Forum dyskusyjne
15 września 2008, 19:51 [cytuj]
Przynajmniej będę mógł wreszcie na Kloppa najeżdżać, bo póki co nie mogę. Oby ten wiekopomny moment nie nastał szybko.
Przynajmniej będę mógł wreszcie na Kloppa najeżdżać, bo póki co nie mogę. Oby ten wiekopomny moment nie nastał szybko.
16 września 2008, 21:20 [cytuj]
Klopp pokazuje, że jest naprawdę świetnym fachowcem, który potrafi świetnie zmotywować zespół. Skoro sam "wielki" bayern rozważał jego zatrudnienie to coś w tym musi być. Jak pisałem wcześniej jest bardzo dobrze, ale w wielkim klubie inaczej przecież być nie może
Klopp pokazuje, że jest naprawdę świetnym fachowcem, który potrafi świetnie zmotywować zespół. Skoro sam "wielki" bayern rozważał jego zatrudnienie to coś w tym musi być. Jak pisałem wcześniej jest bardzo dobrze, ale w wielkim klubie inaczej przecież być nie może :)
16 września 2008, 21:28 [cytuj]
A ja na początek zacytuje Rumcajsa.
[quote] Skoro sam "wielki" bayern [/quote]
16 września 2008, 21:29 [cytuj]
I co w tym takiego?
I co w tym takiego?
17 września 2008, 15:10 [cytuj]
Heh również się zastanawiam ben13, o co chodzi to że Bayern jest jedną z najlepszych drużyn w Niemczech to dziwne? dobra, rozumiem że to miało charakter anty wobec bayernu ;D czy jakby to nie nazwać.
Co do oczekiwań.. ehehe apetyt rośnie w miarę jedzenia ;] Zobaczymy co będzie dalej. Ja mówiłem, że wypowiem się na temat realnych szans po 10 kolejce.
Heh również się zastanawiam ben13, o co chodzi:P to że Bayern jest jedną z najlepszych drużyn w Niemczech to dziwne? :D dobra, rozumiem że to miało charakter anty wobec bayernu ;D czy jakby to nie nazwać.
Co do oczekiwań.. ehehe apetyt rośnie w miarę jedzenia ;] Zobaczymy co będzie dalej. Ja mówiłem, że wypowiem się na temat realnych szans po 10 kolejce.
17 września 2008, 15:41 [cytuj]
Na początku Rumcajs napisał skro ;-)
Na początku Rumcajs napisał skro ;-)
17 września 2008, 15:50 [cytuj]
No i co? zapomniał dodać "o" :-P
Ja oczekuję w tym sezonie wysokiego miejsca w tabeli. Coś w rodzaju TOP5 :-)
Ale jak powiedział zizu, narazie jest początek sezonu i po jakiś 10 kolejkach będzie można oceniać jak naszym idzie :-)
PS. Jestem ciekaw kiedy BVB przegra pierwszy mecz, bo w końcu tak się niestety stanie... Żeby tylko nie z jakimś średniakiem :-| :-|
No i co? zapomniał dodać "o" :-P
Ja oczekuję w tym sezonie wysokiego miejsca w tabeli. Coś w rodzaju TOP5 :-)
Ale jak powiedział zizu, narazie jest początek sezonu i po jakiś 10 kolejkach będzie można oceniać jak naszym idzie :-)
PS. Jestem ciekaw kiedy BVB przegra pierwszy mecz, bo w końcu tak się niestety stanie... Żeby tylko nie z jakimś średniakiem :-| :-|
17 września 2008, 16:52 [cytuj]
ciezko moze byc juz w najblisza sobote na wsi :-( , a tak to narazie wole nie prorokowac msc w tabeli zobaczymy po 10 kolejkach, tak jak pisali poprzednicy, na co stac BVB,a bardzo chcialbym zeby byla to TOP 5 :mrgreen: :-D
ciezko moze byc juz w najblisza sobote na wsi :-( , a tak to narazie wole nie prorokowac msc w tabeli zobaczymy po 10 kolejkach, tak jak pisali poprzednicy, na co stac BVB,a bardzo chcialbym zeby byla to TOP 5 :mrgreen: :-D
17 września 2008, 20:37 [cytuj]
W sumie z przeciwników z najwyższej półki czeka na nas już tylko HSV, bo patrząc na Werder, to żal mi się ich robi. Znając życie potkniemy się na jakimś średniaku. I oby to nie byli WieśMaci.
W sumie z przeciwników z najwyższej półki czeka na nas już tylko HSV, bo patrząc na Werder, to żal mi się ich robi. Znając życie potkniemy się na jakimś średniaku. I oby to nie byli WieśMaci.
15 października 2008, 14:52 [cytuj]
"Volverin" powiedział/a:
Oby nigdy
No dobra do rzeczy! Ja oczekuje miejsca od pierwszego do piątego w tabeli przedewszystkim! A także gry w jakiś europejskich pucharach..
Oby nigdy :)
No dobra do rzeczy! Ja oczekuje miejsca od pierwszego do piątego w tabeli przedewszystkim! A także gry w jakiś europejskich pucharach..
3 listopada 2008, 19:32 [cytuj]
Ja oczekuje 4 lub 3 miejsca w tabeli,aby powalczyli w Pucharze UEFA(min.ćwiećfinał) i niech poprawi się styl ich gry :mrgreen:
Ja oczekuje 4 lub 3 miejsca w tabeli,aby powalczyli w Pucharze UEFA(min.ćwiećfinał) i niech poprawi się styl ich gry :mrgreen:
3 listopada 2008, 20:12 [cytuj]
Aby grać w UEFA wystarczy 6 miejsce z tego co mi wiadomo. :-)
3 Miejsce to już LM, ale tam nie chce, żeby nasi szli, bo odpadną w przedbiegach :-|
Aby grać w UEFA wystarczy 6 miejsce z tego co mi wiadomo. :-)
3 Miejsce to już LM, ale tam nie chce, żeby nasi szli, bo odpadną w przedbiegach :-|
3 listopada 2008, 21:05 [cytuj]
No niestety nie, bo potrzebne jest 5-te miejsce;/
Tak mi się zdaje :lol:
No niestety nie, bo potrzebne jest 5-te miejsce;/
Tak mi się zdaje :lol:
3 listopada 2008, 21:12 [cytuj]
6 miejsce w Bundeslidze od dwoch czy trzech sezonow juz nie jest premiowane pucharem Uefa,niestety slabe wystepy niemieckich zespolow w pucharach i Liga niemiecka zostala przeskoczona przez Francuska...z tego co pamietam... ja bardzo bym chcial zeby bylli w 5 a jezeli sie nie uda to zeby powalczyli w pucharze Niemiec jak w zeszlym roku co dalo im mozliwosc wystepow w P.Uefa...
6 miejsce w Bundeslidze od dwoch czy trzech sezonow juz nie jest premiowane pucharem Uefa,niestety slabe wystepy niemieckich zespolow w pucharach i Liga niemiecka zostala przeskoczona przez Francuska...z tego co pamietam... ja bardzo bym chcial zeby bylli w 5:) a jezeli sie nie uda to zeby powalczyli w pucharze Niemiec jak w zeszlym roku co dalo im mozliwosc wystepow w P.Uefa...
3 listopada 2008, 22:27 [cytuj]
Z pucharem będzie ciężko. To dopiero 4(?) runda, a trafiliśmy na Werder... Oby zagrali padlinę jak w ostatnich spotkaniach ;-)
A ja czytałem, że 6 miejsce w Bundeslidze jest premiowane Pucharem UEFA jakiś tydzień temu. Może znajdę to gdzieś, wtedy dam linka.
Z pucharem będzie ciężko. To dopiero 4(?) runda, a trafiliśmy na Werder... Oby zagrali padlinę jak w ostatnich spotkaniach ;-)
A ja czytałem, że 6 miejsce w Bundeslidze jest premiowane Pucharem UEFA jakiś tydzień temu. Może znajdę to gdzieś, wtedy dam linka.
8 listopada 2008, 17:19 [cytuj]
OK. Mamy już 10 kolejkę, więc wypowiem się tak na temat naszych szans:
moim zdaniem tę rundę skończymy na miejscu 7-10. Mamy taki atak, który raz na ruski rok coś strzeli i to fartem, bo zazwyczaj to gole strzelają obrońcy, bądź pomocnicy ; )
Mamy taki "atak", że to jest po prostu tragedia. Zidan nie ma się co oszukiwać jest bez formy, Valdez tak samo, Klimo to zalicza tylko epizody podczas meczów, Kuba też stracił błysk z początku sezonu.. Jedynymi którzy mogą coś pokazać w meczu są obrońcy i bramkarz. Nie ma się co dziwić, że tracimy gole, jak ich sami nie strzelamy.
Nie mamy takiej padaki jak za Dolla, ale po prostu nie ma kto zdobywać goli... :-|
OK. Mamy już 10 kolejkę, więc wypowiem się tak na temat naszych szans:
moim zdaniem tę rundę skończymy na miejscu 7-10. Mamy taki atak, który raz na ruski rok coś strzeli i to fartem, bo zazwyczaj to gole strzelają obrońcy, bądź pomocnicy ; )
Mamy taki "atak", że to jest po prostu tragedia. Zidan nie ma się co oszukiwać jest bez formy, Valdez tak samo, Klimo to zalicza tylko epizody podczas meczów, Kuba też stracił błysk z początku sezonu.. Jedynymi którzy mogą coś pokazać w meczu są obrońcy i bramkarz. Nie ma się co dziwić, że tracimy gole, jak ich sami nie strzelamy.
Nie mamy takiej padaki jak za Dolla, ale po prostu nie ma kto zdobywać goli... :-|
8 listopada 2008, 17:27 [cytuj]
"zizu" powiedział/a:
Zidan nie ma się co oszukiwać jest bez formy
Formę to on miał w Mainz. Słaby piłkarz, który świeci w słabych klubach. Tarka plus chrzan.
Coraz bardziej jestem za zmianą bramkarza. Romek wydawało się, że z meczu na mecz radzi sobie coraz lepiej, ale niestety przy całkiem dobrej obronie popełnia coraz więcej gaf.
Formę to on miał w Mainz. Słaby piłkarz, który świeci w słabych klubach. Tarka plus chrzan.
Coraz bardziej jestem za zmianą bramkarza. Romek wydawało się, że z meczu na mecz radzi sobie coraz lepiej, ale niestety przy całkiem dobrej obronie popełnia coraz więcej gaf.
8 listopada 2008, 17:54 [cytuj]
przed sezonem liczyłem,że uciułamy jakoś te 30 pkt. w rundzie jesiennej,ale czarno to widzę :!: . Może i gramy dobrze,ale dajemy się frajersko kontrować i tracimy pkt,z taką grą o Pucharze UEFA możemy zapomnieć.
Coś czuję ,że czeka nas kolejny sezon w środku stawki :-/
przed sezonem liczyłem,że uciułamy jakoś te 30 pkt. w rundzie jesiennej,ale czarno to widzę :!: . Może i gramy dobrze,ale dajemy się frajersko kontrować i tracimy pkt,z taką grą o Pucharze UEFA możemy zapomnieć.
Coś czuję ,że czeka nas kolejny sezon w środku stawki :-/
8 listopada 2008, 17:56 [cytuj]
"Murzyn" powiedział/a:
Z tym też się zgodzę. Timo zapraszamy
Do tego ja już nie pamiętam kiedy ostatnio Borussia zdobyła jakieś gole po wrzutkach w pole karne.. W sumie nie ma się co dziwić, że pomocnicy nie wrzucają, bo co jak takie liliputy jak Zidan i Valdez nie doskoczą; /
Z tym też się zgodzę. Timo zapraszamy :D
Do tego ja już nie pamiętam kiedy ostatnio Borussia zdobyła jakieś gole po wrzutkach w pole karne.. W sumie nie ma się co dziwić, że pomocnicy nie wrzucają, bo co jak takie liliputy jak Zidan i Valdez nie doskoczą; /
8 listopada 2008, 17:59 [cytuj]
"zizu" powiedział/a:
Do tego ja już nie pamiętam kiedy ostatnio Borussia zdobyła jakieś gole po wrzutkach w pole karne..
To już jest w ogóle katastrofa. 98% dośrodkowań, czy to ze stałego fragmentu, czy po akcji jest totalnie spieprzona. Co oni robią na tych treningach?
To już jest w ogóle katastrofa. 98% dośrodkowań, czy to ze stałego fragmentu, czy po akcji jest totalnie spieprzona. Co oni robią na tych treningach?