Forum dyskusyjne
29 maja 2011, 17:19 [cytuj]
"sudiyo" powiedział/a:
Ja od sierpnia bede szedl na swoje mieszkanko z kobiet?, wi?c od razu zak?adam N-k?. Nie ma innej opcji
A orientowales sie w cenach pakietow itp?
A orientowales sie w cenach pakietow itp?
29 maja 2011, 17:23 [cytuj]
Ja biore ten podstawowy bez multiroomu za 59 plus dekoder z nagrywarka
Ja biore ten podstawowy bez multiroomu za 59 plus dekoder z nagrywarka :)
29 maja 2011, 17:28 [cytuj]
"sudiyo" powiedział/a:
Ja biore ten podstawowy bez multiroomu za 59 plus dekoder z nagrywarka
Liga Mistrzow w cenie?
Liga Mistrzow w cenie?
29 maja 2011, 17:30 [cytuj]
Oczywiscie, jest w cenie LM + Eurosport i Eurosport 2 itd. wiec idealna platforma i pakiet by sledzic BVB w nastepnym sezonie bez patrzenia czy dziala internet
Oczywiscie, jest w cenie LM + Eurosport i Eurosport 2 itd. wiec idealna platforma i pakiet by sledzic BVB w nastepnym sezonie bez patrzenia czy dziala internet :)
29 maja 2011, 17:32 [cytuj]
[quote]Oczywiscie, jest w cenie LM + Eurosport i Eurosport 2 itd. wiec idealna platforma i pakiet by sledzic BVB w nastepnym sezonie bez patrzenia czy dziala internet [/quote]
Chyba sie skusze. Pozostaje jeszcze taki problem czy u mnie bedzie wystarczajaco dobry sygnal.. ;d
Chyba sie skusze. Pozostaje jeszcze taki problem czy u mnie bedzie wystarczajaco dobry sygnal.. ;d
29 maja 2011, 17:33 [cytuj]
To mozna sprawdzic na ich stronie najprawdopodobniej, badz zalatwisz to jednym telefonem do BOK.
To mozna sprawdzic na ich stronie najprawdopodobniej, badz zalatwisz to jednym telefonem do BOK.
29 maja 2011, 17:42 [cytuj]
Ok pomysle. Widze a ich stronie wlasnie ten pakiet za 59 zl, powiem tak ze interesujace, wszystko jest praktycznie, a z Polsat teraz place podobna cene, a za nsport mam jakies niepotrzebne kanaly... Chyba sie przerzuce, jesli bedzie u mnie wystarczajacy zasieg :-)
Ok pomysle. Widze a ich stronie wlasnie ten pakiet za 59 zl, powiem tak ze interesujace, wszystko jest praktycznie, a z Polsat teraz place podobna cene, a za nsport mam jakies niepotrzebne kanaly... Chyba sie przerzuce, jesli bedzie u mnie wystarczajacy zasieg :-)
29 maja 2011, 17:44 [cytuj]
hdtv-sat.eu/ Tu masz wszystko odnosnie telewizji cyfrowych w naszym kraju - lepiej opisane niz na ich oficjalnych stronach
http://www.hdtv-sat.eu/ Tu masz wszystko odnosnie telewizji cyfrowych w naszym kraju - lepiej opisane niz na ich oficjalnych stronach :)
29 maja 2011, 17:50 [cytuj]
Ale wlasnie, przeciez to chyba nie ma znaczenia czy bede mial n czy CP, skoro obie platformy bazuja na HotBirdzie? Nie znam sie za bardzo na tym szczerze mowiac, ale to chyba nie ma wtedy znaczenia z jakiej platformy korzystam, zasieg powinien byc taki sam nie?
Ale wlasnie, przeciez to chyba nie ma znaczenia czy bede mial n czy CP, skoro obie platformy bazuja na HotBirdzie? Nie znam sie za bardzo na tym szczerze mowiac, ale to chyba nie ma wtedy znaczenia z jakiej platformy korzystam, zasieg powinien byc taki sam nie?
30 maja 2011, 15:07 [cytuj]
Podłącze się po temat Tomka bo mam taki sam dylemat, choć mnie się już umowa skończyła jakiś czas temu i teraz dzwonią abym nową podpisał i miał 10 miesięcy gratis ;]. Zależy mi głównie na Eurosporcie 2. Wiadomo, że LM to też jest fajna rzecz ale co jak BVB będzie grało w LE ?? ;p Dlatego też chciałem zapytać co polecacie ?? Zależy mi na czymś tanim, z uwagi na to że ja tv nie oglądam prawie wcale, jedynie rodzice a i też oni nie są wybredni, bo mama jakieś seriale na kanałach ogólnodostępnych plus tvn style i tym podobne a tata discovery, ng i w tym stylu. Czyli wychodzi w sumie chyba pakiet podstawowy plus pakiet sport. Jakby ktoś posiadał jakąś telewizje i był zadowolony to proszę się podzielić info
Podłącze się po temat Tomka bo mam taki sam dylemat, choć mnie się już umowa skończyła jakiś czas temu i teraz dzwonią abym nową podpisał i miał 10 miesięcy gratis ;]. Zależy mi głównie na Eurosporcie 2. Wiadomo, że LM to też jest fajna rzecz ale co jak BVB będzie grało w LE ?? ;p Dlatego też chciałem zapytać co polecacie ?? Zależy mi na czymś tanim, z uwagi na to że ja tv nie oglądam prawie wcale, jedynie rodzice a i też oni nie są wybredni, bo mama jakieś seriale na kanałach ogólnodostępnych plus tvn style i tym podobne a tata discovery, ng i w tym stylu. Czyli wychodzi w sumie chyba pakiet podstawowy plus pakiet sport. Jakby ktoś posiadał jakąś telewizje i był zadowolony to proszę się podzielić info :)
30 maja 2011, 18:30 [cytuj]
Jezeli zamowisz jakos za niedlugo Nkę to będziesz miał wszystkie pakiety za 59 zł i każdy będzie zadowolony
Jezeli zamowisz jakos za niedlugo Nkę to będziesz miał wszystkie pakiety za 59 zł i każdy będzie zadowolony :)
30 maja 2011, 18:59 [cytuj]
sudiyo, muszę :lol: :
portalwiedzy.onet.pl/141642,,,,za_niedlugo_zaniedlugo_niezadlugo_niedlugo,haslo.html
Dobra, ale już się dłużej nie bawimy w to :-D .
[b]sudiyo[/b], muszę :lol: :
http://portalwiedzy.onet.pl/141642,,,,za_niedlugo_zaniedlugo_niezadlugo_niedlugo,haslo.html
Dobra, ale już się dłużej nie bawimy w to :-D .
30 maja 2011, 19:04 [cytuj]
Pawełku, tyle, że tak jak jest to opisane w słowniku, nie jest to tak oczywiste dla większości ludzi, więc sam się zdziwiłem. Dzięki za zwrócenie uwagi. Jednakże - RZĄDAĆ czy MŁODZIERZ jest błędem strasznym i tyle I nie ma tu złośliwości, bo człowiek ciągle się uczy
Pawełku, tyle, że tak jak jest to opisane w słowniku, nie jest to tak oczywiste dla większości ludzi, więc sam się zdziwiłem. Dzięki za zwrócenie uwagi. Jednakże - RZĄDAĆ czy MŁODZIERZ jest błędem strasznym i tyle :) I nie ma tu złośliwości, bo człowiek ciągle się uczy :)
31 maja 2011, 18:37 [cytuj]
Z tego co tu piszecie widze, ze N-ka troche ostatnimi czasy zdrozala. Ja rok temu placilem 48zl za WSZYSTKIE pakiety tematyczne i do tego na bodajze 8 miesiecy dostalem wszystkie programy filmowe Za free (HBO i inne takie, ktorych zreszta i tak nie ogladalem zbyt wiele). Teraz po przedluzeniu umowy dalej mam wszystkie pakiety tematyczne (oprocz tych filmowych, za ktore tym razem chcieli mnie skasowac) i dalej place 48zl przez pierwsze 6 czy 8 miesiecy, a pozniej 53zl. Aha! Doplacilem 150zl za dekoder 500gb (wczesniej mialem 250gb), wiec mam mnostwo miejsca do nagrywania. Dla mnie N-ka jest optymalnym rozwiazaniem. Ostatnio dorzucili chyba 11 kanalow Polsatu, wiec i moja zona jest w pelni szczesliwa
Z tego co tu piszecie widze, ze N-ka troche ostatnimi czasy zdrozala. Ja rok temu placilem 48zl za WSZYSTKIE pakiety tematyczne i do tego na bodajze 8 miesiecy dostalem wszystkie programy filmowe Za free (HBO i inne takie, ktorych zreszta i tak nie ogladalem zbyt wiele). Teraz po przedluzeniu umowy dalej mam wszystkie pakiety tematyczne (oprocz tych filmowych, za ktore tym razem chcieli mnie skasowac) i dalej place 48zl przez pierwsze 6 czy 8 miesiecy, a pozniej 53zl. Aha! Doplacilem 150zl za dekoder 500gb (wczesniej mialem 250gb), wiec mam mnostwo miejsca do nagrywania. Dla mnie N-ka jest optymalnym rozwiazaniem. Ostatnio dorzucili chyba 11 kanalow Polsatu, wiec i moja zona jest w pelni szczesliwa ;)
31 maja 2011, 21:19 [cytuj]
Polsat rozdaje kazdemu swoje programy, widocznie malo ludzi ich dekodery kupuje i wciskaja konkurencji swoje kanaly Na Cyfrze tez niedawno dostalem "pakiet polsatowski".
Polsat rozdaje kazdemu swoje programy, widocznie malo ludzi ich dekodery kupuje i wciskaja konkurencji swoje kanaly :) Na Cyfrze tez niedawno dostalem "pakiet polsatowski".
4 czerwca 2011, 16:52 [cytuj]
Ratunku! Poszukuję dobrego wzorca konspektu pracy magisterskiej. Ma ktoś coś takiego? Chodzi mi o sam konspekt a nie o to co trzeba w nim zamieścić.
Ratunku! Poszukuję dobrego wzorca konspektu pracy magisterskiej. Ma ktoś coś takiego? Chodzi mi o sam konspekt a nie o to co trzeba w nim zamieścić.
4 czerwca 2011, 16:55 [cytuj]
"RickenZMazowsza" powiedział/a:
hmm...chodzi Ci o Wskazówki dla autorów prac dyplomowych;>??
hmm...chodzi Ci o Wskazówki dla autorów prac dyplomowych;>??
4 czerwca 2011, 16:58 [cytuj]
raczej o gotowy konspekt, jego układ, graficzne rozmieszczenie różnych elementów i kolejność co po czym trzeba zamieścić.
raczej o gotowy konspekt, jego układ, graficzne rozmieszczenie różnych elementów i kolejność co po czym trzeba zamieścić.
4 czerwca 2011, 16:59 [cytuj]
to nie pomoge raczej wskazówki i jakies ifnroamcje na temat pracy moge podac bo na stronie mojej uczelni są) rożne inof ale żeby całą praca napisane miec..to nie mam
to nie pomoge:( raczej wskazówki i jakies ifnroamcje na temat pracy moge podac bo na stronie mojej uczelni są;)) rożne inof:) ale żeby całą praca napisane miec..to nie mam:P
4 czerwca 2011, 17:00 [cytuj]
Wrzuć co masz, może jednak mi to pomoże samemu coś rozkminić
Wrzuć co masz, może jednak mi to pomoże samemu coś rozkminić :)