Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  5  6  7  8  9    >  >|
Forum dyskusyjne » Archiwum » Euro 2008
17 czerwca 2008, 23:02 [cytuj]
"Murzyn" powiedział/a:
Kalosz żółtą mógł dać, ale z wykluczeniem zawodnika przesadził, psując tym samym całe widowisko.
Moim zdaniem czerwona się należała, był sam na sam z bramkarzem. No ale z resztą się zgadzam, Włosi mieli fuksa, no i sędziowie na tych mistrzostwach popełniają strasznie dużo błędów.
Moim zdaniem czerwona się należała, był sam na sam z bramkarzem. No ale z resztą się zgadzam, Włosi mieli fuksa, no i sędziowie na tych mistrzostwach popełniają strasznie dużo błędów.
17 czerwca 2008, 23:06 [cytuj]
ehh szkoda gadać :-/ przez tą durną czerwień mecz się ułożył.. szkoda Francuzów bo mieli sporo pecha w meczu :-/ a ja chciałem tylko pochwalić Benzemę :-D jak to Borek p[owiedział podczas meczu gra tak jak kiedyś Henry :-D czyli cofa się po piłkę, rozgrywa, podaje, strzela.. no no baaardzo dobry napastnik :-)
ehh szkoda gadać :-/ przez tą durną czerwień mecz się ułożył.. szkoda Francuzów bo mieli sporo pecha w meczu :-/ a ja chciałem tylko pochwalić Benzemę :-D jak to Borek p[owiedział podczas meczu gra tak jak kiedyś Henry :-D czyli cofa się po piłkę, rozgrywa, podaje, strzela.. no no baaardzo dobry napastnik :-)
17 czerwca 2008, 23:10 [cytuj]
"T-Mac" powiedział/a:
Zero reakcji Benzemą przy jego świetnym strzale tylko podnieta Buffonem w kółko...
"cały stadnion oklaskuje interwencję Buffona, nawet Francuzi" rozwalił mnie tymi słowami :-D
"cały stadnion oklaskuje interwencję Buffona, nawet Francuzi" rozwalił mnie tymi słowami :-D
18 czerwca 2008, 20:21 [cytuj]
"qbar85" powiedział/a:
Moim zdaniem czerwona się należała, był sam na sam z bramkarzem.
Tak, była sytuacja sam na sam, ale już w polu karnym, co egzekwuje się rzutem karnym, z którego łatwo jest zdobyć gola niż z podobnej sytuacji z wolnego, za którą czerwień się należy. Moim zdaniem żółta jak najbardziej, za tą czerwoną też go nie powieszą, bo miał prawo, ale mimo wszystko wg mnie przesadził. No i zepsuł całe widowisko.

A zaraz Szwecja - Rosja. Ruskie już pokazali się na Euro, teraz mogą jechać do domu. Liczę na Szwedów.
Tak, była sytuacja sam na sam, ale już w polu karnym, co egzekwuje się rzutem karnym, z którego łatwo jest zdobyć gola niż z podobnej sytuacji z wolnego, za którą czerwień się należy. Moim zdaniem żółta jak najbardziej, za tą czerwoną też go nie powieszą, bo miał prawo, ale mimo wszystko wg mnie przesadził. No i zepsuł całe widowisko.

