Forum dyskusyjne
15 października 2008, 19:49 [cytuj]
"Karol1988" powiedział/a:
Kostrzyń WLKP
Kostrzyn WLKP, bo znów nie dojdzie Wysyłałem Ci dane na priv...
Kostrzyn WLKP, bo znów nie dojdzie :( Wysyłałem Ci dane na priv...
15 października 2008, 20:19 [cytuj]
tak samo nie Twaróg tylko Tworóg! Pisalem Ci dokladnie na gg!
tak samo nie Twaróg tylko Tworóg! Pisalem Ci dokladnie na gg!
15 października 2008, 21:23 [cytuj]
spokojnie chopy powinno dojsc !! Nie nerwowo maksymalnie w sobote no chyba ze w poniedizalek koszulki beda u was na 200% Prosze o potwierdzenie czy doszly
spokojnie chopy powinno dojsc !! Nie nerwowo maksymalnie w sobote no chyba ze w poniedizalek koszulki beda u was na 200% Prosze o potwierdzenie czy doszly
16 października 2008, 11:42 [cytuj]
A zwrotu ode mnie nie było? Sucha Beskidzka
A zwrotu ode mnie nie było? Sucha Beskidzka
16 października 2008, 23:14 [cytuj]
Do mnie dotarla koszulka! Ale nie bylo Vlepek, ktore tez zamowilem! ( dwa zestawy!)
Do mnie dotarla koszulka! Ale nie bylo Vlepek, ktore tez zamowilem! ( dwa zestawy!)
17 października 2008, 08:00 [cytuj]
Nie pudzian nie bylo dzis pojde sie dowiedziec na poczte co z Pudzianem i Marikiem pozdro Ciesze sie Adek ze koszulka doszla vlepki dosle poprostu nie mialem zaznaczone ze masz miec je z koszulka chociaz zastanawiam sie ktore vlepki stare czy nowe ?? Nowe odbrieram dopiero w niedziele bo brak wolnego czasu i nie mialem kiedy jechac.
Nie pudzian nie bylo dzis pojde sie dowiedziec na poczte co z Pudzianem i Marikiem pozdro Ciesze sie Adek ze koszulka doszla vlepki dosle poprostu nie mialem zaznaczone ze masz miec je z koszulka chociaz zastanawiam sie ktore vlepki stare czy nowe ?? Nowe odbrieram dopiero w niedziele bo brak wolnego czasu i nie mialem kiedy jechac.
17 października 2008, 08:23 [cytuj]
"Adek" powiedział/a:
Zawsze tez sprawa moze wyladowac na policji..
Na Policji to się zgłasza kradzież samochodu a nie sprawy finansowe miedzy kibicami !
Nikt nie bedzie tutaj policja straszył, jak widac nagle koszulki się znalazły !
Czekam na moja też Krzysiek-Gdynia !
(nie dostałem)
Na Policji to się zgłasza kradzież samochodu a nie sprawy finansowe miedzy kibicami !
(nie dostałem)
17 października 2008, 08:25 [cytuj]
Jaget czy Ty dostales koszulke ?
Jaget czy Ty dostales koszulke ?
17 października 2008, 18:54 [cytuj]
Doszła dziś do mnie, dzięki
Doszła dziś do mnie, dzięki :)
17 października 2008, 20:43 [cytuj]
Cześć jestem ty nowy i chce sie zapytac czy bedzie jeszcze reeadycja koszulek bo za pozni sie zarejestrowalem ??
Pozdro
Cześć jestem ty nowy i chce sie zapytac czy bedzie jeszcze reeadycja koszulek bo za pozni sie zarejestrowalem ??
Pozdro
17 października 2008, 20:47 [cytuj]
Karol już dawno napisał że nie będzie. ;-)
Karol już dawno napisał że nie będzie. ;-)
17 października 2008, 20:51 [cytuj]
Bedna nowe koszulki na lato dopiero w planach narazie sa smycze oraz bluzy na zime.
Bedna nowe koszulki na lato dopiero w planach narazie sa smycze oraz bluzy na zime.
17 października 2008, 23:15 [cytuj]
"Jaget" powiedział/a:
[quote="Adek"] Zawsze tez sprawa moze wyladowac na policji..
(nie dostałem)[/quote]
Jaget, jakby jakos do Ciebie koszulka nie doszla w ogole, to ciekawe co bys mowil..? Kradziez samochodu? A to co jesli powiem Ci, zebys mi przelal np 50zl za koszulke, a ja Ci ja zrobie itd itp, a bys jej nie dostal, to wg. Ciebie nie jest w jakims stopniu kradziez? Sprawa sie wyjasnila i jest wszystko ok, wiec nie wiem po co robisz zamieszanie... :roll:
(nie dostałem)
18 października 2008, 07:51 [cytuj]
Ja to mam pecha strasznego... za koszulkę wpłaciłem pierwszy i jeszcze nie doszła.
Ja to mam pecha strasznego... za koszulkę wpłaciłem pierwszy i jeszcze nie doszła.
18 października 2008, 08:49 [cytuj]
Zdzislaw musi dojsc mam nadzieje ze dojdzie jak najpredzej poniewaz zostaly wyslane w srode. Cierpliwosci jezeli nie dojdzie do CIebie to podalem adres zwrotny w razie czego to mi ja zwroca. Ale powinna dojsc bo adres podalem prawidlowy.
Zdzislaw musi dojsc mam nadzieje ze dojdzie jak najpredzej poniewaz zostaly wyslane w srode. Cierpliwosci jezeli nie dojdzie do CIebie to podalem adres zwrotny w razie czego to mi ja zwroca. Ale powinna dojsc bo adres podalem prawidlowy.
18 października 2008, 11:24 [cytuj]
Karol, kiedy wysyłasz szalę i wlepki?
Karol, kiedy wysyłasz szalę i wlepki?
18 października 2008, 12:09 [cytuj]
No wlasnie Karol czy cosik ruszylo z tymi szalikami,bo jestem w Polsce za niedlugo i chcialbym je odebrac i jak najszybciej zaprezentowac na naszym stadionie.
No wlasnie Karol czy cosik ruszylo z tymi szalikami,bo jestem w Polsce za niedlugo i chcialbym je odebrac i jak najszybciej zaprezentowac na naszym stadionie.
19 października 2008, 05:35 [cytuj]
Szaliki beda jak powplacaja wszyscy kase panowie musicie to zrozumiec vlepki zostana rozeslane w poniedzialek.
Szaliki beda jak powplacaja wszyscy kase panowie musicie to zrozumiec vlepki zostana rozeslane w poniedzialek.
19 października 2008, 09:56 [cytuj]
"Adek" powiedział/a:
[quote="Jaget"][quote="Adek"] Zawsze tez sprawa moze wyladowac na policji..
(nie dostałem)[/quote]
Jaget, jakby jakos do Ciebie koszulka nie doszla w ogole, to ciekawe co bys mowil..? Kradziez samochodu? A to co jesli powiem Ci, zebys mi przelal np 50zl za koszulke, a ja Ci ja zrobie itd itp, a bys jej nie dostal, to wg. Ciebie nie jest w jakims stopniu kradziez? Sprawa sie wyjasnila i jest wszystko ok, wiec nie wiem po co robisz zamieszanie... :roll:[/quote]
Ja też nie dostałem koszulki a kase przelałem. Ale wspolczuje ci jesli nie potrafisz sobie rozwiazac takich problemow, a odrazu idziesz na policje z byle gównem. Za 50zl jestes gotowy czlowiekowi narobic problemow z prawem. Predzej czy pozniej ktos by poszedl z nim pogadac albo bysmy sie spotkali. A dla ciebie radze cierpliwosci, a do rozwiazywania problemow sa bardziej rozsądni ludzie.
(nie dostałem)
19 października 2008, 16:58 [cytuj]
Karol wiesz juz co z moja paczka ?
Karol wiesz juz co z moja paczka ?