Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Archiwum » Euro 2008
21 listopada 2007, 23:03 [cytuj]
Znamy już wszystkich finalistów przyszłorocznych mistrzostw, są nimi:
Austria, Szwajcaria,
Polska, Portugalia,
Włochy, Francja,
Grecja, Turcja,
Czechy, Niemcy,
Chorwacja, Rosja,
Hiszpania, Szwecja,
Rumunia, Holandia.
Znamy już wszystkich finalistów przyszłorocznych mistrzostw, są nimi:
Austria, Szwajcaria,
Polska, Portugalia,
Włochy, Francja,
Grecja, Turcja,
Czechy, Niemcy,
Chorwacja, Rosja,
Hiszpania, Szwecja,
Rumunia, Holandia.
22 listopada 2007, 00:27 [cytuj]
Super, że Anglii nie ma w tym gronie... :mrgreen: 8-)

Mam też nadzieję, że Holandia, Włochy i Hiszpania szybko polecą... :mrgreen:

A ja oczywiście będę za Polakami, Niemcami i Czechami... 8-) Portugalii, Szwajcarii i Chorwacji też się będę bacznie przyglądać... :-D
Super, że Anglii nie ma w tym gronie... :mrgreen: 8-)

Mam też nadzieję, że Holandia, Włochy i Hiszpania szybko polecą... :mrgreen:

A ja oczywiście będę za Polakami, Niemcami i Czechami... 8-) Portugalii, Szwajcarii i Chorwacji też się będę bacznie przyglądać... :-D
22 listopada 2007, 16:52 [cytuj]
"T-Mac" powiedział/a:
A ja oczywiście będę za Polakami, Niemcami i Czechami...
No dokładnie.

Tu macie bramki z meczu Anglia - Chorwacja:
pl.youtube.com/watch?v=RmevJQYXuVY

A tu miny Angoli i radość Chorwatów:
pl.youtube.com/watch?v=eqfFqZ5Gk3M&feature=related
No dokładnie.

Tu macie bramki z meczu Anglia - Chorwacja:
http://pl.youtube.com/watch?v=RmevJQYXuVY

A tu miny Angoli i radość Chorwatów:
http://pl.youtube.com/watch?v=eqfFqZ5Gk3M&feature=related
22 listopada 2007, 18:10 [cytuj]
Ja oczywiscie tez za Polska i chyba tez za Czechami...

Rowniez sie ciesze, ze nie ma Angli, ale ubolewam , ze jest Turcja :-/ wolalbym zobaczyc Norwegie... :roll:
Ja oczywiscie tez za Polska i chyba tez za Czechami...

Rowniez sie ciesze, ze nie ma Angli, ale ubolewam , ze jest Turcja :-/ wolalbym zobaczyc Norwegie... :roll:
22 listopada 2007, 19:15 [cytuj]
a ja jestem wielce, ale to wielce zasmucony że Anglii nie ma w finałach Euro, a szczególnie szkoda mi Carsona, za te 2 gafy :(

a komu będe kibicował Polsce, Chorwacji i Szwajcarii
a ja jestem wielce, ale to wielce zasmucony że Anglii nie ma w finałach Euro, a szczególnie szkoda mi Carsona, za te 2 gafy :(

a komu będe kibicował Polsce, Chorwacji i Szwajcarii
22 listopada 2007, 22:21 [cytuj]
Dobrze tak bufonom. Carsona nie żałuję, Robinsona też nie, bo dlaczego mam nad nimi płakać, skoro w samej kolebce futbolu już od tylu lat nie potrafią znaleźć godnego następcy Seamana.

ps. Jak rozlosują grupy to wrzucę ankietę.
Dobrze tak bufonom. Carsona nie żałuję, Robinsona też nie, bo dlaczego mam nad nimi płakać, skoro w samej kolebce futbolu już od tylu lat nie potrafią znaleźć godnego następcy Seamana.

ps. Jak rozlosują grupy to wrzucę ankietę.
2 grudnia 2007, 13:30 [cytuj]
Grupa A
1. Szwajcaria
2. Czechy
3. Portugalia
4. Turcja

Grupa B
1. Austria
2. Chorwacja
3. Niemcy
4. Polska

Grupa C
1. Holandia
2. Włochy
3. Rumunia
4. Francja

Grupa D
1. Grecja
2. Szwecja
3. Hiszpania
4. Rosja

Trafiła nam sie bardzo przyzwoita grupa. Można narzekać na Niemców, ale w końcu musi być kiedyś ten pierwszy raz. Z Chorwacją będzie ciężko, ale to zespół jak najbardziej do ogrania. Z Austrią bezwzględnie trzeba wygrać.

Grupa C to bez wątpienia grupa śmierci. Chciałbym widzieć Włochów bardzo nisko, ale coś czuję, że dalej nie przejdzie Francja.
[b]Grupa A[/b]
1. Szwajcaria
2. Czechy
3. Portugalia
4. Turcja

[b]Grupa B[/b]
1. Austria
2. Chorwacja
3. Niemcy
4. Polska

[b]Grupa C[/b]
1. Holandia
2. Włochy
3. Rumunia
4. Francja

[b]Grupa D[/b]
1. Grecja
2. Szwecja
3. Hiszpania
4. Rosja

Trafiła nam sie bardzo przyzwoita grupa. Można narzekać na Niemców, ale w końcu musi być kiedyś ten pierwszy raz. Z Chorwacją będzie ciężko, ale to zespół jak najbardziej do ogrania. Z Austrią bezwzględnie trzeba wygrać.

Grupa C to bez wątpienia grupa śmierci. Chciałbym widzieć Włochów bardzo nisko, ale coś czuję, że dalej nie przejdzie Francja.
2 grudnia 2007, 15:00 [cytuj]
Szanse na wyjscie z grupy sa... chciałbym, zeby z naszej grupy wyszla Chorwacja no i Polska.. ale raczej jest to nie do zrealizowania...

w grupie C, Rumunia nie ma zadnych szans, i chyba tak jak mowil Murzyn Francja nie wyjdzie... Choc nigdy nic nie wiadomo ;)
Szanse na wyjscie z grupy sa... chciałbym, zeby z naszej grupy wyszla Chorwacja no i Polska.. ale raczej jest to nie do zrealizowania...

w grupie C, Rumunia nie ma zadnych szans, i chyba tak jak mowil Murzyn Francja nie wyjdzie... Choc nigdy nic nie wiadomo ;)
2 grudnia 2007, 15:14 [cytuj]
a ja chcialbym zeby Wlosi odpadlui bo ostatnio caly czas maja taaakiego fuksa :/ i graja strasznie nudny futbol..
u nas chcialbym oczywiscie zeby wyszla POLSKA no i hmm Chorwacja :) bo reprezentacji Niemiec po prostu nie lubie i nic na to nie poradze ;P
z gr C jestem za Holandia i Francja, z A za Portugalia i Czechami, a z D Hiszpania i Szwecja..
gdyby te druzyny awansowaly to dalsze mecze bylyby baardzo intreresujace ;) aczkooolwiek wolalbym zeby bylo pare niespodzianek i awansowaly druzyny nie zaliczajace sie do grona faworytow ;D
a ja chcialbym zeby Wlosi odpadlui bo ostatnio caly czas maja taaakiego fuksa :/ i graja strasznie nudny futbol..
u nas chcialbym oczywiscie zeby wyszla POLSKA no i hmm Chorwacja :) bo reprezentacji Niemiec po prostu nie lubie i nic na to nie poradze ;P
z gr C jestem za Holandia i Francja, z A za Portugalia i Czechami, a z D Hiszpania i Szwecja..
gdyby te druzyny awansowaly to dalsze mecze bylyby baardzo intreresujace ;) aczkooolwiek wolalbym zeby bylo pare niespodzianek i awansowaly druzyny nie zaliczajace sie do grona faworytow ;D
2 grudnia 2007, 16:39 [cytuj]
Cieszę się, że Niemcy są z nami w grupie ;-) teoretycznie jakieś szanse na wyjście Polaków z grupy są, ale Chorwaci nie są wcale słabi, więc może być bardzo ciężko ...

Z grupy A typuję wyjście Czechów i Portugalii, C- Francja i Włochy, natomiast D- Hiszpania i Szwecja ...
Cieszę się, że Niemcy są z nami w grupie ;-) teoretycznie jakieś szanse na wyjście Polaków z grupy są, ale Chorwaci nie są wcale słabi, więc może być bardzo ciężko ...

Z grupy A typuję wyjście Czechów i Portugalii, C- Francja i Włochy, natomiast D- Hiszpania i Szwecja ...
2 grudnia 2007, 17:19 [cytuj]
Racja, Włochy z miejsca powinni pojechać do domu... :-P Nuda, nuda i jeszcze raz nuda... Razem z nimi niech się pakują "zgniłe pomarańcze" i pedałki z Hiszpanii... :mrgreen:

A jeśli chodzi o naszą grupę to nie obrażę się jak Niemcy pokonają Polskę, bo przynajmniej będę mógł się mścić na gg... :-D :mrgreen: :lol: Po prostu rzygać mi się chce na tę polską agresję na Niemców i te teksty w stylu "jedziemy ze szwabami"... :evil: :-/

Sęk w tym, że Niemcy chyba zawsze będą mieli lepszych piłkarzy od nas (umieją szukać i pilnować swoje talenty)... :-P ;-) Oczywiście takie barany jak Asamoah nie powinni mieć miejsca w tej kadrze...
Racja, Włochy z miejsca powinni pojechać do domu... :-P Nuda, nuda i jeszcze raz nuda... Razem z nimi niech się pakują "zgniłe pomarańcze" i pedałki z Hiszpanii... :mrgreen:

A jeśli chodzi o naszą grupę to nie obrażę się jak Niemcy pokonają Polskę, bo przynajmniej będę mógł się mścić na gg... :-D :mrgreen: :lol: Po prostu rzygać mi się chce na tę polską agresję na Niemców i te teksty w stylu "jedziemy ze szwabami"... :evil: :-/

Sęk w tym, że Niemcy chyba zawsze będą mieli lepszych piłkarzy od nas (umieją szukać i pilnować swoje talenty)... :-P ;-) Oczywiście takie barany jak Asamoah nie powinni mieć miejsca w tej kadrze...
2 grudnia 2007, 17:22 [cytuj]
"T-Mac" powiedział/a:
umieją szukać i pilnować swoje talenty
I nie tylko swoje ;-)
I nie tylko swoje ;-)
2 grudnia 2007, 17:26 [cytuj]
"Murzyn" powiedział/a:
[quote="T-Mac"]umieją szukać i pilnować swoje talenty
I nie tylko swoje ;-)[/quote] Wiem, wiem :) ale jak PZPN śpi to nie wiem dlaczego niektórzy mają pretensje do Niemców... :-/

Prawda jest taka, że dla przykładu taki Klose nic by w Polsce nie osiągnął i pewnie zginął w jakiejś polskiej lidze okręgowej... :roll:
I nie tylko swoje ;-)
2 grudnia 2007, 18:37 [cytuj]
W skrócie to tak: grupa śmierci - C, dwie dość mocne grupy - A (oj, zespoły z tej grupy nabroją, a mecze grupowe będą chyba najbardziej widowiskowe) i D. Grupa B najsłabsza, chociaż nie można stwierdzić, że słaba.

Z polskiego punktu widzenia - nie mogliśmy trafić lepiej. Niektórzy wymieniali Rumunię, jako ten wymarzony zespół z niemieckiego koszyka, ale ja się nie zgadzam. Na Rumunów byłoby się naszej drużynie dużo ciężej zmobilizować, a dodatkowo w obecnej formie to drużyna nie gorsza od niemieckiej.
Moim zdaniem o drugie miejsce w grupie walczyć będą Niemcy z Polakami. Nie sugeruję się w tym momencie renomą zespołów, tylko realnymi możliwościami, tak fizycznymi, jak i psychologiczno-moralnymi. Chorwacja, jeśli nie stanie się jakieś bałkańskie trzęsienie ziemi (chociażby konflikt wewnątrz drużyny), jest zdecydowanym faworytem naszej grupy. Tylko pytanie, czy ta drużyna jest w stanie udźwignąć już ciężar odpowiedzialności?
Kluczowe dla nas będą dwa pierwsze spotkania. Nie sądzę, że przegramy z Niemcami, seria klęsk z nimi jest już zbyt długa, zbyt wiele razy mieli ogromne szczęście. Limit tego szczęścia powinien wyczerpać się 8. czerwca.
Austria bez większych szans, nawet na trzecie miejsce w grupie. Trzeba jednak dodać, że będzie pełniła rolę podobną, jak Kazachstan, czy Armenia w naszej grupie eliminacyjnej. Kto straci punkty z Austrią, może stracić szansę na awans.

"T-Mac" powiedział/a:
Jedziemy ze szkopami! ;]
I to nie jest żaden akt polskiej agresji.
Brak szacunku dla Niemców skądś się wziął (i nie są to tylko zaszłości historyczne), ale nie chce mi się teraz tego roztrząsać.
"T-Mac" powiedział/a:
Prawda jest taka, że dla przykładu taki Klose nic by w Polsce nie osiągnął i pewnie zginął w jakiejś polskiej lidze okręgowej... :roll:
Bez przesady.

W sumie to niewykluczone, że za kilka lat, dzieci obcokrajowców, np. pracujących w naszym kraju, będą grać dla Polski, póki co to chyba jedynym takim przykładem jest Vahan Gevorgyan.
Jedziemy ze szkopami! ;]
I to nie jest żaden akt polskiej agresji.
Brak szacunku dla Niemców skądś się wziął (i nie są to tylko zaszłości historyczne), ale nie chce mi się teraz tego roztrząsać.
[quote="T-Mac"] Prawda jest taka, że dla przykładu taki Klose nic by w Polsce nie osiągnął i pewnie zginął w jakiejś polskiej lidze okręgowej... :roll:
3 grudnia 2007, 09:51 [cytuj]
Myślę że nasza Grupa będzie wyglądała następująco:

1. Chorwacja
2. Polska
3. Niemcy
4. Austria

Coś czuję że Chorwacja może tutaj nieźle zamiesząć, w niemców nie wierzę bo nie grają wcale świetnej piłki. Polacy w 1 meczu z Niemcami zremisują 1:1 potem z Chorwacją przegramy i wygramy z Austrią. Niemcy z Ausrią będą się meczyć i padnie remis 0:0 z Chorwacją dostaną. Potem Polska dotrze do ćwierćfinałów i odpadnie, chorwacja przejdzie dalej aż do Finału gdzie spotka się z Czechami i w tym meczu karne przesądzą o wygraniu Euro, a karne to juz loteria więc nie powiem kto wygra :roll:
Myślę że nasza Grupa będzie wyglądała następująco:

1. Chorwacja
2. Polska
3. Niemcy
4. Austria

Coś czuję że Chorwacja może tutaj nieźle zamiesząć, w niemców nie wierzę bo nie grają wcale świetnej piłki. Polacy w 1 meczu z Niemcami zremisują 1:1 potem z Chorwacją przegramy i wygramy z Austrią. Niemcy z Ausrią będą się meczyć i padnie remis 0:0 z Chorwacją dostaną. Potem Polska dotrze do ćwierćfinałów i odpadnie, chorwacja przejdzie dalej aż do Finału gdzie spotka się z Czechami i w tym meczu karne przesądzą o wygraniu Euro, a karne to juz loteria więc nie powiem kto wygra :roll:
3 grudnia 2007, 13:58 [cytuj]
Niektórzy niech tu żyją marzeniami... :lol: Niemcy to drużyna turniejowa i zawsze walczą o finał, a Polska cieszy się z samego awansu (turniej to już tylko dodatek)... :-P

Poza tym kto z Polaków ma Niemcom gole strzelać :?: :lol:

A mówienie, że Niemcy nie grają świetnej piłki to już w ogóle przegięcie... :roll: Nie ja jeden twierdzę, że jak Niemcy są w gazie to grają najlepszy dla oka futbol w Europie... Ktoś kto krytykuje ich styl gry to chyba w ogóle nie ogląda ich w grze... :-?

Fakt, że ostatnio zwolnili trochę tempa i wyniki gorsze no ale bez przesady... Do samej imprezy znowu wpadną w trance... ;-)
Niektórzy niech tu żyją marzeniami... :lol: Niemcy to drużyna turniejowa i zawsze walczą o finał, a Polska cieszy się z samego awansu (turniej to już tylko dodatek)... :-P

A mówienie, że Niemcy nie grają świetnej piłki to już w ogóle przegięcie... :roll: Nie ja jeden twierdzę, że jak Niemcy są w gazie to grają najlepszy dla oka futbol w Europie... Ktoś kto krytykuje ich styl gry to chyba w ogóle nie ogląda ich w grze... :-?

Fakt, że ostatnio zwolnili trochę tempa i wyniki gorsze no ale bez przesady... Do samej imprezy znowu wpadną w trance... ;-)
3 grudnia 2007, 15:55 [cytuj]
"T-Mac" powiedział/a:
Niektórzy niech tu żyją marzeniami... :lol:
Jak ktoś mówił że ostatnie Euro, na przykład ja (choć i tak nikt mi nie uwierzy) wygrają Grecy to wszyscy mówili że jest on delikatnie mówiąc rąbnięty i zna sie na piłce jak Fotyga na polityce zagranicznej :roll:
"T-Mac" powiedział/a:
Niemcy to drużyna turniejowa i zawsze walczą o finał, a Polska cieszy się z samego awansu (turniej to już tylko dodatek)... :-P
Niemcy ostatnio musieli dobrze zagrać bo nie chcieli się u siebie zbłaźnić, te niemieckie talenty już grają coraz słabiej...

Z drużyną turniejową się zgodzę ale myślę też że Polacy będą strasznie zmobilizowani jak Chorwacja, a Austra będzie baaardzo mocna chciała chociaż zremisować z sąsiadami :)
"T-Mac" powiedział/a:
Hmmm Smolarek, Jarka, Zahorski, Krzynówek,Garguła (mam nadziję że znów się obudzi).

"T-Mac" powiedział/a:
A mówienie, że Niemcy nie grają świetnej piłki to już w ogóle przegięcie... :roll:
Ja tak mówie, bo dla mnie ich gra wcale nie jest świetna, Niemcy aktualnie to przeciętniaki, które mają czasem przebłyski.
"T-Mac" powiedział/a:
Nie ja jeden twierdzę, że jak Niemcy są w gazie to grają najlepszy dla oka futbol w Europie... Ktoś kto krytykuje ich styl gry to chyba w ogóle nie ogląda ich w grze... :-?
Jak są w gazie a to nie zdarza się często =]
"T-Mac" powiedział/a:
Może wpadną może nie, mam nadzieję że szybko z niej wypadną
Jak ktoś mówił że ostatnie Euro, na przykład ja (choć i tak nikt mi nie uwierzy) wygrają Grecy to wszyscy mówili że jest on delikatnie mówiąc rąbnięty i zna sie na piłce jak Fotyga na polityce zagranicznej :roll:
[quote="T-Mac"]Niemcy to drużyna turniejowa i zawsze walczą o finał, a Polska cieszy się z samego awansu (turniej to już tylko dodatek)... :-P
3 grudnia 2007, 16:23 [cytuj]
"givdaf" powiedział/a:
Ja tak mówie, bo dla mnie ich gra wcale nie jest świetna, Niemcy aktualnie to przeciętniaki, które mają czasem przebłyski.
Skoro Niemcy to takie przeciętniaki i ich gra jest do dupy to jakim cudem kibicujesz Borussii Dortmund i co cię skłania, żeby się wybrać na SIP :?: :roll: Poza tym kiedyś coś wspominałeś, że lubisz słabiutkiego Hildebrand'a, więc coś tu się kupi nie trzyma... :-P Wóz albo przewóz...

Gdyby to Polacy tak grali to myślę, że mówiłbyś co innego... Nie słyszałem jeszcze, żeby komuś szybki, ofensywny futbol się nie podobał... :-P

"givdaf" powiedział/a:
Jak są w gazie a to nie zdarza się często =]
To niby dlaczego są trzecią drużyną świata i bez problemu wyszli ze swojej grupy eliminacyjnej do EURO 2008 (strzelając przy okazji mnóstwo bramek) :?: :roll:
Skoro Niemcy to takie przeciętniaki i ich gra jest do dupy to jakim cudem kibicujesz Borussii Dortmund i co cię skłania, żeby się wybrać na SIP :?: :roll: Poza tym kiedyś coś wspominałeś, że lubisz słabiutkiego Hildebrand'a, więc coś tu się kupi nie trzyma... :-P Wóz albo przewóz...

Gdyby to Polacy tak grali to myślę, że mówiłbyś co innego... Nie słyszałem jeszcze, żeby komuś szybki, ofensywny futbol się nie podobał... :-P

[quote="givdaf"]Jak są w gazie a to nie zdarza się często =]
3 grudnia 2007, 16:48 [cytuj]
Moim zdaniem Niemcy czesto graja ladna dla oka pilke... ale to nie znaczy, ze nie mamy z nimi szans. Jesli Polska sie zmobilizuje na ten turniej to moga punkty Niemcom urwac. Malo kiedy kibicuje Niemcom na turniejach.. bardziej juz wole Czechy czy Wlochy( mimo, ze ostatnio nie graja za dobrze...) Givdaf, jak na razie to z zawodnikow ktorych wymieniles ( Smolarek, Jarka, Zahorski, Krzynówek,Garguła ) na pochwale zasluguje Ebi i Krzynowek... Jarka nawet nie zostal powolany.. Wiesz ja tez lubie Gornik Zabrze ale Ty chyba nie widzisz innych zawodnikow... tylko Gornika.. bez przesady stary.

Normalne jest to, ze kibicujesz Polsce ale musisz miec troszke realizmu w sobie... Niemcy maja duzo gwiazd, jesli one nie zawioda to sa w stanie daleko zajsc.. - mimo, ze tego nie chce.. ale takie sa realia ;-)
Moim zdaniem Niemcy czesto graja ladna dla oka pilke... ale to nie znaczy, ze nie mamy z nimi szans. Jesli Polska sie zmobilizuje na ten turniej to moga punkty Niemcom urwac. Malo kiedy kibicuje Niemcom na turniejach.. bardziej juz wole Czechy czy Wlochy( mimo, ze ostatnio nie graja za dobrze...) Givdaf, jak na razie to z zawodnikow ktorych wymieniles ( Smolarek, Jarka, Zahorski, Krzynówek,Garguła ) na pochwale zasluguje Ebi i Krzynowek... Jarka nawet nie zostal powolany.. Wiesz ja tez lubie Gornik Zabrze ale Ty chyba nie widzisz innych zawodnikow... tylko Gornika.. bez przesady stary.

Normalne jest to, ze kibicujesz Polsce ale musisz miec troszke realizmu w sobie... Niemcy maja duzo gwiazd, jesli one nie zawioda to sa w stanie daleko zajsc.. - mimo, ze tego nie chce.. ale takie sa realia ;-)
3 grudnia 2007, 19:50 [cytuj]
Jestem kibicem KSG od 25 lat ale Jarka to narazie pokazal sie z Sosnowcem i innymi mierniakami i nie chcialbym go mierzyc z Klosetem i Podolskim.Wybieram sie do Austrii i chcialbym aby slowa prorocze Gifdafa wziely göre ale jestem realista i wiem ze to Niemcy w pojedynku z nami beda faworytami.My juz jestesmy moralnymi zwyciezcami,bo kto stawialby z was na wyjscie z grupy po pierwszych dwöch meczach?Jade dopingowac naszych i obojetne czy wyjdziemy z grupy czy nie pragne by sprzedali sie godnie i pokazali,ze nie sa tam przypadkiem,a gdyby Niemcom dopieprzyli to chodzilbym w robocie jak kröl,bo oni sie z nas nabijaja i sa za bardzo pewni i aroganccy w swych durnych wypowiedzach.Powtörka z Grunwaldu i nos sie im ukruci
Jestem kibicem KSG od 25 lat ale Jarka to narazie pokazal sie z Sosnowcem i innymi mierniakami i nie chcialbym go mierzyc z Klosetem i Podolskim.Wybieram sie do Austrii i chcialbym aby slowa prorocze Gifdafa wziely göre ale jestem realista i wiem ze to Niemcy w pojedynku z nami beda faworytami.My juz jestesmy moralnymi zwyciezcami,bo kto stawialby z was na wyjscie z grupy po pierwszych dwöch meczach?Jade dopingowac naszych i obojetne czy wyjdziemy z grupy czy nie pragne by sprzedali sie godnie i pokazali,ze nie sa tam przypadkiem,a gdyby Niemcom dopieprzyli to chodzilbym w robocie jak kröl,bo oni sie z nas nabijaja i sa za bardzo pewni i aroganccy w swych durnych wypowiedzach.Powtörka z Grunwaldu i nos sie im ukruci
1  2  3  4  5    >  >>  >|

Pakiet powitalny o wartości 760 zł na start! Zarejestruj się i odbierz zakład bez ryzyka na początek.

BVB

STS to legalny bukmacher. Gra u nielegalnych podlega karze. Hazard może uzależniać - graj mądrze. Szczegóły w regulaminie. 18+

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 11 9 2 0 29
2. Eintracht Frankfurt 11 7 2 2 23
3. RB Lipsk 11 6 3 2 21
4. Bayer Leverkusen 11 5 5 1 20
5. Borussia Dortmund 11 6 1 4 19
6. Borussia Mönchengladbach 11 5 2 4 17
7. SC Freiburg 11 5 2 4 17
8. FSV Mainz 11 4 4 3 16
9. VfB Stuttgart 11 4 4 3 16
10. Union Berlin 11 4 4 3 16
11. VfL Wolfsburg 11 4 3 4 15
12. Werder Brema 11 4 3 4 15
13. TSG 1899 Hoffenheim 11 3 3 5 12
14. FC Augsburg 11 3 3 5 12
15. 1. FC Heidenheim 11 3 1 7 10
16. FC St. Pauli 11 2 2 7 8
17. Holstein Kiel 11 1 2 8 5
18. VfL Bochum 11 0 2 9 2
cała tabela
shoutbox
dawid2468
dawid2468 2 godzin temu

Oby tylko Cana nie wystawiał

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 21:50

Ja to bym proponował by te KMŚ rozegrała młodzież, podstawowi zawodnicy też potrzbują odpoczynku po sezonie a większość młodzików typu Mane Watjen itd w czasie sezonu nie dostają zbyt wielu szans to niech chociaż sobie zagrają w Pucharze Tymbarka

johnBVB
johnBVB Wczoraj, 20:29

Piekna grupa na tych klubowych MŚ nam sie trafila :P

Alex3110_
Alex3110_ 2 dni temu, 2024-12-04

Pamiętacie kiedy ostatni raz w roku kalendarzowym nie przegraliśmy z czerwonymi?

Murzyn
Murzyn 2 dni temu, 2024-12-04

Jesteśmy jednym z tych żółwi. Możemy.

FilipSantana
FilipSantana 2 dni temu, 2024-12-04

@Murzyn, wręcz odwrotnie. Przy takim wyścigu żółwi nie możemy sobie pozwolić na kilka kompromitujących porażek.

mersinko2
mersinko2 2 dni temu, 2024-12-04

Tak to będzie wyścig o małe mistrzostwo prawdopodobnie, Bayern odjechał. Chyba że zdarzy im się teraz duży dołek jak city np.

Murzyn
Murzyn 2 dni temu, 2024-12-04

Porażka Schabowych zawsze cieszy. A co do BL, to jestem o wiele spokojniejszy o przyszłoroczną LM. Przy takim wyścigu żółwi możemy sobie pozwolić jeszcze na kilka kompromitujących porażek.

Alex3110_

Miałem osobiste problemy, tutaj nie jest miejsce by o tym pisać.

aguero82
aguero82 2 dni temu, 2024-12-04

Nawet nie wiesz jak bardzo chciałbym go przepraszać . Alex gdzie żeś był jak BVB nie szło :)

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 2 dni temu, 2024-12-04

Trochę zabawne że do Bayeru z 1 porażką mamy tylko 3 pkt straty

Alex3110_

kierunku*

Alex3110_

Jak na to co graliśmy w ostatnich miesiącach, to można powiedzieć bardzo dobry wynik z liderem tabeli. Mam nadzieję, że idzie to w dobrym kierunki i aguero będzie jednak przepraszał Sahina :)

Alex3110_

Zapomniałem hasła do konta, a proces odzyskania się nie powiódł... Witam ponownie.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 2 dni temu, 2024-12-04

Jak to dobrze, że my nadal gramy w Pucharze i możemy szydzić z Bayernu.

Rojs89
Rojs89 2 dni temu, 2024-12-04

To się zgadza

FilipSantana
FilipSantana 2 dni temu, 2024-12-04

Tak czy owak Sule to darmozjad, a płacz świńskich ryjków po odpadnięciu z pokalu to miód na serce

Rojs89
Rojs89 2 dni temu, 2024-12-03

Filip Santana, widziałem to wideo o którym mówisz, ale ono jednak bardzo zakłamuje. Wypłynęło też inne z kamerą pod innym kątem i z góry i widać, że jednak dostał w twarz po rykoszecie od ramienia Nmechy.

dawid2468
dawid2468 2 dni temu, 2024-12-03

I gitara

dawid2468
dawid2468 3 dni temu, 2024-12-03

Szkoda, ale trzeba wierzyć

Sis
Sis 3 dni temu, 2024-12-03

Najlepsze jest to że Bayer grając w przewadze wcale nie prezentuje się lepiej XD

Sis

Staranował rywala gdzieś na 25 metrze, kompletnie bezmyślny faul który wyglądał jakby celowo chłopa chciał powalić a na dodatek nie musiał tego robić, bo Monachium w tej sytuacji i tak raczej nie straciłoby bramki XD

dawid2468
dawid2468 3 dni temu, 2024-12-03

A co zrobił? Zobaczycie ze teraz Bayern w lidze straci punkty 2, 3 razy pod rząd a my ich dogonimy :) #murem za Sahinem :)

Sis

Ale Neuer to jest debil XDDDD

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 4 dni temu, 2024-12-02

Typowy darmozjad

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 4 dni temu, 2024-12-02

Dlatego należy się go pozbyć bo ma gdzieś cały klub czy kibiców i przyszedł tutaj tylko i wyłącznie po wypłatę

FilipSantana
FilipSantana 4 dni temu, 2024-12-02

Anton nie zagra już w tym roku. Tak w ogóle obejrzałem klatka po klatce w zwolnionym tempie ten strzał w głowę Sulego i najlepsze jest to że Sule w ogóle nie dostał w głowę xD piłka odbiła się od ręki przy ciele bensebainiego i sule mógł na luzie biec dalej bronić ale uśmiechniętemu po meczu BigMacowi oczywiście to nie przeszkadza i ma wywalone jajca jak zwykle

artur1973
artur1973 4 dni temu, 2024-12-02

Nasze centusie z zarządu już myślą o sprzedaży Gittensa. Byleby min . 100 mln wleciało. Typowy BVB

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 5 dni temu, 2024-12-01

Anton wypada na mecz z Gladbach i Barcą

dawid2468
dawid2468 5 dni temu, 2024-12-01

Byleby Cana nie wystawiał

statystyki
Użytkownicy online: Kapolini76, MrZipperBVB, mrduras
Gości online: 53
Zarejestrowanych użytkowników: 10208
Ostatnio zarejestrowany: barbara071003
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem