Forum dyskusyjne
24 lipca 2008, 17:10 [cytuj]
Ooooo tak! Sudtribune z kibicami na plecach
Ooooo tak! Sudtribune z kibicami na plecach :P
24 lipca 2008, 19:39 [cytuj]
Dlaczego nie chcecie imienia żony? :mrgreen:
Nie wiem czemu ale mi się podobają tatuaże na nadgarstu :-P
Dlaczego nie chcecie imienia żony? :mrgreen:
Nie wiem czemu ale mi się podobają tatuaże na nadgarstu :-P
24 lipca 2008, 20:12 [cytuj]
Hmm... fajny pomysł, mały napis BVB 09 na nadgarstku, co o tym sądzicie? Niby nic wielkiego ale jednak COŚ.
Hmm... fajny pomysł, mały napis BVB 09 na nadgarstku, co o tym sądzicie? Niby nic wielkiego ale jednak COŚ.
24 lipca 2008, 23:36 [cytuj]
tatuaz prawdziwy fotka zrobiona dzien po czy nawet tego samego dnia, kiedy skora byla swiezo podrapana dlatego wyglada tak troche dlugopisowo :lol:
zesiq ja go zrobilem dla siebie nie musi ci sie podobac
a tak generlne to liczcie sie z tym ze jak juz zrobicie to pierwszy tydzien (o ile nie dluzej) bedzie swedziec jak cholera i nawet dotknac nie mozna :mrgreen: a juz bron boze jak sie strupki porobia :mrgreen:
Zdzislaw a tatoo hetmana masz ? :mrgreen:
i koniec off'a :-P
tatuaz prawdziwy :P fotka zrobiona dzien po czy nawet tego samego dnia, kiedy skora byla swiezo podrapana :P dlatego wyglada tak troche dlugopisowo :lol:
zesiq ja go zrobilem dla siebie :P nie musi ci sie podobac :P
a tak generlne to liczcie sie z tym ze jak juz zrobicie to pierwszy tydzien (o ile nie dluzej) bedzie swedziec jak cholera i nawet dotknac nie mozna :mrgreen: a juz bron boze jak sie strupki porobia :mrgreen:
Zdzislaw a tatoo hetmana masz ? :mrgreen:
i koniec off'a :-P
25 lipca 2008, 03:15 [cytuj]
"sqb" powiedział/a:
zesiq ja go zrobilem dla siebie
nie musi ci sie podobac
hehe no wiem wiem :-D gdybym ja sobie robił też bym się nie przejmował raczej opinią innych :-) po prostu wiesz raczej nie w moim guście :-) co nie znaczy,że zły :-)
jeśli chodzi o tatuaże związane z BVB kiedyś długo myślałem żeby jakiś sobie zrobić.. coś w stylu Sudtribune albo jakieś logo fajnie ozdobione ale w końcu sie nie zdecydowałem i nic nie mam :-P
hehe no wiem wiem :-D gdybym ja sobie robił też bym się nie przejmował raczej opinią innych :-) po prostu wiesz raczej nie w moim guście :-) co nie znaczy,że zły :-)
jeśli chodzi o tatuaże związane z BVB kiedyś długo myślałem żeby jakiś sobie zrobić.. coś w stylu Sudtribune albo jakieś logo fajnie ozdobione ale w końcu sie nie zdecydowałem i nic nie mam :-P
25 lipca 2008, 11:55 [cytuj]
pikena sprawa miec BVB tatuazyk aaz czlowiek sie lepiej czuje i taak w podswiaodmosci sam dbaam jakos bardziej o ta noge jaak sie patrze to az lepiej sie robi na sercui zrobie se jeszcze al;e na stulecie myslalem o stadionie na plecach i tak w kazdym rogu stadionu takie cienie np z boku jak frei czy ktos sie cieszy tam szaleja kibice tu widok na borgisplatrz i na tlumy to by bylo cos ale kosszt spory
pikena sprawa miec BVB tatuazyk aaz czlowiek sie lepiej czuje i taak w podswiaodmosci sam dbaam jakos bardziej o ta noge jaak sie patrze to az lepiej sie robi na sercu;)i zrobie se jeszcze al;e na stulecie myslalem o stadionie na plecach i tak w kazdym rogu stadionu takie cienie np z boku jak frei czy ktos sie cieszy tam szaleja kibice tu widok na borgisplatrz i na tlumy to by bylo cos ale kosszt spory;)
25 lipca 2008, 13:16 [cytuj]
Co to jest ten borgisplatrz? :mrgreen:
Co to jest ten borgisplatrz? :mrgreen:
25 lipca 2008, 14:07 [cytuj]
Na jednym nadgarstku będzie BVB 09, a na drugim KS HETMAN ;] A na pupie zrobię sobie FC SCHEISSE
