Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  59  60  61  62  63    >
Forum dyskusyjne » Archiwum » Euro 2012
1 lipca 2012, 15:17 [cytuj]
Mi w sumie obojetnie kto wygra bo jak Wlosi to super bo bardzo sobie zasluzyli, jak Hiszpanie tez fajnie bo beda jedyna nacja ktora dokonala czegos tak wielkiego ;)
Mi w sumie obojetnie kto wygra bo jak Wlosi to super bo bardzo sobie zasluzyli, jak Hiszpanie tez fajnie bo beda jedyna nacja ktora dokonala czegos tak wielkiego ;)
1 lipca 2012, 18:19 [cytuj]
A ja trzymam kciuki za Włochów. Hiszpania spisała się poniżej oczekiwań i niespecjalnie zasługuje na to, żeby stać się pierwszą drużyną która zdobyła dwa mistrzostwa Europy i świata w przeciągu 4 lat. Także wierzę, że Włosi dzisiaj pokażą, że da się pokonać wielką Hiszpanię. :->
A ja trzymam kciuki za Włochów. Hiszpania spisała się poniżej oczekiwań i niespecjalnie zasługuje na to, żeby stać się pierwszą drużyną która zdobyła dwa mistrzostwa Europy i świata w przeciągu 4 lat. Także wierzę, że Włosi dzisiaj pokażą, że da się pokonać wielką Hiszpanię. :->
1 lipca 2012, 18:28 [cytuj]
Hiszpania gra nudno, Hiszpania gra brzydko ale Hiszpania gra konsekwentnie ale zaś z drugiej strony oni już są nażarci pucharami i to bardziej Włochom będzie dzisiaj zależało na pucharze. Nie mówię że zapowiada się emocjonujący mecz bo takich było bardzo mało na tym turnieju ale i Włosi są mocni i Hiszpania, stawiam jednak na tych drugich ale nie będę nikomu kibicował.
Hiszpania gra nudno, Hiszpania gra brzydko ale Hiszpania gra konsekwentnie ale zaś z drugiej strony oni już są nażarci pucharami i to bardziej Włochom będzie dzisiaj zależało na pucharze. Nie mówię że zapowiada się emocjonujący mecz bo takich było bardzo mało na tym turnieju ale i Włosi są mocni i Hiszpania, stawiam jednak na tych drugich ale nie będę nikomu kibicował.
1 lipca 2012, 18:33 [cytuj]
"MisiU" powiedział/a:
Nie mówię że zapowiada się emocjonujący mecz bo takich było bardzo mało na tym turnieju
Widocznie oglądaliśmy inne mistrzostwa... Wielu ludzi uważa, że to było najciekawsze Euro w ostatnich 20-30 latach. Podzielam ich zdanie (odliczając od 2000 roku. Pierwsze, które jako tako oglądałem).
Widocznie oglądaliśmy inne mistrzostwa... Wielu ludzi uważa, że to było najciekawsze Euro w ostatnich 20-30 latach. Podzielam ich zdanie (odliczając od 2000 roku. Pierwsze, które jako tako oglądałem).
1 lipca 2012, 18:48 [cytuj]
Dużo mówi o tych mistrzostwach to , że chyba tylko w jednym meczu był wynik 0:0(potem karne). I napewno nie są to przewidywalne mistrzostwa.
Wezmy przykładowo 4 pierwsze meczy jakie się odbyły
Mecz Polska 1- 1 Grecja. Każdy z kim rozmawiałem stawiał na Polske(nie wiem kto byl faworytem za granicą). To miał być najłatwiejszy przeciwnik w grupie.

Rosja 4:1 Czechy - kto się spodziewał takiego pogromu ? A kto po tym meczu spodziewał się , że to Czechy wyjdą ostatecznie z grupy z 1 miejsca?

Holandia 0 - 1 Dania - miała być walka o złoto a nawet z grupy nie wyszli a Dania zaczeła ich koszmar.

