?
19 czerwca 2007, 15:02 [cytuj]
a możesz nam powiedziec jaki jest koszt nocki plus śniadania w tym hotelu ?
a możesz nam powiedziec jaki jest koszt nocki plus śniadania w tym hotelu ?
19 czerwca 2007, 15:19 [cytuj]
givdaf dla ciebie polish.hostelworld.com/hosteldetails.php?PHPSESSID=c3a94d27612728186ce6e05ba4781087
givdaf dla ciebie http://www.polish.hostelworld.com/hosteldetails.php?PHPSESSID=c3a94d27612728186ce6e05ba4781087
19 czerwca 2007, 23:22 [cytuj]
german.hostelworld.com/availability.php/HostelRuhGebietInternationalHostelDortmund-Dortmund-19635
czyli ile za nocke ... bo sie nie łapie na niemieckich stronkach ... ??
http://www.german.hostelworld.com/availability.php/HostelRuhGebietInternationalHostelDortmund-Dortmund-19635
20 czerwca 2007, 09:47 [cytuj]
"givdaf" powiedział/a:
ok. 80 zl.
ok. 80 zl.
20 czerwca 2007, 18:31 [cytuj]
czyli wyjazd to koszt ok. 350 zł ...
czyli wyjazd to koszt ok. 350 zł ...
23 czerwca 2007, 00:19 [cytuj]
placilem zdaje sie 25 ojro za nocke od osoby
placilem zdaje sie 25 ojro za nocke od osoby :]
23 czerwca 2007, 11:10 [cytuj]
bvbnet.virtualnie.info/?a=w&id=165
http://www.bvbnet.virtualnie.info/?a=w&id=165
24 czerwca 2007, 00:23 [cytuj]
Mysle ze, nasza stronka moze zorganizaowac wlasny zlot fanow BVB,a z tego co pokazuje ankieta jednak spora liczba wybrala Katowice... wiec teraz tylko musimy dopracowac troche szczegolow i mysle ze najblizszym czasie podamy jakiekolwiek informacje dotyczące zlotu
Mysle ze, nasza stronka moze zorganizaowac wlasny zlot fanow BVB,a z tego co pokazuje ankieta jednak spora liczba wybrala Katowice... wiec teraz tylko musimy dopracowac troche szczegolow i mysle ze najblizszym czasie podamy jakiekolwiek informacje dotyczące zlotu :)
25 czerwca 2007, 16:38 [cytuj]
Rumcajs, jezeli chodzi Ci o ten nasz zlot, to napisalem tylko to co Adek na naszym forum... Chcecie to organizujcie wlasny ;p
P.S: widze, ze forum preznie sie rozwija. Jeszcze tylko 2000 postów i dorównacie naszemu! Niewiem dlaczego wybraliscie konkurencje a nie współprace... :/
Rumcajs, jezeli chodzi Ci o ten nasz zlot, to napisalem tylko to co Adek na naszym forum... Chcecie to organizujcie wlasny ;p
P.S: widze, ze forum preznie sie rozwija. Jeszcze tylko 2000 postów i dorównacie naszemu! Niewiem dlaczego wybraliscie konkurencje a nie współprace... :/
25 czerwca 2007, 17:06 [cytuj]
chłopcze to forum ma 2 tygodnie i już mamy 1/5 postów co wy ... ale dla mnie na prawde nie liczy sie ile mamy postów tylko jakiej są treści... bo nabić bezsensownie 2 tysiące postów każdy potrafi ....
Skoro ten wasz serwis jest taki "super" to dlaczego tak chcecie sie znami łączyć ??
zreszta dajcie juz sppokoj i wrocmy do tematu...
chłopcze to forum ma 2 tygodnie i już mamy 1/5 postów co wy ... ale dla mnie na prawde nie liczy sie ile mamy postów tylko jakiej są treści... bo nabić bezsensownie 2 tysiące postów każdy potrafi ....
Skoro ten wasz serwis jest taki "super" to dlaczego tak chcecie sie znami łączyć ??
zreszta dajcie juz sppokoj i wrocmy do tematu...
25 czerwca 2007, 21:17 [cytuj]
28 czerwca t-mac i ja spotykamy sie w gdansku (baza wypadowa) na mini zlocie, by przy piwku pogadac o BVB i innych ciekawych tematach. spotykamy sie o godzinie 13 na dworcu w gdansku-wrzeszczu. wszystkich zainteresowanych fanow BVB z trojmiasta i okolic ja i t-mac zapraszamy Smile. dawac cynk na gg: 1187985.
28 czerwca t-mac i ja spotykamy sie w gdansku (baza wypadowa) na mini zlocie, by przy piwku pogadac o BVB i innych ciekawych tematach. spotykamy sie o godzinie 13 na dworcu w gdansku-wrzeszczu. wszystkich zainteresowanych fanow BVB z trojmiasta i okolic ja i t-mac zapraszamy Smile. dawac cynk na gg: 1187985.
25 czerwca 2007, 21:32 [cytuj]
Ja Panowie proponuję najpierw zorganizować jakieś jednodniowe spotkanie na meczu, a dopiero później myśleć o jakimś wypadzie do Dortmundu czy też kilkudniowym zlocie.
Kibicuję BVB i mieszkam blisko Katowic więc ja bym raczej był chętny. Jestem też fanem Liverpoolu i też organizujemy takie spotkania w Katowicach, Trójmieście, Toruniu czy też w Rzeszowie. Są i zloty, ale na taki zlot przyjeżdża cała ekipa z całej Polski i organizowane są one mniej więcej w centrum Polski, żeby każdy miał blisko. Atmosfera na czymś takim jest przezajebista.
Tylko nie rozumiem was w jednej kwestii. My - fani Liverpoolu ze Śląska organizujemy wspólne spotkania w Katowicach ze stroną konkurencyjną i nie ma problemu. Mowa tutaj o LFC.pl i FCLiverpool.pl (przepraszam za spam). I jeszcze spotkania obu polskich stron o BVB są bardzo blisko siebie. Nie lepiej się połączyć i zrobić jedno, wielkie spotkanie? Nie mówię tutaj o wspólnym tworzeniu strony tylko o zwyczajnym spotkaniu. Bo w końcu jesteśmy fanami jednego klubu, nie?
Ja Panowie proponuję najpierw zorganizować jakieś jednodniowe spotkanie na meczu, a dopiero później myśleć o jakimś wypadzie do Dortmundu czy też kilkudniowym zlocie.
Kibicuję BVB i mieszkam blisko Katowic więc ja bym raczej był chętny. Jestem też fanem Liverpoolu i też organizujemy takie spotkania w Katowicach, Trójmieście, Toruniu czy też w Rzeszowie. Są i zloty, ale na taki zlot przyjeżdża cała ekipa z całej Polski i organizowane są one mniej więcej w centrum Polski, żeby każdy miał blisko. Atmosfera na czymś takim jest przezajebista.
Tylko nie rozumiem was w jednej kwestii. My - fani Liverpoolu ze Śląska organizujemy wspólne spotkania w Katowicach ze stroną konkurencyjną i nie ma problemu. Mowa tutaj o LFC.pl i FCLiverpool.pl (przepraszam za spam). I jeszcze spotkania obu polskich stron o BVB są bardzo blisko siebie. Nie lepiej się połączyć i zrobić jedno, wielkie spotkanie? Nie mówię tutaj o wspólnym tworzeniu strony tylko o zwyczajnym spotkaniu. Bo w końcu jesteśmy fanami jednego klubu, nie?