A zaraz Szwecja - Rosja. Ruskie już pokazali się na Euro, teraz mogą jechać do domu. Liczę na Szwedów.
18 czerwca 2008, 22:37 [cytuj]
ja liczyłem na Rosję i się nie zawiodłem :-D
Faantastyczny mecz rozegrali :-D szkoda,że tylko 2-0 wygrali bo należało im się więcej :-D
Arshavin wg mnie piłkarzem meczu :-D
ja liczyłem na Rosję i się nie zawiodłem :-D
Faantastyczny mecz rozegrali :-D szkoda,że tylko 2-0 wygrali bo należało im się więcej :-D
Arshavin wg mnie piłkarzem meczu :-D
18 czerwca 2008, 22:45 [cytuj]
Też na Rosję liczyłem... Fajnie, że nie zawiedli moich oczekiwań, bo przed EURO chciałem, żeby z grupy wyszli... :-) Do tego świetna gra... Dla mnie grają ładniej od Hiszpanii i Holandii... :-P 8-) Mam nadzieję, że łykną tych drugich w 1/4 (w końcu Hiddink dobrze ich zna)... :-D
Też na Rosję liczyłem... Fajnie, że nie zawiedli moich oczekiwań, bo przed EURO chciałem, żeby z grupy wyszli... :-) Do tego świetna gra... Dla mnie grają ładniej od Hiszpanii i Holandii... :-P 8-) Mam nadzieję, że łykną tych drugich w 1/4 (w końcu Hiddink dobrze ich zna)... :-D
18 czerwca 2008, 22:51 [cytuj]
Rozegrali naprawde dobry mecz. Szwedzi nie mieli nic do powiedzenia (i bardzo dobrze). Mi najbardziej podobali się Arshavin, Zirkov i Pavlyuchenko. Tego ostatniego widziałbym w BVB, ale niestety nas nie stać i możemy liczyć tylko na Ivana Saenko.
Rozegrali naprawde dobry mecz. Szwedzi nie mieli nic do powiedzenia (i bardzo dobrze). Mi najbardziej podobali się Arshavin, Zirkov i Pavlyuchenko. Tego ostatniego widziałbym w BVB, ale niestety nas nie stać i możemy liczyć tylko na Ivana Saenko.
18 czerwca 2008, 22:54 [cytuj]
"qbar85" powiedział/a:
Mi najbardziej podobali się Arshavin, Zirkov i Pavlyuchenko.
Ja do tego dodałbym jeszcze Semaka... :-)

O Arshavinie już wiele tu mówiłem... Piłkarz marzenie (mój nr 1 dla BVB)... 8-)
Ja do tego dodałbym jeszcze Semaka... :-)

19 czerwca 2008, 02:37 [cytuj]
"T-Mac" powiedział/a:
też już wiele razy o nim pisałem i popieram to co napisałeś :-D
też już wiele razy o nim pisałem i popieram to co napisałeś :-D
19 czerwca 2008, 10:22 [cytuj]
A ja dalej jestem w szoku. W ogóle to Euro układa się zupełnie nie po mojej myśli. Dziś Niemcy - Portugalia. Już trochę ochłonąłem i dalej liczę na Niemców, ale znając życie to dziś szykuje się porażka naszych sąsiadów, bo tu nic nie układa się po mojemu...
A ja dalej jestem w szoku. W ogóle to Euro układa się zupełnie nie po mojej myśli. Dziś Niemcy - Portugalia. Już trochę ochłonąłem i dalej liczę na Niemców, ale znając życie to dziś szykuje się porażka naszych sąsiadów, bo tu nic nie układa się po mojemu...
19 czerwca 2008, 11:06 [cytuj]
Ja natomiast cieszę się, bo są to mistrzostwa ofensywne. Pada sporo bramek, wszystkie mecze wygrały drużyny grające najefektowniejszą piłkę. Szkoda tylko, że drabinka jest tak ułożona, że już w półfinale może dojść do starcia Holandii z Hiszpanią.
Dzisiaj powinni wygrać Portugalczycy, ale pewnie (jak zwykle) Niemcy udowodnią, że są drużyną turniejową i pokażą zupełnie inny poziom niż w grupie. Osobiście jestem za tymi pierwszymi.
Ja natomiast cieszę się, bo są to mistrzostwa ofensywne. Pada sporo bramek, wszystkie mecze wygrały drużyny grające najefektowniejszą piłkę. Szkoda tylko, że drabinka jest tak ułożona, że już w półfinale może dojść do starcia Holandii z Hiszpanią.
Dzisiaj powinni wygrać Portugalczycy, ale pewnie (jak zwykle) Niemcy udowodnią, że są drużyną turniejową i pokażą zupełnie inny poziom niż w grupie. Osobiście jestem za tymi pierwszymi.
19 czerwca 2008, 18:02 [cytuj]
ja teraz liczę na zwycięstwa Portugalii, Chorwacji, Hiszpanii i Holandii. Następnie na Portugalię i Holandię, no i fajnie by było gdyby Holandia wygrała :-)
ja teraz liczę na zwycięstwa Portugalii, Chorwacji, Hiszpanii i Holandii. Następnie na Portugalię i Holandię, no i fajnie by było gdyby Holandia wygrała :-)
19 czerwca 2008, 20:05 [cytuj]
"ZesiQ" powiedział/a:
no i fajnie by było gdyby Holandia wygrała :-)
Oglądać łamagę Kuyta z pucharem to nie dla mnie... :-/

