Forum dyskusyjne
6 marca 2008, 21:56 [cytuj]
Zmieniłem nazwe, ja generalnie jestem za ciekawymi rzeczami, na które idzie dużo ludzi, byłaby grupka która by to zamawiała. NA koszulki tez wstepnie było 40 osób a kupilo chyba 13 :roll:
Osobiście nie jestem za smyczami i takimi duperelami, wole coś większego, koszulki stroje bluzy, myślałem keidyś żeby zrobić szalik Polish supporters.
Zmieniłem nazwe, ja generalnie jestem za ciekawymi rzeczami, na które idzie dużo ludzi, byłaby grupka która by to zamawiała. NA koszulki tez wstepnie było 40 osób a kupilo chyba 13 :roll:
Osobiście nie jestem za smyczami i takimi duperelami, wole coś większego, koszulki stroje bluzy, myślałem keidyś żeby zrobić szalik Polish supporters.
7 marca 2008, 01:16 [cytuj]
Szalik dobra rzecz... :-)
Ja gdybym miał coś zaproponować to byłyby to metalowe kubki... 8-) Jakimś długopisem też bym nie pogardził... :-)
Szalik dobra rzecz... :-)
Ja gdybym miał coś zaproponować to byłyby to metalowe kubki... 8-) Jakimś długopisem też bym nie pogardził... :-)
7 marca 2008, 14:00 [cytuj]
giv szlik to swietny pomysl, ktory jak narazie jest nie do pobicia
giv szlik to swietny pomysl, ktory jak narazie jest nie do pobicia:D
8 marca 2008, 11:07 [cytuj]
elo,jesli nie ma chetnych na bluzy to niech ktos mi da namiar na Slasku na jakis sklep gdzie mozna je wykonac,gdy bede w maju w Polsce to moze cos pokombinuje bo jest juz 4 ktörzy je chca,a ten pierwszy pomysl bardzo mi sie podobal
elo,jesli nie ma chetnych na bluzy to niech ktos mi da namiar na Slasku na jakis sklep gdzie mozna je wykonac,gdy bede w maju w Polsce to moze cos pokombinuje bo jest juz 4 ktörzy je chca,a ten pierwszy pomysl bardzo mi sie podobal
8 marca 2008, 13:36 [cytuj]
Ja jestem chetny. Jest sklep w Tarnowskich Górach co to robi, i tam chce je zrobic. Jeśli bym robil to chce zrobic tył bez tego napisu " Polska ". Albo same logo BVB, albo z napisem BOrussia Dortmund. Czy jest jeszcze ktos chetny na te bluzy bo jesli nie to zrobie tylko dla siebie . Chyba, że jest wiecej chetnych na te z napisem Polska... ?
Ja jestem chetny. Jest sklep w Tarnowskich Górach co to robi, i tam chce je zrobic. Jeśli bym robil to chce zrobic tył bez tego napisu " Polska ". Albo same logo BVB, albo z napisem BOrussia Dortmund. Czy jest jeszcze ktos chetny na te bluzy bo jesli nie to zrobie tylko dla siebie :P. Chyba, że jest wiecej chetnych na te z napisem Polska... ?
9 marca 2008, 08:18 [cytuj]
Adek jestem chetny na tą z logiem i napisem Borussia Dortmund
Adek jestem chetny na tą z logiem i napisem Borussia Dortmund
9 marca 2008, 14:14 [cytuj]
taka prosta i to jest fajne ;-) nie jest przekombinowana :-)
taka prosta i to jest fajne ;-) nie jest przekombinowana :-)
10 marca 2008, 17:21 [cytuj]
Jeśli jest ktos chetny na bluzy ( przod taki jak byl, tył z logo i napisem Borussia Dortmund ) prosze pisac na gg, meila lub pw.
1. Adek
2. ArTyS
3. Diabeł x4 (?)
4. Bartek (?)
Jeśli jest ktos chetny na bluzy ( przod taki jak byl, tył z logo i napisem Borussia Dortmund ) prosze pisac na gg, meila lub pw. ;)
1. Adek
2. ArTyS
3. Diabeł x4 (?)
4. Bartek (?)
12 marca 2008, 21:39 [cytuj]
Hmm pomysl bluzy jak najbardziej na tak, jakies tam bajery typu smyczei długopisy tez oczywiscie sa ciekawe, równiez bym sie na to pisal, ale strzalem w 10 bylby wlasnie szaliczek jakis :roll: :roll:
Jezeli chodzi o moje propozycje to dodal bym jeszcze napis na lewej stronie ( na serduszku ;p) albo swoj nick albo np nasz adres... borussia.com.pl
Wedlug mnie to takie Nasze by bylo wtedy...
Hmm pomysl bluzy jak najbardziej na tak, jakies tam bajery typu smyczei długopisy tez oczywiscie sa ciekawe, równiez bym sie na to pisal, ale strzalem w 10 bylby wlasnie szaliczek jakis :roll: :roll:
Jezeli chodzi o moje propozycje to dodal bym jeszcze napis na lewej stronie ( na serduszku ;p) albo swoj nick albo np nasz adres... borussia.com.pl
Wedlug mnie to takie Nasze by bylo wtedy...
12 marca 2008, 22:55 [cytuj]
przeciez z prozdu " na serduszku " juz jest logo z herbem... ;> i podpis: Fan Club Poland. Wiec wydaje mi sie, ze bylo by to bez sensu.. Nie chce robic bluz stronki borussia.com.pl tylko bluze Borussii Dortmund. Wiec adres stronki lub nick mijaja sie z celem.. takie jest moje zdanie.
Jestes ktos jeszcze chetny na te bluzy ? Jesli tak to prosze pisac bo niedlugo chce je zrobić.
przeciez z prozdu " na serduszku " juz jest logo z herbem... ;> i podpis: Fan Club Poland. Wiec wydaje mi sie, ze bylo by to bez sensu.. Nie chce robic bluz stronki borussia.com.pl tylko bluze Borussii Dortmund. Wiec adres stronki lub nick mijaja sie z celem.. takie jest moje zdanie.
Jestes ktos jeszcze chetny na te bluzy ? Jesli tak to prosze pisac bo niedlugo chce je zrobić.
13 marca 2008, 16:10 [cytuj]
Przepraszam, ze post pod postem.
Dowiedzialem sie dzis, ze w tym sklepie gdzie chce zrobic te bluzy, napisy nie sa takie gladkie tylko jak to powiedziala mila pani : " mechacz " ;D. osoby chetne sa za tym, czy wolelibyscie gladkie?
Przepraszam, ze post pod postem.
Dowiedzialem sie dzis, ze w tym sklepie gdzie chce zrobic te bluzy, napisy nie sa takie gladkie tylko jak to powiedziala mila pani : " mechacz " ;D. osoby chetne sa za tym, czy wolelibyscie gladkie?
13 marca 2008, 20:01 [cytuj]
ja tylko sie pisze na te bluzy gdy bedzie na nich wiecej polskich akcentöw czyli klimat z poczatku tematu,bo to co chcecie stworzyc moge sobie kupic w fanshopie w Dortmundzie za podobne pieniadze i mam juz dwie.Prosze o wyrozumialosc,a moze by tak stworzyc 2 projekty ten möj wybrany "kiczowaty" i ten wasz "klasyczny.Na meczach zauwazylem ze kazdy z fan-cluböw podkresla swoje pochodzenie (miejscowosc,nazwa fan-clubu) i taki akcent polski bylby jak najbardziej na miejscu.Nalezalem lata do fan-clubu Black-Lions Unna,zwiedzilem troche Europy z nimi i musze stwierdzic ze w sektorze czy knajpie gdy sobie gadasz z kims zbyteczne bylo pytanie skad jestes bo miales to wypisane na t-shirtcie lub bluzie.Nie pröbuje w zaden sposöb zmienic wasze upodobanie bo pomysl jest ok. ale ja pisze sie tylko na pierwszy poczatkowy model Adka i jestem otwarty na czesciowe zmiany ale chce miec akcent polski z obu stron,bo mam nadzieje jak najczesciej reprezentowac nasza stronke na stadionie ;-) .