Niemcy 1 - 0 Portugalia . Tu wynik nie był żadnym zaskoczeniem , ale Niemcy byli faworytem do złota nr 1. Włochy miały być tylko drogą która i tak zostanie pokonana. A tu niemcy odpadli już w półfinale. Wogóle ktoś stawiał z tego forum na to , że Włochy będą w finale czy każdy już widział finał Hiszpania - Niemcy?

Dla mnie to jest ciekawe euro a to że jesteśmy organizatorami dodatkowy wielku plus. Chyba tylko 1 mecz przegapiłem jak nie byłem wstanie oglądać :D
Dużo mówi o tych mistrzostwach to , że chyba tylko w jednym meczu był wynik 0:0(potem karne). I napewno nie są to przewidywalne mistrzostwa.
Wezmy przykładowo 4 pierwsze meczy jakie się odbyły
Mecz Polska 1- 1 Grecja. Każdy z kim rozmawiałem stawiał na Polske(nie wiem kto byl faworytem za granicą). To miał być najłatwiejszy przeciwnik w grupie.

Rosja 4:1 Czechy - kto się spodziewał takiego pogromu ? A kto po tym meczu spodziewał się , że to Czechy wyjdą ostatecznie z grupy z 1 miejsca?

Holandia 0 - 1 Dania - miała być walka o złoto a nawet z grupy nie wyszli a Dania zaczeła ich koszmar.

Niemcy 1 - 0 Portugalia . Tu wynik nie był żadnym zaskoczeniem , ale Niemcy byli faworytem do złota nr 1. Włochy miały być tylko drogą która i tak zostanie pokonana. A tu niemcy odpadli już w półfinale. Wogóle ktoś stawiał z tego forum na to , że Włochy będą w finale czy każdy już widział finał Hiszpania - Niemcy?

Dla mnie to jest ciekawe euro a to że jesteśmy organizatorami dodatkowy wielku plus. Chyba tylko 1 mecz przegapiłem jak nie byłem wstanie oglądać :D
1 lipca 2012, 18:50 [cytuj]
Volv że jak? :shock: :shock: Euro 2004 czy 2008 były o wiele wiele lepsze, zarówno pod względem widowiska, bramek itd. Sory ale poziom E2012 najbardziej odwzorował to mecz Portugalii z Hiszpanią (czyli najofensywniejszych i najbardziej technicznych reprezentacji w Europie) gdzie Hiszpanie pierwszy strzał na bramkę oddali dopiero w 70 minucie a Portugalia to nawet wcale takich strzałów chyba nie miała, 0-0 i karne :roll: Najciekawsze mecze były chyba z udziałem tartaku z Anglii więc, ten....
Volv że jak? :shock: :shock: Euro 2004 czy 2008 były o wiele wiele lepsze, zarówno pod względem widowiska, bramek itd. Sory ale poziom E2012 najbardziej odwzorował to mecz Portugalii z Hiszpanią (czyli najofensywniejszych i najbardziej technicznych reprezentacji w Europie) gdzie Hiszpanie pierwszy strzał na bramkę oddali dopiero w 70 minucie a Portugalia to nawet wcale takich strzałów chyba nie miała, 0-0 i karne :roll: Najciekawsze mecze były chyba z udziałem tartaku z Anglii więc, ten....
1 lipca 2012, 18:53 [cytuj]
Nie no podałeś świetny przykład czyli Hiszpanie która gra ostatnio najnudniejszą piłke chyba na tych mistrzostwach i potrafią każdego zanudzić swoim klepaniem.

EDIT
My chyba naprawde oglądaliśmy inne mistrzostwa. Portugalia nie oddała żadnego strzału? Oddała i to 10 , fakt , że tylko 2 celne a Hiszpania 5 celnych.
Nie no podałeś świetny przykład czyli Hiszpanie która gra ostatnio najnudniejszą piłke chyba na tych mistrzostwach i potrafią każdego zanudzić swoim klepaniem.

