Forum dyskusyjne
15 września 2008, 19:00 [cytuj]
koszulki odebrane sorki chopy ze tyla to trwo ale w sroda wysylam wszystko za jednym zamachem łacznie z zaleglywmi vlepkami
Jeszcze w tym tygodniu beda projekty Szalikow czapek oraz nowych vlepek
koszulki odebrane sorki chopy ze tyla to trwo ale w sroda wysylam wszystko za jednym zamachem łacznie z zaleglywmi vlepkami :)
Jeszcze w tym tygodniu beda projekty Szalikow czapek oraz nowych vlepek :)
15 września 2008, 19:16 [cytuj]
noi gitara :mrgreen:
czekam z niecierpliwoscia na nowe projekty vlepek i szalikow, pozdro :mrgreen: :mrgreen:
noi gitara :mrgreen:
czekam z niecierpliwoscia na nowe projekty vlepek i szalikow, pozdro :mrgreen: :mrgreen:
15 września 2008, 20:53 [cytuj]
"Karol1988" powiedział/a:
Jeszcze w tym tygodniu beda projekty
Szalikow czapek oraz nowych vlepek
Liczę, że włożysz sporo serca w projekt szalika (żeby to było coś oryginalnego i kozackiego)... 8-) :-D ;-)
Liczę, że włożysz sporo serca w projekt szalika (żeby to było coś oryginalnego i kozackiego)... 8-) :-D ;-)
15 września 2008, 22:33 [cytuj]
Co do bluz świetny pomysł.. Jak będą to chętnie kupie jedną..
Jak czapki będą jakieś kozackie jak to napisał T-Mac to też pozwolę sobie zamówić
Co do bluz świetny pomysł.. Jak będą to chętnie kupie jedną.. ;)
Jak czapki będą jakieś kozackie jak to napisał T-Mac to też pozwolę sobie zamówić ;)
15 września 2008, 22:37 [cytuj]
tez bardzo licze na kozacki projekt szalika, jak dla mnie to priorytet, licze na Ciebie Karol :mrgreen: :mrgreen: i czekam rowniez na vlepki
pozdro
tez bardzo licze na kozacki projekt szalika, jak dla mnie to priorytet, licze na Ciebie Karol :mrgreen: :mrgreen: i czekam rowniez na vlepki
pozdro
17 września 2008, 16:51 [cytuj]
No to koszulki wyslane do polowy chetnych kolejna porcaja w piatek !! Kto dostanie koszulke proszony jest o wpisanie sie tutaj
No to koszulki wyslane do polowy chetnych kolejna porcaja w piatek !! Kto dostanie koszulke proszony jest o wpisanie sie tutaj
18 września 2008, 14:32 [cytuj]
Przyszły moje koszulki. Materiał wygląda na dobry. Nadruk sprawia trochę wrażenie niezbyt trwałego, ale mam nadzieję że to Tylko wrażenie.
Dziękuję za transakcję.
Przyszły moje koszulki. Materiał wygląda na dobry. Nadruk sprawia trochę wrażenie niezbyt trwałego, ale mam nadzieję że to Tylko wrażenie.
Dziękuję za transakcję.
19 września 2008, 11:48 [cytuj]
Powinien sie nadruk 3mac bez problemu koszulki prac w 40 stopniach 1 pranie najelpiej wykonac recznie
Co Do szalikow i czepeczek !! Jezeli macie jakies dobre teksty na szalik mile widziane. Czapeczki mysle ze nie bedzie wiekszego problemu zrobic. Projekt Czapki jutro wieczor projekt szala wtorek wieczor. Vlepki Ed. 2 pod koniec przyszlego tygodnia projekty.
Powinien sie nadruk 3mac bez problemu koszulki prac w 40 stopniach 1 pranie najelpiej wykonac recznie :D
Co Do szalikow i czepeczek !! Jezeli macie jakies dobre teksty na szalik mile widziane. Czapeczki mysle ze nie bedzie wiekszego problemu zrobic. Projekt Czapki jutro wieczor projekt szala wtorek wieczor. Vlepki Ed. 2 pod koniec przyszlego tygodnia projekty.
19 września 2008, 12:09 [cytuj]
na szalik to sa propozycje :mrgreen:
Polnische Supporters - gorny napis
BORUSSIA DORTMUND - napis glowny(srodkowy)
You`ll never walk alone -dolny napis
Jak dla m :mrgreen: nie takie napisay bylybt przekozackie
:mrgreen: :mrgreen:
na szalik to sa propozycje :mrgreen:
Polnische Supporters - gorny napis
BORUSSIA DORTMUND - napis glowny(srodkowy)
You`ll never walk alone -dolny napis
Jak dla m :mrgreen: nie takie napisay bylybt przekozackie
:mrgreen: :mrgreen:
19 września 2008, 12:28 [cytuj]
Panowie !!
OSOBY O NASTEPUJACYCH NIKACH PROSZONE SA W TRYBIE NATYCHMIASTOWYM PODAC DANE NA KTORE WYSŁANE MAJA ZOSTAC KOSZULKI !!
