6 grudnia 2010, 07:03 [cytuj]
Hola hola, nie rozpędzajcie się, jeszcze jest mecz o 3 miejsce, wtedy można mówić o oficjalnym zakończeniu turnieju
Hola hola, nie rozpędzajcie się, jeszcze jest mecz o 3 miejsce, wtedy można mówić o oficjalnym zakończeniu turnieju:D
6 grudnia 2010, 15:45 [cytuj]
Zizu ogromne gratulacje Odbior nagrody możliwy wraz z nowymi zapisami na gadżety Tyczy się to również chłopaków z 2 i 3 miejsca
Zizu ogromne gratulacje :) Odbior nagrody możliwy wraz z nowymi zapisami na gadżety :) Tyczy się to również chłopaków z 2 i 3 miejsca :)
6 grudnia 2010, 19:00 [cytuj]
Jak by się ktoś podjął zorganizować 1000 to się też piszę
I gratuluję zwycięzcy.
Jak by się ktoś podjął zorganizować 1000 to się też piszę:)
I gratuluję zwycięzcy.
6 grudnia 2010, 20:41 [cytuj]
4/5 grudnia 2010
Mecz o 3 Miejsce:
Janooo 2-3 Laurent
Finał:
Zizu 3-1 DjMasterBVB
No to już naprawdę koniec turnieju Grupa A wy miat A!
Krótki opis meczu: w pierwszym ''secie'' o ile dobrze pamiętam dość wyrównanie lub lekka przewaga Janoo, który wbił czarną bilę, następny set również dla mnie, kolejny dla Janoo, a teraz pora na czwartą, najciekawszą odsłonę Janoo miał 100% okazję, zmarnował. Za szybko uwierzyłem w zwycięstwo i nie wyszło, 2-2. Kolejny set, Janoo 1 kula, ja 5. Udało mi się odrobić i wygrać Chyba najbardziej emocjonujący mecz z moim udziałem. Dzięki Karol, była świetna zabawa
4/5 grudnia 2010
Mecz o 3 Miejsce:
Janooo 2-3 [b]Laurent[/b]
Finał:
[b]Zizu [/b]3-1 DjMasterBVB
No to już naprawdę koniec turnieju:) Grupa A wy miat A!:P
Krótki opis meczu: w pierwszym ''secie'' o ile dobrze pamiętam dość wyrównanie lub lekka przewaga Janoo, który wbił czarną bilę, następny set również dla mnie, kolejny dla Janoo, a teraz pora na czwartą, najciekawszą odsłonę:P Janoo miał 100% okazję, zmarnował. Za szybko uwierzyłem w zwycięstwo i nie wyszło, 2-2. Kolejny set, Janoo 1 kula, ja 5. Udało mi się odrobić i wygrać;) Chyba najbardziej emocjonujący mecz z moim udziałem. Dzięki Karol, była świetna zabawa:)
7 grudnia 2010, 12:20 [cytuj]
Jeszcze będzie teraz ino o turnieju z opisem niech ktoś da na główną. Dla przyciągnięcia ludzi a wiem że to się sprawdza
Jeszcze będzie teraz ino o turnieju z opisem niech ktoś da na główną. Dla przyciągnięcia ludzi a wiem że to się sprawdza :)