Forum dyskusyjne
1 sierpnia 2008, 23:38 [cytuj]
moze byc
jestem chetny :mrgreen:
moze byc
jestem chetny:) :mrgreen:
1 sierpnia 2008, 23:42 [cytuj]
Pisac liste chętnych w ten sposob:
1. Karol1988
2. Bakus
PS. Koszulke wyslalem do wyceny mysle ze nie bedzie to wiecej jak 50 zł chce ja zrobic po[color=red]rz[/color]adnie dltago taka cena moglibysmy zrobic zwykle szmatki ale po co jezeli mozemy wydac wiecej a zrobic cos naprawde odbrego Pozdrawiam i prosze o komentowanie projektu jak i pomyslu z cena itd Cena moze byc mniejsza !! Cena koszulki bedzie jednakowa jak cena jej wykonania przez producenta !! Nikt na tym nie zarabia.
Pisac liste chętnych w ten sposob:
1. Karol1988
2. Bakus
PS. Koszulke wyslalem do wyceny mysle ze nie bedzie to wiecej jak 50 zł chce ja zrobic po[color=red]rz[/color]adnie dltago taka cena moglibysmy zrobic zwykle szmatki ale po co jezeli mozemy wydac wiecej a zrobic cos naprawde odbrego :) Pozdrawiam i prosze o komentowanie projektu jak i pomyslu z cena itd Cena moze byc mniejsza !! Cena koszulki bedzie jednakowa jak cena jej wykonania przez producenta !! Nikt na tym nie zarabia.
1 sierpnia 2008, 23:51 [cytuj]
Napis z tułu świetny, grafika przodu też niezła.
Napis z tułu świetny, grafika przodu też niezła.
2 sierpnia 2008, 10:02 [cytuj]
Ja biorę napewno !!! Świetny projekt !
Ja biorę napewno !!! Świetny projekt !
2 sierpnia 2008, 10:59 [cytuj]
jestem chetny :mrgreen: , tylko, ze moge w tym tygodniu wyjechac za granice i moge miec klopot z kontaktem;/, ale jak cos to jestem chetny :mrgreen:
jestem chetny :mrgreen: , tylko, ze moge w tym tygodniu wyjechac za granice i moge miec klopot z kontaktem;/, ale jak cos to jestem chetny:D :mrgreen:
2 sierpnia 2008, 11:41 [cytuj]
Pomysl bardzo fajny! Mam pytanie: czy jest szansa realizacji tego samego projektu na koszulce Polo?
Pomysl bardzo fajny! Mam pytanie: czy jest szansa realizacji tego samego projektu na koszulce Polo?
2 sierpnia 2008, 13:06 [cytuj]
wlasnie koszulka polo prezentowala by sie lepiej!
wlasnie koszulka polo prezentowala by sie lepiej!:D
2 sierpnia 2008, 13:21 [cytuj]
Jezeli znajdziemy dobrego producenta koszulek polo ktore nie zmniejsza sie w trakcie prania to zrobimy koszulki Polo Sam o tym myslalem
Jezeli znajdziemy dobrego producenta koszulek polo ktore nie zmniejsza sie w trakcie prania to zrobimy koszulki Polo :) Sam o tym myslalem :)
2 sierpnia 2008, 15:57 [cytuj]
Jestem obecnie w Polsce i jesli za 2 tyg. wroce do 4 rzeszy pogadam z kumplami i napewno ze 3 albo 4 biore sam.Jesli wszystko zajdzie juz tak daleko to prosilbym o wymiary rozmiarow w centymetrach(szerokosc i dlugosc),bo ostatnie byly kupowane przeze mnie na slepo i kumpel w jedna nie wszedl i mam dwie,a takze czy sa one w rozmiarze xxl lub wiekszym.
Jestem obecnie w Polsce i jesli za 2 tyg. wroce do 4 rzeszy pogadam z kumplami i napewno ze 3 albo 4 biore sam.Jesli wszystko zajdzie juz tak daleko to prosilbym o wymiary rozmiarow w centymetrach(szerokosc i dlugosc),bo ostatnie byly kupowane przeze mnie na slepo i kumpel w jedna nie wszedl i mam dwie,a takze czy sa one w rozmiarze xxl lub wiekszym.
