Forum dyskusyjne
14 grudnia 2007, 16:52 [cytuj]
Już niedługo święta to pomyślałem że przyda się taki luźny temat :mrgreen: A więc pytanie brzmi: którego użytkownika lubisz najbardziej i dlaczego Wymieniamy 5 swoich propozycji i uzasadniamy Mam nadzieję że temat się przyjmie, proponuję wygranemu dać rangę Friend =] Także nasza działalność zostanie teraz podsumowana Nagroda warta zwycięscy także głosujcie ....
Już niedługo święta to pomyślałem że przyda się taki luźny temat :mrgreen: A więc pytanie brzmi: którego użytkownika lubisz najbardziej i dlaczego :) Wymieniamy 5 swoich propozycji i uzasadniamy :) Mam nadzieję że temat się przyjmie, proponuję wygranemu dać rangę Friend =] Także nasza działalność zostanie teraz podsumowana :) Nagroda warta zwycięscy także głosujcie ....
14 grudnia 2007, 18:54 [cytuj]
Jak zaczynasz temat to podaj swojego ulubionego użytkownika i uzasadnienia :-P
14 grudnia 2007, 21:18 [cytuj]
hehe no wlasnie Kasia dobrze pisze rzuciłeś pomysł to prosimy o zaczecie
hehe no wlasnie :D Kasia dobrze pisze ;) rzuciłeś pomysł to prosimy o zaczecie :P
15 grudnia 2007, 04:55 [cytuj]
no to ja moze podam swoje propozycje:
t-mac - bo to moj brat blizniak :mrgreen:
rebuzz - nie zaglada, ale to druchna z mojego slubu (zainteresowani wiedza o co chodzi 8-) )
artys - jw
rumcajs - nie to zebym sie podlizywal :-P
no to ja moze podam swoje propozycje:
t-mac - bo to moj brat blizniak :mrgreen:
rebuzz - nie zaglada, ale to druchna z mojego slubu (zainteresowani wiedza o co chodzi 8-) )
artys - jw
rumcajs - nie to zebym sie podlizywal :-P
15 grudnia 2007, 10:11 [cytuj]
oh jak miło sqbus hehe ze mnie wymienileś.... co znaczy skrót jw??
no to moje propozycje
1.sqb- heh pare nocy na escupie i przy newsach na SGN
2.Adek- boo moj rocznik i od dawna kolega.....
3. T-Mac- ano SGN i te sprawy i banioowe spoty na czacie
4.hmmm no tez bym wymienil rebuzzaa...naszego dawnge BOSSA.
5. Kasia... no chyba organistą na slubie byłem.......
oh jak miło sqbus hehe ze mnie wymienileś.... co znaczy skrót jw??
no to moje propozycje
1.sqb- heh pare nocy na escupie i przy newsach na SGN
2.Adek- boo moj rocznik i od dawna kolega.....
3. T-Mac- ano SGN i te sprawy i banioowe spoty na czacie:)
4.hmmm no tez bym wymienil rebuzzaa...naszego dawnge BOSSA.
