Forum dyskusyjne
16 maja 2008, 12:22 [cytuj]
Pozwoliłem sobie założyć taki temacik... :-)
I pierwsza rzecz... Rozwaliły mnie po części powołania do reprezentacji Brazylii na najbliższe mecze eliminacyjne... :-| Wśród pomocników są takie "asy" jak Josue z Wolfsburga czy Mineiro z Herthy... Gilberto Silva z Arsenalu też mnie nigdy specjalnie nie zachwycił... Tym bardziej wkurza fakt, że nie znalazło się miejsce dla Tingi... :-/
Odnośnie powołanych obrońców konkurencja jest naprawdę duża i powołania otrzymali świetni piłkarze, więc tutaj nie będę smucił, że nie ma Dede (który niemal zawsze był pomijany)...
Pozwoliłem sobie założyć taki temacik... :-)
I pierwsza rzecz... Rozwaliły mnie po części powołania do reprezentacji Brazylii na najbliższe mecze eliminacyjne... :-| Wśród pomocników są takie "asy" jak Josue z Wolfsburga czy Mineiro z Herthy... Gilberto Silva z Arsenalu też mnie nigdy specjalnie nie zachwycił... Tym bardziej wkurza fakt, że nie znalazło się miejsce dla Tingi... :-/
Odnośnie powołanych obrońców konkurencja jest naprawdę duża i powołania otrzymali świetni piłkarze, więc tutaj nie będę smucił, że nie ma Dede (który niemal zawsze był pomijany)...
18 maja 2008, 11:13 [cytuj]
"T-Mac" powiedział/a:
Wśród pomocników są takie "asy" jak Josue z Wolfsburga czy Mineiro z Herthy
Nieraz to lepsze rozwiązanie niż te wszystkie mega gwiazdeczki.
Nieraz to lepsze rozwiązanie niż te wszystkie mega gwiazdeczki.
13 lipca 2008, 21:58 [cytuj]
Odświeżam,
uważacie, że nasi wyjdą z grupy :?:
mamy sznase coś osiągnąć w tych rozgrywkach :?:
Odświeżam,
uważacie, że nasi wyjdą z grupy :?:
mamy sznase coś osiągnąć w tych rozgrywkach :?:
15 sierpnia 2008, 15:11 [cytuj]
Moim zdaniem będzie to co zwykle z naszymi, czyli:
- Spokojne przejście eliminacji,
- Losowanie grup, dobra wyniki losowania dla Polski,
- I tu można się kłócić - albo będą grali to co zawsze po el. i przegrają wszystkie mecze, lub nastąpi ta rewolucja w kadrze i odrodzi się nasz dobry team z przed 30 lat. Wtedy mamy szanse na wyjście z grupy.
- I tu można się kłócić - albo będą grali to co zawsze po el. i przegrają wszystkie mecze, lub nastąpi ta rewolucja w kadrze i odrodzi się nasz dobry team z przed 30 lat. Wtedy mamy szanse na wyjście z grupy.
16 sierpnia 2008, 13:28 [cytuj]
"Volverin" powiedział/a:
calkowicie sie zgadzam, grupa eliminacyjna jest spokojnie w naszym zasiegu. Co do samych mistrzostw to nie warto jeszcze teraz prorokowac, pozatym wiecie .. RPA to za cieplo naszym bedzie, trawa za wysoka, weze za sliskie itd itd
calkowicie sie zgadzam, grupa eliminacyjna jest spokojnie w naszym zasiegu. Co do samych mistrzostw to nie warto jeszcze teraz prorokowac, pozatym wiecie .. RPA to za cieplo naszym bedzie, trawa za wysoka, weze za sliskie itd itd :D
6 września 2008, 23:27 [cytuj]
O i nawet Mladen strzelił gola :-x
a podolski nawet dwa, podobnie jak di natale.
a najsmieszniejsze jest to, ze austria wygrala z francja 3-1
O i nawet Mladen strzelił gola :-x
a podolski nawet dwa, podobnie jak di natale.
a najsmieszniejsze jest to, ze austria wygrala z francja 3-1 :D
7 września 2008, 09:34 [cytuj]
Najśmieszniejsze jest to, że nie wyjdziemy z grupy... Jeżeli nie umiemy wygrać ze Słowenią, to co to będzie z Irlandią i Czechami?!
Aż smutno się robi :-/
Najśmieszniejsze jest to, że nie wyjdziemy z grupy... Jeżeli nie umiemy wygrać ze Słowenią, to co to będzie z Irlandią i Czechami?!
Aż smutno się robi :-/
7 września 2008, 09:51 [cytuj]
Nie zapominaj jeszcze o Slowacji ...
Nie zapominaj jeszcze o Slowacji ...
7 września 2008, 10:00 [cytuj]
Rzeczywiście, Słowacja też nas rozwalii :-| Jeżeli Leo nie zmieni szybko taktyki i formacji w jakiej grają to możemy już się pożegnać z RPA...
Rzeczywiście, Słowacja też nas rozwalii :-| Jeżeli Leo nie zmieni szybko taktyki i formacji w jakiej grają to możemy już się pożegnać z RPA...
7 września 2008, 13:38 [cytuj]
hehe mnie to najbardziej zaskoczyła porażka Rumunii.. 0-3 z Litwą.. to jest masakra :-P
hehe mnie to najbardziej zaskoczyła porażka Rumunii.. 0-3 z Litwą.. to jest masakra :-P
11 września 2008, 10:16 [cytuj]
A mnie wczoirajsza porażka Szwajcari z Luksemburgiem 1-2 :-> Widać,że grają bez Alexa
A mnie wczoirajsza porażka Szwajcari z Luksemburgiem 1-2 :-> Widać,że grają bez Alexa
11 września 2008, 15:17 [cytuj]
Najlepsza to była wygrana 4-1 Angli na wyjeździe z Chorwacją. Nareszcie się zemścili, za El. ME :-P
Najlepsza to była wygrana 4-1 Angli na wyjeździe z Chorwacją. Nareszcie się zemścili, za El. ME :-P
11 września 2008, 16:08 [cytuj]
"Volverin" powiedział/a:
Ja się nie cieszę, bo lubię Chorwatów, a Angoli nie cierpię... :-/ Ale czułem, że wygrają, bo mają Capello, a to dla mnie jeden z najlepszych trenerów świata...
Ja się nie cieszę, bo lubię Chorwatów, a Angoli nie cierpię... :-/ Ale czułem, że wygrają, bo mają Capello, a to dla mnie jeden z najlepszych trenerów świata...
11 września 2008, 16:10 [cytuj]
tez zaluje Chorwatow , bo rowniez bardzo ich lubie , chocby za wszystkie wakacje , ktore tam spedzilem,a Anglia jak Anglia , jakos za nimi nie przepadam , szczegolnie za ich pysznoscia heh :-/
tez zaluje Chorwatow , bo rowniez bardzo ich lubie , chocby za wszystkie wakacje , ktore tam spedzilem:),a Anglia jak Anglia , jakos za nimi nie przepadam , szczegolnie za ich pysznoscia heh :-/
11 września 2008, 17:17 [cytuj]
Na ZDFie oglądałem 2.połowę Chorwacja-Anglia...no Kovac się postarał i ostre lanie dostali. A z Walcotta będą ludzie 8-)
Na ZDFie oglądałem 2.połowę Chorwacja-Anglia...no Kovac się postarał i ostre lanie dostali. A z Walcotta będą ludzie 8-)
11 września 2008, 18:01 [cytuj]
Ja nie mówie, że się cieszę. Po prostu ładne widowsko było. Co roku jeżdżę do Chorwacji i też bardzo ją lubie. Angole mnie denerwują :-x
Ja nie mówie, że się cieszę. Po prostu ładne widowsko było. Co roku jeżdżę do Chorwacji i też bardzo ją lubie. Angole mnie denerwują :-x
30 marca 2009, 23:19 [cytuj]
Messi, klasa sama w sobie, moim zdaniem najlepszy piłkarz na świecie. Oto jego występ z Wenezuelą 8-)
youtube.com/watch?v=6XmmTr893BE
Messi, klasa sama w sobie, moim zdaniem najlepszy piłkarz na świecie. Oto jego występ z Wenezuelą 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=6XmmTr893BE
31 marca 2009, 00:04 [cytuj]
No w ogóle Argentyna na chwilę obecną wg mnie ma parę najlepszych ofensywnych piłkarzy :-D Messi - Aguero :-D
No w ogóle Argentyna na chwilę obecną wg mnie ma parę najlepszych ofensywnych piłkarzy :-D Messi - Aguero :-D
31 marca 2009, 00:08 [cytuj]
Mnie tam Messi nie rusza zbytnio... Taki Aguero czy Rosicky (w końcu "Mozart futbolu") robią wrażenie przy poruszaniu się z piłką, a on nie! 8-)
Mnie tam Messi nie rusza zbytnio... Taki Aguero czy Rosicky (w końcu "Mozart futbolu") robią wrażenie przy poruszaniu się z piłką, a on nie! 8-)
31 marca 2009, 02:02 [cytuj]
e tam, T-Mac wiadomo, że prowokujesz, no, to nawet nie ma co odpisywać specjalnie
A mecz Argentyny nudny był. Obrońcy Wenezueli nie wiedzieli za bardzo co się z nimi dzieje, nie nadążali za Messim wzrokiem, nie wspominając o ruchach, ale ich szczęście, że ten się oszczędzał raczej, głównie skupiając się na grze bliżej środka boiska i późniejszym dogrywaniu do Teveza/Aguero, chociaż trzeba przyznać, że akcja z ostatniej minuty to masakra.
e tam, T-Mac wiadomo, że prowokujesz, no, to nawet nie ma co odpisywać specjalnie :D
A mecz Argentyny nudny był. Obrońcy Wenezueli nie wiedzieli za bardzo co się z nimi dzieje, nie nadążali za Messim wzrokiem, nie wspominając o ruchach, ale ich szczęście, że ten się oszczędzał raczej, głównie skupiając się na grze bliżej środka boiska i późniejszym dogrywaniu do Teveza/Aguero, chociaż trzeba przyznać, że akcja z ostatniej minuty to masakra.