RUMCAJS
JAGET
SQB
ADEK
Panowie !!
OSOBY O NASTEPUJACYCH NIKACH PROSZONE SA W TRYBIE NATYCHMIASTOWYM PODAC DANE NA KTORE WYSŁANE MAJA ZOSTAC KOSZULKI !!
RUMCAJS
JAGET
SQB
ADEK
19 września 2008, 12:52 [cytuj]
"Bartek" powiedział/a:
Polnische Supporters
Polnische Supporters niech żivet A co, jak już mieszamy języki to niech będą cztery
Polnische Supporters niech żivet :D A co, jak już mieszamy języki to niech będą cztery :D
19 września 2008, 14:59 [cytuj]
to byla tylko propozycja, Szeryf czekam na Twoja
to byla tylko propozycja, Szeryf czekam na Twoja:P
19 września 2008, 15:14 [cytuj]
a moze cos takiego
Cała Polska Krzyczy u góry i po srodku HEYA BVB a na dole Poland Supporters
a z drugiej strony
Schaise nul viere pod tym duze Anty Schalke i na dole ACAB
a moze cos takiego
a z drugiej strony
19 września 2008, 15:36 [cytuj]
no pomysł fajny,ale jak dla mnie bardzo ultrasowski szalik, chociaz z drugiej strony napis ANTY SCHALKE z jeden strony szalika jest fajnym pomysłem i byłbtm za! :mrgreen:
no pomysł fajny,ale jak dla mnie bardzo ultrasowski szalik, chociaz z drugiej strony napis ANTY SCHALKE z jeden strony szalika jest fajnym pomysłem i byłbtm za! :mrgreen:
19 września 2008, 16:04 [cytuj]
tobiasz marut
st audries park
west Quantoxhead
ta4 4ds
taunton
somerset
england
a wydawalo mi sie ze podawalem :-P
tobiasz marut
st audries park
west Quantoxhead
ta4 4ds
taunton
somerset
england
a wydawalo mi sie ze podawalem :-P
19 września 2008, 16:39 [cytuj]
RUMCAJS
Widzę, że z tym prezentem to nie był pic Dziękuje wszystkim i podaje dane na priv.
Widzę, że z tym prezentem to nie był pic :D Dziękuje wszystkim i podaje dane na priv.
19 września 2008, 17:49 [cytuj]
ja tez wysylam adres na priv.
ja tez wysylam adres na priv.
19 września 2008, 18:58 [cytuj]
dostałem, dziekuje
dostałem, dziekuje
19 września 2008, 19:45 [cytuj]
"Rumcajs" powiedział/a:
Widzę, że z tym prezentem to nie był pic
Dziękuje wszystkim i podaje dane na priv.
Nie ma za co ;-)
Nie ma za co ;-)
19 września 2008, 23:07 [cytuj]
"Bartek" powiedział/a:
to byla tylko propozycja, Szeryf czekam na Twoja
Sorry, ale to było... co najmniej dziwne A strasznie nie lubię wtrącania jednego języka do drugiego.
a moze cos takiego
a z drugiej strony
HEYAH chyba W niemieckim pisze się przez j, to jedno.
Po drugie HEJA BVB nie będzie za krótkie jak na środek szalika?
Po trzecie, choć z angielskiego nie świecę, Poland Supporters nie znaczy kibice Polski? Chyba Polish Supporters. Albo niemieckie: Polnische Fans.
Ja bym optował za Polnische Borussen. Raz, że taki fanclub jest, dwa, że jednak nie jest standardowe, utarte i nudne. Poza tym górne i dolne napisy mogłyby być po polsku, właściwie to nawet wypadałoby użyć rodzimej finezji, miast popisywać się marną, bo utartą i zapożyczoną obczyzną. ('Cała Polska krzyczy' jest ok )
No i w końcu: Jestem przeciw Antyscheisse. Dlaczego. Raz, że gdziekolwiek się pojawiasz z szalikiem, miła atmosferka - piwko jedno, drugie, jakieś przyśpiewki - a tu ci dynda logo, co prawda osrane, czy przekreślone, ale jednak logo kościelnych. I Ciebie drażni i drażni innych i miła atmosferka przeradza się w bojowy nastrój powiązany z irytacją i w ogóle. Poza tym jestem przeciwny podsycaniu nienawiści. Ech, po co to komu? Jedno - idziesz sobie ulicą, lekko zachwiany, bo BVB wygrała z Bayernem 2:1, szampański nastrój, a za tobą antyscheisse z szalika zwisa. I trafiasz na jakiś fanów tego klubu. Normalnie by się przeszło obok, może coś powiedziało i spoko. A tu - prowokacja i dostajesz w ryj. No i drugie, cieszy Cię jak widzisz loga antyBVB? Po co podsycać tę wojnę?
Sorry, ale to było... co najmniej dziwne :] A strasznie nie lubię wtrącania jednego języka do drugiego.
[quote="Karol1988"]a moze cos takiego
a z drugiej strony