5. Kasia... no chyba organistą na slubie byłem.......
15 grudnia 2007, 13:30 [cytuj]
[quote]co znaczy skrót jw?? [/quote]
jak wyżej ;-)
Rozumiem, że chodzi o takich normalnych userów? :-P więc nie wymieniam ludzi z redakcji, moderatorów itp ... :-P
To tak:
1. T-Mac - hehehe mam słabość do jego komentów i opisów na gg :mrgreen: czasem tak uroczo ironizuje :mrgreen: też fajnie się złości :mrgreen:
2. Adek - fajnie fochy strzela :mrgreen:
3. ZeSiQ - taki forumowy wesołek ;-) złościsz się czasami? :-P
4. Artys - kolega z SGN ;-)
5. i nie wiem kto :-P
jak wyżej ;-)
Rozumiem, że chodzi o takich normalnych userów? :-P więc nie wymieniam ludzi z redakcji, moderatorów itp ... :-P
To tak:
1. T-Mac - hehehe mam słabość do jego komentów i opisów na gg :mrgreen: czasem tak uroczo ironizuje :mrgreen: też fajnie się złości :mrgreen:
2. Adek - fajnie fochy strzela :mrgreen:
3. ZeSiQ - taki forumowy wesołek ;-) złościsz się czasami? :-P
4. Artys - kolega z SGN ;-)
5. i nie wiem kto :-P
15 grudnia 2007, 13:41 [cytuj]
wszyscy są fajni i facetki, których jest mało i Wy chłopacy
wszyscy są fajni i facetki, których jest mało i Wy chłopacy ;P
15 grudnia 2007, 14:05 [cytuj]
"Kasia" powiedział/a:
Nie no o wszystkich użytkowników, tak jak sqb na przykład wymienił Rumcajsa
"Kasia" powiedział/a:
Chciałem zobaczyć czy temat się przyjmie :mrgreen:
To tak:
:arrow: Rumcajs - za pracowitość, za to że jest spoko gościem i za to jak dzwonił do mnie na bani żebym sprawdził czy Lukas dał zapowiedź bo on nie da rady włączyć kompa i sprawdzić =] :lol:
:arrow: Trance Man, zichera, grochu i jego qmpel i jeszcze jednemu koledze, nie pamiętam nicku ale wiem że ma siostre która też kibisuje Borussii i pamiętam jak krzyczał żeby nie mowiła mu wyniku meczu kiedy ogladlismy retransmisje - wszystkich za zajebisty zlot w Katowitzach, Trance Manowi za zajebistą organizację i za plakietke z napisem "organizator" :lol: , zicherze, bo to świetny facet, a grochowi i jego koledze zaaa.. nie wiem ale polubiłem ich xD
:arrow: sqb - za to że jak wejdzie na forum to od razu jakiś ruch się zaczyna dziać, za to ze ma fajne poczucie humoru i za to że zna w życiu priorytety xD
:arrow: Kasia - za to że jest naszym Rodzynkiem na forum i za to że zawsze odpowiada mi ironicznie albo złośliwie :lol:
:arrow: ZesiQ - za fajne poczucie humoru , damiano009 za to że nie olewa pewnych spraw i da się z nim rzeczowo pogadać :-P
:arrow: Wszystkim pozostałym userom za to że na forum panuje świetna atmosfera, to pierwsze takie forum gdzie na prawde fajnie się siedzi i komentuje =] :mrgreen:
Nie no o wszystkich użytkowników, tak jak sqb na przykład wymienił Rumcajsa :)
[quote="Kasia"]Jak zaczynasz temat to podaj swojego ulubionego użytkownika i uzasadnienia :-P
15 grudnia 2007, 18:53 [cytuj]
hehe a dziekuje ;P jesli mam byc szczery to ja sie raczej nie zloszcze ;P zawsze rogalik od ucha do ucha ;P :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
w koncu smiech to zdrowie ;P a ja chce conajmniej 1OO pozyc i pokibicowac BVB :D
hmm a ja nie bede wymieniac bo jeszcze kogos przez przypadek pomine i potem ktos sie poczuje urazony albo cus ;P no bo mi to ogolnie nikt nie podpadl wiec w sumie kazdego tutaj lubie :D Kazdy ma w sobie cos co mi odpowiada :D w koncu gdyby bylo inaczej to pewnie bym nie siedzial na tym forum ;P wiec musialbym wymieniac prawie wszystkich po kolei ;P a za co.. ?? po prostu za to jacy sa ;D 8-)
21 grudnia 2007, 21:01 [cytuj]
Głosować głosować bo trzeba wyłonić tego najfajniejszego usera =]
9 marca 2008, 14:09 [cytuj]
"givdaf" powiedział/a:
Kasia - za to że jest naszym Rodzynkiem na forum i za to że zawsze odpowiada mi ironicznie albo złośliwie
wcale, że nie :-P
"givdaf" powiedział/a:
e tam :-P i tak ja jestem najfajniesza :lol: :mrgreen:
wcale, że nie :-P
[quote="givdaf"]Głosować głosować bo trzeba wyłonić tego najfajniejszego usera =]
13 czerwca 2009, 01:06 [cytuj]
Fajny temat ale dawno już zapomniany, a więc może trochę odświeżę Ja tam lubie wszystkich, lubię się z kimś zgodzic albo z kimś pokłócic i po za Rumcajsem któremu wszyscy zawdzięczamy to, iż możemy tu się wypowiadac nie mam jakichs swoich typów. I tu też się wyłamie nie wymienie Kasi choc lubię ją mimo tego, że jej nie znam. Co nie zmienia faktu, że kobieta i futbol to marne połączenie bez urazy
Fajny temat ale dawno już zapomniany, a więc może trochę odświeżę:) Ja tam lubie wszystkich, lubię się z kimś zgodzic albo z kimś pokłócic i po za Rumcajsem któremu wszyscy zawdzięczamy to, iż możemy tu się wypowiadac nie mam jakichs swoich typów. I tu też się wyłamie nie wymienie Kasi choc lubię ją mimo tego, że jej nie znam. Co nie zmienia faktu, że kobieta i futbol to marne połączenie bez urazy:)
13 czerwca 2009, 09:47 [cytuj]
takie tematy , do niczego nie prowadzą
takie tematy :), do niczego nie prowadzą :)
13 czerwca 2009, 09:51 [cytuj]
"Tomi" powiedział/a:
takie tematy
, do niczego nie prowadzą
Najwyżej do powstania podgrup, a tego tutaj chyba nikt nie chce, prawda?
Najwyżej do powstania podgrup, a tego tutaj chyba nikt nie chce, prawda?
13 czerwca 2009, 11:04 [cytuj]
Moja propozycja to oczywiście qbar85 :-D
Moja propozycja to oczywiście qbar85 :-D
13 czerwca 2009, 13:48 [cytuj]
Wzruszyłem się. Nie spodziewałem się tego. To dla mnie zaszczyt. Chciałem podziękować mamie i tacie - bez was nie byłoby mnie na tym świecie. Dziękuję też mojej rodzinie i znajomym za wsparcie. No i na koniec chciałem podziękować moim fanom z wiernym Volvem na czele...dziękuję wam! :-P
Wzruszyłem się. Nie spodziewałem się tego. To dla mnie zaszczyt. Chciałem podziękować mamie i tacie - bez was nie byłoby mnie na tym świecie. Dziękuję też mojej rodzinie i znajomym za wsparcie. No i na koniec chciałem podziękować moim fanom z wiernym Volvem na czele...dziękuję wam! :-P
13 czerwca 2009, 15:23 [cytuj]
"qbar85" powiedział/a:
Oj nie wzruszaj się tak bo Oscara nie dostałeś :-P ;-)
Oj nie wzruszaj się tak bo Oscara nie dostałeś :-P ;-)
13 czerwca 2009, 16:12 [cytuj]
Ja nie lubię nikogo! Tak naprawdę jestem z Monachium a mój pająk ptasznik ma na imię Uli! Nie kocham was i wy mnie też nie kochajcie. JESTEM ŚLEPY hehe Kasia wybacz
Ja nie lubię nikogo! Tak naprawdę jestem z Monachium a mój pająk ptasznik ma na imię Uli! Nie kocham was i wy mnie też nie kochajcie. JESTEM ŚLEPY hehe Kasia wybacz:*
13 czerwca 2009, 16:36 [cytuj]
dokładnie;p każdy ma swoje zdanie:D a po za tym jak ja mam kogoś znać bardzo dobrze i oceniać skoro znam wszystkich jako kibicow BVBi poznałem na forum:PP hehe:D gdybyśmy chcoiaz wypili nie raz:PP to owszem:D:DD
13 czerwca 2009, 17:17 [cytuj]
"Maczuga" powiedział/a:
Kasia już mnie chyba nie kocha bo wywaliła mnie ze znajomych na NK
Przecież mam Cię na NK, co Ty gadasz? :-P ;-)
Przecież mam Cię na NK, co Ty gadasz? :-P ;-)