Na jednym nadgarstku będzie BVB 09, a na drugim KS HETMAN ;] A na pupie zrobię sobie FC SCHEISSE :P
25 lipca 2008, 14:14 [cytuj]
Ten ostatni Zdzichu bedzie najmniej bolesny a nawet przyjemny haha
Ten ostatni Zdzichu bedzie najmniej bolesny a nawet przyjemny haha
25 lipca 2008, 21:33 [cytuj]
jak chcecie poogladac sobie tatuaze BVB to sa dospetne na stronie THE UNITY :mrgreen:
jak chcecie poogladac sobie tatuaze BVB to sa dospetne na stronie THE UNITY:D :mrgreen:
26 lipca 2008, 11:47 [cytuj]
the-unity.de/dreipunktnull/tattoo/tattoo51.jpg" alt="the-unity.de/dreipunktnull/tattoo/tattoo51.jpg" width="98%">
ten ciekawy
[img]http://the-unity.de/dreipunktnull/tattoo/tattoo51.jpg[/img]
ten ciekawy :)
26 lipca 2008, 12:12 [cytuj]
Ostatni ok. reszta to jakas domowa robota
Ostatni ok. reszta to jakas domowa robota
26 lipca 2008, 14:38 [cytuj]
ten ostatni fajny :-D reszta mogłaby być lepsza ;-)
ten ostatni fajny :-D reszta mogłaby być lepsza ;-)
26 lipca 2008, 15:52 [cytuj]
Ja patrzę na to z perspektywy pierwszego tatuażu i chcę coś małego, co nie będzie wymagało dużego nakładu pracy...i bólu
Ja patrzę na to z perspektywy pierwszego tatuażu i chcę coś małego, co nie będzie wymagało dużego nakładu pracy...i bólu :P
27 lipca 2008, 08:09 [cytuj]
to nie boliiii
to nie boliiii;)
27 lipca 2008, 13:21 [cytuj]
I tatuaż na nodze odpada bo mam tak owłosione giry, że i tak mało będzie widać, a depilacja w ogóle nie wchodzi w grę... nadgarstek, przedramię i ewentualnie plecy u mnie, dwa pierwsze chyba mogą być nieco bolesne
I tatuaż na nodze odpada bo mam tak owłosione giry, że i tak mało będzie widać, a depilacja w ogóle nie wchodzi w grę... nadgarstek, przedramię i ewentualnie plecy u mnie, dwa pierwsze chyba mogą być nieco bolesne ;)
27 lipca 2008, 13:34 [cytuj]
Co do bölu to sadze,ze poröd kobiety jest o wiele bardziej bolesny niz samo tatuowanie.Ostatnio siedzialem ok.9 godz.i moze to siedzenie i nieruszanie sie jest bolesniejsze niz caly rytual.Poza tym nie röbcie(co niektörzy)z siebie mieczaköw i jesli sie juz zdecydujecie to pokazcie ze jestescie facetami.haha
Co do bölu to sadze,ze poröd kobiety jest o wiele bardziej bolesny niz samo tatuowanie.Ostatnio siedzialem ok.9 godz.i moze to siedzenie i nieruszanie sie jest bolesniejsze niz caly rytual.Poza tym nie röbcie(co niektörzy)z siebie mieczaköw i jesli sie juz zdecydujecie to pokazcie ze jestescie facetami.haha
28 lipca 2008, 11:37 [cytuj]
Też kiedyś chciałem sobie trzasnąć tatuaż (odkąd pracując sezonowo w Krynicy dziewczyny z Henny namiętnie dziarały mnie tymi 2 tygodniowymi wzorami). Po jakimś czasie jednak z tego wyrosłem. To jest coś na całe życie i nawet jeśli jesteś pewien, że wzór, który sobie trzasnąłeś będzie po wsze czasy odzwierciedlał twoje przekonania (choćby ten z BVB) to jednak taka ingerencja na stałe w zewnętrzny wygląd jakoś mnie zniechęca.
Też kiedyś chciałem sobie trzasnąć tatuaż (odkąd pracując sezonowo w Krynicy dziewczyny z Henny namiętnie dziarały mnie tymi 2 tygodniowymi wzorami). Po jakimś czasie jednak z tego [i]wyrosłem[/i]. To jest coś na całe życie i nawet jeśli jesteś pewien, że wzór, który sobie trzasnąłeś będzie po wsze czasy odzwierciedlał twoje przekonania (choćby ten z BVB) to jednak taka ingerencja na stałe w zewnętrzny wygląd jakoś mnie zniechęca.
28 lipca 2008, 19:52 [cytuj]
A mnie zastanawia jak taki tatuaż wyglądałby po np. 10 czy nawet 20 latach :-P Chyba już nie byłby taki fajny jak na początku :-P
A mnie zastanawia jak taki tatuaż wyglądałby po np. 10 czy nawet 20 latach :-P Chyba już nie byłby taki fajny jak na początku :-P