Murzyn, u mnie to samo... ;-) Też to EURO przeważnie nie po mojej myśli... No ale liczę na Niemców, Chorwatów, Hiszpanów (mniejsze zło :-P) i Rosję... :-)

Murzyn, u mnie to samo... ;-) Też to EURO przeważnie nie po mojej myśli... No ale liczę na Niemców, Chorwatów, Hiszpanów (mniejsze zło :-P) i Rosję... :-)
19 czerwca 2008, 21:47 [cytuj]
"T-Mac" powiedział/a:
Ale jaaaaak on walczy ;)
Nadrabia tym niedoskonałości techniczne w stosunku do kolegów z kadry (bo tak ogólnie to świetnie wyszkolony zawodnik).
Ale jaaaaak on walczy ;)
Nadrabia tym niedoskonałości techniczne w stosunku do kolegów z kadry (bo tak ogólnie to świetnie wyszkolony zawodnik).
19 czerwca 2008, 22:46 [cytuj]
Piękny mecz w wykonaniu Niemców. Niemiecki walec znów się rozpędza. Oby dojechał do finału. No a ja w końcu po końcowym gwizdku mam b. dobry humor. Chyba pierwszy raz na tych mistrzostwach.
Piękny mecz w wykonaniu Niemców. Niemiecki walec znów się rozpędza. Oby dojechał do finału. No a ja w końcu po końcowym gwizdku mam b. dobry humor. Chyba pierwszy raz na tych mistrzostwach.
19 czerwca 2008, 22:48 [cytuj]
Niemcy grają dalej. Bardzo ładna pierwsza bramka, momentami fajna gra, na bardzo słabą Portugalie to wystarczyło. Najlepsi piłkarze w tym meczu to moim zdaniem Podolski i Ballack.
No i właśnie... Wie ktoś dlaczego nie grał najlepszy piłkarz świata Cristiano Ronaldo?? Jakaś kontuzja czy co?? :lol: ;-)
Niemcy grają dalej. Bardzo ładna pierwsza bramka, momentami fajna gra, na bardzo słabą Portugalie to wystarczyło. Najlepsi piłkarze w tym meczu to moim zdaniem Podolski i Ballack.
No i właśnie... Wie ktoś dlaczego nie grał najlepszy piłkarz świata Cristiano Ronaldo?? Jakaś kontuzja czy co?? :lol: ;-)
19 czerwca 2008, 22:58 [cytuj]
ja tam bym sie tak nie podniecał grą Niemców bo wcale nie pokazali nic wielkiego ;-) mieli spooro szczęścia przy 2 bramkach a to za sprawą między innymi "genialnego" Ricardo.. ;-)
Friedrich jak dla mnie powinien ten mecz oglądać w szatni za czerwoną kartkę, widać było,że specjalnie przebiegł się po nodze Ronaldo ;-)
Ogólnie gra Niemców mi sie nie podobała (ale za to gra Podolskiego bardzo) a co do Portugalii to chyba za bardzo wzięli do siebie uwagi żeby częściej strzelać z daleka.. co im kompletnie nie wychodziło, no i jakoś nie jestem przekonany co do Postigi.. wg mnie jest to słaby punkt Portugalii oczywiście tuż po bramkarzu ;-)
ja tam bym sie tak nie podniecał grą Niemców bo wcale nie pokazali nic wielkiego ;-) mieli spooro szczęścia przy 2 bramkach a to za sprawą między innymi "genialnego" Ricardo.. ;-)
Friedrich jak dla mnie powinien ten mecz oglądać w szatni za czerwoną kartkę, widać było,że specjalnie przebiegł się po nodze Ronaldo ;-)
Ogólnie gra Niemców mi sie nie podobała (ale za to gra Podolskiego bardzo) a co do Portugalii to chyba za bardzo wzięli do siebie uwagi żeby częściej strzelać z daleka.. co im kompletnie nie wychodziło, no i jakoś nie jestem przekonany co do Postigi.. wg mnie jest to słaby punkt Portugalii oczywiście tuż po bramkarzu ;-)
19 czerwca 2008, 23:05 [cytuj]
"ZesiQ" powiedział/a:
mieli spooro szczęścia przy 2 bramkach a to za sprawą między innymi "genialnego" Ricardo.. ;-)
Mogli go wymienić... Nikt im nie bronił... :-P Nie pierwszy i ostatni raz coś chrzani...

A czemu nie mówisz, że bramka Portugalii to największy fart tego meczu :?: :-P
Mogli go wymienić... Nikt im nie bronił... :-P Nie pierwszy i ostatni raz coś chrzani...

A czemu nie mówisz, że bramka Portugalii to największy fart tego meczu :?: :-P
19 czerwca 2008, 23:06 [cytuj]
Eeee tam, ZesiQ. Piękne brameczki, ładna gra Niemców szczególnie w pierwszej połowie. Druga była już w kratkę, ale i tak z przewagą naszych sąsiadów. Niemcy wygrali zasłużenie i mecz mógł popsuć tylko Kołtoń pieprząc co chwila jaka to Portugalia nie jest dobra, jakich ma piłkarzy, jaki to Ronaldo nie jest najlepszy (co mnie trochę dziwi, bo Kołtoń to fachowiec od niemieckiej piłki). Wielki Cristiano skończył swój dział na tych ME jedną bamką. No i oczywiście wielka mnie przepełnia radość, że już nie usłyszę przy każdym rzucie wolnym w wykonaniu Ronaldo, w jakim to on nie stoi charakterystycznym rozkroku. No ja pierdolę...rozkrok Cristiano, w dodatku charakterystyczny. Od tego tekstu już mnie na wymioty brało.
Ale najważniejsze wydarzenie wieczoru: Niemcy grają dalej, po całkiem dobrej grze! Danke schon!
Eeee tam, ZesiQ. Piękne brameczki, ładna gra Niemców szczególnie w pierwszej połowie. Druga była już w kratkę, ale i tak z przewagą naszych sąsiadów. Niemcy wygrali zasłużenie i mecz mógł popsuć tylko Kołtoń pieprząc co chwila jaka to Portugalia nie jest dobra, jakich ma piłkarzy, jaki to Ronaldo nie jest najlepszy (co mnie trochę dziwi, bo Kołtoń to fachowiec od niemieckiej piłki). Wielki Cristiano skończył swój dział na tych ME jedną bamką. No i oczywiście wielka mnie przepełnia radość, że już nie usłyszę przy każdym rzucie wolnym w wykonaniu Ronaldo, w jakim to on nie stoi charakterystycznym rozkroku. No ja pierdolę...rozkrok Cristiano, w dodatku charakterystyczny. Od tego tekstu już mnie na wymioty brało.
Ale najważniejsze wydarzenie wieczoru: Niemcy grają dalej, po całkiem dobrej grze! Danke schon!
19 czerwca 2008, 23:10 [cytuj]
"Murzyn" powiedział/a:
mecz mógł popsuć tylko Kołtoń pieprząc co chwila jaka to Portugalia nie jest dobra, jakich ma piłkarzy, jaki to Ronaldo nie jest najlepszy (co mnie trochę dziwi, bo Kołtoń to fachowiec od niemieckiej piłki)
On jako fachowiec od niemieckiej piłki to się już chyba dawno skończył... Zresztą teraz jak komentuje to zawsze słyszę w jego głosie i słowach tę wrogość do Niemców... Jak go tak niemiecka piłka "uwiera" to po ch... komentował Bundesligę, a teraz mecze niemieckiej reprezentacji :?: :evil:
On jako fachowiec od niemieckiej piłki to się już chyba dawno skończył... Zresztą teraz jak komentuje to zawsze słyszę w jego głosie i słowach tę wrogość do Niemców... Jak go tak niemiecka piłka "uwiera" to po ch... komentował Bundesligę, a teraz mecze niemieckiej reprezentacji :?: :evil:
|<  <<  <  5  6  7  8  9    >  >|

Pakiet powitalny o wartości 760 zł na start! Zarejestruj się i odbierz zakład bez ryzyka na początek.

BVB

STS to legalny bukmacher. Gra u nielegalnych podlega karze. Hazard może uzależniać - graj mądrze. Szczegóły w regulaminie. 18+

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 11 9 2 0 29
2. Eintracht Frankfurt 11 7 2 2 23
3. RB Lipsk 11 6 3 2 21
4. Bayer Leverkusen 11 5 5 1 20
5. Borussia Dortmund 11 6 1 4 19
6. Borussia Mönchengladbach 11 5 2 4 17
7. SC Freiburg 11 5 2 4 17
8. FSV Mainz 11 4 4 3 16
9. VfB Stuttgart 11 4 4 3 16
10. Union Berlin 11 4 4 3 16
11. VfL Wolfsburg 11 4 3 4 15
12. Werder Brema 11 4 3 4 15
13. TSG 1899 Hoffenheim 11 3 3 5 12
14. FC Augsburg 11 3 3 5 12
15. 1. FC Heidenheim 11 3 1 7 10
16. FC St. Pauli 11 2 2 7 8
17. Holstein Kiel 11 1 2 8 5
18. VfL Bochum 11 0 2 9 2
cała tabela
shoutbox
dawid2468
dawid2468 godzinę temu

Oby tylko Cana nie wystawiał

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 21:50

Ja to bym proponował by te KMŚ rozegrała młodzież, podstawowi zawodnicy też potrzbują odpoczynku po sezonie a większość młodzików typu Mane Watjen itd w czasie sezonu nie dostają zbyt wielu szans to niech chociaż sobie zagrają w Pucharze Tymbarka

johnBVB
johnBVB Wczoraj, 20:29

Piekna grupa na tych klubowych MŚ nam sie trafila :P

Alex3110_
Alex3110_ 1 dni temu, 2024-12-04

Pamiętacie kiedy ostatni raz w roku kalendarzowym nie przegraliśmy z czerwonymi?

Murzyn
Murzyn 1 dni temu, 2024-12-04

Jesteśmy jednym z tych żółwi. Możemy.

FilipSantana
FilipSantana 2 dni temu, 2024-12-04

@Murzyn, wręcz odwrotnie. Przy takim wyścigu żółwi nie możemy sobie pozwolić na kilka kompromitujących porażek.

mersinko2
mersinko2 2 dni temu, 2024-12-04

Tak to będzie wyścig o małe mistrzostwo prawdopodobnie, Bayern odjechał. Chyba że zdarzy im się teraz duży dołek jak city np.

Murzyn
Murzyn 2 dni temu, 2024-12-04

Porażka Schabowych zawsze cieszy. A co do BL, to jestem o wiele spokojniejszy o przyszłoroczną LM. Przy takim wyścigu żółwi możemy sobie pozwolić jeszcze na kilka kompromitujących porażek.