[b]EDIT[/b]
My chyba naprawde oglądaliśmy inne mistrzostwa. Portugalia nie oddała żadnego strzału? Oddała i to 10 , fakt , że tylko 2 celne a Hiszpania 5 celnych.
1 lipca 2012, 18:57 [cytuj]
"MisiU" powiedział/a:
Euro 2004 czy 2008 były o wiele wiele lepsze,
Nie były. Euro 2012 obfitowało w ciekawą, szybką piłkę nożną. Jakoś nie mam ochoty na kolejne wywody po ostatniej aferze "Pirlo i karny". Po prostu uważam te mistrzostwa Europy za najlepsze. To moja subiektywna ocena, każdy ma prawo się z nią nie zgadzać.
Nie były. Euro 2012 obfitowało w ciekawą, szybką piłkę nożną. Jakoś nie mam ochoty na kolejne wywody po ostatniej aferze "Pirlo i karny". Po prostu uważam te mistrzostwa Europy za najlepsze. To moja subiektywna ocena, każdy ma prawo się z nią nie zgadzać.
1 lipca 2012, 20:19 [cytuj]
"Volverin" powiedział/a:
Nie były.
No to jak w końcu, nie były czy to twoja subiektywna ocena? no i ciekawy jestem ile w ogóle z takiego Euro 2004 pamiętasz, ja pamiętam wiele a ostatnio nawet dorwałem gdzieś w necie "review" z tego turnieju i jeszcze bardziej doceniłem klasę tamtych spotkań, bramek i umiejętności piłkarzy.
"Volverin" powiedział/a:
Euro 2012 obfitowało w ciekawą, szybką piłkę nożną.
Taaa chyba z dupy strony :shock: Może mi jeszcze powiedz że tak grali Francuzi czy Hiszpanie? Ja nie chcę prowokować ani się czepiać i nie mówię że Euro 2012 jest słabym turniejem ale żeby było lepsze od 2004 czy 2008? :shock: Jedynie fajnie grają Włosi i Portugalczycy no i jeszcze Niemcy ale w RPA miażdżyli nie tylko skutecznością ale też stylem gry a tu momentami przynudzali i grali mocno zachowawczo. Ogólnie turniej średni, bez szału ale też kichy zbytniej nie ma, na pewno jest lepiej niż w RPA gdzie tamte mistrzostwa były najgorsze chyba w całej historii futbolu.
No to jak w końcu, nie były czy to twoja subiektywna ocena? no i ciekawy jestem ile w ogóle z takiego Euro 2004 pamiętasz, ja pamiętam wiele a ostatnio nawet dorwałem gdzieś w necie "review" z tego turnieju i jeszcze bardziej doceniłem klasę tamtych spotkań, bramek i umiejętności piłkarzy.
[quote="Volverin"] Euro 2012 obfitowało w ciekawą, szybką piłkę nożną.
1 lipca 2012, 20:29 [cytuj]
Uspokój się Misiu, nie zamierzam dyskutować na ten temat. Widziałem wiele wspaniałych meczów w fazie grupowej i kilka w fazie pucharowej, uważam turniej za świetny. Ty uważasz inaczej, na tym zakończmy.
Uspokój się Misiu, nie zamierzam dyskutować na ten temat. Widziałem wiele wspaniałych meczów w fazie grupowej i kilka w fazie pucharowej, uważam turniej za świetny. Ty uważasz inaczej, na tym zakończmy.
1 lipca 2012, 21:39 [cytuj]
No i niech nikt nie mówi, że niezasłużenie. :mrgreen:
No i niech nikt nie mówi, że niezasłużenie. :mrgreen:
1 lipca 2012, 22:17 [cytuj]
Wygrywają zasłużenie, ale czemu nie potrafili tak zagrac w poprzednich meczach jak w I polowie finalu? Zawsze byla nudna tikitaka, powolna, bardzo nudna, wręcz próbowali wejść do bramki. Do tego Thiago Motta, jego wejście niezbyt fortunne, no ale przeciez to nie wina Hiszpanów, że złapał kontuzje :)

Niech tylko końcówka będzie ładna, bo nie wierze, że w 10 Italia da jeszcze rade.
Wygrywają zasłużenie, ale czemu nie potrafili tak zagrac w poprzednich meczach jak w I polowie finalu? Zawsze byla nudna tikitaka, powolna, bardzo nudna, wręcz próbowali wejść do bramki. Do tego Thiago Motta, jego wejście niezbyt fortunne, no ale przeciez to nie wina Hiszpanów, że złapał kontuzje :)

Niech tylko końcówka będzie ładna, bo nie wierze, że w 10 Italia da jeszcze rade.
1 lipca 2012, 22:35 [cytuj]
Szkoda Włochów, nie zasługują na porażke 4:0. Buffon w tym meczu jest przeciwieństwem Casillasa
Szkoda Włochów, nie zasługują na porażke 4:0. Buffon w tym meczu jest przeciwieństwem Casillasa
1 lipca 2012, 22:36 [cytuj]
Wygrał lepszy. Szkoda, że tak się to wszystko potoczyło. Ale turniej trzeba ocenić raczej pozytywnie.
Wygrał lepszy. Szkoda, że tak się to wszystko potoczyło. Ale turniej trzeba ocenić raczej pozytywnie.
1 lipca 2012, 22:38 [cytuj]
No i tiki taka rozgromiła Włochów, obnażyła ich. Ciekawe, wypaliła Espana dopiero w wielkim finale. Brawo.
No i tiki taka rozgromiła Włochów, obnażyła ich. Ciekawe, wypaliła Espana dopiero w wielkim finale. Brawo.
1 lipca 2012, 22:49 [cytuj]
Podczas tego Euro brakowało mi jednego, możliwości wyłączenia komentarza :D W prawdzie pewnie na Cyfrze + znalazłbym jakies inne transmisje, ale jednak z lenistwa nie chcialo mi sie ;)

Euro sie skonczylo, w czwartek ostatni, przed wrześniem,termin egzaminu z fizyki, czas sie pouczyc :D

Hiszpania wygrała funał zasłużenie, szkoda, że nie grała tak wcześniej podczas tego euro. Szkoda, no ale wygrał lepszy. Nikt nie zrzuci winy na sędziów, na dzien rzeczy, Hiszpanie po prostu przysicneli i rozpykali Włochów, a potem juz bawili sie do konca.
Podczas tego Euro brakowało mi jednego, możliwości wyłączenia komentarza :D W prawdzie pewnie na Cyfrze + znalazłbym jakies inne transmisje, ale jednak z lenistwa nie chcialo mi sie ;)

Euro sie skonczylo, w czwartek ostatni, przed wrześniem,termin egzaminu z fizyki, czas sie pouczyc :D

Hiszpania wygrała funał zasłużenie, szkoda, że nie grała tak wcześniej podczas tego euro. Szkoda, no ale wygrał lepszy. Nikt nie zrzuci winy na sędziów, na dzien rzeczy, Hiszpanie po prostu przysicneli i rozpykali Włochów, a potem juz bawili sie do konca.
1 lipca 2012, 23:01 [cytuj]
"Mortis" powiedział/a:
Du?o mówi o tych mistrzostwach to , ?e chyba tylko w jednym meczu by? wynik 0:0(potem karne).
Wlochy - Anglia, Hiszpania - Portugalia.
"Volverin" powiedział/a:
Euro 2012 obfitowa?o w ciekaw?, szybk? pi?k? no?n?.
No wlasnie, co kogo cieszy, to jest ta roznica.
"kowdi" powiedział/a:
Wygrywaj? zas?u?enie, ale czemu nie potrafili tak zagrac w poprzednich meczach jak w I polowie finalu?
O czym wy gadacie, zasluzenie, byli lepsi ok, ale piszecie tak jakby Hiszpania prezentowala poziom nieosiagalny dla nikogo, tymczasem przez 6 meczow grali jak... W tym meczu Wlochom brakowalo sil, to jest ich wina ze ten mecz byl tak jednostronny, zostawiali mase miejsca, a to z kolei woda na mlyn dla Hiszpanow, jesli im sie miejsce zostawia, to jest tak jak bylo chocby z Irlandia, a jak sie gra konsekwentnie, to wystarczy spojrzec na pierwszy mecz tych druzyn.
"kowdi" powiedział/a:
Do tego Thiago Motta, jego wej?cie niezbyt fortunne, no ale przeciez to nie wina Hiszpanów, ?e z?apa? kontuzje :)
To bez znaczenia, gdyby gral to i tak utrzymaloby sie smieszne 2-0 minimum do konca, oczywiscie to gdybanie bo nie wiadomo jak by sie stalo, ale kto wierzy ze Wlosi w takiej kondycji byli w stanie walczyc?

A teraz cos ode mnie.
Smiem twierdzic ze jedyna ekipa, ktorej Niemcy nie byli w stanie przejsc na tym turnieju, byli Wlosi. Jw, jestem w sferze gdybania. Mysle jednak ze gdyby inaczej ulozyla sie drabinka, to w finale spotkaliby sie Niemcy i Wlosi/Hiszpanie, tymczasem kompleks na tle Wlochow dal o sobie znac, tak wlasnie tlumacze sobie osmieszenie sie defensywy niemieckiej w tym meczu.

No ale wrocmy do realnego swiata: to byl najnudniejszy mecz jaki ogladalem w swoim zyciu, po prostu oczy same sie zamykaly. Ci ktorzy odpuscili sobie final przez brak Niemcow nie maja czego zalowac. Zeby sie zaraz nie pojawilo grono krytykow - niestety to wina Wlochow, Hiszpania zagrala bardzo dobry mecz tylko ze przeciwnik nie sprostal.

Uwazam ze oba polfinaly ze wskazaniem na Wlochy Niemcy, byly godne miana finalu.
Wlochy - Anglia, Hiszpania - Portugalia. [quote="Volverin"]Euro 2012 obfitowa?o w ciekaw?, szybk? pi?k? no?n?.
1 lipca 2012, 23:07 [cytuj]
Według mojej SUBIEKTYWNEJ OCENY (trzeba to zaznaczyć, bo jak tego nie napiszę to najwyraźniej stwierdzam fakt. ^^) finał był świetny do czasu zejścia Motty. Jego kontuzja i brak kolejnych zmian zabił mecz. Do tego czasu było wiele akcji z obu stron, Włosi pozwolili Hiszpanom na zbyt wiele, ale też mieli swoje sytuacje. Bardzo podobał mi się mecz do momentu tego urazu.
Według mojej SUBIEKTYWNEJ OCENY (trzeba to zaznaczyć, bo jak tego nie napiszę to najwyraźniej stwierdzam fakt. ^^) finał był świetny do czasu zejścia Motty. Jego kontuzja i brak kolejnych zmian zabił mecz. Do tego czasu było wiele akcji z obu stron, Włosi pozwolili Hiszpanom na zbyt wiele, ale też mieli swoje sytuacje. Bardzo podobał mi się mecz do momentu tego urazu.
1 lipca 2012, 23:09 [cytuj]
"Volverin" powiedział/a:
+1 :)
+1 :)
1 lipca 2012, 23:13 [cytuj]
"Tooommeeek" powiedział/a:
O czym wy gadacie, zasluzenie, byli lepsi ok, ale piszecie tak jakby Hiszpania prezentowala poziom nieosiagalny dla nikogo, tymczasem przez 6 meczow grali jak...

A teraz cos ode mnie.
Smiem twierdzic ze jedyna ekipa, ktorej Niemcy nie byli w stanie przejsc na tym turnieju, byli Wlosi. Jw, jestem w sferze gdybania. Mysle jednak ze gdyby inaczej ulozyla sie drabinka, to w finale spotkaliby sie Niemcy i Wlosi/Hiszpanie, tymczasem kompleks na tle Wlochow dal o sobie znac, tak wlasnie tlumacze sobie osmieszenie sie defensywy niemieckiej w tym meczu.
Przez cały turniej Hiszpania puściła 1 bramke.Niezależnie jak grali pokonali wszystkich po drodze niezależnie czy był to regulaminowy czas czy karne.
Niemcy by ich pokonali ? Może i by ich pokonali , ale nie doszli do finału bo dostali od Włochów a może jakby doszli to tego finału by tez dostali 4:0? Kto wie może gdyby Polska doszła do finału to by Hiszpanów pokonała 4:0. Gdyby gdyby... A Hiszpania jest teraz najlepszą drużyną w Europie.
Przez cały turniej Hiszpania puściła 1 bramke.Niezależnie jak grali pokonali wszystkich po drodze niezależnie czy był to regulaminowy czas czy karne.
Niemcy by ich pokonali ? Może i by ich pokonali , ale nie doszli do finału bo dostali od Włochów a może jakby doszli to tego finału by tez dostali 4:0? Kto wie może gdyby Polska doszła do finału to by Hiszpanów pokonała 4:0. Gdyby gdyby... A Hiszpania jest teraz najlepszą drużyną w Europie.
|<  <<  <  59  60  61  62  63    >

Pakiet powitalny o wartości 760 zł na start! Zarejestruj się i odbierz zakład bez ryzyka na początek.

BVB

STS to legalny bukmacher. Gra u nielegalnych podlega karze. Hazard może uzależniać - graj mądrze. Szczegóły w regulaminie. 18+

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 11 9 2 0 29
2. Eintracht Frankfurt 11 7 2 2 23
3. RB Lipsk 11 6 3 2 21
4. Bayer Leverkusen 11 5 5 1 20
5. Borussia Dortmund 11 6 1 4 19
6. Borussia Mönchengladbach 11 5 2 4 17
7. SC Freiburg 11 5 2 4 17
8. FSV Mainz 11 4 4 3 16
9. VfB Stuttgart 11 4 4 3 16
10. Union Berlin 11 4 4 3 16
11. VfL Wolfsburg 11 4 3 4 15
12. Werder Brema 11 4 3 4 15
13. TSG 1899 Hoffenheim 11 3 3 5 12
14. FC Augsburg 11 3 3 5 12
15. 1. FC Heidenheim 11 3 1 7 10
16. FC St. Pauli 11 2 2 7 8
17. Holstein Kiel 11 1 2 8 5
18. VfL Bochum 11 0 2 9 2
cała tabela
shoutbox
dawid2468
dawid2468 godzinę temu

Oby tylko Cana nie wystawiał

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 21:50

Ja to bym proponował by te KMŚ rozegrała młodzież, podstawowi zawodnicy też potrzbują odpoczynku po sezonie a większość młodzików typu Mane Watjen itd w czasie sezonu nie dostają zbyt wielu szans to niech chociaż sobie zagrają w Pucharze Tymbarka

johnBVB
johnBVB Wczoraj, 20:29

Piekna grupa na tych klubowych MŚ nam sie trafila :P

Alex3110_
Alex3110_ 2 dni temu, 2024-12-04

Pamiętacie kiedy ostatni raz w roku kalendarzowym nie przegraliśmy z czerwonymi?

Murzyn
Murzyn 2 dni temu, 2024-12-04

Jesteśmy jednym z tych żółwi. Możemy.

FilipSantana
FilipSantana 2 dni temu, 2024-12-04

@Murzyn, wręcz odwrotnie. Przy takim wyścigu żółwi nie możemy sobie pozwolić na kilka kompromitujących porażek.

mersinko2
mersinko2 2 dni temu, 2024-12-04

Tak to będzie wyścig o małe mistrzostwo prawdopodobnie, Bayern odjechał. Chyba że zdarzy im się teraz duży dołek jak city np.

Murzyn
Murzyn 2 dni temu, 2024-12-04

Porażka Schabowych zawsze cieszy. A co do BL, to jestem o wiele spokojniejszy o przyszłoroczną LM. Przy takim wyścigu żółwi możemy sobie pozwolić jeszcze na kilka kompromitujących porażek.

Alex3110_

Miałem osobiste problemy, tutaj nie jest miejsce by o tym pisać.

aguero82
aguero82 2 dni temu, 2024-12-04

Nawet nie wiesz jak bardzo chciałbym go przepraszać . Alex gdzie żeś był jak BVB nie szło :)

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 2 dni temu, 2024-12-04

Trochę zabawne że do Bayeru z 1 porażką mamy tylko 3 pkt straty

Alex3110_

kierunku*

Alex3110_

Jak na to co graliśmy w ostatnich miesiącach, to można powiedzieć bardzo dobry wynik z liderem tabeli. Mam nadzieję, że idzie to w dobrym kierunki i aguero będzie jednak przepraszał Sahina :)

Alex3110_

Zapomniałem hasła do konta, a proces odzyskania się nie powiódł... Witam ponownie.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 2 dni temu, 2024-12-04

Jak to dobrze, że my nadal gramy w Pucharze i możemy szydzić z Bayernu.

Rojs89
Rojs89 2 dni temu, 2024-12-04

To się zgadza

FilipSantana
FilipSantana 2 dni temu, 2024-12-04

Tak czy owak Sule to darmozjad, a płacz świńskich ryjków po odpadnięciu z pokalu to miód na serce

Rojs89
Rojs89 2 dni temu, 2024-12-03

Filip Santana, widziałem to wideo o którym mówisz, ale ono jednak bardzo zakłamuje. Wypłynęło też inne z kamerą pod innym kątem i z góry i widać, że jednak dostał w twarz po rykoszecie od ramienia Nmechy.

dawid2468
dawid2468 2 dni temu, 2024-12-03

I gitara

dawid2468

Szkoda, ale trzeba wierzyć

Sis
Sis 2 dni temu, 2024-12-03

Najlepsze jest to że Bayer grając w przewadze wcale nie prezentuje się lepiej XD

Sis

Staranował rywala gdzieś na 25 metrze, kompletnie bezmyślny faul który wyglądał jakby celowo chłopa chciał powalić a na dodatek nie musiał tego robić, bo Monachium w tej sytuacji i tak raczej nie straciłoby bramki XD

dawid2468

A co zrobił? Zobaczycie ze teraz Bayern w lidze straci punkty 2, 3 razy pod rząd a my ich dogonimy :) #murem za Sahinem :)

Sis

Ale Neuer to jest debil XDDDD

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 4 dni temu, 2024-12-02

Typowy darmozjad

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 4 dni temu, 2024-12-02

Dlatego należy się go pozbyć bo ma gdzieś cały klub czy kibiców i przyszedł tutaj tylko i wyłącznie po wypłatę

FilipSantana
FilipSantana 4 dni temu, 2024-12-02

Anton nie zagra już w tym roku. Tak w ogóle obejrzałem klatka po klatce w zwolnionym tempie ten strzał w głowę Sulego i najlepsze jest to że Sule w ogóle nie dostał w głowę xD piłka odbiła się od ręki przy ciele bensebainiego i sule mógł na luzie biec dalej bronić ale uśmiechniętemu po meczu BigMacowi oczywiście to nie przeszkadza i ma wywalone jajca jak zwykle

artur1973
artur1973 4 dni temu, 2024-12-02

Nasze centusie z zarządu już myślą o sprzedaży Gittensa. Byleby min . 100 mln wleciało. Typowy BVB

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 5 dni temu, 2024-12-01

Anton wypada na mecz z Gladbach i Barcą

dawid2468
dawid2468 5 dni temu, 2024-12-01

Byleby Cana nie wystawiał

statystyki
Użytkownicy online: MGimol, DD102
Gości online: 66
Zarejestrowanych użytkowników: 10208
Ostatnio zarejestrowany: barbara071003
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem