Forum dyskusyjne
3 marca 2008, 21:34 [cytuj]
:?: Mam w planach zrobić bluzę BVB, więc zwracam sie do was z pytaniem czy jest ktos jeszcze chętny ? Nie wiem ile dokładnie wyniesie cena, ale z tego co kumpel mi mówil to ok 70zł.. na dniach bede sie dowiadywał wiec napisze konkrety...
oto wstępny projekt:
przód: i29.tinypic.com/2pyrnkw.jpg
tył: i30.tinypic.com/otkgzm.jpg
Jeśli ma ktoś inny projekt lub chce wprowadzić do tego zmiany, to niech napisze
[color=yellow] :arrow: Giv/ Zmieniłem nazwe tematu na ogólny,co sugerował Tomi[/color]
:?: Mam w planach zrobić bluzę BVB, więc zwracam sie do was z pytaniem czy jest ktos jeszcze chętny ? Nie wiem ile dokładnie wyniesie cena, ale z tego co kumpel mi mówil to ok 70zł.. na dniach bede sie dowiadywał wiec napisze konkrety...
oto wstępny projekt:
przód: http://i29.tinypic.com/2pyrnkw.jpg
tył: http://i30.tinypic.com/otkgzm.jpg
Jeśli ma ktoś inny projekt lub chce wprowadzić do tego zmiany, to niech napisze ;)
[color=yellow] :arrow: Giv/ Zmieniłem nazwe tematu na ogólny,co sugerował Tomi[/color]
4 marca 2008, 08:25 [cytuj]
przód ok ale tył mi się całkowicie nie podoba ...
przód ok ale tył mi się całkowicie nie podoba ...
4 marca 2008, 11:11 [cytuj]
a mnie sie podoba. Jestem na TAK...
a mnie sie podoba. Jestem na TAK...
4 marca 2008, 13:14 [cytuj]
ja jestem na NIE bo to wyglada tak amatorsko i na odczep się, no ale poczekajmy co inni powiedza
ja jestem na NIE bo to wyglada tak amatorsko i na odczep się, no ale poczekajmy co inni powiedza
4 marca 2008, 17:00 [cytuj]
heheh szczerz przod nawet,ale tyl bezdnadziejny tyl powienien byc gladki a z przodu znaczek BVB a nad nim miasto w zaryscie tak jak ma secjalna edyscja podkoszulkow na online fan shopie
heheh szczerz przod nawet,ale tyl bezdnadziejny:P tyl powienien byc gladki a z przodu znaczek BVB a nad nim miasto w zaryscie:P tak jak ma secjalna edyscja podkoszulkow na online fan shopie:P
4 marca 2008, 17:03 [cytuj]
a moze bluza, ablo podkoszulek anty schalke?tak jak w moim awatarze ,albo Adka?
4 marca 2008, 17:07 [cytuj]
Nietykalny to wrzuc swoja propozycje... Jesli bedzie lepsza to mozna obie polaczyc... np: Przod z tego co ja dalem, a tył Twój.
Nietykalny to wrzuc swoja propozycje... Jesli bedzie lepsza to mozna obie polaczyc... np: Przod z tego co ja dalem, a tył Twój.
4 marca 2008, 17:46 [cytuj]
ja mam pomsyl na tyl,ale bardziej nadaje sie do podkoszulków na srodku bylby numer 12 , nad nim napiS "FANS", a pod "Dortmund" co Wy na to? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ;-)
ja mam pomsyl na tyl,ale bardziej nadaje sie do podkoszulków:P:D na srodku bylby numer 12 , nad nim napiS "FANS", a pod "Dortmund":D co Wy na to? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ;-)
4 marca 2008, 20:20 [cytuj]
Myślałem tez nad takim rozwiazaniem, zeby nad logo dac napis Borussia, a pod logo Dortmund... co wy na to? Czekam na inne propozycje!
Myślałem tez nad takim rozwiazaniem, zeby nad logo dac napis Borussia, a pod logo Dortmund... co wy na to? Czekam na inne propozycje! ;)
4 marca 2008, 20:25 [cytuj]
"Bartek" powiedział/a:
beznadzieja, troche dziecinny pomysł nie obraź się, 100 razy bardziej wole chodzić z BVB na piersi niż "anty schalke" ...
Bluze chętnie bym kupił, ale jak na razie brak kasy :roll:
beznadzieja, troche dziecinny pomysł nie obraź się, 100 razy bardziej wole chodzić z BVB na piersi niż "anty schalke" ...
Bluze chętnie bym kupił, ale jak na razie brak kasy :roll:
4 marca 2008, 20:49 [cytuj]
Mnie sie bardzo podoba, a koszulka z naszej stronki spotkala sie z niezlym zainteresowaniem przed stadionem i w sektorze przed meczem z Hansa,w piatek ciag dalszy reklamowania,spotkalem sie z wieloma pozytywnymi opiniami i cieplymi slowami na temat istnienia i tak ogromnego zainteresowania w Polsce BVB.Jestem na tak i kilka osöb tutaj chcialoby tez taka bluze jednakze nie robilbym jej u tego kolesia co ostatnio bo po pierwsze wyslal mi jedna koszulke za mala po drugie na L-ce jest napisane supporters polnische a to to juz lekka przesada,bo to amatorskie podejscie do robocizny,abstrahujac od jakosci bo jest ok.Nie wiem jednak kto by sie tym zajal,poza tym kto z was doplacal do ostatniej a kto nie
Mnie sie bardzo podoba, a koszulka z naszej stronki spotkala sie z niezlym zainteresowaniem przed stadionem i w sektorze przed meczem z Hansa,w piatek ciag dalszy reklamowania,spotkalem sie z wieloma pozytywnymi opiniami i cieplymi slowami na temat istnienia i tak ogromnego zainteresowania w Polsce BVB.Jestem na tak i kilka osöb tutaj chcialoby tez taka bluze jednakze nie robilbym jej u tego kolesia co ostatnio bo po pierwsze wyslal mi jedna koszulke za mala po drugie na L-ce jest napisane supporters polnische a to to juz lekka przesada,bo to amatorskie podejscie do robocizny,abstrahujac od jakosci bo jest ok.Nie wiem jednak kto by sie tym zajal,poza tym kto z was doplacal do ostatniej a kto nie
4 marca 2008, 21:18 [cytuj]
spoko giv to byl tylko przyklad, kazdy ma swoje zdanie ;-) ,ale mysle ,ze w tym projekcie adka plecy powinny wygladac troche inaczej :-P ja osobiscie zostawilbym plecy czyste, moze napisa fan club Poland pozdro
spoko giv to byl tylko przyklad, kazdy ma swoje zdanie ;-) ,ale mysle ,ze w tym projekcie adka plecy powinny wygladac troche inaczej:P :-P ja osobiscie zostawilbym plecy czyste, moze napisa fan club Poland :P pozdro
4 marca 2008, 21:38 [cytuj]
Ja być może jutro lub w czwartek bedę pytac w jednym sklepie sportowym w ktorym robia takie bluzy, ile to bedzie kosztowac itd, wiec dam wam znac...
Co do tylu to mysle, ze powinno cos byc... moze sam herb? bez napisu Polska? Lub tak jak juz mowilem nad logo Borussia, a pod Dortmund...
Ja być może jutro lub w czwartek bedę pytac w jednym sklepie sportowym w ktorym robia takie bluzy, ile to bedzie kosztowac itd, wiec dam wam znac...
Co do tylu to mysle, ze powinno cos byc... moze sam herb? bez napisu Polska? Lub tak jak juz mowilem nad logo Borussia, a pod Dortmund...
4 marca 2008, 23:41 [cytuj]
Hmm, przemyślałem to troszkę. Robi się coraz cieplej, tak sobie więc wykminiłem, że zamiast bluz może by coś takiego wspólnie stworzyć
[url=iv.pl/view/126396.html][/url]
Koszt: taki sam jak bluzy za cały strój.
