Forum dyskusyjne
30 lipca 2008, 21:47 [cytuj]
Siema
Co wy na to by zrobic vlepki BvB FC Polen ??
Jutro wkleje kilka projektow
Moge sie zajac produkcja nie ma zadnego problemu
Siema
Co wy na to by zrobic vlepki BvB FC Polen ??
Jutro wkleje kilka projektow :)
Moge sie zajac produkcja nie ma zadnego problemu
30 lipca 2008, 22:00 [cytuj]
jak bedziesz miał to podaj jakis projekt;D
jak bedziesz miał to podaj jakis projekt;D
30 lipca 2008, 22:37 [cytuj]
jestem za, czeka z niecierpliwoscia na projekt :mrgreen: :mrgreen:
jestem za, czeka z niecierpliwoscia na projekt :mrgreen: :mrgreen:
31 lipca 2008, 11:48 [cytuj]
Projkety bede mial gotowe jutro okolo poludnia czekajcie Napewno nie porzalujecie . Jezeli ktos ma jakies pomysly na vlepke tzn napis tło itd pisac na PW
Projkety bede mial gotowe jutro okolo poludnia czekajcie :) Napewno nie porzalujecie . Jezeli ktos ma jakies pomysly na vlepke tzn napis tło itd pisac na PW :)
31 lipca 2008, 11:59 [cytuj]
Świetny pomysł, czekam z niecierpliwością
Świetny pomysł, czekam z niecierpliwością
31 lipca 2008, 12:17 [cytuj]
Aha za piniadze zarobione z vlepek zostanie wydana kolejna edycja oczywiscie Także każda zarobiona złotowka przekazana zostaje na pule nastepnej edycji Jako że zajmuje sie troche gadżetami a nie chce zakladac kolejnego tematu co powiecie rowniez na koszulke BVB Polen ?? Moze zrobimy jakies swoje logo ?? piszcie co o tym myslicie
Aha za piniadze zarobione z vlepek zostanie wydana kolejna edycja oczywiscie :) Także każda zarobiona złotowka przekazana zostaje na pule nastepnej edycji:) Jako że zajmuje sie troche gadżetami a nie chce zakladac kolejnego tematu co powiecie rowniez na koszulke BVB Polen ?? Moze zrobimy jakies swoje logo ?? piszcie co o tym myslicie :)
31 lipca 2008, 12:18 [cytuj]
koszulki 1 edycja już sie pojawiła, pewnie jakieś gadżety zostaną jeszcze wydane, pod szyldem naszej strony
a co do vlepek to chciałbym zobaczyc projekty i jaki nakład ??
koszulki 1 edycja już sie pojawiła, pewnie jakieś gadżety zostaną jeszcze wydane, pod szyldem naszej strony
a co do vlepek to chciałbym zobaczyc projekty i jaki nakład ??
31 lipca 2008, 12:27 [cytuj]
Mysle ze naklad nie moze byc zbyt duzy na poczatek proponuje rozmiar 8 na 8 cm sprzedawac po 40 sztuk za 5 zł 5 projektow po 8 z kazdego. Zrobimy 1 projekt - 500 szt. czyli 2500 szt. to cena okolo 150 zł
z 2500 szt idzie zrobic 63 zestawy co da nam 315 zł z czego 165zł pojdzie na kolejna edycje poniewaz 150 zł wykladam i sobie je spwrotem wezme
Mysle ze naklad nie moze byc zbyt duzy na poczatek proponuje rozmiar 8 na 8 cm sprzedawac po 40 sztuk za 5 zł 5 projektow po 8 z kazdego. Zrobimy 1 projekt - 500 szt. czyli 2500 szt. to cena okolo 150 zł
z 2500 szt idzie zrobic 63 zestawy co da nam 315 zł z czego 165zł pojdzie na kolejna edycje :) poniewaz 150 zł wykladam i sobie je spwrotem wezme :P
31 lipca 2008, 12:57 [cytuj]
ok, jestem za , czekam na projekty, co do drugiej edycji koszulek tez jestem za :mrgreen: :mrgreen:
HEJA BVB!!!
ok, jestem za , czekam na projekty, co do drugiej edycji koszulek tez jestem za :mrgreen: :mrgreen:
HEJA BVB!!!
31 lipca 2008, 18:04 [cytuj]
Jestem za oczywiście!!! Czekam już z niecierpliwością!!! HEJA BVB!
Jestem za oczywiście!!! Czekam już z niecierpliwością!!! HEJA BVB!
31 lipca 2008, 19:49 [cytuj]
Na koszulki beda chetni-dawaj jakies projekty
Na koszulki beda chetni-dawaj jakies projekty
1 sierpnia 2008, 16:32 [cytuj]
mi sie podobaja :mrgreen: :mrgreen: , czekam na wiecej heheh pozdro
mi sie podobaja :mrgreen: :mrgreen: , czekam na wiecej heheh pozdro:D
1 sierpnia 2008, 17:20 [cytuj]
2 pierwsze MIAZGA
2 pierwsze MIAZGA
1 sierpnia 2008, 17:22 [cytuj]
W tym ostatnim projekcie to "1909" na logo BVB mi nie pasuje... ;-) Wyciąłbym...
W tym ostatnim projekcie to "1909" na logo BVB mi nie pasuje... ;-) Wyciąłbym...
1 sierpnia 2008, 18:21 [cytuj]
mi się ogólnie podobają :-D
jeśli chodzi o coś co bym ja zmienił to mam taką samą uwagę jak t-Mac czyli nie bardzo mi pasuje tam data 1909 :-D bez niej będzie wg mnie lepiej :-D
mi się ogólnie podobają :-D
jeśli chodzi o coś co bym ja zmienił to mam taką samą uwagę jak t-Mac czyli nie bardzo mi pasuje tam data 1909 :-D bez niej będzie wg mnie lepiej :-D
1 sierpnia 2008, 23:32 [cytuj]
siema! vlepy cool jak cos to zamawiam
siema! vlepy cool jak cos to zamawiam:D
2 sierpnia 2008, 10:03 [cytuj]
Są świetne, Ja też zamawiam !
Są świetne, Ja też zamawiam !