Alex3110_
Alex3110_ 2 dni temu, 2024-12-04

Miałem osobiste problemy, tutaj nie jest miejsce by o tym pisać.

aguero82
aguero82 2 dni temu, 2024-12-04

Nawet nie wiesz jak bardzo chciałbym go przepraszać . Alex gdzie żeś był jak BVB nie szło :)

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 2 dni temu, 2024-12-04

Trochę zabawne że do Bayeru z 1 porażką mamy tylko 3 pkt straty

Alex3110_

kierunku*

Alex3110_

Jak na to co graliśmy w ostatnich miesiącach, to można powiedzieć bardzo dobry wynik z liderem tabeli. Mam nadzieję, że idzie to w dobrym kierunki i aguero będzie jednak przepraszał Sahina :)

Alex3110_

Zapomniałem hasła do konta, a proces odzyskania się nie powiódł... Witam ponownie.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 2 dni temu, 2024-12-04

Jak to dobrze, że my nadal gramy w Pucharze i możemy szydzić z Bayernu.

Rojs89
Rojs89 2 dni temu, 2024-12-04

To się zgadza

FilipSantana
FilipSantana 2 dni temu, 2024-12-04

Tak czy owak Sule to darmozjad, a płacz świńskich ryjków po odpadnięciu z pokalu to miód na serce

Rojs89
Rojs89 2 dni temu, 2024-12-03

Filip Santana, widziałem to wideo o którym mówisz, ale ono jednak bardzo zakłamuje. Wypłynęło też inne z kamerą pod innym kątem i z góry i widać, że jednak dostał w twarz po rykoszecie od ramienia Nmechy.

dawid2468
dawid2468 2 dni temu, 2024-12-03

I gitara

dawid2468

Szkoda, ale trzeba wierzyć

Sis
Sis 2 dni temu, 2024-12-03

Najlepsze jest to że Bayer grając w przewadze wcale nie prezentuje się lepiej XD

Sis

Staranował rywala gdzieś na 25 metrze, kompletnie bezmyślny faul który wyglądał jakby celowo chłopa chciał powalić a na dodatek nie musiał tego robić, bo Monachium w tej sytuacji i tak raczej nie straciłoby bramki XD

dawid2468

A co zrobił? Zobaczycie ze teraz Bayern w lidze straci punkty 2, 3 razy pod rząd a my ich dogonimy :) #murem za Sahinem :)

Sis

Ale Neuer to jest debil XDDDD

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 4 dni temu, 2024-12-02

Typowy darmozjad

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 4 dni temu, 2024-12-02

Dlatego należy się go pozbyć bo ma gdzieś cały klub czy kibiców i przyszedł tutaj tylko i wyłącznie po wypłatę

FilipSantana
FilipSantana 4 dni temu, 2024-12-02

Anton nie zagra już w tym roku. Tak w ogóle obejrzałem klatka po klatce w zwolnionym tempie ten strzał w głowę Sulego i najlepsze jest to że Sule w ogóle nie dostał w głowę xD piłka odbiła się od ręki przy ciele bensebainiego i sule mógł na luzie biec dalej bronić ale uśmiechniętemu po meczu BigMacowi oczywiście to nie przeszkadza i ma wywalone jajca jak zwykle

artur1973
artur1973 4 dni temu, 2024-12-02

Nasze centusie z zarządu już myślą o sprzedaży Gittensa. Byleby min . 100 mln wleciało. Typowy BVB

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 5 dni temu, 2024-12-01

Anton wypada na mecz z Gladbach i Barcą

dawid2468
dawid2468 5 dni temu, 2024-12-01

Byleby Cana nie wystawiał

statystyki
Użytkownicy online: bialy0003, Mila, Perkele97, 1801adam@wp.pl
Gości online: 52
Zarejestrowanych użytkowników: 10208
Ostatnio zarejestrowany: barbara071003
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem