6 września 2010, 15:43 [cytuj]
Ruszamy z serią szybkich i naszym zdaniem ciekawych konkursów, ściśle związanych z tematyką transferów piłkarskich. Sprawdzimy waszą kreatywność i logiczne myślenie, a przy okazji wiedzę.
Proste zasady: wcielasz się w dyrektora sportowego, dostajesz od prezesa określoną kwotę na transfer zawodnika na konkretną pozycję, znajdujesz takiego piłkarza (kwotę "pożyczasz z Transfermarkt.de"), decyzję merytorycznie uzasadniasz. Ważne, żeby była to rzeczywista propozycja (bierzemy pod uwagę: poprzednie kluby, narodowość, perspektywy zawodnika). Wybieramy najlepszy pomysł, najciekawiej uzasadniony.
Nagroda? 50 złotych co tydzień dla osoby, która prześle najlepsze uzasadnienie. Dodatkowo opublikujemy je na stronie głównej (jeśli zaimponuje nam kilka decyzji, to oczywiście wszystkie wrzucimy, nagradzana zawsze będzie jednak tylko ta pierwsza). Kwota w postaci bonu Paysafecard.
Na odpowiedzi czekamy pod mailem: forum@transfery.info
Schemat odpowiedzi:
Imię i nazwisko piłkarza -
Wartość -
Obecny klub -
Uzasadnienie -
Odcinek pierwszy:
Szukasz napastnika dla Legii Warszawa. Kwota maksymalna: milion euro. Najlepiej obcokrajowiec. Na maile czekamy do 12.09.2010!
Wszelkie pytania prosimy zadawać na <a href=forum.transfery.info/topics92/konkurs-zostan-dyrektorem-sportowym-vt2796.htm#52579>FORUM</a> lub profilu na Facebooku (<a href=facebook.com/transfery.info>facebook.com/transfery.info</a>.
P.S. Informacja ta nie jest przypadkowa. Już ustaliliśmy z Rumcajsem, że kolejny odcinek dotyczył będzie właśnie Borussii. W następny poniedziałek start, wcześniej podamy oczywiście szczegóły, kogo szukamy
Ruszamy z serią szybkich i naszym zdaniem ciekawych konkursów, ściśle związanych z tematyką transferów piłkarskich. Sprawdzimy waszą kreatywność i logiczne myślenie, a przy okazji wiedzę.
[b]Proste zasady:[/b] wcielasz się w dyrektora sportowego, dostajesz od prezesa określoną kwotę na transfer zawodnika na konkretną pozycję, znajdujesz takiego piłkarza (kwotę "pożyczasz z Transfermarkt.de"), decyzję merytorycznie uzasadniasz. Ważne, żeby była to rzeczywista propozycja (bierzemy pod uwagę: poprzednie kluby, narodowość, perspektywy zawodnika). Wybieramy najlepszy pomysł, najciekawiej uzasadniony.
[b]Nagroda?[/b] 50 złotych co tydzień dla osoby, która prześle najlepsze uzasadnienie. Dodatkowo opublikujemy je na stronie głównej (jeśli zaimponuje nam kilka decyzji, to oczywiście wszystkie wrzucimy, nagradzana zawsze będzie jednak tylko ta pierwsza). Kwota w postaci bonu [u]Paysafecard[/u].
Na odpowiedzi czekamy pod mailem: [b]forum@transfery.info[/b]
Schemat odpowiedzi:
Imię i nazwisko piłkarza -
Wartość -
Obecny klub -
Uzasadnienie -
[b]Odcinek pierwszy:[/b]
Szukasz napastnika dla Legii Warszawa. Kwota maksymalna: milion euro. Najlepiej obcokrajowiec. Na maile czekamy do 12.09.2010!
Wszelkie pytania prosimy zadawać na <a href=http://forum.transfery.info/topics92/konkurs-zostan-dyrektorem-sportowym-vt2796.htm#52579>FORUM</a> lub profilu na Facebooku (<a href=http://www.facebook.com/transfery.info>http://www.facebook.com/transfery.info</a>).
P.S. Informacja ta nie jest przypadkowa. Już ustaliliśmy z Rumcajsem, że kolejny odcinek dotyczył będzie właśnie Borussii. W następny poniedziałek start, wcześniej podamy oczywiście szczegóły, kogo szukamy:)
13 września 2010, 22:10 [cytuj]
Zadanie: Szukasz prawego obrońcy dla Borussii Dortmund. Kwota maksymalna: 4 miliony euro. Wiek maksymalny: 25 lat. Dowolna narodowość. Na maile czekamy do 19.09!
SZCZEGÓŁY: borussia.com.pl/news/Zostan-dyrektorem-sportowym-BVB-3302
[b]Zadanie:[/b] Szukasz prawego obrońcy dla Borussii Dortmund. Kwota maksymalna: 4 miliony euro. Wiek maksymalny: 25 lat. Dowolna narodowość. Na maile czekamy do 19.09!
[b]SZCZEGÓŁY:[/b] http://www.borussia.com.pl/news/Zostan-dyrektorem-sportowym-BVB-3302
28 września 2010, 13:00 [cytuj]
borussia.com.pl/news/Konkurs-Vrsaljko-najlepsza-opcja-3393
T-Mac zwycięzcą drugiego odcinka
http://www.borussia.com.pl/news/Konkurs-Vrsaljko-najlepsza-opcja-3393
T-Mac zwycięzcą drugiego odcinka:)
28 września 2010, 13:17 [cytuj]
jaki nowy konkurs;p? szukamy bramkarza?
jaki nowy konkurs;p? szukamy bramkarza:D?
28 września 2010, 13:28 [cytuj]
już nie dla Borussii, ale jutro na Transferach się pojawią szczegóły
już nie dla Borussii, ale jutro na Transferach się pojawią szczegóły:)
28 września 2010, 13:36 [cytuj]
gratulacje t-mac :-D nie startowałem bo się na tym nie znam.
gratulacje t-mac :-D nie startowałem bo się na tym nie znam.
28 września 2010, 19:54 [cytuj]
Dzięki! :-)
Uznałem, że skoro jest odcinek o Borussii to warto spróbować. Nie liczyłem na wygraną, ale miałem nadzieję, że moja propozycja znajdzie się chociaż w wyróżnionych opcjach... :-)
Dzięki! :-)
Uznałem, że skoro jest odcinek o Borussii to warto spróbować. Nie liczyłem na wygraną, ale miałem nadzieję, że moja propozycja znajdzie się chociaż w wyróżnionych opcjach... :-)
2 października 2010, 12:25 [cytuj]
"weidenfeller1" powiedział/a:
jaki nowy konkurs;p? szukamy bramkarza
?
Nie jest to zły pomysł.
Nie jest to zły pomysł.