2 sierpnia 2008, 16:01 [cytuj]
Dzis wieczorem bede wszystko wiedzial Pozdrawiam
Dzis wieczorem bede wszystko wiedzial :) Pozdrawiam
2 sierpnia 2008, 18:24 [cytuj]
Jestem chętny,ale czy szło by zrobic,z tylu napis np Weidenfeller1 na śordku;p?
Innym pismem..;/? oczywiscie drozej bedzie;p
Jestem chętny,ale czy szło by zrobic,z tylu napis np Weidenfeller1 na śordku;p?
Innym pismem..;/? oczywiscie drozej bedzie;p
2 sierpnia 2008, 20:54 [cytuj]
Świetny wzór! Ja też byłbym chętny :-D Jeśli chodzi o mnie to XL bym prosił (tak na wszelki wypadek :-P. Chyba, że będzie kosztowała ponad 50 dych... to byłoby troche za dużo :->
Świetny wzór! Ja też byłbym chętny :-D Jeśli chodzi o mnie to XL bym prosił (tak na wszelki wypadek :-P. Chyba, że będzie kosztowała ponad 50 dych... to byłoby troche za dużo :->
3 sierpnia 2008, 12:49 [cytuj]
jak do 50 zł to ja tez biorę heja bvb
jak do 50 zł to ja tez biorę heja bvb
3 sierpnia 2008, 15:07 [cytuj]
A ja będę marudny
Nie wiem, jak wygląda sprawa z oficjalnością fanclubu, ale jest jeszcze Polnische Borussen, co wydaje mi się lepiej brzmi niż FC Polen. Myślę, że można by było używać tej nazwy.
Napis z tyłu - dodałbm myślniki po 'Polen' i 'Borussia' i przeniósł na środek lub wywalił w ogóle to logo z dołu.
Ale jakby nie było, też biorę
A ja będę marudny :D
Nie wiem, jak wygląda sprawa z oficjalnością fanclubu, ale jest jeszcze Polnische Borussen, co wydaje mi się lepiej brzmi niż FC Polen. Myślę, że można by było używać tej nazwy.
Napis z tyłu - dodałbm myślniki po 'Polen' i 'Borussia' i przeniósł na środek lub wywalił w ogóle to logo z dołu.
Ale jakby nie było, też biorę :D
3 sierpnia 2008, 15:11 [cytuj]
A nie można napisać po polsku? Mi bardziej podobałaby się wersja z napisem "Polski FC BVB" czy coś w tym stylu. Jakiś akcent "po polsku" i byłoby fajnie. Np. napis z tyłu mógłbym brzmieć:
"Polska naszą ojczyzną
Borussia unser Ferein(?)"
albo odwrotnie
"Polen unsere Heimat
Borussia naszym klubem"
Co wy na to?
A nie można napisać po polsku? Mi bardziej podobałaby się wersja z napisem "Polski FC BVB" czy coś w tym stylu. Jakiś akcent "po polsku" i byłoby fajnie. Np. napis z tyłu mógłbym brzmieć:
"Polska naszą ojczyzną
albo odwrotnie
"Polen unsere Heimat
Borussia naszym klubem"
Co wy na to?
3 sierpnia 2008, 17:11 [cytuj]
"Szeryf" powiedział/a:
Świetny pomysł... 8-) Popieram...
Świetny pomysł... 8-) Popieram...
3 sierpnia 2008, 20:20 [cytuj]
"Szeryf" powiedział/a:
Polnische Borussen, co wydaje mi się lepiej brzmi niż FC Polen.
Dobry pomysł.
"zdzislaw" powiedział/a:
"Polska naszą ojczyzną
albo odwrotnie
"Polen unsere Heimat
Borussia naszym klubem"
Co wy na to?
Durny pomysł.
Dobry pomysł.
[quote="zdzislaw"]A nie można napisać po polsku? Mi bardziej podobałaby się wersja z napisem "Polski FC BVB" czy coś w tym stylu. Jakiś akcent "po polsku" i byłoby fajnie. Np. napis z tyłu mógłbym brzmieć:
"Polska naszą ojczyzną
albo odwrotnie
"Polen unsere Heimat
Borussia naszym klubem"
Co wy na to?
3 sierpnia 2008, 23:09 [cytuj]
"flammen" powiedział/a:
Chyba, że będzie kosztowała ponad 50 dych...
Daj spokój 500 zł to ja też nie dam :roll:
Daj spokój 500 zł to ja też nie dam :roll:
3 sierpnia 2008, 23:59 [cytuj]
no lekka przesada xD
no lekka przesada xD