Tył: myśle że możnaby wrzucić nick lub napis borussia.com.pl ;-)
Dużo bardziej skłaniałbym się do takiego rozwiązania. Mówi się nawet o zlocie, meczu pomiędzy kibicami innych drużyn, cóż za zaskoczenie naszych rywali na twarzy by sie pojawiło jakbyśmy w takich oto strojach wszyscy wybiegli ;-)
Co powiecie na takie rozwiązanie :?:
Hmm, przemyślałem to troszkę. Robi się coraz cieplej, tak sobie więc wykminiłem, że zamiast bluz może by coś takiego wspólnie stworzyć
[url=http://www.iv.pl/view/126396.html][img]http://www.iv.pl/image/126396.jpeg[/img][/url]
Koszt: taki sam jak bluzy za cały strój.
Tył: myśle że możnaby wrzucić nick lub napis borussia.com.pl ;-)
Dużo bardziej skłaniałbym się do takiego rozwiązania. Mówi się nawet o zlocie, meczu pomiędzy kibicami innych drużyn, cóż za zaskoczenie naszych rywali na twarzy by sie pojawiło jakbyśmy w takich oto strojach wszyscy wybiegli ;-)
Co powiecie na takie rozwiązanie :?:
5 marca 2008, 02:07 [cytuj]
dobrze mowi :mrgreen: trzeba mu polac :lol:
5 marca 2008, 11:11 [cytuj]
stroj?to raczej nie ma sensu lepiej zrobic bluze ,albo kolejna edycje podkoszulkow :mrgreen:
stroj?to raczej nie ma sensu:P lepiej zrobic bluze ,albo kolejna edycje podkoszulkow:D :mrgreen:
5 marca 2008, 15:36 [cytuj]
"Flat Eric" powiedział/a:
cedc.com.pl/graf/new_prod/soplica_wisniowa.jpg" alt="cedc.com.pl/graf/new_prod/soplica_wisniowa.jpg" width="98%">
tej poproszę, bo mi posmakowała :lol:
Bartek czemu stroje to zly pomysl :?:
[img]http://www.cedc.com.pl/graf/new_prod/soplica_wisniowa.jpg[/img]
tej poproszę, bo mi posmakowała
:lol:
Bartek czemu stroje to zly pomysl
:?:
5 marca 2008, 16:17 [cytuj]
no,a co z tym strojem chcesz zrobic? jenedn mecz z kibicmi frayernu? troche bez sensu. Moim zdaniem lepiej zrobic bluzy ,albo podkoszulki,a stroje to pomysl na krotka mete bo jak ktos bedzie chcil koszulek to chyba lepiej kupic orginal fakt,ze za wieszka kase,ale orginal :-D :mrgreen:
no,a co z tym strojem chcesz zrobic? jenedn mecz z kibicmi frayernu? troche bez sensu. Moim zdaniem lepiej zrobic bluzy ,albo podkoszulki,a stroje to pomysl na krotka mete bo jak ktos bedzie chcil koszulek to chyba lepiej kupic orginal:D fakt,ze za wieszka kase,ale orginal :-D :mrgreen:
5 marca 2008, 16:51 [cytuj]
heh ja tez jestem za bluzami... jedna koszulke juz macie po co wiecej? Bluza moim zdaniem bardziej przydatna...
a co do bluz, to koszt miedzy 75 , a 85 zl... zalezy jakie one beda.. czeka sie na nie 2-3 dni... Ma ktos jeszcze jakies propozcyje?
heh ja tez jestem za bluzami... jedna koszulke juz macie ;) po co wiecej? Bluza moim zdaniem bardziej przydatna...
a co do bluz, to koszt miedzy 75 , a 85 zl... zalezy jakie one beda.. czeka sie na nie 2-3 dni... Ma ktos jeszcze jakies propozcyje?
6 marca 2008, 20:42 [cytuj]
co do bluz, to pasuje zrobic haftowane, a czekanie na owe oczywiście dobrej jakości to około 3 tygodni, cena koło 80 pln
jakies projekty dzis postaram sie wrzucic
może smycze, podkładki , kubki pomysłów jest dużo, pasuje zrobic głosowanie i może zmienie temat jaki kolejny gadzet ?
co do bluz, to pasuje zrobic haftowane, a czekanie na owe oczywiście dobrej jakości to około 3 tygodni, cena koło 80 pln
jakies projekty dzis postaram sie wrzucic
może smycze, podkładki , kubki pomysłów jest dużo, pasuje zrobic głosowanie i może zmienie temat jaki kolejny gadzet ?