ja tylko sie pisze na te bluzy gdy bedzie na nich wiecej polskich akcentöw czyli klimat z poczatku tematu,bo to co chcecie stworzyc moge sobie kupic w fanshopie w Dortmundzie za podobne pieniadze i mam juz dwie.Prosze o wyrozumialosc,a moze by tak stworzyc 2 projekty ten möj wybrany "kiczowaty" i ten wasz "klasyczny.Na meczach zauwazylem ze kazdy z fan-cluböw podkresla swoje pochodzenie (miejscowosc,nazwa fan-clubu) i taki akcent polski bylby jak najbardziej na miejscu.Nalezalem lata do fan-clubu Black-Lions Unna,zwiedzilem troche Europy z nimi i musze stwierdzic ze w sektorze czy knajpie gdy sobie gadasz z kims zbyteczne bylo pytanie skad jestes bo miales to wypisane na t-shirtcie lub bluzie.Nie pröbuje w zaden sposöb zmienic wasze upodobanie bo pomysl jest ok. ale ja pisze sie tylko na pierwszy poczatkowy model Adka i jestem otwarty na czesciowe zmiany ale chce miec akcent polski z obu stron,bo mam nadzieje jak najczesciej reprezentowac nasza stronke na stadionie ;-) .
10 kwietnia 2008, 21:13 [cytuj]
bluzy , ktore zamowilem:
TYŁ:
i92.photobucket.com/albums/l34/Adek7/IMG_0398.jpg
PRZÓD:
i92.photobucket.com/albums/l34/Adek7/IMG_0400.jpg
bluzy , ktore zamowilem:
TYŁ:
http://i92.photobucket.com/albums/l34/Adek7/IMG_0398.jpg
PRZÓD:
http://i92.photobucket.com/albums/l34/Adek7/IMG_0400.jpg
11 kwietnia 2008, 15:11 [cytuj]
Przód zajebisty, tył słaby, za duży. Wolałbym już pusty tył. ALe dobry pomysł chłopkaki z bluzami, tylko że teraz na lato :-P
Przód zajebisty, tył słaby, za duży. Wolałbym już pusty tył. ALe dobry pomysł chłopkaki z bluzami, tylko że teraz na lato :-P
11 kwietnia 2008, 16:07 [cytuj]
"Adek" powiedział/a:
bluzy , ktore zamowilem:
TYŁ:
i92.photobucket.com/albums/l34/Adek7/IMG_0398.jpg
PRZÓD:
i92.photobucket.com/albums/l34/Adek7/IMG_0400.jpg
A można wiedzieć, jaki jest koszt wykonania takiej bluzy?
A można wiedzieć, jaki jest koszt wykonania takiej bluzy?
11 kwietnia 2008, 18:29 [cytuj]
Za bluze płaciłem 85 zł.
Za bluze płaciłem 85 zł.
11 kwietnia 2008, 20:02 [cytuj]
"givdaf" powiedział/a:
tył słaby, za duży.
Mi się podoba. Teraz takie giganty się nosi na plecach.
Mi się podoba. Teraz takie giganty się nosi na plecach.
11 maja 2008, 11:24 [cytuj]
Adek, Hello Adek mialbym prosbe do Ciebie czy moglbys mi wyslac adres sklepu w ktorym robiles te gadzety BVB,bo dziadek moj chcial cos tam zamowic dla rodzinki z Kanady.Dzieki z gory.Pozdrawiam
[b]Adek[/b], Hello Adek mialbym prosbe do Ciebie czy moglbys mi wyslac adres sklepu w ktorym robiles te gadzety BVB,bo dziadek moj chcial cos tam zamowic dla rodzinki z Kanady.Dzieki z gory.Pozdrawiam
11 maja 2008, 13:44 [cytuj]
mi się osobiście nie podoba
herb BVB na przodzie powinien miec czarne literki "BVB" a nie przezroczyste
propozycja givdafa fajna tylko zeby kosuzlka byla zolto-czarna i z tylu napis POLNISCHE PORUSSEN albo cos w tym stylu
mi się osobiście nie podoba
herb BVB na przodzie powinien miec czarne literki "BVB" a nie przezroczyste
propozycja givdafa fajna tylko zeby kosuzlka byla zolto-czarna i z tylu napis POLNISCHE PORUSSEN albo cos w tym stylu
15 maja 2008, 22:48 [cytuj]
ja jestem za szalem, tylko pasowałoby żeby sie zgłosiło ponad 20 osob, jesli by sie zglosilo to w cenie około 30 pln można by dorzucic od razu długopis czy jakis inny gadżet
ja jestem za szalem, tylko pasowałoby żeby sie zgłosiło ponad 20 osob:), jesli by sie zglosilo to w cenie około 30 pln można by dorzucic od razu długopis czy jakis inny gadżet