Forum dyskusyjne
12 maja 2011, 11:10 [cytuj]
/nie moge znalezc dzialu gry komputerowe, gdzie to jest? mozna przeniesc/
Mam pytanie, gdzie moge znalezc jakas nakladke, patcha, dodatek cos w tym stylu, zeby w FIFIE 10 miec aktualne sklady? Nie moge znalezc, ale chyba cos takiego jest?
/nie moge znalezc dzialu gry komputerowe, gdzie to jest? mozna przeniesc/
Mam pytanie, gdzie moge znalezc jakas nakladke, patcha, dodatek cos w tym stylu, zeby w FIFIE 10 miec aktualne sklady? Nie moge znalezc, ale chyba cos takiego jest?
12 maja 2011, 11:22 [cytuj]
"Tooommeeek" powiedział/a:
nie moge znalezc dzialu gry komputerowe, gdzie to jest?
W dziale "Kultura".
W dziale "Kultura".
12 maja 2011, 17:31 [cytuj]
"Mazkaz" powiedział/a:
Oto ta praca z WinApi. Fajnie by było gdyby jeszcze do tej pracy były zamieszczone komentarze co z czym piec.
[url=imageshack.us/photo/my-images/857/loldl.png]Obrazek[/url]
imageshack.us/photo/my-images/857/loldl.png
Nauczycielka dała nam prace dodatkową , gdzie na naszym poziomie nie dam rady napisać takiego programu.
Za wszelką pomoc z góry dziękuję^.
Bez jaj, przecież kalkulator napisać, to w obojętnie jakim języku znajdziesz tutka.
Bez jaj, przecież kalkulator napisać, to w obojętnie jakim języku znajdziesz tutka.
12 maja 2011, 18:17 [cytuj]
Ja nic nie znalazłem. Może jestem ślepy , albo złe tagi wpisywałem w Google. Nie wiem .
Są co prawda jakieś posty na temat kalkulatora w WinApi ale z prośbą o pomoc , lecz nikt tej pomocy nie udziela.
Jak byś znalazł jakiegoś tutka to z miłą chęcią go przestudiuję. Bo jak zaznaczam ja nie mogę znaleźć.
edit: Dobra nie ważne. Przejrzałem swoją nauczycielkę. Już sobie poradziłem. Mam książkę jaką ona ma i dopiero teraz zauważyłem ,żę jest to ćwiczenie w książce do zrobienia. I na płycie jest gotowiec. Sorry za zamieszanie.
Ja nic nie znalazłem. Może jestem ślepy , albo złe tagi wpisywałem w Google. Nie wiem .
Są co prawda jakieś posty na temat kalkulatora w WinApi ale z prośbą o pomoc , lecz nikt tej pomocy nie udziela.
Jak byś znalazł jakiegoś tutka to z miłą chęcią go przestudiuję. Bo jak zaznaczam ja nie mogę znaleźć.
edit: Dobra nie ważne. Przejrzałem swoją nauczycielkę. Już sobie poradziłem. Mam książkę jaką ona ma i dopiero teraz zauważyłem ,żę jest to ćwiczenie w książce do zrobienia. I na płycie jest gotowiec. Sorry za zamieszanie.
16 maja 2011, 12:21 [cytuj]
Mam taki mały problem ale ja nie umiem go rozwiązac.
Podczas gdy wchodze na stronke Borussii i chce wejśc na forum,to musze się zalogowac ok.Zaloguje się i przed wpisaniem wszystkiego daje by mnie pamiętało Ale pózniej nie chcący wyjde ze stronki bez wylogowania się,albo załącze inna karte i np przez godzine,dwie nie będe na forum siedział to mi się zawsze wyloguje i musze się znowu logowac. Kiedys miałem ustawione tak,że co wchodze obojętnie kiedy to było to zawsze na przywitanie dnia byłem zalogowany
Mam mozille szukałem wszelkich rozwiązań,jakieś ciasteczka cookies czy coś takiego wszystko próbowałem w ustawieniach;/ i nic nie działa;/
zna ktoś się an tym?? i może mi pomóc;/?
Mam taki mały problem:) ale ja nie umiem go rozwiązac.
Podczas gdy wchodze na stronke Borussii i chce wejśc na forum,to musze się zalogowac ok.Zaloguje się i przed wpisaniem wszystkiego daje by mnie pamiętało:) Ale pózniej nie chcący wyjde ze stronki bez wylogowania się,albo załącze inna karte i np przez godzine,dwie nie będe na forum siedział to mi się zawsze wyloguje i musze się znowu logowac. Kiedys miałem ustawione tak,że co wchodze obojętnie kiedy to było to zawsze na przywitanie dnia byłem zalogowany:P
Mam mozille szukałem wszelkich rozwiązań,jakieś ciasteczka cookies czy coś takiego wszystko próbowałem w ustawieniach;/ i nic nie działa;/
zna ktoś się an tym:)?? i może mi pomóc;/?
16 maja 2011, 13:57 [cytuj]
Też tak miałem. Było to prawdopodobnie spowodowane jakimś świnstwem z facebooka które musiałem otworzyć. Teraz mam Operę i wszystko gra. Nie próbowałem tego w żaden inny sposób rozwiązywać.
Też tak miałem. Było to prawdopodobnie spowodowane jakimś świnstwem z facebooka które musiałem otworzyć. Teraz mam Operę i wszystko gra. Nie próbowałem tego w żaden inny sposób rozwiązywać.
16 maja 2011, 14:05 [cytuj]
jakie świństwo? ja moge otworzyc ale nie wiem co
jakie świństwo:P? ja moge otworzyc ale nie wiem co:D
16 maja 2011, 14:06 [cytuj]
Klikaj, że ma cię zapamiętać, co chwile, do skutku :-P . W poprzednim tygodniu też tak miałem, problem znikł. Też mam Mozillę.
Klikaj, że ma cię zapamiętać, co chwile, do skutku :-P . W poprzednim tygodniu też tak miałem, problem znikł. Też mam Mozillę.
16 maja 2011, 14:48 [cytuj]
"pawel1592" powiedział/a:
klikam tak od hm...kilku miesięcy xD
klikam tak od hm...kilku miesięcy xD
22 maja 2011, 23:15 [cytuj]
Dobra Kalkulator z Win API mam ^ . Potrzebny mi jest teraz Programista który mi to wytlumaczy jak "Krowie na rowie " Co z czym zjeść xD Ktoś się pisze ? xd Ewentualnie zmodyfikować go musiałby Trochę.
EDIT: Jestem tak zdesperowany ,że nawet zapłacę.
Dobra Kalkulator z Win API mam ^ . Potrzebny mi jest teraz Programista który mi to wytlumaczy jak "Krowie na rowie " Co z czym zjeść xD Ktoś się pisze ? xd Ewentualnie zmodyfikować go musiałby Trochę.
EDIT: Jestem tak zdesperowany ,że nawet zapłacę.
22 maja 2011, 23:26 [cytuj]
Jakieś konkretne środowisko? Builder?
Jakieś konkretne środowisko? Builder?
22 maja 2011, 23:27 [cytuj]
C++
C++
22 maja 2011, 23:28 [cytuj]
Dobra ok C++ ale on ma być napisany w Builderze czy w czym?
Dobra ok C++ ale on ma być napisany w Builderze czy w czym?
23 maja 2011, 10:29 [cytuj]
ponawiam pytanie. up .
jestem zdesperowwny. zaplace xd.
ponawiam pytanie. up .
jestem zdesperowwny. zaplace xd.
24 maja 2011, 16:14 [cytuj]
Założyłem na FB fan page Łukasza Piszczka - [URL=facebook.com/pages/Dortmund-Germany/%C5%81ukasz-Piszczek/147767881953866]tutaj[/URL]. Jeżeli możecie to polubcie to Ktoś chciałby pomóc? Zapraszam!
Założyłem na FB fan page Łukasza Piszczka - [URL=http://www.facebook.com/pages/Dortmund-Germany/%C5%81ukasz-Piszczek/147767881953866]tutaj[/URL]. Jeżeli możecie to polubcie to :) Ktoś chciałby pomóc? Zapraszam!
29 maja 2011, 04:00 [cytuj]
Konczy mi sie umowa z Cyfrowym Polsatem. Chcialbym to wykorzystac, przechodzac na telewizje n, m in dlatego by moc ogladac BVB w HD w LM :-) Zainteresowala mnie tez opcja multiroom HD, ktora widze na ich stronie. Chcialbym sie dowiedziec czegos wiecej, jakie sa koszta w porownaniu z CP, tzn czy duzo drozej i czy jestescie z tego zadowoleni. Pakiety jakie mnie interesuja to na pewno te podstawowe plus Discovery itp, oczywiscie z LM. Na stronie nie jestem pewien czy ceny podane sa jako koncowe, czy to jakies kruczki, np dekoder 149zl aktywacja. Zanim sie wybiore do punkty chcialbym czegos wiecej sie dowiedziec, moglby ktos mi w tym pomoc?
Konczy mi sie umowa z Cyfrowym Polsatem. Chcialbym to wykorzystac, przechodzac na telewizje n, m in dlatego by moc ogladac BVB w HD w LM :-) Zainteresowala mnie tez opcja multiroom HD, ktora widze na ich stronie. Chcialbym sie dowiedziec czegos wiecej, jakie sa koszta w porownaniu z CP, tzn czy duzo drozej i czy jestescie z tego zadowoleni. Pakiety jakie mnie interesuja to na pewno te podstawowe plus Discovery itp, oczywiscie z LM. Na stronie nie jestem pewien czy ceny podane sa jako koncowe, czy to jakies kruczki, np dekoder 149zl aktywacja. Zanim sie wybiore do punkty chcialbym czegos wiecej sie dowiedziec, moglby ktos mi w tym pomoc?
29 maja 2011, 09:48 [cytuj]
N, mmm ;-) Szkoda, że nie dawno podpisałem umowę z CP, ale pozostaje nadzieja, że sporo będzie meczów naszych w otwartym Polsacie, no bo to jednak ''Polacy w LM''.
N, mmm ;-) Szkoda, że nie dawno podpisałem umowę z CP, ale pozostaje nadzieja, że sporo będzie meczów naszych w otwartym Polsacie, no bo to jednak ''Polacy w LM''.
29 maja 2011, 10:50 [cytuj]
"Laurent" powiedział/a:
pozostaje nadzieja, ?e sporo b?dzie meczów naszych w otwartym Polsacie, no bo to jednak ''Polacy w LM''.
No nie bardzo, Polsat ma umowe tylko na srode i jak raz Borek mowil w Cafe "Zapraszamy na srodowe spotkania Borussii w otwartym Polsacie" tak wiec mecze wtorkowe a wiec 3 spotkania w grupie nie beda pokazane na zywo. W n poza tym takze dalsze mozna ogladac, takze bardziej mi sie to podoba.
No nie bardzo, Polsat ma umowe tylko na srode i jak raz Borek mowil w Cafe "Zapraszamy na srodowe spotkania Borussii w otwartym Polsacie" tak wiec mecze wtorkowe a wiec 3 spotkania w grupie nie beda pokazane na zywo. W n poza tym takze dalsze mozna ogladac, takze bardziej mi sie to podoba.
29 maja 2011, 14:41 [cytuj]
Dobrze, że chociaż te 3 mecze sobie obejrzę ;-) Mi niestety pozostaje Internet. N nie mam i nie będę mieć, bo moi rodzice są już od wielu lat w CP, mają jakieś gratisy itp, więc na zmianę się nie zanosi ;p
Dobrze, że chociaż te 3 mecze sobie obejrzę ;-) Mi niestety pozostaje Internet. N nie mam i nie będę mieć, bo moi rodzice są już od wielu lat w CP, mają jakieś gratisy itp, więc na zmianę się nie zanosi ;p
29 maja 2011, 17:09 [cytuj]
Ja od sierpnia bede szedl na swoje mieszkanko z kobietą, więc od razu zakładam N-kę. Nie ma innej opcji
Ja od sierpnia bede szedl na swoje mieszkanko z kobietą, więc od razu zakładam N-kę. Nie ma innej opcji :)